Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από Kourdos »

barlow4 έγραψε:
Kourdos έγραψε: Τελικά καταλήξαμε Λευκάδα και πήρα από ένα τουριστικό στο παζάρι :-)
δε σε προλαβα ρε κουρδε.θα σε εστελνα στην καλυτερη ταβερνα που υπαρχει στον κοσμο.
Πες την ταβερνα μωρέ και για κάναν άλλο που θα πάει Λευκάδα. Η καλύτερη ταβέρνα για μένα ήταν η κουζίνα της θειάς μου.

Μου έκανε εντύπωση στο ν(η)σί φέτος o αυξημένος τουρισμός από όλες κυριολεκτικά τις γωνιές των Βαλκανίων, άντε και κάνας ξεχασμένος Ιταλός να θυμίζει τα περασμένα μεγαλεία...

Sent from my AT270 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τελικα οι ππρες μου έστειλαν...σήμερα μεϊλ που λεει οτι δεν μπορεσε να επιβεβαιωθεί η κάρτα (ενω τη δευτέρα μου τη δέχτηκαν οκ) και άντε ξανα μανα απο την αρχή...

α ρε δημαρχος βολου που τους χρειάζεται, να θελω να κλείσω εισητήρια αεροπλάνου για τη πεθερά και να μη με αφήνουν. έλεος. ψυχούλα έχουμε και εμείς. :mrgreen:

υγ: κούρδος, μην περιμένεις και πολλά, αυτοί οι αριστεριστές όλο μεγαλοστομίες είναι. η καλύτερη ταβέρνα, η κελύτερη θαλασσα, το καλύτερο ποτό κτλ κτλ... κλασσικά πράγματα...!! :P :P :P
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οχι αριστεριστης.αριστερος σκετο.
μαναση λεγεται το χωριο και ειναι ορεινο.
οριστε με αναγκασες κ το ειπα.και θα πανε οι εκσυγχρονισται και θα ζητανε σερβιτσια χωρις θαμπαδες και τουαλετες με υγρο κρεμοσαπουνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 25 Ιούλ 2015, 09:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:oops: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γκεο για συννενοηση με ryanair και εφοσον κατεχεις και λιγα αγγλικα η καλυτερη μεθοδος επικοινωνιας ειναι το live chat να ξερεις...και εξυπηρετεισαι και αμεσα...

μπαρλοου θα επρεπε να το ξερεις αυτο με τα χαρτια...ειναι γνωστο για τη ryanair και την πολιτικη της...μαλλον εισαι πολυ συνηθισμενος στα μεγαλεια της aegean που δινει και κρουασανακι και κρακερακι και χυμο σε πτηση μισης ωρας :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

α ρε μλκ κεν, καταλαβα πιο λες. εχω παει. :) ενα μικρό χωριό λες που έχει μια πλατεϊτσα ολη και όλη με τρεις τεσσερις ταβερνες, αν δεν κανω λαθος απο τα πιο ψηλα σημεια στη λευκαδα και σχεδον στο κεντρο του νησιου.

θυμαμαι που οταν ειχα παει, κατακαλοκαιρο, ειχε πιατο ημερας...φακες! :o

αν θυμάμαι σωστά πιο πολύ μεζεδοκατάσταση ήταν παρά μασα... :roll: :roll:

σερα, αυτο εκανα... επρεπε να φυγει η πεθερα, πως θα γινει... :)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οχι δεν εχεις παει.
υγ.sera τι να κανουμε η κριση μα ωθησε να πεταμε με τη πλεμπα.μα τι τραβαει πια ο φτωχος ο κοσμος.60 ευρω η φωτοτυπια.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Μακρια απο ryanair. Μακράν η χειρότερη αεροπορική.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

barlow4 έγραψε:οχι δεν εχεις παει.
τοτε θα ρωτήσω το ετερον ήμισυ πως λεγόταν το χωριό εκείνο να σου πω γιατί ήταν εξαιρετικά και εκεί. και χωρίς...κρεμοσάπουνα... :lol:

edit: εγκλουβή (διάσημη για τις...φακές της!!!)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

mainstream καταστασεις.
το μαναση ουτε πλατεια εχει ουτε ταβερνες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:mrgreen:

σιγα τα (mainstream) αυγα...

μια πλατειουλα ειναι που γυρω γυρω εχει τρια καφενοταβερνεια. ωραίο μερος και δροσερό με πολύ δέντρο. όποιος είναι λευκάδα να παει να το επισκεφτεί. :)

και μια ακόμα ταβέρνα μου έσκασε πανω στο βουνό... απόμερη εντελώς ήταν αλλά πρέπει να ρωτήσω τον...σύνδεσμο μου στη λευκάδα γιατί δεν θυμάμαι καν ποια και που ήταν... :roll:

υγ: αλλά, σαν το τέξας στην φυτειά , πουθενά δεν εχω βρεί ακόμα. σήμερα βραδάκι εκεί θα είμαι, δροσιά, ρακή και όλα στο...τηγάνι! :) κρίμα που έκλεισε και ο τσίλης που είχε το καλύτερο σουβλάκι στο πανελλήνιο, μην πω για βαλκάνια. :)
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Φέτος έχει Αλόνησσο μετά το 15Αυγουστο, διαμονή μεταφορικά όλα κομπλέ πριν το κάπιταλ κοντρόλ :mrgreen: οπότε περιμένω απλά να περάσουν οι μέρες. Καμιά συμβουλή για φαγητό, παραλίες (ερημικές κατά προτίμηση, θα έχουμε αυτοκίνητο να κουβαλάμε την δικιά μας ομπρέλα :mrgreen: ) και must do and see στο νησί ?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αν κ εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε.φαγητο στη στενη βαλλα.αξιζει να πατε επισης με το καραβακι στις φωκιες.παραλιες δε θυμαμαι καθολου.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ακριβώς όπως τα λέει ο Κεν! Στενή βάλα για ψάρι. Τις καθημερινές φυσικά. Από παραλίες θέλει αμάξι ή μηχανάκι. Δε θυμάμαι ονόματα αλλά παίζει αρκετό βότσαλο. Έχει όμως και άμμο. Απλά ρωτάς και μαθαίνεις. Για φώκιες δεν είμαι σίγουρος ότι θα δεις αν πας με τη βάρκα. Κάνε ημερήσια εκδρομή Σκόπελο Σκιάθο. Η όλη φάση είναι χαλαρουίτα γενικά. Εγώ πάντως έμεινα ευχαριστημένος
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Καμιά καλή ταβέρνα στη Λευκάδα παίζει, να εντυπωσιάσω τη πρώην?Στη Λυγιά έκλεισα ανατολικά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”