Πόσο ΠΑΟΚ σενάριο, σβιντερσκι ενοχλήσεις λέει βασικός Γερεμέγιεφ ο οποίος σκοράρει κιόλαςomerta76 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 18:16 Και που λες έρχεται ο βάζελος με μοναδικό φορ τον Σβιντέρσκι την Κυριακή και δεύτερο τον Γερεμέγιεφ. Τον βάζει αν τον χρειαστεί;;![]()
![]()
![]()
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- These users thanked the author Kostas_FI for the post (total 3):
- margas, Ally Samagoal, smoothcriminal1926
Πάντως κι εγώ αυτό σκέφτηκα διαβάζοντας για Τσάπρα - Κωστή ...ποιλύ καλό για να ναι αληθινό...να τα σκάσει δηλαδή ο ΠΑΟΚ για καλούς Έλληνες παίκτες και μάλιστα στο Λεβαδειακό που όλοι ξέρουμε τις σχέσεις του με Παναθηναικό...Τον Τσάπρα σίγουρα θα τον ήθελα, όπως και το Σάλιακα αλλά αν εξαιρέσουμε την περίπτωση Γιακουμάκη που ήρθε δανεικός από πότε έχει να ασχοληθεί η ομάδα με αξιόλογο Έλληνα παίκτη με σοβαρή αγορά ...ο τελευταίος αν δεν κάνω λάθος ήταν ο Λημνιός...οι προσθήκες Ελλήνων ήταν φτηνές επιλογές που μόνο αν καθόταν λαχείο θα προσέφεραν στην ομάδα...περίπτωση Τσιφτσή που τον είχαν για 3ο αλλά προέκυψε καλύτερος από τον Γκούγκε και πήρε την ευκαρία του...οι άλλοι ήταν ο αναεκδιήτος Κάργας, ο Θυμιάνης κλπ
-
leomatos88
Για την ηρεμία που λες, παραδέχομαι ότι δεν έχω τη νηφαλιότητα που αρμόζει. Λίγο το αποτέλεσμα στο Περιστέρι, λίγο ότι η ομάδα έγινε νοσοκομείο, λίγο ότι εκτός από (πρώτο) φορ χρειάζεσαι και (πρώτο) στόπερ, λίγο η εικόνα του Μπάμπα, λίγο και ο Γερεμέγιεφ, όσο να πεις η κρίση μου κλονίστηκε.keep_paokizein έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 18:22Mα ο Γερεμεγιεφ, ενας φορ κουτιου είναι, όπως ακριβώς ο Πριγιοβιτς. Με τα ίδια χαρακτηριστικά. Δεν τρεχει, δεν μαρκάρει, δεν πιέζει, γεμίζει όμως την περιοχή και σκοράρει. Γι αυτό δεν τον ήθελε ο Λουτσέσκου και για καιρό τον είχε και στον πάγκο. Προσοχή όμως, δεν τον ήθελε για πρώτο. Για τρίτο μια χαρά θα τον κρατούσε, όπως για τρίτο δέχθηκε τώρα και τον Γερεμέγιεφ.leomatos88 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 17:27 Εγώ πάντως θυμάμαι που κάποτε πήγες και αγόρασες από τη Λέγκια κάποιον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με αρκετά για τότε λεφτά και στην ομάδα και στον παίχτη. Βγήκε λίρα εκατό, κάνοντας απίθανα πράγματα με το Δικέφαλο, πωλήθηκε κιόλας, με τα λεφτά που έφερε ήρθανε Ίνγκασον - Σφιντέρσκι, οι οποίοι επίσης προσέφεραν και με τη σειρά τους πωλήθηκαν. Με άλλα λόγια η απόλυτη επιτυχία.
Μετά λοιπόν τους Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Σφιντέρσκι (και από πίσω τούς Κλάους, Κουλούρης, Καρέλης) πέρασαν από την ομάδα επιθετικοί κι επιθετικοί, ας μην τους αναφέρουμε όλους. Το κοινό στοιχείο όλων είναι ότι πλην Γιακουμάκη (άντε και Μπράντον) δεν προσέφεσε ΚΑΝΕΝΑΣ ούτε κατά διάνοια όσα χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ. Δεν ήταν όλοι φθηνοί, δεν ήταν όλοι δανεικοί, δεν ήταν όλοι δίχως παραστάσεις.
Αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη της ομάδας όλη αυτή η ατέλειωτη παλινωδία, χειμώνα καλοκαίρι, χρόνο με το χρόνο με τα φορ. Δε θα φάω ΠΟΤΕ το παραμυθάκι ότι ήθελε ο Λουτσέσκου τον κάθε Σαμάτα ή τον κάθε Τσάλοφ. Εάν η εναλλακτική τους είναι βέβαια ο φούφουτος, ε τότε προφανώς και τους ήθελε, και σαν τρελός.
Δεν είναι αργά... Φέρτε Γερεμέγιεφ αφού σας αρέσει, εμένα μου περισσεύει. Φέρτε όμως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα φορ σαν τον Πρίγιοβιτς, δεν είμαι προπονητής για να τον περιγράψω ούτε είμαι μάνατζερ για να τον εντοπίσω, φέρτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα φορ της προκοπής. Και δε μ' ενδιαφέρει καθόλου ούτε πόσο θα κάνει ούτε αν θα είναι δανεικός ούτε αν θα είναι 20 χρονών ούτε αν θα έχει παίξει στη Ρεάλ ή όχι.
Ούτε αφορίζω τη διοίκηση ούτε μηδενίζω τον Ιβάν Σαββίδη. Μιλάμε για το ίδιο λάθος που συμβαίνει εδώ και χρόνια. Δε συμφέρει ούτε αγωνιστικά ούτε οικονομικά το να μην έχει η ομάδα αξιώσεις από το βασικό σέντερ φορ της. Σταματήστε επιτέλους αυτήν την τρέλα, φέρτε έναν ΠΑΙΧΤΑΡΑ για τον ΠΑΟΚ να σκίζει τα δίχτυα.
Ηρεμία χρειάζεται. Ολα θα κριθούν στο γήπεδο.
Από εκεί και πέρα, ότι δεν ήθελε ο Λουτσέσκου τον Πρίγιοβιτς δεν το πιστεύω καθόλου. Ένα μήνα είχε κρατήσει το φαινόμενο να μην τον βάζει βασικό, επιλέγοντας τον Κουλούρη, μόνο και μόνο για να του επιβληθεί (και το πέτυχε), για να τον πείσει να κάνει και δύο τρία πράγματα παραπάνω στο γήπεδο, πέραν του να σκοράρει κατά ριπάς. Τώρα το να τον ήθελε για τρίτο, προϋποθέτει ότι είχε για πρώτο τον Σουάρες...
Όσο και να ομοιάζει σε χαρακτηριστικά με τον Πρίγιοβιτς ο Γερεμέγιεφ, σε καμία περίπτωση δεν είναι της ίδιας αξίας. Διαφορετικά θα έρχονταν οι Άραβες να δώσουνε στον Αλαφούζο 10.000.000 να τον πάρουνε ή θα συμμετείχε και ο Γερεμέγιεφ στο Μουντιάλ, όπως αντίστοιχα ο Πρίγιοβιτς.
Τέλος, μακάρι να έρχεται όντως για τρίτος. Είναι το μόνο σενάριο που βγάζει νόημα και συμφωνώ ότι ο παίχτης, έχοντας αυτόν το ρόλο, θα βοηθήσει. Θα έρθει όμως πρώτος ή έστω πρωτοδεύτερος μαζί με Γιακουμάκη;
Όλα στο γήπεδο, όπως το είπες.
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- keep_paokizein
Να ποσταρω κάθε βραδάκι (με τη σύμφωνη γνώμη των μοντς πάντα) ένα χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι έτσι να ηρεμούν τα πνεύματα; Χρονιαρες μέρες έρχονται
- These users thanked the author Patron for the post:
- keep_paokizein
πραγματικά ρε παίδες, φτάνει με αυτό το αστείο στατιστικό
όποιος παραθέτει ένα στατιστικό, χωρίς να βλέπει όλη την εικόνα, πάει ξεκάθαρα να παραπλανήσει
η συνολική εικόνα είναι ότι ο γερεμέγιεφ ήταν καραπαγκίτης στον βάζελο με όλους τους προπονητές. πίσω από σβιντέρσκι, ντέσερς, πάντοβιτς
τι ακριβώς προσπαθείτε να πείσετε?
υγ. τον σεπτέμβρη οι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι δεν καταφέραμε να φέρουμε παίχτη τον αύγουστο, αλλά έχουμε έτοιμη περίπτωση για γενάρη, που μπορούν να τον κλείσουν από τότε. τι σκατά έγινε πάλι?
υγ2. αυτό το σενάριο με τον κλεισμένο που έσπασε το πόδι του, πολύ βολικό το βλέπω
αι σιχτίρ, έχω χαλαστεί άσχημα.
χανούμι, ζέλα και γαύρος έχουν καλύτερη 3άδα φορ από εμάς
αν δεν έρθει καλύτερο φορ, χαιρετήστε το πρωτάθλημα από τώρα
όποιος παραθέτει ένα στατιστικό, χωρίς να βλέπει όλη την εικόνα, πάει ξεκάθαρα να παραπλανήσει
η συνολική εικόνα είναι ότι ο γερεμέγιεφ ήταν καραπαγκίτης στον βάζελο με όλους τους προπονητές. πίσω από σβιντέρσκι, ντέσερς, πάντοβιτς
τι ακριβώς προσπαθείτε να πείσετε?
υγ. τον σεπτέμβρη οι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι δεν καταφέραμε να φέρουμε παίχτη τον αύγουστο, αλλά έχουμε έτοιμη περίπτωση για γενάρη, που μπορούν να τον κλείσουν από τότε. τι σκατά έγινε πάλι?
υγ2. αυτό το σενάριο με τον κλεισμένο που έσπασε το πόδι του, πολύ βολικό το βλέπω
αι σιχτίρ, έχω χαλαστεί άσχημα.
χανούμι, ζέλα και γαύρος έχουν καλύτερη 3άδα φορ από εμάς
αν δεν έρθει καλύτερο φορ, χαιρετήστε το πρωτάθλημα από τώρα
- Jean Valjean
Λυπάμαι πολυ αλλά ορισμένοι πετατε την σκουφια σας για καυγά.fidel έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 17:49Ωραια μιας και δεν ειμαι σωστος να το θεσουμε το θεμα επι τις σωστης βαση...Στο στατιστικο δειγμα θα πρεπει να αφαιρεσουμε τκαν αθος η 5 % του δειγματος( τις ανωτερες τιμες και τις χαμηλωτερες )για να κανουμε την αναγωγη...για πες μου τι νουμερο βγαζεις?Jean Valjean έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:54Νομίζω πως δεν υπολογισες σωστά φίλε @fidelfidel έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:33 Διαβάζω απόψεις για τον νέο μας επιθετικο που τον χαρακτηρίζουν ως Game Changer και παραθέτουν τα στατιστικά οτι κάθε 120 λεπτά σκοράρει...
Σε 60 παιxνιδια για τον βάζελο σε ολες τις διοργανώσεις εχει 1931 λεπτά συμμέτοχης και 16 γκολ... Αρα 1 γκολ ανα 3,75 παιχνίδια , να με συμπαθατε αλλα οι αριθμοί καταρρίπτουν το αφήγημα περι Game Changer....
Υπάρχει μια λεπτομέρεια που αν τη λάβεις υπόψη σου θα αλλάξει το 3,75 που βγάζει ο υπολογισμός σου.
Κάνεις αναγωγή στα παιχνιδια που έπαιξε. Αυτό τυπικά είναι σωστό, ουσιαστικά όμως δεν είναι.
Υπάρχουν παικτες που παιζουν 70 λεπτά ανά παιχνιδι κι άλλοι που παιζουν 20. Δεν μετράει το ίδιο ένα παιχνιδι για καθένα τους.
Γι αυτό θεωρώ πως θα έπρεπε πρωτα να διαιρέσεις τα λεπτά που έχουν παιξει δια του 90 (που είναι τα λεπτά ενός πληρους αγώνα). Στην περιπτωση που εξετάζουμε αυτό δίνει περιπου 32 παιχνιδια, τα μισά δηλαδή. Άρα ο νέος υπολογισμός θα δώσει τα μισά γκολ ανά παιχνιδι (χονδρικά, βαριέμαι να κάνω την πραξη) δηλαδή 1 γκολ ανά 1,9 παιχνιδια περιπου.
Δεν την λες τοπ επιδοση αλλά σίγουρα δεν είναι κακό νουμερο.
EDIT Έκανα τον υπολογισμό με ακρίβεια 3ου δεκαδικού. Δίνει 0,497 γκολ ανά παιχνιδι ή αλλιώς 1 γκολ ανά 2,011 παιχνιδια.
Με στρογγυλοποίηση στο πρωτο δεκαδικό δίνει μισό γκολ ανά αγώνα ή αλλιώς ένα γκολ ανά δυο αγώνες.
Από όλα όσα έγραψα κόλλησες στο "δεν ειναι σωστός ο υπολογισμός" και θίχτηκες;
Κρίμα.
Όσο για την επιθετικοτητά σου και το γάντι που πέταξες με τις στατιστικές εξυπνάδες το ερώτημα που κάνεις δεν είναι καν λάθος! Το λάθος έχει μια κάποια σχέση με τα πραγματα, αυτό που γράφεις είναι εκτός θέματος κι εκτός πραγματικοτητος.
Θα σηκώσω το γάντι.
Το δείγμα αποτελείται από μετρήσεις των λεπτών συμμετοχής ενός ποδοσφαιριστη. Δεν υφίσταται καμιά υποκειμενικοτητα ώστε να πας σε trimmed μέσο όρο. Οι υποτιθέμενες ακραίες τιμές είναι πραγματικά δεδομένα κι όχι σφάλματα.
Δεν έχει νόημα να πας ούτε σε 1% ούτε σε 5%.
Το κόλπο που προτεινεις ( σύγκριση απλου με trimmed 5% μέσο όρο) πραγματι εφαρμοζεται στην στατιστική αλλά όχι σε τέτοιες περιπτωσεις. Το δείγμα πρέπει να είναι μεγάλο, να έχει heavy tails και τα δεδομένα να έχουν μεγάλη skewness.
Άσε που για να είσαι σωστός θα πρεπει πιθανοτατα να κάνεις και Grubbs' test η καποιο άλλο για να βεβαιώσεις ότι μια τιμή είναι πραγματικά ακραία.
Κι όλη αυτή τη δουλειά ζητάς να την κάνουμε για τον Γερεμεγεφ;
επειδή θίχτηκες που έγραψα ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος υπολογισμού; και νόμισες ότι βρήκες σε μένα τον άνθρωπο να πουλήσεις εξυπνάδες γυρω από την στατιστική;
Όχι αδερφέ, γράψε λάθος. Μια χαρά υπολογισμό έκανες, τις καρδιές μας θα χαλάσουμε τώρα;
3,75 είναι το σωστό. Ό,τι πεις εσυ.
Πετάει ο γάιδαρος; πετάει!
Κάθονται οι άνθρωποι στα τραπέζια; δεν κάθονται, στις καρέκλες κάθονται, στις καρέκλες...
Κρίμα ρε γαμωτο, χιλιες φορές κρίμα...
Μετάνιωσα την ώρα που είπα να συμμετέχω σε αυτό το φόρουμ.
-
gervasio artigas
Οι τρεις έχουν "καλύτερα φορ" απο τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ έχει ίδια επίθεση με ΕΟ και ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από τους άλλους
Τυχαίο θα είναι
Τεσπα
Η έλευση ΓΕΡΕΜΕΓΙΕΦ στα δικά μου ματιά δείχνει οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα "χαλάει" την "συνοχή" των χαφ για να βγαίνει μπροστά ο ΚΑΜΑΡΑ μπας και πάρει κεφαλιά
Και ίσως χαιρετήσει και ο ΚΑΜΑΡΑ
Τυχαίο θα είναι
Τεσπα
Η έλευση ΓΕΡΕΜΕΓΙΕΦ στα δικά μου ματιά δείχνει οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα "χαλάει" την "συνοχή" των χαφ για να βγαίνει μπροστά ο ΚΑΜΑΡΑ μπας και πάρει κεφαλιά
Και ίσως χαιρετήσει και ο ΚΑΜΑΡΑ
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
- geobila, giaxxo, PAOK DreXleR
-
xrisitsapa
Οποιος μπήκε στον κόπο να ακούσει τους αρδ της ομάδας μας ( και όχι μόνο) έβγαλε τα εξής συμπεράσματα:
1. Άλλο φορ ΔΕΝ θα πάρουμε
2. Μιλάνε για ένα εξτρεμοφορ ( ανάθεμα με αν υπάρχει αυτό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο) το οποίο να καλύψει χαρακτηριστικά
3. Μιλάνε για ΕΝΑ στόπερ - άρα αν έρθει ο Μητογλου θα είναι ΑΥΤΟΣ
4. Τσάπρας- Βηχος ΔΕΝ υπάρχουν, εφόσον τους θέλει ο βαζελος
5. Ο Ραζβαν τον διάλεξε- δε μας λένε βέβαια ποιες ήταν οι επιλογές που του δόθηκαν. Και τον Πενιά τον διάλεξε πέρυσι ( στη λογική από τον κανένα ας έχω κάποιον) και μετά δεν έβλεπε 11αδα ούτε με το κυαλι.
Άρα για άλλη μια φορά η μεταγραφική περίοδος εξελίσσεται σε τραγέλαφο. Οι άνθρωποι ή δεν έχουν μπάτζετ ή είναι άσχετοι ή και τα 2
2. Μιλάνε για ένα εξτρεμοφορ ( ανάθεμα με αν υπάρχει αυτό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο) το οποίο να καλύψει χαρακτηριστικά
5. Ο Ραζβαν τον διάλεξε- δε μας λένε βέβαια ποιες ήταν οι επιλογές που του δόθηκαν. Και τον Πενιά τον διάλεξε πέρυσι ( στη λογική από τον κανένα ας έχω κάποιον) και μετά δεν έβλεπε 11αδα ούτε με το κυαλι.
Άρα για άλλη μια φορά η μεταγραφική περίοδος εξελίσσεται σε τραγέλαφο. Οι άνθρωποι ή δεν έχουν μπάτζετ ή είναι άσχετοι ή και τα 2
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- Logistis
Έχουμε τεράστιο μπάτζετ λογικά, απλά ο ράζβαν είναι ξεροκέφαλος εμείς θέλουμε χαλαντ και αυτός επιμένει ότι ο γιερεμέγιεφ είναι αυτό που λέιπει απο την ομάδα 
Οκ περι στατιστικου λαθους μιας και εχω χρονια να τα πιασω στα χερια μου γραψε λαθος πολυ σωστα τα διατυπωνεις...Το οτι το ενα ειναι ανα παιχνιδι και το αλλο ανα 90 λεπτο το παραβλεπεις, αλλα οπως λες και εσυ δεν βαριεσαι...Jean Valjean έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 19:25Λυπάμαι πολυ αλλά ορισμένοι πετατε την σκουφια σας για καυγά.fidel έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 17:49Ωραια μιας και δεν ειμαι σωστος να το θεσουμε το θεμα επι τις σωστης βαση...Στο στατιστικο δειγμα θα πρεπει να αφαιρεσουμε τκαν αθος η 5 % του δειγματος( τις ανωτερες τιμες και τις χαμηλωτερες )για να κανουμε την αναγωγη...για πες μου τι νουμερο βγαζεις?Jean Valjean έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:54
Νομίζω πως δεν υπολογισες σωστά φίλε @fidel
Υπάρχει μια λεπτομέρεια που αν τη λάβεις υπόψη σου θα αλλάξει το 3,75 που βγάζει ο υπολογισμός σου.
Κάνεις αναγωγή στα παιχνιδια που έπαιξε. Αυτό τυπικά είναι σωστό, ουσιαστικά όμως δεν είναι.
Υπάρχουν παικτες που παιζουν 70 λεπτά ανά παιχνιδι κι άλλοι που παιζουν 20. Δεν μετράει το ίδιο ένα παιχνιδι για καθένα τους.
Γι αυτό θεωρώ πως θα έπρεπε πρωτα να διαιρέσεις τα λεπτά που έχουν παιξει δια του 90 (που είναι τα λεπτά ενός πληρους αγώνα). Στην περιπτωση που εξετάζουμε αυτό δίνει περιπου 32 παιχνιδια, τα μισά δηλαδή. Άρα ο νέος υπολογισμός θα δώσει τα μισά γκολ ανά παιχνιδι (χονδρικά, βαριέμαι να κάνω την πραξη) δηλαδή 1 γκολ ανά 1,9 παιχνιδια περιπου.
Δεν την λες τοπ επιδοση αλλά σίγουρα δεν είναι κακό νουμερο.
EDIT Έκανα τον υπολογισμό με ακρίβεια 3ου δεκαδικού. Δίνει 0,497 γκολ ανά παιχνιδι ή αλλιώς 1 γκολ ανά 2,011 παιχνιδια.
Με στρογγυλοποίηση στο πρωτο δεκαδικό δίνει μισό γκολ ανά αγώνα ή αλλιώς ένα γκολ ανά δυο αγώνες.
Από όλα όσα έγραψα κόλλησες στο "δεν ειναι σωστός ο υπολογισμός" και θίχτηκες;
Κρίμα.
Όσο για την επιθετικοτητά σου και το γάντι που πέταξες με τις στατιστικές εξυπνάδες το ερώτημα που κάνεις δεν είναι καν λάθος! Το λάθος έχει μια κάποια σχέση με τα πραγματα, αυτό που γράφεις είναι εκτός θέματος κι εκτός πραγματικοτητος.
Θα σηκώσω το γάντι.
Το δείγμα αποτελείται από μετρήσεις των λεπτών συμμετοχής ενός ποδοσφαιριστη. Δεν υφίσταται καμιά υποκειμενικοτητα ώστε να πας σε trimmed μέσο όρο. Οι υποτιθέμενες ακραίες τιμές είναι πραγματικά δεδομένα κι όχι σφάλματα.
Δεν έχει νόημα να πας ούτε σε 1% ούτε σε 5%.
Το κόλπο που προτεινεις ( σύγκριση απλου με trimmed 5% μέσο όρο) πραγματι εφαρμοζεται στην στατιστική αλλά όχι σε τέτοιες περιπτωσεις. Το δείγμα πρέπει να είναι μεγάλο, να έχει heavy tails και τα δεδομένα να έχουν μεγάλη skewness.
Άσε που για να είσαι σωστός θα πρεπει πιθανοτατα να κάνεις και Grubbs' test η καποιο άλλο για να βεβαιώσεις ότι μια τιμή είναι πραγματικά ακραία.
Κι όλη αυτή τη δουλειά ζητάς να την κάνουμε για τον Γερεμεγεφ;![]()
επειδή θίχτηκες που έγραψα ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος υπολογισμού; και νόμισες ότι βρήκες σε μένα τον άνθρωπο να πουλήσεις εξυπνάδες γυρω από την στατιστική;
![]()
Όχι αδερφέ, γράψε λάθος. Μια χαρά υπολογισμό έκανες, τις καρδιές μας θα χαλάσουμε τώρα;
3,75 είναι το σωστό. Ό,τι πεις εσυ.
Πετάει ο γάιδαρος; πετάει!
Κάθονται οι άνθρωποι στα τραπέζια; δεν κάθονται, στις καρέκλες κάθονται, στις καρέκλες...
Κρίμα ρε γαμωτο, χιλιες φορές κρίμα...
Μετάνιωσα την ώρα που είπα να συμμετέχω σε αυτό το φόρουμ.
- Jean Valjean
Δεν κατηγορώ όσους είναι δύσπιστοι.gika έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 17:48Αδερφέ, αν δεν στο έχουν διδάξει οι τελευταίες 10 μεταγραφικές, άκου τουλάχιστον τα φερέφωνα της ΠΑΕ που ανοιχτά λένε πως θα έρθει εξτρέμ που μπορεί να βοηθήσει και μπροστά. Δεν θα έρθει κανένας άλλος.Jean Valjean έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 17:33 Όπως έγραψα το μεσημέρι, δεν με ανησυχεί ο Γερεμεγεφ από την στιγμή που προοριζεται για συγκεκριμένες καταστάσεις και αγώνες.
Ποιος θα έρθει ως πρωτη επιλογή είναι το θέμα, αυτός που θα μοιραστεί παιχνιδια με τον Γιακουμάκη.
Βέβαια θα μου πεις, ειναι σίγουρο ότι θα φέρουν κι άλλον φορ; Αυτό μάλιστα, να το συζητήσουμε.
Ο Γιερεμεγιεφ πρέπει να κριθεί ως αντι-Τσάλοφ, εκτός αν δεν φύγει ο Τσάλοφ. Ο Γιακουμάκης θες από κάρτες, θες από τραυματισμούς, κάποια παιχνίδια θα τα χάσει. Αν είναι να ξεγράψουμε από τώρα αυτά τα 3ποντα γιατί θα παίζουμε με Γιερεμεγιεφ-Μύθου μπροστά, ξεγράφουμε και το πρωτάθλημα.
Επίσης οι πιθανότητες να μείνει ο Γιακουμάκης του χρόνου είναι μικρές. Ακόμα και αν μείνει θα τραβήξει η υπόθεση από όλες τις πλευρές γιατί ούτε ο παίκτες θα χάσει 3Μ μισθό, ούτε οι άλλοι θα κάνουν πίσω στην ρήτρα, ούτε εμείς θα δώσουμε 5 χαρτιά για παίκτη 30+ με συμβόλαιο 3Μ. Τέταρτο φορ δεν παίρνεις γιατί θα κάψεις τον Μύθου, άρα θα πάμε προκριματικά με Γιερεμεγιεφ βασικό.
Αυτές είναι οι «καταστάσεις» και τα παιχνίδια που θα πάρει ο παίκτης.
Υπό αυτές τις προϋποθέσεις κρίνουμε την κίνηση ως επικίνδυνη και γελοία.
Ούτε παραβλεπω τις 5-10 τελευταίες μεταγραφικές περιοδους.
Το καλοκαίρι όμως η δυσπιστία δεν επαληθευτηκε σε ότι αφορά τον Ζαφείρη.
Ίσως, λέω ίσως, δεν επαληθευτεί και για το φορ.
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.
Θα σου περιγραψω πως τα δεδομένα της συζήτησης εμένα τουλάχιστον με οδηγουν σε αδιέξοδο.
Είναι δυνατόν το καλοκαίρι να συζητάμε ότι ο Γιώργης θέλει να φέρει τον Μίτροβιτς και τον Δεκέμβριο να συζητάμε για Ουαζιζ από Μπράγκα και Γερεμεγεφ;
Σου φαίνεται λογικό αυτό; στο ενδιάμεσο επιπεδο δεν υπάρχουν παικτες;
Άρα για μενα είτε η προσπαθεια για Μίτροβιτς ήταν φουμαρα, είτε (αν ήταν αλήθεια) η προσπαθεια για έναν καλό φορ συνεχίζεται και δεν θα μείνουμε στον Γερεμεγεφ.
Όμως τότε θα έχουμε ένα άλλο προβλημα. Έστω οτι έρχεται ο δεύτερος φορ. Θα έχουμε 4 ενώ περσι ο Λουτσέσκου είχε δηλώσει ότι δεν θέλει 4 αλλά 3;
Αυτό είναι το αδιέξοδο. Το οποίο αδιέξοδο επιβεβαιώνει μια συγκεκριμένη κατάσταση, προβληματική θεωρώ, στο τμήμα σκαουτινγκ και μεταγραφών.
Σ αυτό θα συμφωνήσω.
Το να χτυπάμε όμως το σαμαρι (Γερεμεγεφ και όσους συνοπαδους δεν τον βρίζουν πατοκορφα) για να κινηθεί ο γάιδαρος (τμήμα σκαουτινγκ κλπ) και να προεξοφλουμε με σιγουριά όλα τα αρνητικά ενδεχόμενα, θεωρώ ότι δεν προσφερει τίποτα και σε κανέναν.
-
Paok1926 + male-sykies
xrisitsapa έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 19:34 Οποιος μπήκε στον κόπο να ακούσει τους αρδ της ομάδας μας ( και όχι μόνο) έβγαλε τα εξής συμπεράσματα:
Καλά αυτό με το εξτρεμοφορ είναι αηδιαστικό. Αν φέρουμε κάτι φτηνό θα πω ότι είναι φούμαρα επειδή δεν παίζει φράγκο. Αν δώσουμε σοβαρά λεφτά θα πω ότι καλύτερα να τα δίναμε σε φορ αλλά εκτιμώ την προσπάθεια. Αν πάμε σε κάτι ενδιάμεσο, πραγματικά θα αναρωτηθώ αν υπάρχει κάποια ποδοσφαιρική λογική. Για να μπορεί να παίξει κάποιος εξτρεμοφορ στην ελλάδα πρέπει να είναι τόσο πιο πάνω από το επίπεδο του πρωταθλήματος που παίζει παντού. Λιβαι, λετο, μιραλας είναι οι μόνοι που μου έρχονται. Αν πιστεύουν ότι μπορούν να πάνε σε μεσοβεζοβικη επιλογή και να πλήρει αυτά τα κριτήρια αγωνιστικά είναι αστείοι. Ενδεχομένως βέβαια κι αν υπάρχει ένα ψήγμα λογικής φαντάζομαι χάνεται στη μεταβίβαση του μέσω των επίσης αστείων ρεπόρτερ.
Στην αγορά των ελεύθερων στρέφεται πλέον ο Δικέφαλος. Ήδη το σκάουτινγκ τιμ μαζί με τον προπονητή Ραζβαν Λουτσεσκου έχουν προκρίνει τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν κ η Μαρία Γκοτσαρεβα ξεκινά τις απαραίτητες επαφές κ διαπραγματεύσεις. Ενδεικτικό είναι πως αυτές θα συνεχιστούν κανονικά κ την περίοδο των εορτών, ώστε ο νέος φορ να ενταχθεί στην ομάδα το αργότερο μέχρι του Αγιαννιού.
50 σελίδες σε 24 και κάτι ώρες το λές και ρεκόρ, νάναι καλά ο Γερεμέγιεφ.
Ας το πάρουμε ψυχραιμα. Όταν ήρθαν ο Τσολακ, ο Σαματα και ο Τσάλοφ λιγότερα γκολ είχαν.
Ο Γερεμέγιεφ σε 270 αγωνες 104 γκολ 31 ασιστ. Δεν τον λές και κουτσό άλογο, το καλοκαίρι λέγαμε μακάρι να πάρoυμε τον δανεικο στη Β-Γ Ιταλίας με μια σεζόν για να σκίσει τα δίχτια.
Αν ο παικτης δεν επαιζε στον βαζελο και ηταν στην Ευρώπη θα είχαμε διθυράμβους με αυτά τα στατιστικά, ΄''το έχει το γκόλ'' , ''δεν πηγε καλά τις 2 τελευταίες σεζόν αλλά εφταιγε ο προπονητής'' και άλλα χαριτωμένα.
Μας ενοχλεί που παιρνουμε τα ρέστα του βάζελου αυτή είναι η αλήθεια. Αλλα το ίδιο δεν έγινε με τον Ολιβέιρα όταν ήρθε απο την χαρτινη?
Εγώ θα πώ ας περιμένουμε να δουμε το συνολικό σκεπτικό της μεταγραφικής περιόδου που παρεμπιπτόντως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ακομη και μετά βλέπουμε. Μερικές φορές καλύτερα γαιδουρόδενε παρα γαιδουρογύρευε, συνεπως ενας χαμηλού κόστους παίκτης με μέτριες δυνατότητες είναι καλύτερος απο τον κανένα.
Ψυχραιμία, και μην βαζουμε πιεση χωρίς να ξερουμε το full story.
Ας το πάρουμε ψυχραιμα. Όταν ήρθαν ο Τσολακ, ο Σαματα και ο Τσάλοφ λιγότερα γκολ είχαν.
Ο Γερεμέγιεφ σε 270 αγωνες 104 γκολ 31 ασιστ. Δεν τον λές και κουτσό άλογο, το καλοκαίρι λέγαμε μακάρι να πάρoυμε τον δανεικο στη Β-Γ Ιταλίας με μια σεζόν για να σκίσει τα δίχτια.
Αν ο παικτης δεν επαιζε στον βαζελο και ηταν στην Ευρώπη θα είχαμε διθυράμβους με αυτά τα στατιστικά, ΄''το έχει το γκόλ'' , ''δεν πηγε καλά τις 2 τελευταίες σεζόν αλλά εφταιγε ο προπονητής'' και άλλα χαριτωμένα.
Μας ενοχλεί που παιρνουμε τα ρέστα του βάζελου αυτή είναι η αλήθεια. Αλλα το ίδιο δεν έγινε με τον Ολιβέιρα όταν ήρθε απο την χαρτινη?
Εγώ θα πώ ας περιμένουμε να δουμε το συνολικό σκεπτικό της μεταγραφικής περιόδου που παρεμπιπτόντως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ακομη και μετά βλέπουμε. Μερικές φορές καλύτερα γαιδουρόδενε παρα γαιδουρογύρευε, συνεπως ενας χαμηλού κόστους παίκτης με μέτριες δυνατότητες είναι καλύτερος απο τον κανένα.
Ψυχραιμία, και μην βαζουμε πιεση χωρίς να ξερουμε το full story.