Μετρημενα κουκια ειναι φετος.obanebane έγραψε:Joshua,συμφωνούμε σε όλα,άλλωστε σπάνια διαφωνούσαμε έτσι και αλλιώς.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Μπονο, μιας και μιλάς καθαρά ποδοσφαιρικά, θα ήθελα να μου αναλύσεις λίγο το ρόστερ του κυριότερου αντιπάλου σου, ανά Θέση και δυνατότητες συνοπτικά όποτε μπορείς
Και να ρισκάρεις όχι με βάση τί έπαιξαν κάποτε, πχ πεφτουνης, αλλά τι θα βγάλουν φέτος στο χόρτο.
Στάλθηκε από SM-N975F
Και να ρισκάρεις όχι με βάση τί έπαιξαν κάποτε, πχ πεφτουνης, αλλά τι θα βγάλουν φέτος στο χόρτο.
Στάλθηκε από SM-N975F
Βοno o Γεναρης ειναι σε 3 μηνες,δεν μπορεις να κανεις 3-4 αλλαγες τελευταια εβδομαδα.Ας ερθουν 2 και με μια καλυτερη εικονα για ενα διμηνο ουσιαστικα, παιρνεις πιο ψυχραιμες αποφασεις τον Γεναρη ,με περισσοτερα δεδομενα τοσο για Σφιντερφσκι,οσο για Μισιτς,Αγκουστο και υπολοιπους που ακροβατουν αυτη τη στιγμη.
Καλώς ή κακώς ας μιλήσουμε για το ΠΑΟΚ κ όχι για το σύνολο των υπολοίπων ευρωπαϊκων ομάδων , δεν γίνεται σε μια χρονιά να πετύχεις :
1) Να κάνεις πρωτάθλητισμο
2) Να σταθείς τηρουμένων των αναλογιών σε Ευρώπη
3) Να πάρεις κύπελλο
4) Να διώξεις τα βαριά συμβόλαια π περιλαμβανουν κ παίκτες κορμού.
5) Να βγάλεις νέους παίκτες
Αν θες να τα πετύχεις όλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι θες 2 μέσο επιθετικούς αντί Τζολη κ Πελκα, ένα βασικό χαφ κ ο δεύτερος Καντουρι η Σβαμπ κ ένα φορ τουλάχιστον ισάξιο του Τσολακ αν όχι καλύτερο στα χαρτιά.
Ειδάλλως δεν θα τα καταφέρεις. Κάποια πράγματα εινσι υποκειμενικά στον αθλητισμό αλλά υπάρχουν κ συγκεκριμένες σταθερές.
Ο Φερειρα δήλωσε μ ζητήθηκε από τη διοίκηση να βγαλω παίκτες.
Ο Ρεμπε ήρθε για τις αποδέσμευσεις κυρίως.
Οπότε εινσι ξεξαθαρο ότι αγωνιστικά ξεκινάμε κ ότι κάτσει τόσο σε Ελλάδα, όσο κ Ευρώπη.
Όσο περιμένουμε τους 2-3 παίκτες να μας πάρουν το πρωτάθλημα κ να μας έβαζαν κ ομίλους απογοητευομαστε.
Τέθηκαν άλλες προτεραιότητες, παρόλο που δεν ανακοινώθηκαν επίσημα, γίνονται εύκολα αντιληπτές όσο περνάει ο χρόνος.
Οπότε ας αρκεστούμε για φέτος στην έναρξή επιτέλους της ποδοσφαιρικής κ διοικητικής λογικής στην ομάδα. Κ ότι προκύψει ευπρόσδεκτο.
1) Να κάνεις πρωτάθλητισμο
2) Να σταθείς τηρουμένων των αναλογιών σε Ευρώπη
3) Να πάρεις κύπελλο
4) Να διώξεις τα βαριά συμβόλαια π περιλαμβανουν κ παίκτες κορμού.
5) Να βγάλεις νέους παίκτες
Αν θες να τα πετύχεις όλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι θες 2 μέσο επιθετικούς αντί Τζολη κ Πελκα, ένα βασικό χαφ κ ο δεύτερος Καντουρι η Σβαμπ κ ένα φορ τουλάχιστον ισάξιο του Τσολακ αν όχι καλύτερο στα χαρτιά.
Ειδάλλως δεν θα τα καταφέρεις. Κάποια πράγματα εινσι υποκειμενικά στον αθλητισμό αλλά υπάρχουν κ συγκεκριμένες σταθερές.
Ο Φερειρα δήλωσε μ ζητήθηκε από τη διοίκηση να βγαλω παίκτες.
Ο Ρεμπε ήρθε για τις αποδέσμευσεις κυρίως.
Οπότε εινσι ξεξαθαρο ότι αγωνιστικά ξεκινάμε κ ότι κάτσει τόσο σε Ελλάδα, όσο κ Ευρώπη.
Όσο περιμένουμε τους 2-3 παίκτες να μας πάρουν το πρωτάθλημα κ να μας έβαζαν κ ομίλους απογοητευομαστε.
Τέθηκαν άλλες προτεραιότητες, παρόλο που δεν ανακοινώθηκαν επίσημα, γίνονται εύκολα αντιληπτές όσο περνάει ο χρόνος.
Οπότε ας αρκεστούμε για φέτος στην έναρξή επιτέλους της ποδοσφαιρικής κ διοικητικής λογικής στην ομάδα. Κ ότι προκύψει ευπρόσδεκτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 24 Σεπ 2020, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα το πρόβλημα δεν είναι το "ποδοσφαιρικά" με αυτά τα καθάρματα.pilotos έγραψε:Μπονο, μιας και μιλάς καθαρά ποδοσφαιρικά, θα ήθελα να μου αναλύσεις λίγο το ρόστερ του κυριότερου αντιπάλου σου, ανά Θέση και δυνατότητες συνοπτικά όποτε μπορείς
Στάλθηκε από SM-N975F
5 χαφ έχει ο κυριότερος αντίπαλος μου εκ των οποίων όλοι είναι καλύτεροι από Εσίτι.
2 φορ που σκοράρουν.
Και 4 μεσοεπιθετικούς-εξτρέμ κι απ' ότι λένε πάνε και για ακόμα έναν πρώτης γραμμής.
Σύνολο από τη μέση και μπροστά 12.
2 φορ που σκοράρουν.
Και 4 μεσοεπιθετικούς-εξτρέμ κι απ' ότι λένε πάνε και για ακόμα έναν πρώτης γραμμής.
Σύνολο από τη μέση και μπροστά 12.
Δε θα απαντήσω κομμάτι κομμάτι τώρα, απλά ο Εσιτι τις γάμησε μέσα στο τηγάνι αν θυμάσαι....Bono. έγραψε:5 χαφ έχει ο κυριότερος αντίπαλος μου εκ των οποίων όλοι είναι καλύτεροι από Εσίτι.
2 φορ που σκοράρουν.
Για να ξέρουμε τι λέμε
Στάλθηκε από SM-N975F
Δε θα απαντήσω κομμάτι κομμάτι τώρα, απλά ο Εσιτι τις γάμησε μέσα στο τηγάνι αν θυμάσαι....Bono. έγραψε:5 χαφ έχει ο κυριότερος αντίπαλος μου εκ των οποίων όλοι είναι καλύτεροι από Εσίτι.
2 φορ που σκοράρουν.
Για να ξέρουμε τι λέμε
Στάλθηκε από SM-N975F
2 φορ που σκοράρουν.
Για να ξέρουμε τι λέμε
Στάλθηκε από SM-N975F
2 φορ που σκοράρουν.
Για να ξέρουμε τι λέμε
Στάλθηκε από SM-N975F
Δε θα απαντήσω κομμάτι κομμάτι τώρα, απλά ο Εσιτι τις γάμησε μέσα στο τηγάνι αν θυμάσαι....
Για να ξέρουμε τι λέμε
Στάλθηκε από SM-N975F
Για να ξέρουμε τι λέμε
Στάλθηκε από SM-N975F
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πρωτον ποιος μπουχαλακης και ποιος Καφου;; Μιας και αναφερεσαι στα 5 χαφ.
Δευτερον αν ειναι δυνατον να θεωρουμε καλυτερο του Σβιντερσκι τον Χασαν που κοροιδευουν οι ιδιοι οι γαυροι.
Τριτον από τα 4 εξτρέμ ο ενας ειναι 35 χρονων και ο αλλος ειναι ο Μασουρας. Επισης έχουν έναν ακομη που προέρχεται απο χιαστό (Σουντανι) και ένας που έρχεται απο καλη χρονια στην Βιλεμ,Βρουσαι.
Δευτερον αν ειναι δυνατον να θεωρουμε καλυτερο του Σβιντερσκι τον Χασαν που κοροιδευουν οι ιδιοι οι γαυροι.
Τριτον από τα 4 εξτρέμ ο ενας ειναι 35 χρονων και ο αλλος ειναι ο Μασουρας. Επισης έχουν έναν ακομη που προέρχεται απο χιαστό (Σουντανι) και ένας που έρχεται απο καλη χρονια στην Βιλεμ,Βρουσαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Πέμ 24 Σεπ 2020, 11:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Να συμπληρώσω πιλοτε πως υπάρχουν αριθμοί οι οποίοι περιγράφουν τη δυναμική της κάθε ομάδας. Αριθμοί που αφορούν είτε τη χρηματιστηριακή αξία του καθενός, είτε για τις πιθανότητες κατάκτησης πχ πρωταθλήματος, είτε για ατομικά Στατιστικά παικτών.
Καλές οι προσωπικές εκτιμήσεις αλλά καλό είναι όταν συγκρίνουμε μεγέθη να βγάζουμε το καπέλο του οπαδού και το συναισθηματισμό που το συνοδεύει.
Καλές οι προσωπικές εκτιμήσεις αλλά καλό είναι όταν συγκρίνουμε μεγέθη να βγάζουμε το καπέλο του οπαδού και το συναισθηματισμό που το συνοδεύει.
Λάθος λέμε αν λέμε αυτό που εννοείς.
Με Εσίτηδες (μόνο) δεν γάμησε κανείς.
Με Εσίτηδες (μόνο) δεν γάμησε κανείς.
Κι εγώ θεωρώ αδύνατο και μη ρεαλιστικό το να γίνουν 4 προσθήκες ως το τέλος αυτής της μεταγραφικής περιόδου.
Ίσως είναι και υπερβολή με δεδομένο ότι περιμένεις να δεις και τι θα γίνει με Μισιτς και Αουγκουστο. Μεχρι το Γενάρη θα έχεις καλύτερη εικόνα οποτε μπορείς να κάνεις κι εκεί συμπληρωματικες κινήσεις.
Με ένα χαφ και ένα επιθετικό που μπορεί να παίξει και τις 3 θέσεις της επίθεσης (στυλ Pjaca) θα είμαι ικανοποιημένος.
Απλά να είναι παίκτες επιπέδου Ζιβκοβιτς (το ιδεατό) ή τουλάχιστον Σβαμπ.
Όσο γίνεται όχι στοιχήματα και λαχεία πολύ απλά γιατί δεν σε παίρνει για τέτοιες επιλογές πλέον.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίσως είναι και υπερβολή με δεδομένο ότι περιμένεις να δεις και τι θα γίνει με Μισιτς και Αουγκουστο. Μεχρι το Γενάρη θα έχεις καλύτερη εικόνα οποτε μπορείς να κάνεις κι εκεί συμπληρωματικες κινήσεις.
Με ένα χαφ και ένα επιθετικό που μπορεί να παίξει και τις 3 θέσεις της επίθεσης (στυλ Pjaca) θα είμαι ικανοποιημένος.
Απλά να είναι παίκτες επιπέδου Ζιβκοβιτς (το ιδεατό) ή τουλάχιστον Σβαμπ.
Όσο γίνεται όχι στοιχήματα και λαχεία πολύ απλά γιατί δεν σε παίρνει για τέτοιες επιλογές πλέον.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Πέμ 24 Σεπ 2020, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.