Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- bersekeros
- constadine
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Δεν θυμόμουν την εθνικότητα, Καμερουνέζος σε αναζήτηση στο google μου βγάζει .
Ναι λογικά έχεις δίκιο bersekeros..Ευτυχώς οι έγκριτοι δημοσιογράφοι μας ενημερώνουν έγκαιρα για όλα
Εκεί κατάντησαν το σύλλογο οι Σαβιδεοι να ψάχνουμε παίκτες στα hot spot.....bersekeros έγραψε:Ο Σάμουελ Ντοναντόνι πρέπει να είναι.
Ταλέντο από hot spot.
τρολλαρω έτσι μην μου την πέσετε
- Σουριναμέζος
Σάμουελ Ντοναντόνι, Καμερουνέζος επιθετικός, γεννηθείς το 2002, προπονείται με την Κ19 εδώ και 2 χρόνια αλλά δεν είναι στο επίσημο ρόστερ της και δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς της Κ19. Πρέπει να υπάρχει γραφειοκρατικό πρόβλημα με τα χαρτιά του και να μην έχουν καταφέρει να του βγάλουν δελτίο καθώς τον είχαν ανακαλύψει σε δομή φιλοξενίας. Ελπίζω φέτος να βρεθεί κάποια λύση και να τον δούμε να παίζει με την Κ19, για να τον κρατάνε και για 3η χρονιά πάει να πει ότι κάτι βλέπουν στο παλικάρι.
Φαντάζομαι κάπως έτσι ειναι και για να τον έχουν προωθήσει έστω και για προπονήσεις στην πρώτη ομάδα..μακάρι
Εγώ αυτό που κρατάω από τη συνέντευξη του Κυριάκου και ελπίζω να μην είναι τα λόγια ενός πολιτικού αλλά τα λόγια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όποιος σέβεται τους οπαδούς της ομάδας, είναι το σημείο που λέει ότι εξορθολογισμός του μπάτζετ δε σημαίνει ότι στο τέλος της ημέρας το μπάτζετ θα είναι μικρότερο από το περσινό.
Μακάρι
Μακάρι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θυμίζω πάντως (δεν ξέρω αν ξαναναφερθηκε) πως η έγκυρη Forza έγραψε πως προσπαθεί ο Ρεμπε μέσα στην βδομάδα να κλείσει φορ και εξτρέμ!
Ας περιμένουμε και την συνέντευξη αύριο- μεθαύριο, ίσως έχει καμία εκπληξούλα
Ας περιμένουμε και την συνέντευξη αύριο- μεθαύριο, ίσως έχει καμία εκπληξούλα

Στην λαική, άμα πας την ώρα που κλείνει, θα γεμίσεις το καρότσι πάμφθηνα με ότι έχει περισσέψει.
Έτσι κάποτε επί Γούμενου, είχαμε αποκτήσει Ναπολέων Αμαφούλε.
- constadine
Nαι αλλα ΝαπολεωνBono. έγραψε:Στην λαική, άμα πας την ώρα που κλείνει, θα γεμίσεις το καρότσι πάμφθηνα με ότι έχει περισσέψει.

O ΠΑΟΚ επι σαββίδη μόνο φθηνά δεν ψωνίζει πάντως..Bono. έγραψε:Στην λαική, άμα πας την ώρα που κλείνει, θα γεμίσεις το καρότσι πάμφθηνα με ότι έχει περισσέψει.
Πριν λιγο ο Τσορμπατζογλου ειπε οτι μιλαει την Πεμπτη.tzo_1926 έγραψε:Ο Ρεμπε μάθαμε πότε θα μιλήσει;;
Επισης ειπε πως δεν εχει λογικη να μην αποκτηθει ενας γρηγορος χαφ, αλλα δεν εδειξε να ξερει οτι ψαχνουμε κιολας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θυμάμαι κάποτε για τις αναλύσεις επί αναλύσεων για το περίφημο " δικαρ".
Ένα σίριαλ ετών.
Τώρα πλέον έχουμε το σίριαλ για το " γρήγορο χαφ "
Πόσο εύκολο όμως είναι ο ΠΑΟΚ με τα χρήματα που διαθέτει να φέρει έτοιμο παίκτη με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε?
Και για να το προσωποποιήσουμε λίγο, έτσι για να καταλαβαίνουμε γιατί ακριβώς μιλάμε.
Λένε ότι χρειαζόμαστε ένα γρήγορο χαφ, δηλαδή ας πούμε ένα παίκτη που θα παίζει στις ταχύτητες και στις εντάσεις του λημνιού η του Γιαννούλη για παράδειγμα.
Οκ ως εδώ
Και επειδή ΠΑΟΚ είσαι και δεν γίνεται ο παίκτης αυτός να είναι απλά αθλητης στίβου, θα πρέπει να έχει ένα μίνιμουμ ποδοσφαιρικής ικανότητας. Ας το προσωποποιείσουμε και αυτό και ας πούμε ότι οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες να είναι σε ένα επίπεδο τουλάχιστον όπως αυτό του Κάτσε.
Εγώ λέω μακάρι να μπορέσουνε να βρούνε έναν έτοιμο τέτοιον παίκτη, αλλά το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο.
Ένα σίριαλ ετών.
Τώρα πλέον έχουμε το σίριαλ για το " γρήγορο χαφ "
Πόσο εύκολο όμως είναι ο ΠΑΟΚ με τα χρήματα που διαθέτει να φέρει έτοιμο παίκτη με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε?
Και για να το προσωποποιήσουμε λίγο, έτσι για να καταλαβαίνουμε γιατί ακριβώς μιλάμε.
Λένε ότι χρειαζόμαστε ένα γρήγορο χαφ, δηλαδή ας πούμε ένα παίκτη που θα παίζει στις ταχύτητες και στις εντάσεις του λημνιού η του Γιαννούλη για παράδειγμα.
Οκ ως εδώ
Και επειδή ΠΑΟΚ είσαι και δεν γίνεται ο παίκτης αυτός να είναι απλά αθλητης στίβου, θα πρέπει να έχει ένα μίνιμουμ ποδοσφαιρικής ικανότητας. Ας το προσωποποιείσουμε και αυτό και ας πούμε ότι οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες να είναι σε ένα επίπεδο τουλάχιστον όπως αυτό του Κάτσε.
Εγώ λέω μακάρι να μπορέσουνε να βρούνε έναν έτοιμο τέτοιον παίκτη, αλλά το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο.
Αν θεωρησουμε πως ειμαστε ικανοποιημενοι με μια οικονομικη αναβαθμιση του Εσιτι, τοτε δεν νομιζω οτι ψαχνουμε κανεναν παιχταρα!
Οπως αναφερθηκε και απο καποιους αλλους, αν ειναι να παιζει ο συμπαθης αλλα λιγος ποδοσφαιρικα Εσιτι, καλυτερα να κρατουσαμε τον Κάτσε.
Δηλαδη ποσο χειροτερος ειναι απο τον Εσιτι ο Madson που επαιζε στον Ατρομητο?
Μακαρι να μπορουσαμε να βρουμε εναν παιχταρα στη θεση 6, αλλα αυτη τη στιγμη και ενας καμαρα σαν του γαυρου απο καποια ομαδα απο την β γαλλιας, θεωρω θα ειναι πιο χρησιμος απο τον Εσιτι.
Οπως αναφερθηκε και απο καποιους αλλους, αν ειναι να παιζει ο συμπαθης αλλα λιγος ποδοσφαιρικα Εσιτι, καλυτερα να κρατουσαμε τον Κάτσε.
Δηλαδη ποσο χειροτερος ειναι απο τον Εσιτι ο Madson που επαιζε στον Ατρομητο?
Μακαρι να μπορουσαμε να βρουμε εναν παιχταρα στη θεση 6, αλλα αυτη τη στιγμη και ενας καμαρα σαν του γαυρου απο καποια ομαδα απο την β γαλλιας, θεωρω θα ειναι πιο χρησιμος απο τον Εσιτι.