Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
γραφουν οτι μιλησε και με ιβαν
Κεραυνός εν αιθρία στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από τους νταμπλούχους Ελλάδος!
Λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι του Δικεφάλου, κάτι που σημαίνει πως οι «ασπρόμαυροι» είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού!
Ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι προτίθεται να κάνει χρήση του όρου buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του δεδομένου πως δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο με τους Θεσσαλονικείς προκειμένου να αποχωρήσει νωρίτερα...
Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ο Λουτσέσκου συζήτησε με τον Ιβάν Σαββίδη και έθεσαν επί τάπητος το εν λόγω θέμα.
Από την συζήτηση των δύο ανδρών δεν προέκυψε κάποια αλλαγή στα δεδομένα και ως εκ τούτου ο Ρουμάνος αποχωρεί μετά από δύο σεζόν από την Τούμπα...
Μάλιστα, ο 50χρονος τεχνικός ενημέρωσε και τους ποδοσφαιριστές αναφορικά με την απόφασή του. Μια κίνηση που ενδεχομένως να σχετίζεται με την... μυθική πρόταση που έλαβε από την Σαουδική Αραβία που απλώνει... χρυσάφι στα πόδια του και πληρώνει την ρήτρα του Δικεφάλου.
Κεραυνός εν αιθρία στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από τους νταμπλούχους Ελλάδος!
Λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι του Δικεφάλου, κάτι που σημαίνει πως οι «ασπρόμαυροι» είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού!
Ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι προτίθεται να κάνει χρήση του όρου buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του δεδομένου πως δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο με τους Θεσσαλονικείς προκειμένου να αποχωρήσει νωρίτερα...
Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ο Λουτσέσκου συζήτησε με τον Ιβάν Σαββίδη και έθεσαν επί τάπητος το εν λόγω θέμα.
Από την συζήτηση των δύο ανδρών δεν προέκυψε κάποια αλλαγή στα δεδομένα και ως εκ τούτου ο Ρουμάνος αποχωρεί μετά από δύο σεζόν από την Τούμπα...
Μάλιστα, ο 50χρονος τεχνικός ενημέρωσε και τους ποδοσφαιριστές αναφορικά με την απόφασή του. Μια κίνηση που ενδεχομένως να σχετίζεται με την... μυθική πρόταση που έλαβε από την Σαουδική Αραβία που απλώνει... χρυσάφι στα πόδια του και πληρώνει την ρήτρα του Δικεφάλου.
λεει οτι συζητησαν με ιβαν και τον ενημερωσε οτι αποδεχτηκε την προταση.. οποτε τετελεσμενο ειναι..
κεραυνος εν αιθρια..
κεραυνος εν αιθρια..
Τι λες τωρα!!!
Μονο με Φερναντου Σαντους καλυπτεται αυτη η τρυπα..
Είναι δυνατον να μην έχει ακουστει τιποτα για τέτοιο σκηνικο?
Μονο με Φερναντου Σαντους καλυπτεται αυτη η τρυπα..
Είναι δυνατον να μην έχει ακουστει τιποτα για τέτοιο σκηνικο?
Γαμω τους Άραβες ρε πστ στο μάτι μας έχουν ..στη χειρότερη στιγμή που γινόταν αδιανόητα πράγματα δε το χωράει ο νους μου ..μόνο παμπλο
-
Δηλαδή αλήθεια τώρα.. θέλετε να πιστέψουμε ότι ξαφνικά τώρα έσκασε η πρόταση???
Και εμείς περιμένουμε μεταγραφές ποιότητας και πράσινα άλογα...
Πάλι αυτοκτονούμε μου φαίνεται...
Και εμείς περιμένουμε μεταγραφές ποιότητας και πράσινα άλογα...
Πάλι αυτοκτονούμε μου φαίνεται...
Γαμω τα λςφτα σας ρε ΖΩΑ....μονο αυτα εχουν αξια στην κωλοζωη σας;;;; Κριμα που σας εχω κ σε υποληψη ορισμενους ......
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ"!!!!
Προχωραμε. Μεγαλο προβλημα οταν εισαι 3 βδομαδες απο ευρωπαικες διοργανωσεις...αλλα δεν αλλαζει, ελπιζω να βρουν καταλληλη επιλογη..κ που να ταιριαζει με συστημα-παιχτες. Δεν ειμαστε για κοψε ραβε.......
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ"!!!!
Προχωραμε. Μεγαλο προβλημα οταν εισαι 3 βδομαδες απο ευρωπαικες διοργανωσεις...αλλα δεν αλλαζει, ελπιζω να βρουν καταλληλη επιλογη..κ που να ταιριαζει με συστημα-παιχτες. Δεν ειμαστε για κοψε ραβε.......
Μου φαινεται σαν πρωταπριλιατικο αστειο.....
Ελπιζω να μη γινει και να αλλαξει γνωμη.....
Δε θα σχολιασω εκτος αν γινει οριστικο......
Ελπιζω να μη γινει και να αλλαξει γνωμη.....
Δε θα σχολιασω εκτος αν γινει οριστικο......
Ο,τι να ναι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pirate_salonica
Δεν πιστεύω πως φταίνε μόνο τα πετροδόλλαρα δυστυχώς... κάτι παίχτηκε για να φεύγει έτσι εύκολα... περίεργο τάιμινγκ...
-
ΟΧΙ Γκαρσία, ΟΧΙ κάποιον που έχει δουλέψει στην Ελλάδα. Το επίπεδο μας μεγάλωσε πολύ για τέτοιες λύσεις. Ίβηρα ή Γερμανό θέλω, πλέον μόνο αυτοί παράγουν προπονητές επιπέδου, με τους Ιταλούς να ακολουθούν αλλά με πολλούς παλιάτσους.
Μονο μην ερθει ο Σαντος...
Μακρια
Μακρια
Είπαμε ισχύει, είπαμε τι εύχομαι. Μέχρι να τελειώσει οριστικά θα ελπίζω.
Αλλαγή προπονητή τώρα είναι δεδομένο ρίσκο.
Εφόσον συμβεί οριστικά, η "τεράστια" μεταγραφή πρέπει να γίνει εκεί.
Αλλαγή προπονητή τώρα είναι δεδομένο ρίσκο.
Εφόσον συμβεί οριστικά, η "τεράστια" μεταγραφή πρέπει να γίνει εκεί.
παιδια τα πραγματα ειναι απλα..
ο λουτσος δεν θα εχει πλεον την ιδια ορεξη αν τα ποσα ειναι υπερογκα, ειναι αυτο που λενε αν ραγισει το γυαλι..
τελος ο λουτσεσκου, παμε παρακατω..
ο λουτσος δεν θα εχει πλεον την ιδια ορεξη αν τα ποσα ειναι υπερογκα, ειναι αυτο που λενε αν ραγισει το γυαλι..
τελος ο λουτσεσκου, παμε παρακατω..