Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- Παλαιολόγος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
διχως 8αρι πρωτης γραμμης ,πιθανον και κοφτη ή στοπερ τα πραγματα σφιγγουν
δεν καταλαβαινω τι σκεπτονται!
θα ρισκαρουν ολη την χρονια,τους στοχους που θεσαν με το να μην κλεισουν δυο πρωτοκλασατους;!
περιμενουν απο οτι καταλαβα να βρουν φτηνα λαυρακια!
τι να πω,μακαρι.Αλλά η μιση ευρωπη τετοια ψαχνει.
η περιπτωση πριγιοβιτς ειναι χαρακτηριστικη,εκανες καλο σκαουτινγκ,πληρωσες σχεδον 2 μυρια(Δεν ξεπαραδιαστηκες κιολας) και προσθεσες ποιοτητα στο ροστερ σου,ο δε παιχτης πλεον εχει αγοραστικη αξια μαλλον μεγαλυτερη,που μελλοντικά θα αυξάνει πιθανότατα.
δεν μπορουν να βρουν δυο,τρεις τέτοιες περιπτώσεις;άλλωστε μιλάμε για θέσεις λιγότερο απαιτητικές τεχνικά κ οικονομικά.Δεν ψάχνεις πια φορ ή εξτρεμ.που ειναι πανάκριβοι.
δεν καταλαβαινω τι σκεπτονται!
θα ρισκαρουν ολη την χρονια,τους στοχους που θεσαν με το να μην κλεισουν δυο πρωτοκλασατους;!
περιμενουν απο οτι καταλαβα να βρουν φτηνα λαυρακια!
τι να πω,μακαρι.Αλλά η μιση ευρωπη τετοια ψαχνει.
η περιπτωση πριγιοβιτς ειναι χαρακτηριστικη,εκανες καλο σκαουτινγκ,πληρωσες σχεδον 2 μυρια(Δεν ξεπαραδιαστηκες κιολας) και προσθεσες ποιοτητα στο ροστερ σου,ο δε παιχτης πλεον εχει αγοραστικη αξια μαλλον μεγαλυτερη,που μελλοντικά θα αυξάνει πιθανότατα.
δεν μπορουν να βρουν δυο,τρεις τέτοιες περιπτώσεις;άλλωστε μιλάμε για θέσεις λιγότερο απαιτητικές τεχνικά κ οικονομικά.Δεν ψάχνεις πια φορ ή εξτρεμ.που ειναι πανάκριβοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 15 Ιούλ 2017, 18:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- paokovios1974
Καλο θα ειναι να βλεπουμε εφιαλτες ωστε η 3η θεση να μας φανει επιτυχια
Απ τα πανερια της λαικης ψωνια φετος.
Απ τα πανερια της λαικης ψωνια φετος.
Η ΑΕΚ θα κάνει μια κοιλαρα κατά το Νοέμβρη ,μια εντεκάδα ομάδα ειναι.κ σιγά τις μεταγραφές που έκανε, αν ερχόντουσαν σε εμάς θα γκρινιάζαμε
Στάλθηκε από το E8TL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ο ατρόμητος βελτιωμένος 5οι πάμε.....axristeas έγραψε:Γιατι ο πανιωνιος χειροτερος ειναι?Για 4ους μας κοβωpaokovios1974 έγραψε:Ταβανι η 3η θεση φετος.
Γαυρος αχτυπητος , αεκ την βλεπουμε με τα κυαλια ηδη.
Με τον παο λογικα θα κονταριστουμε αν και εκει...χλωμους μας βλεπω.
Μπα είναι παικταράδες αφού τους πήρε η αεκ... Αν ερχόταν σε μας άλλη κατάστασηkarlat85 έγραψε:Η ΑΕΚ θα κάνει μια κοιλαρα κατά το Νοέμβρη ,μια εντεκάδα ομάδα ειναι.κ σιγά τις μεταγραφές που έκανε, αν ερχόντουσαν σε εμάς θα γκρινιάζαμε

Πρεπει να ακουσετε περιγραφη στα φιλικα της. Σε καποια φαση μ αυτα που λεγανε νομιζα εβλεπα ρεαλ.
Στην ειρωνεία πρώτοι είστε ,αν νομίζετε οτι χωρίς μεγάλο Μπακ και χαφ πας για πρωτάθλημα ειστε γελασμένοι.
Το σημειο που το τρολαρισμα γίνεται ειρωνεια και η ειρωνεια γινεται καραγκιοζιλικι εχει ξεπεραστεί πλεον. Γεμισε γελωτοποιους το παοκμανια
Νομιζω μιλαμε για την ιδια κουλα που περυσι σε κανενα μεταξυ μας ματς δεν αποδειξαμε την τοσο μεγαλη διαφορα και υπεροχη μας,την ιδια κουλα που εφτασε τελικο και πηγαμε να αυτοκτονησουμε μαζι της..karlat85 έγραψε:Η ΑΕΚ θα κάνει μια κοιλαρα κατά το Νοέμβρη ,μια εντεκάδα ομάδα ειναι.κ σιγά τις μεταγραφές που έκανε, αν ερχόντουσαν σε εμάς θα γκρινιάζαμε
Σταματηστε τις ειρωνιες,και τις υποτιμησεις,δυστυχως δεν μας χωριζουν αιωνες με το ποκ..
Kανενας λογικος επιχειρηματιας δεν θα εχωνε λεφτα σε αυτη την φαση. 7 αγωνιστικες χωρις κοσμο διαγραφη τιμωριας Ολυμπιακου δειχνουν οτι τιποτα δεν αλλαξε και το βαρελι συνεχιζει να μην εχει πατο. Ας κανει ενα δυνατο κορμο για του χρονου.
giapas έγραψε:Το σημειο που το τρολαρισμα γίνεται ειρωνεια και η ειρωνεια γινεται καραγκιοζιλικι εχει ξεπεραστεί πλεον. Γεμισε γελωτοποιους το παοκμανια
Πραγματικά περιμένω να δω πότε θα ασχοληθεί κάποιος μοντ με τους Σεφερλήδες που γαμάνε κάθε τόπικ
- ilovegame27
Μήπως ακούω τον εαυτό μου?eorptol1 έγραψε:Μπα είναι παικταράδες αφού τους πήρε η αεκ... Αν ερχόταν σε μας άλλη κατάστασηkarlat85 έγραψε:Η ΑΕΚ θα κάνει μια κοιλαρα κατά το Νοέμβρη ,μια εντεκάδα ομάδα ειναι.κ σιγά τις μεταγραφές που έκανε, αν ερχόντουσαν σε εμάς θα γκρινιάζαμε
Στάλθηκε από το E8TL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
Συγγνώμη φίλε, αλλά και μένα, όταν γράφεται ότι 2 μύρια δεν είναι και πολλά λεφτά για μεταγραφή ή ότι ο Μακ είναι δανεικός και πληρώνεται με σάμαλι, ειρωνικό μου φαίνεται..
Πολύ καλός ο Ρέι.
Είδαμε το γνωστό πρόβλημα στα στημένα, και το άλλο γνωστό πρόβλημα όταν μας πιέζουν ψηλά. Θα χρειαστεί όμως και χρόνο να προσαρμοστεί η ομάδα μετά την προετοιμασία, δεν είναι εύκολο με τόσο δυνατό αντίπαλο (ο Αγιαξ και με τα 2α δεν παύει να είναι Αγιαξ).
Είδαμε το γνωστό πρόβλημα στα στημένα, και το άλλο γνωστό πρόβλημα όταν μας πιέζουν ψηλά. Θα χρειαστεί όμως και χρόνο να προσαρμοστεί η ομάδα μετά την προετοιμασία, δεν είναι εύκολο με τόσο δυνατό αντίπαλο (ο Αγιαξ και με τα 2α δεν παύει να είναι Αγιαξ).