Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
paok87

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από paok87 »

Εικόνα
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Έ ρε γλέντια!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

https://www.instagram.com/p/BS-4Ti6BmeH ... josieswall

Ρε σεις μην τρελαινεστε αυτη η φωτο εχει 3 εβδομαδες που ανεβηκε. Αυτη που ανεβασατε απο που ειναι;

Αν ειχε γραψει κατι τετοιο η γυναικα του Μπεργκ πριν 3 εβδομαδες δεν θα γινοταν χαμος;
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Και αλήθεια να μην είναι, μόνο το ότι λίγο πριν τα πο γίνονται (χειρότερο) μπουρδέλο, καλό είναι.
Αν έρθει σε εμάς, βέβαια, να δείτε για πότε θα τις παίρνει τις κίτρινες. Σα καραμέλες.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Φεύγει ο Μπεργκ;
08. Μαΐου 2017 23:03 Γιάννης Σωτηρίου

Ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στην μείωση του μπάτζετ τονίζοντας πως πρέπει να γίνουν οι κινήσεις εκείνες που θα φέρουν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, ενώ άφησε ανοιχτό το μέλλον του σε περίπτωση γερών περικοπών.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τα βραβεία: «Όπως εχω πει είναι ομαδικό άθλημα, η ομάδα με βοήθησε να γίνω πρώτος σκόρερ και να παίξω καλά. Τα δυο βραβεία θα τα θυμάμαι πάντα, δεν μπορώ να επιλέξω ποιο βραβείο είναι καλύτερο. Οι συμπαίκτες μου είναι αυτοί που με βοηθούν να έχω τέτοια απόδοση και να φτάνω σε αυτές τις διακρίσεις».

Για το ενδεχόμενο να έρθει μία καλή πρόταση από μία χώρα όπως η Κίνα: «Θα συγκεντρωθώ στα play off τώρα και μετά θα δούμε. Τι θέλει η ομάδα, πως θα είναι η κατάσταση στον σύλλογο, αν θα βάλουν κάποια χρήματα για να δυναμώσει το ρόστερ. Εγώ θέλω να είμαι εδώ και στην ομάδα είμαι συγκεντρωμένος τώρα. Έχουμε καλή ομάδα, όμως, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει στην κορυφή. Βλέπουμε κάποιες ομάδες να βάζουν χρήματα, ακούω πως στον Παναθηναϊκό μπορεί να μειωθεί το μπάτζετ. Σίγουρα θέλω να είμαι μέρος της προσπάθειας που κάνει ο Παναθηναϊκός, θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Αλέξανδρο, είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ».
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Ψιλομουφα φαινεται. Τα hashtag ότι να ναι.
Αλλά στα τέτοια μας. Χαβα τους κάνουμε. Βγάλτε κ μια φωτό να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

μην ψαρώνετε ρε καρντάσια :lol:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Μαγκες δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει στον ΠΑΟΚ. Προς Κινα η Αραβια μερια τον κοβω να εξασφαλισει και τα εγγονια του και ολα κομπλε.

Παντως δεν νομιζω να τον κρατησουν οι βαζελοι φετος.Μαλλον θα τον πουλησουν για να βγαλει και κανα φραγκο ο αφραγκουζος
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Φωτοσοπ ειναι η φωτο.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

«Το αν θα μείνω δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αλλά και από τη διοίκηση γιατί εάν η ομάδα ανεβάσει τον πήχη και το μπάτζετ για να χτυπήσει το πρωτάθλημα θέλω να είμαι μέρος αυτού του κόνσεπτ. Έχουμε καλή ομάδα αλλά ίσως χρειαζόμαστε ενίσχυση για να πάμε στο επόμενο επίπεδο», τόνισε ο Μπεργκ!

Με αφορμή την τοποθέτηση του στο συνδρομητικό κανάλι, οι ιθύνοντες του τριφυλλιού ξεκαθάριζαν τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη νέα σεζόν την ομάδα που επιθυμεί ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης σε συνεργασία με τον πρόεδρο».

Ουσιαστικά, έστειλαν μήνυμα στον Μπεργκ, ότι εάν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, θα πρέπει να σεβαστεί τις όποιες αποφάσεις πάρουν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής για το μπάτζετ, αλλιώς θα πρέπει να φέρει πρόταση για να φύγει!
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Alastor έγραψε:Μαγκες δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει στον ΠΑΟΚ. Προς Κινα η Αραβια μερια τον κοβω να εξασφαλισει και τα εγγονια του και ολα κομπλε.

Παντως δεν νομιζω να τον κρατησουν οι βαζελοι φετος.Μαλλον θα τον πουλησουν για να βγαλει και κανα φραγκο ο αφραγκουζος
και γάβρο παίζει να πάει. δεν έχει φορ εξάλλου
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Καλά αυτοί κάνουν αλλαξοκωλιές μεταξύ τους γιατί όχι!
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

desperando έγραψε:για αλλαγή του πριγιο θα ερθει?
Γιατί και οι δύο 11αδα δεν χωρανε
Πραγματικά θα είναι πολυτέλεια να έχεις 2 τέτοια φορ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλα δεδομένου ότι η ομάδα κάθε χρόνο παίζει κοντά στα 60 ματς (οκ του χρόνου λίγο λιγότερα αφού δε θα παίξουμε π.ο. 8-) ) θα μπορούσαν να μοιραστούν από 30 και σε μερικά να παίξουν στο τέλος και μαζί (αν χρειάζεται να σκοράρεις) . Επίσης υπάρχουν τραυματισμοί, τιμωρίες κλπ. οπότε μόνο με Πριγιο θα μείνουμε εκ των πραγμάτων σε αρκετά ματς χωρίς δυνατό φορ.
Παρόλα αυτά θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να έρθει, ακόμα και αν του κάνει καλή πρόταση ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

anekfrastos έγραψε:Πραγματικά θα είναι πολυτέλεια να έχεις 2 τέτοια φορ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλα δεδομένου ότι η ομάδα κάθε χρόνο παίζει κοντά στα 60 ματς (οκ του χρόνου λίγο λιγότερα αφού δε θα παίξουμε π.ο. 8-) )
Και του χρόνου έχει play off και μάλιστα περισσότερα παιχνίδια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”