Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από hasio_john »

Μπράβο Γκόρανε!
Από τα ωραία σου σεντόνια που καλό είναι να τα διαβάζουν και στην διοίκηση!
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

goran 64 έγραψε:[

Αδερφέ, απλά μου φαίνεται ότι έχουμε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης κάποιων πραγμάτων...Το ότι μπήκα και καλωσόρισα από θερμά έως ενθουσιωδώς όλους τους παίχτες της τελευταίας μέρας των μεταγραφών, δεν με έκανε παράλληλα να εθελοτυφλώ ότι για να γίνουν όλοι αυτοί ΟΜΑΔΑ δεν θα χρειαστούν 2-3 μήνες, τουλάχιστον κιόλας...

Όποιος δεν αιθεροβατεί βλέπεις, δεν απογοητεύεται όταν γίνονται αυτά που αναμένει να γίνουν, προσγειωμένος...

Αν πρόσεχες πολλά posts μου μετά τις 15 Ιουλίου, θα βλεπες να επισημαίνω με μεγάλη δυσαρέσκεια ότι ΑΡΓΟΥΜΕ...
Επίσης έγραφα ότι ακόμα και η ποιότητα των παιχτών που θα ρθουν να ναι μεγάλη, το δέσιμο τους θα θέλει χρόνο...

Απ αυτό όμως, μέχρι το να μην "πανηγυρίσω" καθόλου που ήρθαν καλοί παίχτες, έστω και την ΩΡΑ 0, εκθειάζοντας μάλιστα παράλληλα κάποια "στοιχήματα" που έφεραν οι αντίπαλοι μας, ε υπάρχει μια διαφορά..."διαπληκτισμού"...
No hard feelings anyway... 8-)

:pano:

Υ.Γ. Περίμενα να διαβάσω και την δική σου "Επιστολή", στο topic που έγινε με αφορμή μια τέτοια προς τον Ιβάν, μιας και είχες προσφερθεί μόνος να γράψεις μία, όπως θυμάμαι πως σε είχα ενθαρρύνει να το κάνεις, αλλά τελικά...
Μα με το παραπανω σχολιο δεν ηθελα να σε "επιπληξω" για τις επιλογες σου(να υποδεχτεις ενθουσιωδως οπως λες τους νεοαποκτηθεντες κλπ). Ηθελα μονο να ξεκαθαρισω και αν θελεις να υπενθυμισω για ποιους λογους ειχα αποφασισει να μην ενθουσιαστω. Προσωπικα εχω φαει ουκ ολιγες φορες τα μουτρα μου λογω ενθουσιασμου και προσδοκιων που ετρεφα για την ομαδα και πλεον προσπαθω να ειμαι εγκρατης(δυστυχως ειδαμε και χθες οτι η ομαδα δεν ειναι ετοιμη ακομη να δικαιωσει τις προσδοκιες μας). Και οχι δεν ειχα εκθειασει τους νεους παικτες του βαζελου. Απλως ειχα αντιπαραθεσει το who is who ορισμενων εξ αυτων, σε εναν φιλο που ελεγε, θα το πω πεζα, σιγα τους παιχτες που εφερε ο βαζελος (ευτυχως για την ωρα διακαιωνεται!)

Οσον αφορα την """επιστολη""", ορθως αναρωτιεσαι. Ο λογος που δεν εγραψα οτιδηποτε ειναι πως μας προσπερασαν τα γεγονοτα. Ειχαν ακολουθησει οι μεταγραφες και υπηρχε αισιοδοξια στην ομαδα. Θεωρησα οτι οποιαδηποτε ""επιστολη""θα ηταν ακαιρη και ασυνδετη με την τοτε επικρατουσα κατασταση.

Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Aspromavra Ioannina..." Έχουμε διαφορετική προσέγγιση κάποιων πραγμάτων"...
Έτσι ξεκινάω το post μου προς εσένα και αυτό είναι το point μου, σχετικά με τα "περασμένα"...
Απλά βρήκα αρκετά "βαρύ" τον δικό σου τρόπο προσέγγισης σε σχέση με τον δικό μου κι αυτό επισήμανα τότε...
Έχεις φυσικά κι εσύ (όπως όμως κι εγώ) κάθε δικαίωμα να τα βλέπεις όπως τα εκτιμάς και το σέβομαι απεριόριστα...
Όλα καλά και επαναλαμβάνω, no hard feelings...Άλλωστε και σε αρκετά θέματα συμφωνούμε... ;)

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Άσε τα τραπεζοματα και φέρε κανα προπονητή αντάξιο των παικτών που έφερες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αντε Ιβαν αφου σου αρεσει ο Λουτσεσκου επειδη ως αντιπαλος εστηνε καλα λεωφορεια και μας εκανε την ζωη δυσκολη του χρονου με το καλο τον Μαντζιο...

Υ.Γ Οταν λεμε οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι οτι οι υπευθυνοι δεν ξερουν ποδοσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γκοραν μπραβο αλλα... καμια περιληψη παιζει? :mrgreen: :lol:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Πειτε ρε το φελεκι μου μεσα μια καλη κουβεντα...τι δεν σας αρεσε δηλαδη απο οσα ειπε;; δεν αλλαζεις παιδια προπονητη ξανα...τουλαχιστον οχι ακομα.εσεις δεν τον σιχτιριζατε και δεν μετραγατε ποσους εχει αλλαξει επι των ημερων του;; να φρρει ποιον τωρα που να ΜΗΝ ειναι στοιχημα; λογικοτατη επιλογη να στηριξει λουτσεσκου, οσο καινεαν σας ξινιζει.

Μπραβο για τη συσπειρωση και για το οτι παραμενει τοσο κοντα στην ομαδα...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μα τι έπρεπε να κάνει να ξαναλλαξει προπονητή; μια χαρά τα είπε τον στηρίζει, και αυτός ο προπονητής αλλά και οι παικτες να κάνουν το αυτονόητο.....
Πάρα πολύ σημαντικό που είναι κοντά στην ομάδα.... Έπαθε και έμαθε πολλά ειδικά για το παρασκήνιο, αγωνιστικά οι τίτλοι θα έρθουν είμαι σίγουρος γιαυτό.....Αυτό που του κουνάμε το δάχτυλο συνέχεια έχει πλάκα όχι η κριτική αλλά η ειρωνια και ο ξερολισμος μας είναι απίστευτος.....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αν ηταν στα @@@ σου ολα θα δινες μια μουτζα,θα παιρνες το αεροπλανο και θα γυριζες σπιτι αντι να τραπεζωνεις αυτους που σ ανεβαζουν την πιεση.Κατι λεει αυτο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολυ σωστα...
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

Πείτε με άμπαλο
Πείτε με Σαββιδικό
Πείτε με μ@λ@κ@ ονειροπόλο δεν με νοιάζει
ΤΟ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΟΤι δεν εχει πίεση;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:Γκοραν μπραβο αλλα... καμια περιληψη παιζει? :mrgreen: :lol:
Μπαααα...Είμαι γλαφυρός και περιγραφικός, παίρνοντας παράδειγμα απ τον Wilbur Smith... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το έγραψα και άλλου θα το γράψω και εδώ.Ελπιζω πως μόνο ως ανέκδοτο η πρώιμο πρωταπριλιάτικο αστείο μπορεί να υπάρχει οποιαδήποτε σκέψη για επάνοδο ΑΑ σε οποιοδήποτε πόστο εκτός και αν στόχος μας είναι όντως να γίνουμε γαύροι στην θέση του γαύρου και χρειαζόμαστε τον Σάββα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ας πάρουμε Λεοντιάδη τότε(ς).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”