Igor Tudor
- Περιπτερος
Re: Igor Tudor
εγω αμφιταλαντευομαι ... . Του Κροατη του εχουν πάρει τον αερα, δεν τον θεωρώ κάτι πολύ καλό, αλλά και δεν θέλω να περάσει στις κλίκες.
Εάν είναι να φέρουν Ιβιτς ή άλλες τέτοιες λύσεις δεν το συζητώ: Τούντορ !!!
Εάν είναι να φέρουν έναν προπονητή που θα τους κάνει άλογα και θα τους κόψει το βήχα, τότε να έλθει τώρα.
Τίποτα στρατιωτικούς αλά Λομπανόφσκι θέλω. Με το πιστόλι στο χέρι ...
Εάν είναι να φέρουν έναν προπονητή που θα τους κάνει άλογα και θα τους κόψει το βήχα, τότε να έλθει τώρα.
Μη λες για στρατιωτικούς γιατί δεν αργεί να πεταχτεί ο στρατηγός από εκεί που δεν το περιμένεις.

- Περιπτερος
ποιο σκληρός από τον τούντορ σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη, εδώ έριξε πάγκο τον berba που είναι επιλογή από τον γιο του σαββίδη, δεν υπάρχει προπονητής που θα το έκανε αυτό, γιατί είναι όλοι γλιφταραδες σαλιαγκες....Περιπτερος έγραψε:εγω αμφιταλαντευομαι ... . Του Κροατη του εχουν πάρει τον αερα, δεν τον θεωρώ κάτι πολύ καλό, αλλά και δεν θέλω να περάσει στις κλίκες.
To ερωτημα που πρεπει να κανει ο οποισδηποτε στον εαυτο του οταν σκεφτεται για αλλαγη προπονητη ειναι πολυ απλο. Τι εχουμε να κερδισουμε απο τη φυγη του προπονητη αυτη τη στιγμη?
- navigator11
- ace79grpaok
what???????????????????????????????????????DC έγραψε:Οριστικό: Άγγελος Αναστασιάδης !!!!!

Απαντησε μου και εσυ,σε τι ελπιζεις ακριβως για να αλλαξει η εικονα του πονοματου που υπαρχει στην συντριπτικη πλειοψηφεια των τελευταιων παιχνιδιων?Πως πιστευεις οτι θα σωθει η χρονια στη συνεχεια της με Τουντορ προπονητη? Που πιστευεις οτι θα καταληξει η τελικη διαφορα απο τον δευτερο πχ.ηδη πλησιαζουμε τους 2 βαθμους διαφορα στα πλει οφ.CCCP έγραψε:To ερωτημα που πρεπει να κανει ο οποισδηποτε στον εαυτο του οταν σκεφτεται για αλλαγη προπονητη ειναι πολυ απλο. Τι εχουμε να κερδισουμε απο τη φυγη του προπονητη αυτη τη στιγμη?
Ρε συ τι τους κανεις...θα εχουμε εγκεφαλικα!DC έγραψε:Οριστικό: Άγγελος Αναστασιάδης !!!!!

- Περιπτερος
Το μαστίγιο και το πιστόλι ... .CCCP έγραψε:To ερωτημα που πρεπει να κανει ο οποισδηποτε στον εαυτο του οταν σκεφτεται για αλλαγη προπονητη ειναι πολυ απλο. Τι εχουμε να κερδισουμε απο τη φυγη του προπονητη αυτη τη στιγμη?
Αν υπάρχει κάποιος καλύτερος διαθέσιμος να έλθει.
Η ομάδα όπως είναι δεν πηγαίνει ούτε για Playoff. Εχουμε όλα τα δύσκολα έξω και μέσα δεν κερδίζουμε ούτε ομάδες σκιές.
Μπορεί και να το κάνουν επίτηδες κάποιοι για να πάνε διακοπές βαρβάτες.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορει να επικαλεστεί κανείς συν το γεγονός ότι η ομάδα αντί να χτίζεται, αποδομείται αγώνα με τον αγώνα.