Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
logios

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από logios »

ace79grpaok έγραψε:
Alekakius έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Που είναι το μεταγραφικο τσουναμι βρε?αυτός ο τυχάρπαστος Βραζιλιάνος?ούτε κυματακι δεν ειναι αυτός βρε :evil:
Δεν έχω καταλάβει τι ρόλο και τι νταλκά τραβάς ρε μάστορα. Υπάρχει και το γκρινιαμανια. Gr ,άιντε να χαρείς γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι τα νεύρα μας τσαταλια, και σταμάτα αυτά τα δήθεν ραπτοπου-καμοριστικα τύπου βρε.... Άιντε γιατί είμαστε και μεγαλοκοπέλες και δεν αντέχουμε και πολλά.

Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσύ τι νταλκά τραβάς ρε?τι είπα ?οτι πήρες έναν άγνωστο βραζιλιανο άδικο έχω τον ήξερες και από χθες?και θα λέω οτι θέλω αν γουστάρεις αλλιώς πρόβλημα σου και λογοκρισία αλλου οχι σε μένα γκεγκε?άντε όλοι βασιλικότεροι του βασιλέως εδώ μεσα
τυχάρπαστος -η -ο

που κατέχει μια θέση χωρίς να έχει τα προσόντα (τουλάχιστον τα τυπικά) και βρέθηκε στη θέση αυτή από τύχη.

ΟΧΙ δεν είπες για έναν άγνωστο βραζιλιάνο εκτός και αν δεν ξέρεις την έννοια της λέξης τυχάρπαστος και αν την ξέρεις σου την θυμίζω.
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

ace79grpaok έγραψε:
Alekakius έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Που είναι το μεταγραφικο τσουναμι βρε?αυτός ο τυχάρπαστος Βραζιλιάνος?ούτε κυματακι δεν ειναι αυτός βρε :evil:
Δεν έχω καταλάβει τι ρόλο και τι νταλκά τραβάς ρε μάστορα. Υπάρχει και το γκρινιαμανια. Gr ,άιντε να χαρείς γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι τα νεύρα μας τσαταλια, και σταμάτα αυτά τα δήθεν ραπτοπου-καμοριστικα τύπου βρε.... Άιντε γιατί είμαστε και μεγαλοκοπέλες και δεν αντέχουμε και πολλά.

Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσύ τι νταλκά τραβάς ρε?τι είπα ?οτι πήρες έναν άγνωστο βραζιλιανο άδικο έχω τον ήξερες και από χθες?και θα λέω οτι θέλω αν γουστάρεις αλλιώς πρόβλημα σου και λογοκρισία αλλου οχι σε μένα γκεγκε?άντε όλοι βασιλικότεροι του βασιλέως εδώ μεσα
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΛΕΣ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ...και οι λέξεις που χρησιμοποιείς και οι εκφράσεις σου είναι το λιγότερο άστοχες και βιαστικές και γεμάτες ειρωνεία...Μπορείς να κάνεις κριτική αλλά ας κρατάμε κάποια προσχήματα γιατί φίλε μου σε 2 μέρες ίσως και να φοράει τη φανέλα με το δικέφαλο.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Θα τα λέω όπως θέλω και οποιος γουστάρει όσο για την επισήμανση του λόγιου έχει δίκιο αγνωστου ήθελα να πω ,σε δυο μέρες δηλώνεις την ομάδα για την Ευρώπη και με όσους μιλάς δεν μπορούν να παίξουν Ευρώπη τι να πεις ?ςγω θα φταίω μετά αν πω τίποτα.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Πάντως να μια απάντηση στον χοντρό...
http://www.transfermarkt.gr/diego-milit ... eler/22202
:evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Παντως βλεπω να πεφτει πολυ δουλεμα απο οπαδους αλλων ομαδων σε διαφορα sites για τις μεταγραφες μας και χαιρομαι γιατι αν τελικα μας βγουν και αρχισουμε να ριχνουμε τριμπαλα θα βραζουν στο ζουμι τους.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

ace79grpaok έγραψε:Θα τα λέω όπως θέλω και οποιος γουστάρει όσο για την επισήμανση του λόγιου έχει δίκιο αγνωστου ήθελα να πω ,σε δυο μέρες δηλώνεις την ομάδα για την Ευρώπη και με όσους μιλάς δεν μπορούν να παίξουν Ευρώπη τι να πεις ?ςγω θα φταίω μετά αν πω τίποτα.
Φίλε Ace θελω να μου πεις ένα πραγμα για να καταλαβω, η αγωνία και το αγχος που έχεις για την λίστα που θα δηλώσουμε ειναι πραγματική ή απλα τα λες έτσι για να γίνεται μανόυρα? Αν πραγματικα είσαι αγχωμένος τότε ηρέμησε έχουμε επαγγελματίες στην ομάδα πλέον και όλα γινονται βάση σοβαρου προγραμματισμού. Αν όμως ετσι δεν έχεις τι να κανεις και γουστάρεις να ανακατώνεις πραγματα και λογικές κακώς το κάνεις, γιατί πολλόι απο τα αδέρφια τσιμπούν και αναστατώνονται. Φιλικά πάντα. :pano:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δηλαδη εσύ βλέπεις οργάνωση όταν με την μπρονμπι η μονη σου προθήκη ειναι ο γκαρι τωτε οκ εγώ φταίω ,αλλά αν ήταν να φέρει τέτοιους παίκτες στοιχήματα γιατί περίμενε έως τον Αύγουστο?αν αυτό ειναι οργάνωση οκ έχεις δίκιο,δηλαδή 2 μήνες που ειναι ο δανος οι μόνοι παίκτες που μπορούσε να φέρει ειναι αυτοί οι 3?και απ ότι διαβάζω και ο λεοβατς απομακρύνεται σιγά σιγά αλλά εσείς δεν ανησυχητε δικαιομα σας αλλά και εγώ έχω το δικαίωμα να λέω ότι βλεπω χωρίς να ειμαι υποχρεωμένος να δεχτώ το δόγμα "ξέρει ο Φρανκ " και οποιος αντιδράει ειναι εγκάθετος και γκρινιάρης.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Είναι γνωστό το στυλ του Ace αλλά χρειάζονται και αυτά αλλιώς θα ήμασταν μια μαστουρωμένη παρέα που όλοι συμφωνούν. Αν θα προσαψω κατι στο συγκεκριμένο ποστ είναι ότι ξεκινάει με την λέξη "τσουνάμι" που απο την ΠΑΕ δεν έχει εννοηθεί αυτό στις μεταγραφές, οπότε λιγότερη πίστη στους ΑΡΔ που αυτοί το συντηρούν το τσουνάμι...
Kostaras78

Δημοσίευση από Kostaras78 »

Παιδιά εγώ μπαίνω πολυ συχνά εδώ και διαβάζω, λοιπόν λέω να πω και εγώ την γνώμη μου. Για φέτος θέλω ένα πράγμα περισσότερο από πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, θέλω να φύγουν όλοι οι παίχτες που δεν κάνουν και εχουν κολλήσει σαν βδέλλες. Πιστεύω πως με τουντορ κε αρνεσεν όλα αυτά θα γίνουν.
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

ace79grpaok έγραψε:Δηλαδη εσύ βλέπεις οργάνωση όταν με την μπρονμπι η μονη σου προθήκη ειναι ο γκαρι τωτε οκ εγώ φταίω ,αλλά αν ήταν να φέρει τέτοιους παίκτες στοιχήματα γιατί περίμενε έως τον Αύγουστο?αν αυτό ειναι οργάνωση οκ έχεις δίκιο,δηλαδή 2 μήνες που ειναι ο δανος οι μόνοι παίκτες που μπορούσε να φέρει ειναι αυτοί οι 3?και απ ότι διαβάζω και ο λεοβατς απομακρύνεται σιγά σιγά αλλά εσείς δεν ανησυχητε δικαιομα σας αλλά και εγώ έχω το δικαίωμα να λέω ότι βλεπω χωρίς να ειμαι υποχρεωμένος να δεχτώ το δόγμα "ξέρει ο Φρανκ " και οποιος αντιδράει ειναι εγκάθετος και γκρινιάρης.
Φίλε δέκτο οτι λές και μπορουμε να κάνουμε μια πολύ ωριαία αντιπαραθεση στα όσα επισημαίνεις. Μπορώ να σου απαντησω σε αυτά που παραθέτεις και να σου εξηγησω γιατι πιστεύω οτι γίνεται σωστή δουλεια. Θέλεις να έχουμε αυτό το διαλογό γιατι πραγματικά ανησυχεις ή θα επιτίθεσε ειρωνικά? Περιμένω να μου απαντήσεις σε αυτο και θα ανοιξουμε εναν ωραίο διαλογο περι προγραμματισμου και Φρανκ.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εγώ προσωπικά στην ερώτηση αν προτιμώ έναν παίκτη αξίας 300 χιλιάδων που έχει δικαίωμα συμμετοχης στα πλεηοφφ κ ενός των 800 χιλιάδων που δε μπορεί ναπαίξει, θα προτιμούσα 100% τον δεύτερο.

Επίσης ο τουντορ είπε για ενίσχυση ενόψει ομίλων, λόγω των παιχνιδιών πεμπτη-κυριακη, όχι ενίσχυση ενόψει πλεηοφφ.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

παντως λογικα θα φερει κατι ακομα, δε μπορει, ως τη Δευτερα για να προστεθει στη λιστα
δεν ειναι να κατηγορειται καποιος που λεει για ενισχυση, και οτι πας στα ματς των πλευ οφ μονο με τον Γκαρυ, γιατι αυτη ειναι στην ουσια η αληθεια... αντε το μονο που ισως εχει αδικο ο ace ειναι για το τσουναμι
αν παμε με τους υπαρχοντες με τη Μπροντμπι θα γινει μεγαλο ντερμπι
ολος ο αξονας θελει απο μια προσθηκη μπας και περασεις πιο ευκολα ομιλους
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

zarathustra79 έγραψε:Εγώ προσωπικά στην ερώτηση αν προτιμώ έναν παίκτη αξίας 300 χιλιάδων που έχει δικαίωμα συμμετοχης στα πλεηοφφ κ ενός των 800 χιλιάδων που δε μπορεί ναπαίξει, θα προτιμούσα 100% τον δεύτερο.
Πολυ λαθος το εθεσες φιλε ζαρατουστρα,στον ΠΑΟΚ αποδιδουν αυτοι που παιρνουν 300 και οχι 800. 8-)
Οποτε το σωστο θα ηταν να ερθει ενας καλος ποδοσφαιριστης και ας μην εχει δικαιωμα συμμετοχης στα play offs.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Εγώ πάλι, θα ήθελα έναν τον 800 χιλιάδων που να μπορεί και να παίξει στα playof. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εννοουσα αξια κ οχι αμοιβη. Τυχαια ηταν τα νουμερα, το νοημα ειναι οτι οταν λες οτι πας για ομαδα τριετιας θα ειναι λαθος να παρεις εναν παικτη χαμηλης αξιας μονο και μονο για να παιξει δυο παραπανω παιχνιδια.

Μακαρι να βρεθει καποιος που να αξιζει και να μπορει να παιξει, αλλα αν εχουν κριθει καποιοι συγκεκριμενοι παικτες ως οι καταλληλοι και αυτους θελουν να παρουν αρνεσενκ τουντορ, τοτε το οτι δε θα παιξουν σε δυο παιχνιδια δεν ειναι λογος για να μην τους παρουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”