Ε πως? ο Μπαμπης ο σουγιας, ο πετρος ο μπαλτας... μην φερνεις αντιρρηση σε αποφασεις που παιρνουν οι αρχηγοι!Realcon έγραψε:ΟΙ... όλοι ποιοι είναι;Karelias έγραψε:Η απόφαση να φύγει ο Σάλπι έχει ήδη παρθεί και είναι η σωστή για όλους.
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Τι ηρεμα ρε αργοναυτη? Καλα λεει, εχει ποσες μερες που τον εχουν ξεσκισει εδω μεσα λες και ειναι εχθρος! Αντιλεγουμε, γινομαστε υπερμαχοι και αβανταδοροι.. δε μιλαμε, διαβαζουμε οτι μπουρδα κατεβαινει στου καθενος το μυαλο! Προστατεψτε τους παικτες μας επιτελους! Οταν και ΑΝ φυγει που μαλλον απο οτι μαθαινω ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ, τοτε καντε οτι θελετε.Argonaut4 έγραψε:Ήρεμα αδερφε!
Σόρρυ αλλά αν περιμένουμε να φύγει από μόνος του... Εδώ που τα λέμε, και εγώ άμα έπαιρνα 800.000 καθαρά για να κάθομαι, μια χαρά θα το απολάμβανα. Σιγά μην έφευγα. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση εγώ δεν κοιτάω το συμφέρον του Σάλπι. Ούτε οικογένεια μου είναι, ούτε φίλος μου, ούτε τον βάζω πάνω από τον ΠΑΟΚ. Κοιτάω το συμφέρον του ΠΑΟΚ, και είτε αγωνιστικά το δεις, είτε οικονομικά, είτε οπαδικά η προσφορά του είναι αρνητική. Οπότε μακάρι να έρθει πρόταση, να σωθούμε κι εμείς, να σωθεί κι αυτός από τους κακούς νεάτερνταλ ΠΑΟΚτσήδες που δεν τον σέβονται, δεν τον αγαπούν και δεν τον προστατεύουν. Σνιφ..
Εγώ λέω να τον κάνουμε αμυντικό χαφ.
Καλός με την μπάλα στα πόδια, καλές αλληλοκαλύψεις, έχει τρεξίματα, θα δώσει ανάσες στον γκαρσία που θέλει ένα σκυλί δίπλα του, ξέρει που θέλει την μπάλα ο στράικερ για να βγάλει και καμιά κάθετη-να κάνει παιχνίδι ρε αδελφέ....
Το έγραψα και αλλού το γράφω και εδώ.
Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε. 
Υ.Γ. Η αχαριστία δεν συνάδει με τον Π.Α.Ο.Κ.
Καλός με την μπάλα στα πόδια, καλές αλληλοκαλύψεις, έχει τρεξίματα, θα δώσει ανάσες στον γκαρσία που θέλει ένα σκυλί δίπλα του, ξέρει που θέλει την μπάλα ο στράικερ για να βγάλει και καμιά κάθετη-να κάνει παιχνίδι ρε αδελφέ....

Το έγραψα και αλλού το γράφω και εδώ.

Υ.Γ. Η αχαριστία δεν συνάδει με τον Π.Α.Ο.Κ.
gkika κοψε την ειρωνεια με τα σνιφ και τα σνουφ και τις μπηχτες. Οταν βγαλεις τις παρωπιδες ξαναμιλα. Ποιο συμφερον του ΠΑΟΚ κοιτας ρε συ οταν μεσα στη σεζον τον ξεσκιζεις καθαρα απο κομπλεξ? Πως βοηθας τον ΠΑΟΚ ετσι?? Πως ειναι συμφερον αυτο του ΠΑΟΚ? Μην πετας βλακειες γιατι εκτιθεσαι.gika έγραψε:Σόρρυ αλλά αν περιμένουμε να φύγει από μόνος του... Εδώ που τα λέμε, και εγώ άμα έπαιρνα 800.000 καθαρά για να κάθομαι, μια χαρά θα το απολάμβανα. Σιγά μην έφευγα. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση εγώ δεν κοιτάω το συμφέρον του Σάλπι. Ούτε οικογένεια μου είναι, ούτε φίλος μου, ούτε τον βάζω πάνω από τον ΠΑΟΚ. Κοιτάω το συμφέρον του ΠΑΟΚ, και είτε αγωνιστικά το δεις, είτε οικονομικά, είτε οπαδικά η προσφορά του είναι αρνητική. Οπότε μακάρι να έρθει πρόταση, να σωθούμε κι εμείς, να σωθεί κι αυτός από τους κακούς νεάτερνταλ ΠΑΟΚτσήδες που δεν τον σέβονται, δεν τον αγαπούν και δεν τον προστατεύουν. Σνιφ..
Ο ΠΑΟΚ εχει διοικηση και ανθρωπους που θα αποφασισουν. Μεχρι τοτε εσυ κανε τη δουλεια σου ως οπαδος. Ξερεις ποια ειναι αυτη? Στηριζεις ολους τους παικτες γιατι ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ παιζουν. Οταν αποφασιστει να φυγει, ξεσκισε τον. Αλλα οταν λες ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα, δειξτο κιολας και ασε τις καραμελες οτι και καλα κατηγορουμε τους κακους ΠΑΟΚτσηδες.
Όσα έχουμε τα βγάζουμεcity_boy έγραψε:Oποιος ζητα την παραμονη το σαλπι να βγαλει λεφτα απο το πορτοφολι...
Τα βγαζουμε καθε χρονο για τον ΠΑΟΚ. Οχι για να διοικησουμε ή να αποφασισουμε ποιος μενει και ποιος φευγει. Οταν το καταλαβετε αυτο καποιοι, θα ειναι καλο.
Έχεις δίκαιο dimg4, και είναι σωστότερο αυτό που είπες από την δική μου διατύπωση της ίδιας φιλοσοφίας.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Εγώ συμφωνώ με τον Dimg4. Και θέλω τον Σαλπιγγίδη στην ομάδα. Παίζει όπως μπορεί και τα 10 γκολ που έβαλε και φέτος δεν μας χάλασαν νομίζω. Το συμβολαιό του αν πέσει στα 500.000 καλά είναι αν όχι καλύτερα να τα δώσουμε σε αυτά παρά σε κάποιον τρεχάμενο μαύρο για πάγκο, και ας μπει πάγκο κάποιο νέος της Κ20 ή κάποιος δανεικός (νομίζω ο Ρομπέρ δεξιά δεν παίζει;).
Ο Δημήτρης είναι πολυεργαλείο και αν φύγει θα φανεί η απουσία του. Εγώ πάντως θα στεναχωρηθώ αν φύγει. Τον συμπαθώ και ας χάνει τα τετ α τετ. Ο Παπάζογλου δηλαδή γιατί κάθεται; Ας φύγει ο Παπάζογλου για να μείνει ο Σάλπι!
Ο Δημήτρης είναι πολυεργαλείο και αν φύγει θα φανεί η απουσία του. Εγώ πάντως θα στεναχωρηθώ αν φύγει. Τον συμπαθώ και ας χάνει τα τετ α τετ. Ο Παπάζογλου δηλαδή γιατί κάθεται; Ας φύγει ο Παπάζογλου για να μείνει ο Σάλπι!

Δεν φτανει μονο αυτο-δυστυχως για εσας-ο ΠΑΟΚ λεφτα δεν εχει,ο Σαλπι παιρνει 800.000 βγαλτε 400.000 εκαστως να μεινει και μια δεκαετια,εγω προβλημα δεν εχω
- abc_o_ karpouzas
ρε φιλε....
να σου δωσω ενα 10ευρο να σταματισεις να μιλας;;;
εσυ δεν θελεις εγω θελω
και με 800
εαν δεν μπορεις να δωσεις μην δινεις αλλα δεν θα μιλας
να σου δωσω ενα 10ευρο να σταματισεις να μιλας;;;
εσυ δεν θελεις εγω θελω
και με 800
εαν δεν μπορεις να δωσεις μην δινεις αλλα δεν θα μιλας
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein