Φανέλα ΠΑΟΚ
- pagotatzis
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Δεν μας αφορά αλλά τι χάλια έβγαλαν adidas Nike πάλι στους ΠΟΚίτες, απόδειξη ακόμα μια φορά πως πρέπει να μείνουμε και καλά σε πιο μικρές εταιρείες τύπου macron, joma, kappa, Hummel κλπ.
- Μπαρκαρούτσος
Είδα πριν λίγο φανέλες της χάρτινης. ΦΑΝΕΛΑΡΕΣ.
Του γαύρου είναι έγκλημα.
Βάζελο και Άρη δεν θυμάμαι, αλλά δεν με είχαν κάνει τρελή εντύπωση. Του βάζελου νομίζω είναι ψιλοΐδιες με αυτές που είχε φέτος.
Του γαύρου είναι έγκλημα.
Βάζελο και Άρη δεν θυμάμαι, αλλά δεν με είχαν κάνει τρελή εντύπωση. Του βάζελου νομίζω είναι ψιλοΐδιες με αυτές που είχε φέτος.
- john4serres
- pirate_salonica
Του λιμανίσιου οι καινούριες μπορεί να είναι και ότι χειρότερο έχει βγάλει ελληνική ομάδα.
Της ΑΕΧ είναι του πανεριού απέναντι, όπως είχαμε κι εμείς με Nike
Του ζέλα είναι "αντικειμενικά" καλούτσικες, αλλά όχι τίποτα ιδαίτερο
Της ΑΕΧ είναι του πανεριού απέναντι, όπως είχαμε κι εμείς με Nike
Του ζέλα είναι "αντικειμενικά" καλούτσικες, αλλά όχι τίποτα ιδαίτερο
- PAOKevolution
Ακριβώς όπως τα γράφεις Πειρατή.
Θεωρώ (πλέον) πολύ ανούσιο να περνάει το μισό και βάλε καλοκαίρι χωρίς να έχουμε παρουσιάσει τις φανέλες, που είναι ήδη έτοιμες. Σίγουρα δεν έχω ιδέα από μαρκετινγκ, αλλά σαν οπαδός, θέλω να δω τις φανέλες μας.
Θεωρώ (πλέον) πολύ ανούσιο να περνάει το μισό και βάλε καλοκαίρι χωρίς να έχουμε παρουσιάσει τις φανέλες, που είναι ήδη έτοιμες. Σίγουρα δεν έχω ιδέα από μαρκετινγκ, αλλά σαν οπαδός, θέλω να δω τις φανέλες μας.
- Μπαρκαρούτσος
Χειρότερη από γαύρου;
Τότε πρέπει να κατέβουμε με ερυθρόλευκα με πούτσες πάνω και σκατά, αντί για το σήμα της ομάδας
Τότε πρέπει να κατέβουμε με ερυθρόλευκα με πούτσες πάνω και σκατά, αντί για το σήμα της ομάδας

Περυσινή ΑΕΚ δλδzoomgr έγραψε:ας έχω την καλύτερη ομάδα και την χειρότερη φανέλα φέτος.... γίνεται?
Καλά χειρότερη από του γαύρου και να προσπαθήσουν δεν γινεται
Προσωπικα δεν θυμαμαι να θεωρω καποια φανελα μας πραγματικα κακη, οσο μας ντυνει η Macron, οποτε δεν αγχωνομαι.
Η χειρότερη για μένα ήταν η ριγέ του κυπέλλου με παμπλο που δεν την λες και κακή. Όποτε συμφωνώ
Η καλύτερη για μένα ήταν με ρασβαν την πρώτη χρόνια ( για πρώτες μιλάω )
Για Δευτερες η καλύτερη ήταν με Άγιαξ στο τελευταίο σόου του σουριναμεζου αρτιστα και η χειρότερη με διαφορά η παραλλαγης.
Οι περυσινές ήταν όλες όμορφες αλλά είχαμε κακά αποτελέσματα
Η καλύτερη για μένα ήταν με ρασβαν την πρώτη χρόνια ( για πρώτες μιλάω )
Για Δευτερες η καλύτερη ήταν με Άγιαξ στο τελευταίο σόου του σουριναμεζου αρτιστα και η χειρότερη με διαφορά η παραλλαγης.
Οι περυσινές ήταν όλες όμορφες αλλά είχαμε κακά αποτελέσματα
Η μόνη κακή για μένα ριγέ που δεν ήταν καθόλου κακή από μπροστά ήταν του 2020 που ήταν ολόασπρη πίσω.
Κατά τ'άλλα τουλάχιστον 2 κάθε χρονιά μ'άρεσαν πάντα ενώ στους ΠΟΚίτες υπάρχουν τριάδες κακών εμφανίσεων συνέχεια.
Για τριτοτέταρτες πάντως δεν θα με χαλούσε καθόλου τις πορτοκαλί - μωβ να τις φορούσαμε και δυο χρόνια συνεχόμενα αφού δεν τις βλέπουμε σχεδόν ποτέ έτσι κι αλλιώς και να μη πάμε σ'άλλα χαζά χρώματα.
Κατά τ'άλλα τουλάχιστον 2 κάθε χρονιά μ'άρεσαν πάντα ενώ στους ΠΟΚίτες υπάρχουν τριάδες κακών εμφανίσεων συνέχεια.
Για τριτοτέταρτες πάντως δεν θα με χαλούσε καθόλου τις πορτοκαλί - μωβ να τις φορούσαμε και δυο χρόνια συνεχόμενα αφού δεν τις βλέπουμε σχεδόν ποτέ έτσι κι αλλιώς και να μη πάμε σ'άλλα χαζά χρώματα.
- pirate_salonica
Βασικά εγώ δεν καταλαβαίνω καθόλου, γιατί πρέπει να έχουμε 4 εμφανίσεις... μια ριγέ, μια άσπρη ή μαύρη ανάλογα με την πλάτη της ριγέ και μια άσχετη. Δεν χρειάζεται να έχουμε κάθε χρόνο και σκέτη άσπρη και σκέτη μαύρη.
Υπήρχε και η χρονιά του πρωταθλήματος που η δεύτερη ήταν εκείνο το περίεργο γκρι και η τρίτη πορτοκαλί... πιο λογικό με φαινόταν απ' το να έχουμε 4!
Υπήρχε και η χρονιά του πρωταθλήματος που η δεύτερη ήταν εκείνο το περίεργο γκρι και η τρίτη πορτοκαλί... πιο λογικό με φαινόταν απ' το να έχουμε 4!
- ΑποστόληςΑ
Ροζ με μαύρο. Ό,τι καλύτερο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μαυρο Χιονι έγραψε:Ένας νέος εδώ μέσα την θέλει ροζ. Μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτο;
Τι ροζ ρε;
Μπαν.
- Σουριναμέζος
Την χρόνια του νταμπλ υπήρχε και τέταρτη που ήταν ένα πολύ ανοικτό γκρί με το παλιό σήμα με το πέταλο και το τετράφυλλο τρυφυλλιpirate_salonica έγραψε:Βασικά εγώ δεν καταλαβαίνω καθόλου, γιατί πρέπει να έχουμε 4 εμφανίσεις... μια ριγέ, μια άσπρη ή μαύρη ανάλογα με την πλάτη της ριγέ και μια άσχετη. Δεν χρειάζεται να έχουμε κάθε χρόνο και σκέτη άσπρη και σκέτη μαύρη.