το οποιο ισχύει για όλους οσους ανελαβαν κατα καιρους καποιο σημαντικο ποστ στην ΠΑΕ.Κι ο Αγγελος εφόσον υπήρχε θεμα επρεπε να κανει το ίδιο.Δε γινεται να ακουγονται τα χιλια μύρια σε ραδια κι εφημεριδες ,ο κοσμος να ναι σε παράκρουση και να στρεφεται εναντιον όλων κι αυτοι που μετέχουν(προφανως) στο προβλημα να κανουν τις σφίγγες .Ο κοσμος κουραστηκε πλεον και δε θελει ουτε ήρωες(κατα κολκα) ουτε οσιομαρτυρες,ο κοσμος θελει ΑΛΗΘΕΙΕΣ.Δεν ΈΧΗΣ κανένα δικαίωμα εσύ και οποιος δήποτε μέσα στην ομάδα να παίζεται με την ψυχική μου ηρεμία με την ψυχοσύνθεση μου ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΑΝΈΝΑ ΔΙΚΑΊΩΜΑ..
ΕAΝ ΔΕΝ ΒΓΕΊΣ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙΣ ΈΤΣΙ ΌΠΩΣ ΤΑ ΚAΝΝΕΣ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΌΤΙ ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΛΉ ΠΙΟ ΈΝΟΧΟΣ ΑΠΌ ΑΥΤA ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΊΖΟΥΝ.
Ζήσης Βρύζας
- kataramenos5
Re: Ζήσης Βρύζας
+++++++++++ και τονιζω αυτό
μια ευλογη απορια.
συνηθως περιμενουμε να ακουσουμε αληθειες απο καποιον που πιστευουμε στην εντιμοτητα του.
το βρυζα τον εχουμε εδω κατι σαν το βενιζελο στη συγκυβερνηση.
να βγει να μας πει τι?
οτι και να βγει να πει εκτος του οτι "λαε φταιω και με πληρωνει κρυφα κ ο μαρινακης για να διαλυσω την ομαδα" δεν προκειται να μην το δουμε καχυποπτα.
εγω λεω να παραιτηθει και να συνεχισει να κανει τη δουλεια του σαν μανατζερ πχ.αν ολα αυτα ειναι λασπη στα μουτρα του, απελευθερωμενος απο την εμμισθη δεσμευση με την ομαδα θα βρει τροπο να καθαρισει την εικονα του.και αν ολα οσα εκανε ειναι απο την αγαπη του γα την ομαδα θα βρει τροπο να την ευεργετησει.
για εμενα αυτη τη στιγμη αν ειναι οντως καθαρος μια επιλογη εχει.να πει ενα μεγαλο ευχαριστω και καποια λογια στηριξης και ενοτητας,τιποτα παραπανω.ετσι θα εχει τροπο να καθαρισει την εικονα του.
αν αρχισει και ξεκατινιαζεται στα ματια μου θα γινει κατι σαν το μπολονι.θα καψει το χαρτι του τελειως, θα βουλιαξει στο λαικισμο και ας βρει κ μερικους φαν.αναποφευκτο ειναι.
συνηθως περιμενουμε να ακουσουμε αληθειες απο καποιον που πιστευουμε στην εντιμοτητα του.
να βγει να μας πει τι?
οτι και να βγει να πει εκτος του οτι "λαε φταιω και με πληρωνει κρυφα κ ο μαρινακης για να διαλυσω την ομαδα" δεν προκειται να μην το δουμε καχυποπτα.
εγω λεω να παραιτηθει και να συνεχισει να κανει τη δουλεια του σαν μανατζερ πχ.αν ολα αυτα ειναι λασπη στα μουτρα του, απελευθερωμενος απο την εμμισθη δεσμευση με την ομαδα θα βρει τροπο να καθαρισει την εικονα του.και αν ολα οσα εκανε ειναι απο την αγαπη του γα την ομαδα θα βρει τροπο να την ευεργετησει.
για εμενα αυτη τη στιγμη αν ειναι οντως καθαρος μια επιλογη εχει.να πει ενα μεγαλο ευχαριστω και καποια λογια στηριξης και ενοτητας,τιποτα παραπανω.ετσι θα εχει τροπο να καθαρισει την εικονα του.
αν αρχισει και ξεκατινιαζεται στα ματια μου θα γινει κατι σαν το μπολονι.θα καψει το χαρτι του τελειως, θα βουλιαξει στο λαικισμο και ας βρει κ μερικους φαν.αναποφευκτο ειναι.
- hasio_john
Ντόρος στο Ισραήλ για ΠΑΟΚ-Κρόιφ
Ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ και όπως είναι λογικό έχουν αρχίσει να ξαναφουντώνουν οι φήμες για συνεργασία του Δικεφάλου με τον Ζόρντι Κρόιφ, με τον οποίο ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει συνυπάρξει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αν κάνει κάποιος μία βόλτα στα ΜΜΕ του Ισραήλ θα βγάλει το συμπέρασμα, πρώτον, ότι υπάρχει "φόβος" για φυγή του Κρόιφ με προορισμό την Θεσσαλονίκη και δεύτερον... σιγουριά ότι θα συμφωνήσει με τον Δικέφαλο.
"Προσοχή Κρόιφ"
"Προσοχή Ζόρντι Κρόιφ: Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραιτήθηκε", αναφέρεται συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα "sports.walla.co.il", θεωρώντας ο συντάκτης ότι είναι πολύ πιθανό ο νυν ηγέτης του αγωνιστικού τμήματος της Μακάμπι Τελ Αβίβ να αφήσει την ομάδα του Ισραήλ για τα... μάτια του Δικεφάλου. "Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θέλει να μιμηθεί το μοντέλο της Μακάμπι και να τοποθετήσει μαζί τους Αγγελίδη και Κρόιφ", τονίζεται ακόμη.
"Εξοικείωση με Αγγελίδη"
Στην ιστοσελίδα "sport5.co.il" χαρακτηρίζουν τον Κρόιφ ως τον πιο πιθανό αντικαταστάτη του Βρύζα: "Ο ΠΑΟΚ κλείνει τον τεχνικό διευθυντή της Μακάμπι Τελ Αβίβ;" αναρωτιέται ο συντάκτης, ενώ στη συνέχεια γράφει: "Ο Βρύζας υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ από διάφορες θέσεις τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, μετά την προσθήκη του Αγγελίδη στην διοίκηση οι εξουσίες του μειώθηκαν και στην πραγματικότητα η ομάδα του έδειξε τον δρόμο προς την έξοδο. Όπως γίνεται γνωστό ο Νο 1 υποψήφιος για αντικαταστάτης του Βρύζα είναι ο Κρόιφ, λόγω της εξοικείωσης που έχει με τον Ιάκωβο Αγγελίδη".
"Επεισε τον Σαββίδη"
Ο Ιβάν Σαββίδης θα ήθελε να δει τον Ζόρντι Κρόιφ ως διευθυντή του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν, επισημαίνεται, εξάλλου, στην ιστοσελίδα "sport1.maariv.co.il", ενώ επισημαίνεται: "Ο Αγγελίδης ενδιαφέρεται να έχει ξανά συνεργασία με τον Κρόιφ και έπεισε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την ομάδα. Ο Σαββίδης θέλει να είναι οι δύο μαζί στην καλοκαιρινή προετοιμασία".
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 15777.html
Ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ και όπως είναι λογικό έχουν αρχίσει να ξαναφουντώνουν οι φήμες για συνεργασία του Δικεφάλου με τον Ζόρντι Κρόιφ, με τον οποίο ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει συνυπάρξει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αν κάνει κάποιος μία βόλτα στα ΜΜΕ του Ισραήλ θα βγάλει το συμπέρασμα, πρώτον, ότι υπάρχει "φόβος" για φυγή του Κρόιφ με προορισμό την Θεσσαλονίκη και δεύτερον... σιγουριά ότι θα συμφωνήσει με τον Δικέφαλο.
"Προσοχή Κρόιφ"
"Προσοχή Ζόρντι Κρόιφ: Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραιτήθηκε", αναφέρεται συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα "sports.walla.co.il", θεωρώντας ο συντάκτης ότι είναι πολύ πιθανό ο νυν ηγέτης του αγωνιστικού τμήματος της Μακάμπι Τελ Αβίβ να αφήσει την ομάδα του Ισραήλ για τα... μάτια του Δικεφάλου. "Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θέλει να μιμηθεί το μοντέλο της Μακάμπι και να τοποθετήσει μαζί τους Αγγελίδη και Κρόιφ", τονίζεται ακόμη.
"Εξοικείωση με Αγγελίδη"
Στην ιστοσελίδα "sport5.co.il" χαρακτηρίζουν τον Κρόιφ ως τον πιο πιθανό αντικαταστάτη του Βρύζα: "Ο ΠΑΟΚ κλείνει τον τεχνικό διευθυντή της Μακάμπι Τελ Αβίβ;" αναρωτιέται ο συντάκτης, ενώ στη συνέχεια γράφει: "Ο Βρύζας υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ από διάφορες θέσεις τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, μετά την προσθήκη του Αγγελίδη στην διοίκηση οι εξουσίες του μειώθηκαν και στην πραγματικότητα η ομάδα του έδειξε τον δρόμο προς την έξοδο. Όπως γίνεται γνωστό ο Νο 1 υποψήφιος για αντικαταστάτης του Βρύζα είναι ο Κρόιφ, λόγω της εξοικείωσης που έχει με τον Ιάκωβο Αγγελίδη".
"Επεισε τον Σαββίδη"
Ο Ιβάν Σαββίδης θα ήθελε να δει τον Ζόρντι Κρόιφ ως διευθυντή του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν, επισημαίνεται, εξάλλου, στην ιστοσελίδα "sport1.maariv.co.il", ενώ επισημαίνεται: "Ο Αγγελίδης ενδιαφέρεται να έχει ξανά συνεργασία με τον Κρόιφ και έπεισε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την ομάδα. Ο Σαββίδης θέλει να είναι οι δύο μαζί στην καλοκαιρινή προετοιμασία".
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 15777.html
Στ' @@ του, Αλεκάκιε.
Μουτράκια σαν την γκομενίτσα κάνει, που στέλνει την φιλενάδα της (φλόκας) να κουτσομπολέψει για πάρτη της.
ΟΥΣΤ!
Μουτράκια σαν την γκομενίτσα κάνει, που στέλνει την φιλενάδα της (φλόκας) να κουτσομπολέψει για πάρτη της.
ΟΥΣΤ!
- kataramenos5
Απ το να ακούγονται ενα σορό φήμες και υπερβολές καλό ειναι να ακούσουμε καθαρά την αποψη και των δύο κι ο καθένας να βγαλει τα συμπερασματα του.Χειρότερη κατασταση απ αυτη που επικρατει δεν υπάρχει.barlow4 έγραψε:μια ευλογη απορια.
να βγει να μας πει τι?
Για το Ζηση ειδικα η παραιτηση του ακομα ειναι φήμη.Δεν ακουσαμε ,διαβάσαμε κατι επίσημο απ τον ιδιο η την ΠΑΕ.
Επειδή γράφεται γενικά το όνομα του Κρόιφ και γίνονται αναφορές σε προσπάθεια εφαρμογής πλάνου Μακάμπι, μπορεί κάποιος να μου πει τι εστί Μακάμπι στον Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη; Είχαμε τόσα χρόνια εδώ τους άχρηστους και τους τρύπιους και τα βλέπουμε όλα παραδεισένια με Κρόιφ και Αγγελίδη. Αν δεν κάνω λάθος η Μακάμπι έχει μια πρόκριση όλη κι όλη στους 32 του Europa και τα τελευταία χρόνια κάποιες πρωτιές σ' ένα πρωτάθλημα κατώτερο ποιοτικά κι απ' το δικό μας.
Υ.Γ το κείμενο του Κόλκα για Ρατς, Νομπόα, Κόστα ότι είναι στον αέρα λόγω παραίτησης ΖΒ είναι ό,τι πιο σιχαμερό έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό από τους ΑΡΔ της πόλης.
Υ.Γ το κείμενο του Κόλκα για Ρατς, Νομπόα, Κόστα ότι είναι στον αέρα λόγω παραίτησης ΖΒ είναι ό,τι πιο σιχαμερό έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό από τους ΑΡΔ της πόλης.
- hasio_john
Να απαντήσει σε τι, αν παίρνει μίζες από το κλείσιμο ποδοσφαιριστών κι αν προσπάθησε να τρυπήσει την ομάδα; έλεος
Να απαντήσει καλύτερα τι πήγε στραβά από την έλευση Σαββίδη και μετά και ειδικά στην συνεργασία του με τον προπονητή φέτος, γιατί αν η ανεπάρκειά του στις διοικητικές θέσεις που είχε όλα αυτά τα χρόνια εξιλεώθηκε με την εύρεση του επενδυτή ( ο οποίος άλλωστε τον κάλυψε σε πολλά θέματα ) η ανεπάρκειά του σαν τεχνικός διευθυντής στοίχισε στην ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και επικοινωνιακά.

Να απαντήσει καλύτερα τι πήγε στραβά από την έλευση Σαββίδη και μετά και ειδικά στην συνεργασία του με τον προπονητή φέτος, γιατί αν η ανεπάρκειά του στις διοικητικές θέσεις που είχε όλα αυτά τα χρόνια εξιλεώθηκε με την εύρεση του επενδυτή ( ο οποίος άλλωστε τον κάλυψε σε πολλά θέματα ) η ανεπάρκειά του σαν τεχνικός διευθυντής στοίχισε στην ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και επικοινωνιακά.
Ειναι πετυχημένο μοντέλο διοίκησης επενδυτή με έδρα το εξωτερικό, χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι αν ο Σαββίδης αναβιώσει το δίδυμο Αγγελίδη/Κρόιφ στον ΠΑΟΚ αυτόματα θα έρθουν και οι επιτυχίες. Πρέπει να γίνει δουλειά σε βάθος με την επιλογή του νέου προπονητη να είναι καίρια.Mīngus έγραψε:Επειδή γράφεται γενικά το όνομα του Κρόιφ και γίνονται αναφορές σε προσπάθεια εφαρμογής πλάνου Μακάμπι, μπορεί κάποιος να μου πει τι εστί Μακάμπι στον Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη; Είχαμε τόσα χρόνια εδώ τους άχρηστους και τους τρύπιους και τα βλέπουμε όλα παραδεισένια με Κρόιφ και Αγγελίδη. Αν δεν κάνω λάθος η Μακάμπι έχει μια πρόκριση όλη κι όλη στους 32 του Europa και τα τελευταία χρόνια κάποιες πρωτιές σ' ένα πρωτάθλημα κατώτερο ποιοτικά κι απ' το δικό μας.
Προφανώς ο Σαββίδης προσανατολίζεται σ' ένα τέτοιο μοντέλο γιατί δεν σκοπεύει να μετακομίσει για χάρη του ΠΑΟΚ.
στην παε παε ΠΑΟΚ ολοι παραιτουνται και ολοι μενουν μιλαμε για το κατι αλλο...
στα σοβαρα τωρα ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
ζβ κρατα γερα τα μνημονια τελειωνουν μαζι με τους απολυμενους της ερτ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επαναπροσληψη ζβ
στα σοβαρα τωρα ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
ζβ κρατα γερα τα μνημονια τελειωνουν μαζι με τους απολυμενους της ερτ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επαναπροσληψη ζβ
- Trilofiotis
rainmaker έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis/rainmaker/80290-san-gynaikoyles
Όσον αφορά τη 2η πρόταση, σε βρίσκω υπερβολικότατο.Ποιος είσαι κύριε Βρύζα; Είσαι ή δεν είσαι υπάλληλος ; Έχεις ή δεν έχεις ένα πόστο εντός ΠΑΕ; Ποιος σου είπε ότι δικαιούσαι να κλείσεις το τηλέφωνο; Τι είσαι;
Αυτή και μόνο η συμπεριφορά είναι δέκα φορές πιο εγκληματική εις βάρος του ΠΑΟΚ, από όσα καταλογίζονται στο Βρύζα για τα προηγούμενα χρόνια.
Επίσης, πως παίρνετε όλοι σαν δεδομένο το ότι δε σηκώνει τα τηλέφωνα; Επειδή το λένε οι ΑΡΔ που ξαφνικά έγιναν έγκριτοι; Και έτσι να είναι, μπορεί να έχει ενημερώσει τον Αγγελίδη ΚΑΙ ΟΧΙ τους ΑΡΔ, είναι πιθανό...
Φιλικά πάντα, αλλα βρίσκω την τοποθέτηση σου ατυχέστατη. Δε μιλάμε για την ΠΑΕ Μπαρτσελόνα, μιλάμε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δε δουλεύει αυτή τη στιγμή σχεδόν τίποτα. Για την ΠΑΕ που αφήνει παίχτες και υπαλλήλους να τρώνε φάπες απο τον καθε τυχάρπαστο που τους κάνει stalk έξω απτην Τούμπα και που δεν κάνει δεκτή καμια παραίτηση υπαλλήλων που έχουν εκρηκτικά κακή χημεία.
Αν ξες παραπάνω πράγματα απο μένα πάω πάσο, αλλα σαν ουδέτερος εγώ δε μπορώ να πιστεψω ότι ο ΖΒ είναι τόσο τσόγλανος όσο τον παρουσιάζεις, ενώ έχει φάει τόσο ψωμί απτον ΠΑΟΚ. Γιατί εάν τα πράγματα είναι έτσι, δεν πρόκειται περι ανίκανου, αλλα περι αντιΠΑΟΚτσή. Ή έστω, εγώ, αναλύοντας τα όσα βλέπω και ότι διαβάζω και μαθαίνω, δε νομίζω ότι τα πράγματα είναι έτσι. Προφανώς και μπορεί να κάνω λάθος.

παντως μεταξυ βρυζα και αγγελου σαφως και επιλεγω βρυζα...
ο αλλος ειναι οτι πιο μιζερο εχω δει τα τελευταια τοσα ποσα χρονια στον ΠΑΟΚ. λεφτα ειχε δεν ειχε τα ιδια μια ζωη μανουλα μου.....
ο αλλος ειναι οτι πιο μιζερο εχω δει τα τελευταια τοσα ποσα χρονια στον ΠΑΟΚ. λεφτα ειχε δεν ειχε τα ιδια μια ζωη μανουλα μου.....
+++K_geo έγραψε:παντως μεταξυ βρυζα και αγγελου σαφως και επιλεγω βρυζα...