Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένουμε Καγκάβα λέει ο Τοσκιτσης, οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα..
Ίσως δούμε λοιπόν κάνα μπαμ τελευταία μέρα.
- sourmenetes
- Moderator
2,5 χαφ δεν έχεις...Gospi έγραψε:Για ομαδα που εχει θεμα με το ffp και γ αυτο εμεινε με 2μιση χαφ, πολυ ευκολα τα πεταμε τα 500αρικα απο δω κι απο κει.
Σχεδιασμος της κακιας ωρας και φετος.
Φυσικα κ χαιρομαι π γυρισε ο αρχηγος, αλλα αυτο δεν αναιρει τον προβληματισμο μου για οσα εγιναν φετος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Τδ δε συμφωνεί μ αυτό!
Κι επειδή φωνάζουμε να αφεθεί να κάνει δουλειά, ας τον αφήσουμε και να τον κρίνουμε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Αύριο είναι η τελευταία μέρα;;Mitsospaoki4 έγραψε:Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένουμε Καγκάβα λέει ο Τοσκιτσης, οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα..
- bersekeros
Περαν του συναισθηματισμου η επιστροφη Βιερινια δινει μια ανακουφιση εκει στα αριστερα στην ομαδα. Επισης αποκταμε αναν ποιοτικο παικτη ως λυση για διαφορες θεσεις. Κριμα για τον χρονο που χαθηκε στην υποθεση αυτη και του Ματος.
-
Ζ.Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Ρέι
Ροντρίγκο , Ουαγκέ , Λέο Μάτος , Λύρατζης
Γιαννούλης , Περέιρα , Βιειρίνια
Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Κρέσπο , Μιχάι
Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Εσίτι , Ντάγκλας , Νινούα , Τσιγγάρας
Α.Ζίβκοβιτς , Μουργκ , Τζόλης , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Βρακάς
Τσόλακ , Σβιντέρσκι , Κούτσιας
Το ρόστερ όπως κατέληξε...
Λάθος νούμερο 1. Κράτησες τον Ρέι που αμοίβεται παραπάνω από τον Ζ.Ζίβκοβιτς χωρίς να τον ανανεώσεις κι ενώ το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο ως τρίτο τερματοφύλακα. Αποτυχία που δεν καταφέραμε να αποκομίσουμε ούτε 500χιλιάρικα από αυτόν.
Λάθος νούμερο 2. Ανορθογραφία στους πλάγιους μπακ. Εφόσον δεν πούλησες τον Γιαννούλη απλά κρατούσες τον αρχηγό ως μπακ απ και έψαχνες για αντι Γιαννούλη για να είσαι έτοιμος όταν και εφόσον τον πουλήσεις. Από την άλλη ήθελες έναν σαν τον Γιαννούλη για δεξιά και είχες και τον Μάτος μπακ απ. Εμείς κρατήσαμε Ροντρίγκο βασικό που δεν είναι ούτε μισός Γιαννούλης, πήραμε εναλλακτική του τον Ουαγκέ που δε μοιάζει έτοιμος ποδοσφαιριστής, και στην τελική κρατήσαμε και Μάτος και Λύρατζη. Έτσι έχουμε 3 ξένους για μία θέση και έναν πιτσιρικά που έπρεπε να φύγει για να πάρει παιχνίδια. Από όλους αυτούς ο Μάτος που θέλαμε να διώξουμε είναι ο καλύτερος...
Λάθος νούμερο 3. Κράτησες τρίτο χαφ τον Εσίτι, δεν πήρες αντι Μίσιτς , έφερες project αλά Ντάγκλας που δείχνει φανερά ανέτοιμος και ο καλύτερος του Εσίτι δεν ήρθε ποτέ.
Λάθος νούμερο 4. Γέμισες με δεκάρια ενώ δεν παίζεις με δεκάρι.
Λάθος νούμερο 5. Έφερες επιθετικό που θέλει τροφοδοσία και έτσι έχεις δύο παρόμοιους παίκτες που απλά ο ένας είναι λίγο πιο σοφτ.
Νομίζω έγιναν αρκετά λαθάκια. Αν κλείναμε έστω και την τελευταία στιγμή έναν αξιόπιστο χαφ ίσως ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πάντως βλέπω μονόδρομο την αλλαγή συστήματος ώστε να έχουμε τύχη για το πρωτάθλημα.
Ροντρίγκο , Ουαγκέ , Λέο Μάτος , Λύρατζης
Γιαννούλης , Περέιρα , Βιειρίνια
Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Κρέσπο , Μιχάι
Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Εσίτι , Ντάγκλας , Νινούα , Τσιγγάρας
Α.Ζίβκοβιτς , Μουργκ , Τζόλης , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Βρακάς
Τσόλακ , Σβιντέρσκι , Κούτσιας
Το ρόστερ όπως κατέληξε...
Λάθος νούμερο 1. Κράτησες τον Ρέι που αμοίβεται παραπάνω από τον Ζ.Ζίβκοβιτς χωρίς να τον ανανεώσεις κι ενώ το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο ως τρίτο τερματοφύλακα. Αποτυχία που δεν καταφέραμε να αποκομίσουμε ούτε 500χιλιάρικα από αυτόν.
Λάθος νούμερο 2. Ανορθογραφία στους πλάγιους μπακ. Εφόσον δεν πούλησες τον Γιαννούλη απλά κρατούσες τον αρχηγό ως μπακ απ και έψαχνες για αντι Γιαννούλη για να είσαι έτοιμος όταν και εφόσον τον πουλήσεις. Από την άλλη ήθελες έναν σαν τον Γιαννούλη για δεξιά και είχες και τον Μάτος μπακ απ. Εμείς κρατήσαμε Ροντρίγκο βασικό που δεν είναι ούτε μισός Γιαννούλης, πήραμε εναλλακτική του τον Ουαγκέ που δε μοιάζει έτοιμος ποδοσφαιριστής, και στην τελική κρατήσαμε και Μάτος και Λύρατζη. Έτσι έχουμε 3 ξένους για μία θέση και έναν πιτσιρικά που έπρεπε να φύγει για να πάρει παιχνίδια. Από όλους αυτούς ο Μάτος που θέλαμε να διώξουμε είναι ο καλύτερος...
Λάθος νούμερο 3. Κράτησες τρίτο χαφ τον Εσίτι, δεν πήρες αντι Μίσιτς , έφερες project αλά Ντάγκλας που δείχνει φανερά ανέτοιμος και ο καλύτερος του Εσίτι δεν ήρθε ποτέ.
Λάθος νούμερο 4. Γέμισες με δεκάρια ενώ δεν παίζεις με δεκάρι.
Λάθος νούμερο 5. Έφερες επιθετικό που θέλει τροφοδοσία και έτσι έχεις δύο παρόμοιους παίκτες που απλά ο ένας είναι λίγο πιο σοφτ.
Νομίζω έγιναν αρκετά λαθάκια. Αν κλείναμε έστω και την τελευταία στιγμή έναν αξιόπιστο χαφ ίσως ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πάντως βλέπω μονόδρομο την αλλαγή συστήματος ώστε να έχουμε τύχη για το πρωτάθλημα.
Μαζι σου! Βεβαια αν μου φερει χαφ τον Γεναρη τότε θα ειναι ανακολουθος και ψευτης...sourmenetes έγραψε:2,5 χαφ δεν έχεις...Gospi έγραψε:Για ομαδα που εχει θεμα με το ffp και γ αυτο εμεινε με 2μιση χαφ, πολυ ευκολα τα πεταμε τα 500αρικα απο δω κι απο κει.
Φυσικα κ χαιρομαι π γυρισε ο αρχηγος, αλλα αυτο δεν αναιρει τον προβληματισμο μου για οσα εγιναν φετος...
Ο Τδ δε συμφωνεί μ αυτό!
Κι επειδή φωνάζουμε να αφεθεί να κάνει δουλειά, ας τον αφήσουμε και να τον κρίνουμε!
Αν δεν χρειαζομαστε χαφ τοτε μεχρι τον Μαιο πρεπει να βγει η χρονια ανετα και σε υψηλο επιπεδο απο τους υπαρχοντες.
Εγω θα δεχθω απόκτηση χαφ τον Γενάρη μονο αν αποχωρησει καποιος.
Όλα ολοσωστα...Νομίζω μας έφαγε η δίψα για αλλαγές σε πρόσωπα και ηλικίες χωρίς να είναι απαραίτητο να γίνει αυτό σε τέτοιο βαθμό. Επίσης, μια ζωή ο ΠΑΟΚ δίνει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες σε παίκτες που απλά δεν το έχουν ρε παιδί μου, αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ...
Εντάξει ρε Gospi. Τα δεδομένα αλλάζουν. Τώρα έχουμε χαφ, αλλά αν στην πράξη Νινούα - Αουγκούστο - Τσιγγάρας δεν μπουν ποτέ στο rotation τότε θα χρειαζόμαστε χαφ. Παίρνουμε ένα ρίσκο τώρα και θα δούμε τα Χριστούγεννα αν βγαίνει η όχι.
Και στο λέω εγώ που διαφωνώ 10000% με την μη απόκτηση χαφ και την απόκτηση τόσων project αντί για έναν παίκτη που να μας ανεβάζει επίπεδο.
Τι θα πει, "δεν θα δεχτώ να μου φέρει χαφ αν δεν φύγει κανείς";
Και στο λέω εγώ που διαφωνώ 10000% με την μη απόκτηση χαφ και την απόκτηση τόσων project αντί για έναν παίκτη που να μας ανεβάζει επίπεδο.
Τι θα πει, "δεν θα δεχτώ να μου φέρει χαφ αν δεν φύγει κανείς";
Μ αυτο το σκεπτικο ρε συ Γκικα δεν θα ασκησουμε ποτε κριτικη και δεν θα φταιει ποτε κανεις.
Ειπε "θεωρω πως δεν χρειαζομαστε αλλον χαφ". Αν τον Γεναρη φερει αλλο χαφ τοτε σημαινει πως η εκτιμηση του οτι δεν χρειαζομαστε αλλον χαφ, ηταν λαθος. Και θα πρεπει να κριθει για αυτο. Γιατι για να δημιουργηθει αναγκη για αλλο χαφ σημαινει οτι θα αποδειχθουν κατωτεροι των προσδοκιων οι χαφ π εχουμε και θα μας εχει κοστισει και αγωνιστικα.
Δεν γινεται μονα ζυγα δικα τους παντα.
Και μεταγραφες να μην κανουν, και αποτελεσματα να μην φερουν και μονιμα να βρισκουν δικαιολογιες.
Πληρωνεται για να φροντιζει η ομαδα να ειναι πληρης για να ανταποκριθει σε συγκεκριμενους στοχους.
Οχι για να φερνει προτζεκτακια να πιανουν θεση στο ροστερ, να τρωνε τα 500αρικα και στο τελος να ψαχνουμε και για αλλους.
Η μη αποκτηση χαφ θα πρεπει να χρεωθει στον Ρεμπε 100%.
Εχει εδω και μια βδομαδα ακουω στοπ ραδιο πως η επιστροφη Βιειρινια ειναι μονοδρομος, γιατι τελικα αποδεικνυεται στις προπονησεις οτι ο Περειρα δεν μπορει ουτε σαν αλλαγη να σταθει στην ομαδα.
Το ιδιο ακουω για Νινουα, οτι και καλα δειχνει πως δεν ειναι στο επιπεδο για να βοηθησει σε σημαντικα ματς.
Αρα τι καναμε? Μια τρυπα στο νερο. Και αγωνιστικα και οικονομικα...
Ειπε "θεωρω πως δεν χρειαζομαστε αλλον χαφ". Αν τον Γεναρη φερει αλλο χαφ τοτε σημαινει πως η εκτιμηση του οτι δεν χρειαζομαστε αλλον χαφ, ηταν λαθος. Και θα πρεπει να κριθει για αυτο. Γιατι για να δημιουργηθει αναγκη για αλλο χαφ σημαινει οτι θα αποδειχθουν κατωτεροι των προσδοκιων οι χαφ π εχουμε και θα μας εχει κοστισει και αγωνιστικα.
Δεν γινεται μονα ζυγα δικα τους παντα.
Και μεταγραφες να μην κανουν, και αποτελεσματα να μην φερουν και μονιμα να βρισκουν δικαιολογιες.
Πληρωνεται για να φροντιζει η ομαδα να ειναι πληρης για να ανταποκριθει σε συγκεκριμενους στοχους.
Οχι για να φερνει προτζεκτακια να πιανουν θεση στο ροστερ, να τρωνε τα 500αρικα και στο τελος να ψαχνουμε και για αλλους.
Η μη αποκτηση χαφ θα πρεπει να χρεωθει στον Ρεμπε 100%.
Εχει εδω και μια βδομαδα ακουω στοπ ραδιο πως η επιστροφη Βιειρινια ειναι μονοδρομος, γιατι τελικα αποδεικνυεται στις προπονησεις οτι ο Περειρα δεν μπορει ουτε σαν αλλαγη να σταθει στην ομαδα.
Το ιδιο ακουω για Νινουα, οτι και καλα δειχνει πως δεν ειναι στο επιπεδο για να βοηθησει σε σημαντικα ματς.
Αρα τι καναμε? Μια τρυπα στο νερο. Και αγωνιστικα και οικονομικα...
- sourmenetes
- Moderator
Αυτά που ακούς και ακούν πολλοί ισχύουν 100%,ασχετα αν αυτοί που τα λένε δεν έχουν πάει ούτε σε μισή προπόνηση!!!
Ο νινουα προχθές μπήκε σε ντερμπυ και βγηκε αποτέλεσμα ότι δεν κάνει;;
Δε λέω εγώ ότι είναι η χαφαρα αλλά σε θεωρητικά εύκολα ματς μπορεί να σταθεί διπλα σε έναν σβαμπ ή καντουρι!
Το ότι καποιοι παίκτες δεν είναι έτοιμοι για βασικοί σε όλα τα ματς δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να αξιοποιηθούν!
Ο περειρα δεν μπορεί να παίξει στο εντός με έναν μικρό αντίπαλο;; αν είναι δυνατόν ρε παιδιά!
Δε χρειάζεται σε όλα τα ματς να παίξουμε μπαλαρα. Αποτέλεσμα θέλεις και να διαχειριστείς το ροστερ.
Είναι άλλο βάζω τον περειρα σε ένα ματς εύκολο με βασικούς ή άλλη μια αλλαγή και άλλο βάζω 8 δεύτερες επιλογές!
Θεωρώ πως εύκολα μπορεί και ο νινουα και ο περευρα να πάρουν χρόνο σε μικρά ματς!
Ο νινουα προχθές μπήκε σε ντερμπυ και βγηκε αποτέλεσμα ότι δεν κάνει;;
Δε λέω εγώ ότι είναι η χαφαρα αλλά σε θεωρητικά εύκολα ματς μπορεί να σταθεί διπλα σε έναν σβαμπ ή καντουρι!
Το ότι καποιοι παίκτες δεν είναι έτοιμοι για βασικοί σε όλα τα ματς δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να αξιοποιηθούν!
Ο περειρα δεν μπορεί να παίξει στο εντός με έναν μικρό αντίπαλο;; αν είναι δυνατόν ρε παιδιά!
Δε χρειάζεται σε όλα τα ματς να παίξουμε μπαλαρα. Αποτέλεσμα θέλεις και να διαχειριστείς το ροστερ.
Είναι άλλο βάζω τον περειρα σε ένα ματς εύκολο με βασικούς ή άλλη μια αλλαγή και άλλο βάζω 8 δεύτερες επιλογές!
Θεωρώ πως εύκολα μπορεί και ο νινουα και ο περευρα να πάρουν χρόνο σε μικρά ματς!
Έχει κουράσει αυτό το 2,5 χαφ και μειωτικό ψέμα.Gospi έγραψε:Για ομαδα που εχει θεμα με το ffp και γ αυτο εμεινε με 2μιση χαφ, πολυ ευκολα τα πεταμε τα 500αρικα απο δω κι απο κει.
Έχεις 4 χαφ υψηλου επιπέδου και δύο νεαρούς
- bersekeros
Έχεις δύο χαφ υψηλού επιπέδου.
Έχεις τον Αουγκούστο.
Έχεις τον Εσίτι.
Έχεις και τους δύο νεαρούς.
Έχεις τον Αουγκούστο.
Έχεις τον Εσίτι.
Έχεις και τους δύο νεαρούς.
Δηλαδή διεθνής με την εθνική Νιγηρίας δεν είναι υψηλού επιπέδου?
Βραζιλιανος που κλήθηκε στην Ολυμπιακη ομάδα της Βραζιλίας δεν είναι υψηλού επιπέδου?
Συγνώμη αλλά για το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι και παραειναι
Βραζιλιανος που κλήθηκε στην Ολυμπιακη ομάδα της Βραζιλίας δεν είναι υψηλού επιπέδου?
Συγνώμη αλλά για το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι και παραειναι
- navigator11
Υψηλού επιπέδου δεν ξέρω αν είναι, σαπάκια όπως επιχειρείται συστηματικά να παρουσιαστούν παντως σίγουρα δεν είναι.