Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από joshua »

Θα είναι δύσκολο πάντως για την Ροστοφ να χάσει 2 βασικούς της στόπερ και παίζει και σύστημα με 3.Εν τω μεταξύ ισλανδική παροικία είναι. 4 Ισλανδούς έχει.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Πάντως δεν υπάρχει μεταγραφική Περίοδο που να μην πάρουμε παίκτη στις 31 του μήνα είτε Ιανουάριο είτε Αύγουστο οπότε λίγη υπομονή ακόμα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Θα κάνουμε ρε petros, θα κάνουμε....
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

:lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μπαίνω απο το κινητο και ψαχνω τις σελιδες και τις παραθέσεις να δω αν εγραψε κατι ο macho! δεν διαβαζω τιποτα αλλο.
Εαν φυγει ο χατσεριδης, ερθει ο ισλανδος και παρουμε χαφ στο 6, ανεξαρτητα του Βαρελα , θα την θεωρω απο τις πιο πετυχημενες μεταγραφικες περιοδους ever.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Ο Μπαλοτελι ελεύθερος από τη Νις στη Μαρσειγ γιατί άραγε ελεύθερος τέτοιος παίκτης?
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Γτ ειναι καραγκιοζης και ψαχναν να τον ξεφορτοθουν.
Τι μου θυμιζει....
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Αν δεν φύγει ο Khacheridis :arrow: που βλέπω είναι σκατοχαρακτήρας και δύσκολα θα τον ξεφορτωθούμε, δύσκολα θα πάμε για μεταγραφή για τον Ισλανδό.
Aρνήθηκε πρόταση της Καραμπάγκ, η οποία κάλυπτε όλες τις οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

2ον το ξέρετε και οι ίδιοι δεν χρειάζεται από κανέναν ενημέρωση, πως να πάρουμε 6άρι δεν παίρνουμε ούτε 1/% γιατί; υπάρχει το χοντρό συμβόλαιο του Wernbloom 1.2 φορτωμένο δύσκολα θα πάμε που λέμε 'όνομα αναφέρθτηκαν και τα ονόματα του Kranevitter (με συμβόλαια άνω των 2,5 χαρτιών που περιμέναμε+Vukcevic να ενθουσιαζόμαστε.

Ήρθε καλώς ή κακώς θα τον κρίνουμε τον Misic(επιλογή Branco που για 1η κίνηση δεν νομίζω να έφερνε παλτό στη δουλεία του) άρα πάμε με αυτούς που έχουμε στα 6αρο8αρια.

3ον να μας απασχολεί μόνο το center-back να φύγει ο Ουκρανός και το εξτρέμ γιατί τον Henrique δεν τον βλέπω στα θέλω του Luce+έφυγε ο Warda, μόνο του Γιώργη και αν έρθει θα είναι έτοιμος από Μάρτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 23 Ιαν 2019, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Mauricio-8- έγραψε:Ο Μπαλοτελι ελεύθερος από τη Νις στη Μαρσειγ γιατί άραγε ελεύθερος τέτοιος παίκτης?
Ο Βιεϊρά δεν ήθελε να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό μπροστά του! 4 μύρια του έδωσαν στην Μαρσέιγ για 6 μήνες + διάφορα πριμ στόχων. Ο Μητρογλας παίρνει 330.000 το μήνα :o με συμβόλαιο μέχρι το 2022!!!
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Επιμενουν οι Ιταλοι

http://www.parmatoday.it/sport/calciome ... rcato.html

Google translate

El Kaddouri gets free: last Sunday with the Paok
The player would get his coach's ok. He will play with the OFI, then he will fly to re-embrace what will be his new team

The Parma waited for the green light of the PAOK for El Kaddouri . It seems he arrived right in these hours. The player , after playing the Cup match against Panakaichi (5-0 for Thessaloniki, 90 'for El Ka), would have had an interview with his coach Lucescu who would understand the player's intentions and would have decided not to keep of discontent in a group, leaving him free to leave .

With the contract expiring in 2021, El Kaddouri would arrive in Parma with the formula of the loan with the right of redemption in favor of Parma . Faggiano will submit to him an agreement of three and a half years that would allow the club to focus on planning and continuity, starting to build something also in view of next season. Sunday, against the OFI Crete, for El Kaddouri could be the last match with the shirt of Paok Thessaloniki , before arriving in Italy and wearing, probably, that of Parma. The player, who has shown he wants to force the time to resolve the issue and marry the Parma case, could arrive at the beginning of next week. New reinforcement for the Bob who has already heard the player. And he waits for it.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τι φαση ρε σαντοουμαν η νταρκσαντοου.μυστηριο τρενο εισαι.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Πάντως αν πουληθεί ο Ελ κάντουρι που το έχω ξαναπεί για τα λεφτά που παίρνει δεν προσφέρει τίποτα έχει κάνει μετρημένα παιχνίδια στην ομάδα και δεν έχει σταθερό ρυθμό θα ήθελα ένα χαφ ακόμη ποιοτικό!Αν η Πάρμα δώσει όσα τον πήραμε τουλάχιστον κορδελιτσα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

barlow4 έγραψε:τι φαση ρε σαντοουμαν η νταρκσαντοου.μυστηριο τρενο εισαι.
που είμαι περίεργος να καταλάβω είπα κάτι που δεν ξέρεις και εσύ;
και τι μυστήριο είμαι κρύφτηκα πουθενά ή είδες να αναφέρθηκα σε εσένα σε καμιά διαφωνία μου;
και ναι μου άλλαξαν το όνομα που ήθελα σε ShadowM4N απ το D4rkShadow εσύ τι ζόρι τραβάς;

Σε φόρουμ είσαι μεγάλε να ασχολείσαι με αυτά που λες εσύ όχι τι κάνουν ι άλλοι και για εμένα είσαι τρολαδόρος το λέω; η το είπα προηγούμενα χρόνια;

Απορώ τι ηλιθιότητα άλλη θα ακούσω για μυστήρια τρένα και μπούρδες.
Για να δειχτείς καλά το πας σε 1 φόρουμ καλή συνέχεια και καλό απόγευμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 23 Ιαν 2019, 18:53, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
mirlas

Δημοσίευση από mirlas »

ας πει καποιος στους ιταλους οτι εχουμε και τον μπισεσβαρ,που δεν τον θελει καμια ομαδα αλλα ειναι υπερπαιχτουρα ...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Ο Καντουρι τελικα είναι ο πιο χρήσιμος άχρηστος ποδοσφαιριστής που έχω δει ποτέ στον ΠΑΟΚ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”