Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- Παλαιολόγος
-
thanasisk79
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
δεν υπαρχει η αντιδραση των παιχτων της βεροιας στο πεναλτυ του σκουλικιου. το replay ειναι πιο γρηγορο απο αυτους,θα πρεπει να βαλουν χερι στον τερματα που το επιασε και τους εξεθεσε.. 
Στο Βεροια-Αρης Θεσσαλονικης γελασαν και οι πετρες.Στο 87' οι παιχτες τις βεροιας κανουν πεναλτι με τη δευτερη προσπαθεια(ποσο εξωφθαλμα πεφτει με καρατιά,κλαααααμαααα).Το σαπακι χανει το πεναλτι
οι παιχτες της βεροιας αγαλματα μεχρι να βαλει το γκολ το σαπακι
3.25 εδινε το 2πλο στο 87'
Θα μου πεις 'γιατι δεν το παιξες ρε φιλε να κονομησεις'.Γιατι ο λογαριασμος μπαινει σε καραντινα,στην καλυτερη,δεν ειναι χαζοι οι μπουκ.
3.25 εδινε το 2πλο στο 87'
Θα μου πεις 'γιατι δεν το παιξες ρε φιλε να κονομησεις'.Γιατι ο λογαριασμος μπαινει σε καραντινα,στην καλυτερη,δεν ειναι χαζοι οι μπουκ.
- potamda
- Bet Guru 2023
Έβλεπα κι εγώ το παιχνίδι, πραγματικά για γέλια όσα έγιναν στα τελευταία λεπτά... Πιο στημένο, πεθαίνεις! Κάποιοι παίκτες της Βέροιας έκαναν ο, τι μπορούσαν για να σκοράρει ο ρουλης! Κρίμα στον τερματά που δεν ήταν στο κόλπο και πάλευε να το σώσει.
- Sick Bastard
Αν μπορείς να πεις κάτι για την κούλα, είναι ότι με την προσθήκη του Χουλτ αριστερά, έχει και Γκάλο και Μπακάκη
σχηματίζοντας ένα καλό ανάχωμα για τη δικιά μας δεξιά πτέρυγα με Μάτος & τον χαφ μπροστά του.
σχηματίζοντας ένα καλό ανάχωμα για τη δικιά μας δεξιά πτέρυγα με Μάτος & τον χαφ μπροστά του.
- anekfrastos
Ο Χουλτ είναι αστεία μεταγραφη για την ΑΕΚ του Μελισσανιδη.Ο τροχανας καλύτερο παίχτη θα έφερνε.
Για να μην πω τι μπαν θα είχα φάει αν ερχόταν σε εμάς η ξανθιά πράσινη κοντσίτα.
Για να μην πω τι μπαν θα είχα φάει αν ερχόταν σε εμάς η ξανθιά πράσινη κοντσίτα.
Τον Χουλτ τον πήραν γιατί κάνει θαύματα...Χέρια.........................αόρατα...

Είδε κανένας το βέροια-άρης; Έγινε το έλα να δεις.
Όλοι μαζί έπαιζαν εναντίον τού διαιτητή
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... KkjabTKrGc
Αξίζει να το δείτε, αλλά και να διαβάσετε και τα σπαρταριστά σχόλια των συμπολιτών, όπως πχ οτι η βέροια έκανε το ματς τής ζωής της
Όλοι μαζί έπαιζαν εναντίον τού διαιτητή
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... KkjabTKrGc
Αξίζει να το δείτε, αλλά και να διαβάσετε και τα σπαρταριστά σχόλια των συμπολιτών, όπως πχ οτι η βέροια έκανε το ματς τής ζωής της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Πέμ 01 Φεβ 2018, 05:12, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Οπως μου ειπε περηφανα ενας φιλος μου αριανος τις προαλλες: φετος εχουμε στησει μεχρι και τις προπονησεις...
- aspromaura ioannina
Σε τι εχει αδικο ρε μαγκες?Σοβαρα τωρα.Παλαιολόγος έγραψε:οτι και αν γραφεται,
η ΑΕΚ συνεχισε με μια εξυπνα ποδοσφαιρικα κινηση
με 200 χιλ ευρω πηρε τον χουλτ,παιχτη που χρειαζεται στα μπακ και θα την βοηθησει και μαλιστα αμεσα
ωστοσο δεν προλαβαινει λογικα ολυμπιακο και σε περιπτωση ηττας περιοριζονται και οι ελπιδες τους για τιτλο
κατα την γνωμη μου η αεκ ειναι καλυτερη του ολυμπιακου,αλλα ο ολυμπιακος απο κεκτημενη ταχυτητα εχει την αυτοπεποιθηση και προκαλει και ανασφαλεια στον αντιπαλο του(η τριπολη δεν μασησε ωστοσο απο αυτα,ο ζαχαριαδης αλλοιωσε το αποτελεσμα) το ματς θα εχει πολυ ενδιαφερον
1. 200χιλ για Χουλτ, ουτε του παπα..
2. Ο φετινος γαυρος ειναι χειροτερος οχι μονο της κουλας, αλλα και του Ατρομητου ακομη. Ενα ματσο χαλι.
-
Dimg4
Γιατι ψοφατε στην ειρωνια μια τεκμηριωμενη αποψη του παλαιολογου? Στο τοπικ για αλλες ομαδες ειναι, την αποψη του ομορφα κι ωραια λεει. Τι σκατα, θα κατευθυνετε και τι γνωμη θ υπαρχει?
Εγώ προσωπικά βλέπω μια ανίκανη ΑΕΚ να αγοράσει έναν εξτρέμ που έχει ΑΝΆΓΚΗ!!! (Με 200k δεν γίνεται αυτο)
Και παρόλα αυτά παίρνει ένα αριστερό μπακ μετριοτατο κατά την γνώμη μου, χωρίς ασίστ-γκολ και θα ανεβάσει στα εξτρέμ τον άλλον την αρ.μπακ!!!
Φοβερή οργάνωση τι να πω της βγάζω το καπέλο.
ΔΕΝ ΖΗΛΕΎΩ που να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου 24ωρη όλα τους τα ΜΜΕ.
ΔΕΝ γίνεται να κράζουν τα χανουμια που δεν πήραν εξτρέμ και μεις να εκθειάζουμε τις κινήσεις τους...
Και παρόλα αυτά παίρνει ένα αριστερό μπακ μετριοτατο κατά την γνώμη μου, χωρίς ασίστ-γκολ και θα ανεβάσει στα εξτρέμ τον άλλον την αρ.μπακ!!!
Φοβερή οργάνωση τι να πω της βγάζω το καπέλο.
ΔΕΝ ΖΗΛΕΎΩ που να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου 24ωρη όλα τους τα ΜΜΕ.
ΔΕΝ γίνεται να κράζουν τα χανουμια που δεν πήραν εξτρέμ και μεις να εκθειάζουμε τις κινήσεις τους...
-
Dimg4
Σιγά εσύ δημοκράτη. Διαφωνείς κάπου με αυτά που αναφέρω παραπάνω;