Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Αραούχο Έτο λείπεις και σε θυμάμαι κάθε φορά που θέλουμε να φέρουμε έναν παιχτη που έπαιξε εναντίων μας..
- sourmenetes
- Moderator
sporos123 έγραψε:Ασχετο,αλλα μανιακ,ποια ειναι η αποψη σου για τον Κλαεσσον της Ελφσμποργκ??
Απο την καλη ελπίδων τον έκοψε αλλα τεχνίτης και καλος πασαδόρος , ελάχιστα τον εχω δει ομως
Παντως αν θυμαμαι σωστα το τουιτ του αμβουργου στο τελος ελεγε οτι συνεχιζονται οι συζητησεις..sourmenetes έγραψε:http://www.calciomercato.it/news/343624/calciomercato-amburgo-rudnevs-verso-la-grecia.html
Μας τρολαρουν οι ιταλοι ή εχουν μεινει μιση βδομαδα πισω???![]()
![]()
![]()
![]()
- Scientist@PAOK
Ναι αδερφέ θα τον αντέξουμε, ας βαράνε όσο θέλουνε...άλλοι επιλέγουν να ζούν στην κόλαση τετελεσμένα, ενώ άλλοι θα είναι εκεί για να φέρουν την ελπίδα και με τον Πουγγουρα βασικό και ας φαίνονται γραφικοί. Όταν βρίσκεσαι μπροστά στην κόλαση απλά αποτραβήξου και πιές ενα τσάι και μην απελπίσου (Απο το Γεροντικό)Besuch 2 έγραψε:ΥΓ 3....πριν τα καλυτερα ερχεται ο Οκτωβρης της ισοπεδωσης. Ερχεται ο ραπτοπουλος, ο καμορα που ζουν απο τη διασπορα μιζεριας. ερχεται ο Χ... και ο ψ που ζουν απο τις μιζες του κυρ-Σαββα για να χτυπουν πισωπλατα. Ερχονται μουστακια και μουσια που τους κοπηκε η προσβαση σε ειδησεις. Ερχεται η γαυρο-επο και πιθανον και η μαφια της ουεφα που θα σε οδηγουν σε γκελες με χωρια (οπως χθες). Ερχονται «ξυπνιοι» «συνοπαδοι» μας που οταν γκρινιαζουν 10/10 ποστ τωρα που ολοι βλεπουμε σωστες κινησεις, προκαλουν τρομο στη σκεψη για το τι βομβαρδισμο θα εξαπολυσυν στην πρωτη στραβη και ποσους θα συμπαρασυρουν...ερχονται περηφανοι συνδεσμοι που απαιτουν @@ τον Ιουλη, απο καποιον που τον Ιουνη σε καθαρισε απο χρεη 20ετιας.
Και καπου στην ακρη του καδρου ειμαστε καποιοι που ευελπιστουμε οτι κατι θα αλλαξει και θα αντεξουμε ολον αυτο τον πολεμο....

1.000.000.000.000.000.000.000.000.....και βάλε....... Πολύ όρεος.Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν ξερω ρε γαμωτο...Ολα μου φαινονται οτι εχουν απολυτως θετικο προσημο φετος.Αρχικα με Κοροβεση-Χαριση.Πιστευα(ακομα και εχθες) πως ο πρωτος θα περασει και δεν θα ακουμπησει και εχθες κανει ενα πολυ μεστο παιχνιδι και με διαψευδει.Για τον Χαριση χαρηκα πολυ και πιστευα πως με 1-2 χρονιες δανεικος θα ειναι ετοιμος.Αντ'αυτου στην προετοιμασια ηταν ο παικτης που μου εκανε την μεγαλη εντυπωση και αρχισα να τον βλεπω σαν τον επομενο Pablo.
Eρχεται μετα ο Οlsen.Eνας τερματοφυλακας απο μια ομαδα της Σουηδιας,μικρος σε ηλικια,αρα και ανωριμος(ειδικα για τερματοφυλακας) και μοιαζει να ειναι οντως ο νεος Isaksson.Eπιτελους ενας τερμοφυλακας με εξοδους και που μπορει να κατευθυνει την αμυνα Σ-Ω-Σ-Τ-Α!!!
Στη συνεχεια Garry και Jairo.Σιγουρα ακομα δεν τους εχουμε δει,αλλα η ανοδικη τους πορεια και η τεχνογνωσια του Frank σιγουρα ειναι καλες εγγυησεις.Ο πρωτος ταχυδυναμικος,διεμβολιστης και τεχνιτης(κανονικο εξτρεμ δλδ) και ο δευτερος ενας δυναμικος παικτης με ντριπλα,κρατημα μπαλας,σωστο μοιρασμα παιχνιδιου και καλο τελειωμα,δηλαδη ενας συνδιασμος που ειχαμε χρονια να δουμε στην θεση του σεντερ φορ.
Προφανως θα ακολουθησουν κι αλλοι τετοιοι(π.χ Sabo,Leovac,Cimirot),που μπορει οντως να μην τους ξεραμε(και μπορει να μην τους μαθαιναμε ποτε αν δεν ηταν ο Φρανκ),αλλα ειναι προφανες πως παμε να ξαναβρουμε το χαμενο μας DNA.Για μενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο οφελος που μπορουμε να αποκομισουμε την φετινη χρονια.
ΥΓ. Στον Tudor δεν αναφερθηκα σκοπιμα.Νομιζω,τουλαχιστον μεχρι στιγμης,πως εχει ολα τα απαραιτητα στοιχεια για να αφησει εποχη.Θα μιλησω ομως για την παρτη του στο τελος της χρονιας.
ΥΓ 2. Τα καλυτερα ερχονται
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω καταλάβει τι ρόλο και τι νταλκά τραβάς ρε μάστορα. Υπάρχει και το γκρινιαμανια. Gr ,άιντε να χαρείς γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι τα νεύρα μας τσαταλια, και σταμάτα αυτά τα δήθεν ραπτοπου-καμοριστικα τύπου βρε.... Άιντε γιατί είμαστε και μεγαλοκοπέλες και δεν αντέχουμε και πολλά.ace79grpaok έγραψε:Που είναι το μεταγραφικο τσουναμι βρε?αυτός ο τυχάρπαστος Βραζιλιάνος?ούτε κυματακι δεν ειναι αυτός βρε
Δεν γνωριζω κ δεν εχω δει τον Ζαιρο (οπως κ οι πιο πολλοι απο εμας) αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι κοινη αποφαση προπονητη-ΤΔ κ τους εχω απολυτη εμπιστοσυνη....
Φετος βλεπω οτι εχουμε συγκεκριμενη τακτικη στις μεταγραφες κ αποκταμε παικτες με συγκεκριμενα στοιχεια οπως η ταχυτητα κ η ικανοτητα στο ενας με εναν στα συν ειναι κ η ηλικια τους.
Οποτε ψαχτε σεντερ μπακ 23-27 ετων εξελιξιμο κ ταχυ
Σεντερ μπακ,χαφ,φορ οι επομενες κινησεις κ τελος
Φετος βλεπω οτι εχουμε συγκεκριμενη τακτικη στις μεταγραφες κ αποκταμε παικτες με συγκεκριμενα στοιχεια οπως η ταχυτητα κ η ικανοτητα στο ενας με εναν στα συν ειναι κ η ηλικια τους.
Οποτε ψαχτε σεντερ μπακ 23-27 ετων εξελιξιμο κ ταχυ

Σεντερ μπακ,χαφ,φορ οι επομενες κινησεις κ τελος

Καποια στιγμή πρέπει να αποκτήσουμε όνομα ομαδας που προωθεί παίκτες στο γνωστο ποδοσφαιρο κι αυτο θα γινει σιγα σιγα.
Σκοπος ειναι καθε ενα η δυο χρονια να φευγουν απο την ομαδα παιχτες για αλλες καλυτερες με ανταλλαγμα φυσικά και αυτη η συνεχης αλλαγή παικτων για να ισορροπησει η ομαδα σε τοπ επιπεδο θελει εναν επιδεξιο μαεστρο.
Η εποχή που ειχαμε 5 και 10 χρονια παιχτες τελειωσε και ευτυχώς υπαρχει το μυαλο να γινει αυτο χωρις την εμπλοκη των μανατζερς.
Μου αρεσει αυτο που πανε να κανουν, μας ξεκολλαει απο τον ελληνικό βούρκο και τα βαλκανια απο οτι φαινεται ειναι μια αγορα με πολύ ψωμί.
Ισως ετσι γινει ο ΠΑΟΚ αυτονομος και δεν χρειάζεται τον Ιβαμ αρκει οι μπουφοι που ασχολουνται με τα της ομαδας να ανοιξουν τα ματια να δουν πως γινεται η δουλειά, γιατι οταν πηγε να τους ανοιξει τα γκαβα ο Δον Μεκανικο οι δικοι μας πετουσαν χαρταετο.
Φερε τις καραβιες σου Φρανκ και ξερουμε ολοι τι πας να κανεις.
Παρακληση... Αφου ψοφατε για ραδιοφωνα ακουστε κανενα χαμουτζιδικο για να καταλαβετε πως γινετε η προπαγανδα. Το να σας λεει ο Σαλονικιος ραδιοφωνατζης μη τρωτε σανο και να προσπαθει να σας ξυπνησει εκτος απο φαιδρο ειναι και αστειο.
Σκοπος ειναι καθε ενα η δυο χρονια να φευγουν απο την ομαδα παιχτες για αλλες καλυτερες με ανταλλαγμα φυσικά και αυτη η συνεχης αλλαγή παικτων για να ισορροπησει η ομαδα σε τοπ επιπεδο θελει εναν επιδεξιο μαεστρο.
Η εποχή που ειχαμε 5 και 10 χρονια παιχτες τελειωσε και ευτυχώς υπαρχει το μυαλο να γινει αυτο χωρις την εμπλοκη των μανατζερς.
Μου αρεσει αυτο που πανε να κανουν, μας ξεκολλαει απο τον ελληνικό βούρκο και τα βαλκανια απο οτι φαινεται ειναι μια αγορα με πολύ ψωμί.
Ισως ετσι γινει ο ΠΑΟΚ αυτονομος και δεν χρειάζεται τον Ιβαμ αρκει οι μπουφοι που ασχολουνται με τα της ομαδας να ανοιξουν τα ματια να δουν πως γινεται η δουλειά, γιατι οταν πηγε να τους ανοιξει τα γκαβα ο Δον Μεκανικο οι δικοι μας πετουσαν χαρταετο.
Φερε τις καραβιες σου Φρανκ και ξερουμε ολοι τι πας να κανεις.
Παρακληση... Αφου ψοφατε για ραδιοφωνα ακουστε κανενα χαμουτζιδικο για να καταλαβετε πως γινετε η προπαγανδα. Το να σας λεει ο Σαλονικιος ραδιοφωνατζης μη τρωτε σανο και να προσπαθει να σας ξυπνησει εκτος απο φαιδρο ειναι και αστειο.
Φρανκ φερτον να μαθει 2-3 πραγματα στον Κλαους και τον Κουλουρη!!!
Να κλεισει και την καριερα του με καμια 20αρα γκολ στην Ελλαδα!!!
http://www.transfermarkt.gr/claudio-piz ... pieler/532
Να κλεισει και την καριερα του με καμια 20αρα γκολ στην Ελλαδα!!!

http://www.transfermarkt.gr/claudio-piz ... pieler/532
η ομάδα βελτιώνεται συνέχεια, παίκτες με ταχύτητα και ντρίπλα σκυλιά πειθαρχειμένοι να εκτελούν τις οδηγίες του προπονητή, τα αυτονόητα δηλαδή... που ξεχάσαμε τα τελευταία χρόνια.
Προπονητής που θα βάζει τον καλύτερο στην 11άδα και όχι το αγαπημένο παιδί της κερκίδας, του προέδρου κτλ κτλ
έκανες λαλακία στην κερκίδα... ότι γίνεται στις σοβαρές ομάδες. Παίζεις με σύστημα και πλάνο στον αγώνα και ο κάθε παίκτης στην θέση του, τα αυτονόητα... όχι 3 δεξιά μπάκ 4 αριστερά και ένα εξτρεμ...
Αυτός ο Ζαίρης της Βραζιλίας μου βγάζει κάτι σε Hulk... μακάρι να βγουν οι περισσότεροι παίκτες.
μακάρι να δούμε μπάλα επιτέλους, ούτε πρωτάθλημα θέλω σε πρώτη φάση ούτε τίποτα.. μπάλα να χαρούν τα ματάκια μας λίγο επιτέλους...
Προπονητής που θα βάζει τον καλύτερο στην 11άδα και όχι το αγαπημένο παιδί της κερκίδας, του προέδρου κτλ κτλ
έκανες λαλακία στην κερκίδα... ότι γίνεται στις σοβαρές ομάδες. Παίζεις με σύστημα και πλάνο στον αγώνα και ο κάθε παίκτης στην θέση του, τα αυτονόητα... όχι 3 δεξιά μπάκ 4 αριστερά και ένα εξτρεμ...
Αυτός ο Ζαίρης της Βραζιλίας μου βγάζει κάτι σε Hulk... μακάρι να βγουν οι περισσότεροι παίκτες.
μακάρι να δούμε μπάλα επιτέλους, ούτε πρωτάθλημα θέλω σε πρώτη φάση ούτε τίποτα.. μπάλα να χαρούν τα ματάκια μας λίγο επιτέλους...
Αν ερθεουν λεο σαμπο μαλεζας κλεινουμε για τωρα και πιστευω θα γινουν δυο κινησεις ακομα κατα τις 25 με 31 αυγουστου απ το γνωστο πανω ραφι
Λιγο πιο τυχεροι να ειμασταν στην κληρωση και να παιζαμε με τιποτα αζερομολδαβοκαζακστανους και θα ημουν ευτυχισμενος αλλα ΠΑΟΚ εισαι πρεπει να υπαρχει το αγχος με μπροντμπι
Λιγο πιο τυχεροι να ειμασταν στην κληρωση και να παιζαμε με τιποτα αζερομολδαβοκαζακστανους και θα ημουν ευτυχισμενος αλλα ΠΑΟΚ εισαι πρεπει να υπαρχει το αγχος με μπροντμπι
2 και σημερα για να δηλωθουν νεοι παικτες στα πλει οφφς..για να δουμε
- ace79grpaok
Εσύ τι νταλκά τραβάς ρε?τι είπα ?οτι πήρες έναν άγνωστο βραζιλιανο άδικο έχω τον ήξερες και από χθες?και θα λέω οτι θέλω αν γουστάρεις αλλιώς πρόβλημα σου και λογοκρισία αλλου οχι σε μένα γκεγκε?άντε όλοι βασιλικότεροι του βασιλέως εδώ μεσαAlekakius έγραψε:Δεν έχω καταλάβει τι ρόλο και τι νταλκά τραβάς ρε μάστορα. Υπάρχει και το γκρινιαμανια. Gr ,άιντε να χαρείς γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι τα νεύρα μας τσαταλια, και σταμάτα αυτά τα δήθεν ραπτοπου-καμοριστικα τύπου βρε.... Άιντε γιατί είμαστε και μεγαλοκοπέλες και δεν αντέχουμε και πολλά.ace79grpaok έγραψε:Που είναι το μεταγραφικο τσουναμι βρε?αυτός ο τυχάρπαστος Βραζιλιάνος?ούτε κυματακι δεν ειναι αυτός βρε
1η Αυγούστου είχα γράψει:
Δεν είναι άσχημα αλλά δεν το λες και καλά.
Η ομάδα εξακολουθεί να έχει σοβαρές ελλείψεις σε καίριες θέσεις.
Νομίζω/ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε και να χωρέσουμε στη λίστα της Δευτέρας άλλους 2 παίχτες.
Τον Gary κι ένα ακόμα.
Συνεχίζουμε, το μόνο που κάπως με αγχώνει είναι ότι έρχονται παίχτες-στοιχήματα κι αυτό έχει ρίσκο.
Τελικά ηρθαν δύο.Φοίνικας έγραψε:Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε 3-4 ανακοινώσεις παιχτών.
Δεν είναι άσχημα αλλά δεν το λες και καλά.
Η ομάδα εξακολουθεί να έχει σοβαρές ελλείψεις σε καίριες θέσεις.
Νομίζω/ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε και να χωρέσουμε στη λίστα της Δευτέρας άλλους 2 παίχτες.
Τον Gary κι ένα ακόμα.
Συνεχίζουμε, το μόνο που κάπως με αγχώνει είναι ότι έρχονται παίχτες-στοιχήματα κι αυτό έχει ρίσκο.