Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από Azrael »

Οκ καταλαβα

thanks
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

το χειροτερο δυνατο σεναριο οπως εχει αποδειχτει απο το 1926 και μετα ειναι οπου φτανει η φαντασια των ποκεμον
βασει νομου η επο μπορει να ριξει ως και 15 αγωνιστικες τιμωρια στους παικτες για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά προς τους διαιτητή, βοηθούς διαιτητές, παρατηρητή, βοηθό παρατηρητή ή γιατρό του αγώνα.αλλα μονο βασει φυλλου αγωνος το οποιο πλεον δεν μπορει να συμπληρωθει οπως τοτε με τον @ρετοπουστ@
για βιαιοπραγια σε θεατη ειναι 8 αγωνιστικες παντα βασει φυλλου αγωνος αλλα πρεπει ο "θεατης" να εχει τραυματιστει
η δεαβ ριχνει μονο προστιμο, βεβαια καλεσε μονο εμας , δεν αντιληφθηκε οτιδηποτε αλλο
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ειδα τι είπε ο δικηγόρος μας. Τοσες μερες δεν εγραψα κατι ελπίζοντας οτι υπαρχουν κι άλλα βιντεο για τα γεγονοτα στο παρκινγκ. Από την απολογία μας που ουσιαστικά ζητάμε να φάμε απλά πρόστιμο, προφανώς δεν υπάρχει τίποτα.

Πραγματικά απορώ με όποιον άνοιξε τη πόρτα του λεωφορείου και που δε βρέθηκε ένας ψύχραιμος να τους κρατήσει. Για το Λουτσεσκου δε περίμενα να επικρατήσει η λογική, δε φημίζεται για αυτό. Οι άλλοι όμως τι κάνανε;

Το λες κι απογοήτευση
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Στο video φαίνονται τέσσερις φίλοι της ΑΕΚ.Στο video από την κάμερα ασφαλείας του ΠΑΟΚ φαίνεται να σπάνε την πόρτα του πούλμαν και ο έξαλλος Ραζβάν Λουτσέσκου έπιασε νεαρό φίλαθλο από το λαιμό!
απο inpaok.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Προφανώς και δεν υπάρχει τίποτα, οι άνθρωποι είναι ανίκανοι. Ο Μαυρομάτης δήλωσε ότι υπήρχαν μικρής κλίμακας επεισόδια, μιλάμε για βλάκα.

Έστειλαν την ομάδα χωρίς προστασία σε αγώνα στην Αθήνα, έχουμε και τους πιο ακατάλληλους δικηγόρους.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Azrael έγραψε:
Στο video φαίνονται τέσσερις φίλοι της ΑΕΚ.Στο video από την κάμερα ασφαλείας του ΠΑΟΚ φαίνεται να σπάνε την πόρτα του πούλμαν και ο έξαλλος Ραζβάν Λουτσέσκου έπιασε νεαρό φίλαθλο από το λαιμό!
απο inpaok.
Αυτό έτσι όπως είναι γραμμένο δε βγάζει κανένα νοήμα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τι βίντεο θέλεις; Οπαδοί της αεκ μπήκαν μπροστά στο λεωφορείο και δεν το αφηναν να φύγει. Άνοιξε η πόρτα για κατέβει ο υπεύθυνος ασφαλείας και να τους διώξει.
Εγώ ρωτάω, πως γίνεται να πλησιάζουν οπαδοί της αεκ το λεωφορείο του ΠΑΟΚ; Αδιαφορώ για τις ηλικίες.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η ακρόαση του Κυριάκου Κυριάκου:

"Δεν θα είχα λόγω να μιλήσω γιατί περιγράφονται όλα στις εκθέσεις. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδειξε ένα ενδιαφέρον να έρθει σε αντιδικία δηλώνοντας ότι θέλει να κάνει πρόσθετη παρέμβαση στα δικά μας θέματα, για αυτό θέλησα να μιλήσω.

Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τις προθέσεις του κ. Ηλιόπουλου για το ποδόσφαιρο. Όμως ως μπαρουτοκαπνισμένος από 25 χρόνια στο ποδόσφαιρο μπορώ να διακρίνω κάποιες συμπεριφορές. Δεν χαίρομαι όταν αναγκάζομαι να υποκαθιστώ τους πραγματικούς πρωταγωνιστές τους παίκτες και τους προπονητές.

"Μπορώ και εγώ να αυτοαγιοποιηθώ για να ενισχύσω τη θέση μου. Ξέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ αν ο ρόλος μου είναι κατευναστικός. Δεν τέθηκε έτσι η συμφωνία κυρίων. Θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα για να μην έχουμε την ένταση προηγούμενων αγώνων. Το μόνο που έκανε ο κ. Λουτσέσκου ήταν να σηκώσει τα χέρια του και να χαμηλώσει το κεφάλι του, ενώ τον έβριζαν εν χορώ. Αν αυτό δεν θεωρείται τήρηση συμφωνίας κυρίων δεν ξέρω τι θεωρείται.

"Ήμουν στον αγωνιστικό χώρο για να διασφαλίσω ότι θα τηρηθεί η συμφωνία κυρίων. Η σχέση μου με τον κ. Λουτσέσκου είναι τέτοια που θα μπορούσα να λειτουργήσω κατευναστικά. Δεν ξέρω πού καταγράφηκαν προκλητικές κινήσεις του κ. Λουτσέσκου ώστε να αναγκάσει τον κ. Ηλιόπουλο να τον νουθετήσει. Οι παρατηρητές με ενημέρωσαν με τη λήξη του αγώνα ότι ο κ. Ηλιόπουλος θέλει να συναντήσει τον κ. Λουτσέσκου.

Ο αγώνας έχει λήξει ευνοϊκά για την ΑΕΚ και χωρίς συμπεριφορές έντασης. Είναι αξιοπρόσεκτο ένας πρόεδρος να θέλει να συναντήσει έναν προπονητή. 'Φαντάζομαι ότι θέλει να ρίξει τους τόνους', μου απάντησαν οι παρατηρητές. 'Ότι και να είναι θα μου δώσετε πέντε λεπτά να ηρεμήσει για να τον ρωτήσω αν θέλει', απάντησα και εκείνοι είπαν εντάξει. Κατεβαίνοντας έπεσα πάνω στον κ. Ηλιόπουλο. Εκεί είναι ο περιβάλλοντας χώρος των αποδυτηρίων, αυτό που θεωρείται άβατο.

Τον βρήκα στον προθάλαμο και τον αντιλήφθηκα με ένταση. Το ύφος του έδειχνε ένταση. Τον είδα και προσπάθησα ευγενικά να του πω ευγενικά "κ. Ηλιόπουλε περιμένετε δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή". Μπορεί να παρανόησε αυτό που του είπα. Κατάλαβα από το νεύμα του προσώπου του ότι κατάλαβε. Με ακολούθησε και του είπα ρητά αλλά ευγενικά ότι αν δεν μιλήσω με τον προπονητή δεν μπορείτε να τον δείτε.

Δεύτερη φορά που το λέω. Φτάνοντας στην πόρτα και καταλαβαίνοντάς τον πάλι πίσω μου του είπα ξανά να περιμένει. Ανοίγω την πόρτα να πάω μέσα και το θεωρώ αδιανόητο και ξέρω ότι ο προπονητής θα αρνηθεί. Είδα πίσω μου ότι ο κ. Ηλιόπουλος είχε μπει μέσα στον χώρο, στη διαδρομή που περνάει ο προπονητής για να πάει από το γραφείο του στους ποδοσφαιριστές.

Του κουνάει το δάκτυλο, είναι λεκτικό μπούλινγκ, το κάνει βίαιο ο χρόνος, ο τρόπος και το μέρος. Δεν μπορούμε να επικαλεστούμε άγνοια λόγω του μικρού διαστήματος ενασχόλησής του. Δεν ξέρω εάν νιώθει ότι τον αγαπάνε αλλά δεν τον προστάτευσαν. Εμείς ως ΠΑΟΚ δεν έχουμε πει πότε κάτι για ντου.

Ουδέποτε μου είπε κανείς ότι ο κ. Λουτσέσκου δεν ξέρω αν θέλει να σας μιλήσει. Ξεκάθαρα. Θέλω να πω επίσης, θα το δείτε και στο γήπεδο, ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή. Και μάλιστα θα δείτε γιατί ήμουν κοντά στην πόρτα γιατί δυσκολεύονται επειδή είμαι εκεί οι παίκτες να μπούνε. Στο σημείο αυτό που βρέθηκα θεωρώ ότι έχω πάρει άδεια τόσο από τον παρατηρητή όσο και από τον κ. Κυριάκο.

Εγώ θεωρώ ότι έχω πάρει άδεια μέχρι το σημείο αυτό και δεν έχει και ουσία. Ποια η λογική; Πήρα πλεονέκτημα το να είμαι ένα μέτρο μέσα; Το τελικό που θέλω να σας πω ότι για ανθρώπους ασφαλείας είχαν δηλωμένους φροντιστές. Γιατί δεν κατεύνασε τον κύριο Λουτσέσκου όταν έπιασε ένα παιδί από το λαιμό στο πάρκινγκ;" , ήταν η νέα τοποθέτηση του κ. Ηλιόπουλου.".
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Αυτα που καταλαβαινω απο τα σημερινα ειναι:

Ο χαζοχαρτινος προεδρας μπουκαρε στα αποδυτηρια μας χωρις αδεια.Θα τιμωρηθει για αυτο αραγε;

Αφησαν χαρτινους οπαδους να φτασουν στο λεωφορειο της ομαδας μας για να δημιουργησουν επεισοδια. Θα τιμωρηθει η ΠΑΕ ΧΑΡΤΙ αραγε;

Απο την μια η ΠΑΕ ΧΑΡΤΙ λεει οτι ηταν παιδακια και απο την αλλη οτι πηγαν να παρουν το αυτοκινητο τους. Θα αποφασισουν τελικα τι παραμυθι ισχυει τελικα;
Oλοκληρώθηκε μετά από τρεις ώρες η εκδίκαση της υπόθεσης με τα όσα έλαβαν χώρα μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τις δύο ΠΑΕ να παρουσιάζουν τις θέσεις τους και να παίρνουν προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων έως αύριο το μεσημέρι στις 15:00΄.

Όπως φάνηκε ξεκάθαρα κατά τη διαδικασία, στόχος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον ιδιοκτήτη της, Μάριο Ηλιόπουλο, να παραδέχεται επί τοις ουσίας όλα όσα του καταλογίζονται για την παρουσία του στα αποδυτήρια του Δικεφάλου χωρίς τη συγκατάθεση των “ασπρόμαυρων”, στην – αποτυχημένη όπως αποδείχθηκε – απόπειρά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ προσκόμισε βίντεο του κλειστού κυκλώματος του πάρκινγκ του γηπέδου τους, στο οποίο αποτυπώνονται αντιπαραθέσεις χωρίς βιαιοπραγία απέναντι σε τρεις προκλητικούς οπαδούς της ΑΕΚ, με το λεωφορείο του ΠΑΟΚ να σταματάει ύστερα από υπόδειξη της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί περαιτέρω εκνευρισμός.
paok24
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το ότι έδειξαν βίντεο στο δικαστή με το λουτσεσκου να τη πέφτει σε έναν, το έχεις λάβει υπόψη;
Κι ότι ο Κυριάκος για να μην προβλεφθεί είπε ότι θα χάσουμε το αεροπλανο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Σοβαρά τώρα; Αν κατεβήκατε από το πούλμαν για τα δύο δεκαπεντάχρονα και τον καθυστερημένο μπαμπά τους, καλά να πάθετε! Δηλαδή καθόλου μυαλό από κανέναν!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τα χανουμοsite λένε ότι ο Lucescu έπιασε κάποιον από το λαιμό.
Εδώ πιο πάνω το paok24 λέει ότι έγινε αντιπαράθεση χωρίς βιαιοπραγία και ότι το λεωφορείο σταμάτησε από τους τσουςμπά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αν αποδειχθεί, αν λέω γιατί φυσικά ούτε τους χάρτινους εμπιστεύομαι το τι λένε για λόγους εντυπωσιασμού, ότι υπήρξε χειροδικία στα μαλακισμένα, πρέπει να ξηλωθούν άμεσα τεχνικός διευθυντής, γενικός αρχηγός και ο επικεφαλής συνοδός, αν είναι ο Κυριάκος. Κάποιος πρέπει να υπάρχει γι' αυτές τις στιγμές με το μυαλό στη θέση του.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ρεζουμε η χαρτινη εδειξε ενοχοποιητικο βιντεο για τον Λουτσεσκου
εμεις ζηταμε οχι τιμωρια της εδρας της χαρτινης αλλα μονο προστιμο...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Οπότε μπορούν και στην τούμπα να πάνε 15χρονα μπροστά στο λεωφορείο της ομάδας;
Δεν ξερω μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά όταν εγώ ήμουν 15, δεν άφηναν κανένα να πλησιάσει. Τρέχαμε και βρίζαμε από τουλάχιστον 500 μέτρα μακριά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”