Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν ψηφιζω με γνωμονα τον ΠΑΟΚ, αλλα αυτα τα ΘΑ που φερεται να ειπε ο κεδικογλου νομιζω οτι ακουστηκαν χειροτερα απο το να ελεγε ΟΧΙ.

Στις ευρωεκλογες η ΝΔ πιστευω θα ειναι πολυ πισω απο το ΣΥΡΙΖΑ οποτε θα επικρατησει τετοιο χαος στους εντολοδοχους της τροικας (ισως και προκηρυξη βουλευτικων για μετα το καλοκαιρι) που τα ΘΑ θα μεινουν ΘΑ και βαλτα να τ αρμεξουμε.
Αυτα ειχα γραψει πριν τις ευρωεκλογες.

Σημερα 29/05 υπαρχει καποιος που μεσα σε ολο το κυβερνητικο κομφουζιο (με ανασχηματισμους και τα αλλαξε ο Μανωλιος...) να πιστευει πως θα ρυθμιστουν τα χρεη και θα αρχισουν τα εργα του προπονητικου στη Θερμη?

Τα λεω για τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που βγαλανε το Ζαγορακη ευρωβουλευτη με γνωμονα τη λυση στα χρεη και το προπονητικο. Η "λυση" αναβαλλεται για το Σεπτεμβριο (προεκλογικα φυσικα). Προσωπικη αποψη.

Ψιλο γαζι μας δουλευουν ρεεεε και οχι μονο στα του ΠΑΟΚ. Πλακα σπανε με την παρτη μας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sick Bastard έγραψε:Για τον Σαββίδη, δεν έχω καλό προαίσθημα. Δεν τον δέχτηκα ποτέ ως σωτήρα (δεν είναι κιόλας) και μου φαίνεται ότι όλη η ιστορία του θα τελειώσει σύντομα και με τραγικά για τον ΠΑΟΚ αποτελέσματα.
Άρα ο Σαββίδης θα πάρει τα λεφτά και θα φύγει, πιστεύεις..και μάλιστα σύντομα!
Είναι απλώς προαίσθημα, ή το στηρίζεις κάπου;
Αν είναι προαίσθημα οκ, αλλά αν το στηρίζεις κάπου, θα ήθελα να το πεις λίγο, γιατί από το δικό μου το μυαλό δεν περνά κάτι τέτοιο...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ο ΠΑΟΚ την δεδομενη χρονικη στιγμη δεν διοικεῖται.

Το να περιμενουν ολοι τον Σαββιδη για να παρει αποφασεις ειναι τουλαχιστον γελοιο.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Αυτα που λεει ο σικ τα ακουω απο την δευτερη μερα που ηρθε απο αλλοθρησκους συνεχιστε ετσι κ οταν φυγει "αν φυγει" βγεστε να φωναξετε κομπαζοντας " σας τα λεγα εγω"

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

πω πω εχετε χαζεψει εντελως μερικοι εδω μεσα
απο γραφικοι καταντισατε εντελως τραγικοι
αν δεν ειναι αυτο τελικα πιστευω οτι καποιοι εδω μεσα ειναι κατι αλλο εκτος απο ΠΑΟΚ
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

mpouJr έγραψε:Αυτα που λεει ο σικ τα ακουω απο την δευτερη μερα που ηρθε απο αλλοθρησκους συνεχιστε ετσι κ οταν φυγει "αν φυγει" βγεστε να φωναξετε κομπαζοντας " σας τα λεγα εγω"

Egw edw kai kairo pisteuw oti merikoi merikoi einai baltoi giati mono krazoune...alla ap´oti fenetai mono egw to blepw etsi :evil:

P.S. sry gia ta greeklish grafw apo to PC enos pelati mas :opaokara:
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

mpouJr έγραψε:Αυτα που λεει ο σικ τα ακουω απο την δευτερη μερα που ηρθε απο αλλοθρησκους συνεχιστε ετσι κ οταν φυγει "αν φυγει" βγεστε να φωναξετε κομπαζοντας " σας τα λεγα εγω"

Σωστος ο mpou!
Ορισμενα απ αυτα που λεγονται εδω μεσα ειναι τουλαχιστον παραξενα....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Black_White_Heart έγραψε:

Egw edw kai kairo pisteuw oti merikoi merikoi einai baltoi giati mono krazoune...alla ap´oti fenetai mono egw to blepw etsi :evil:

P.S. sry gia ta greeklish grafw apo to PC enos pelati mas :opaokara:
Μπα το πιστεύουν και αλλοι αυτο που λες να εισαι σίγουρος γιαυτο
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τι σκατά λέει ο σικ ρε μάστορα;
Ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει σχέδιο αυτή τη στιγμή για τίποτα;
Ότι ο Ιβάν έχει ξοδέψει 30-40 εκατομύρια στο πηγάδι;
Ότι δεν υπάρχει ούτε ένας μέσα στην ΠΑΕ άνθρωπος εκτός απ την Μαρία που να εμπνέει εμπιστοσύνη
Ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει ένα πόλεμο και μέχρι στιγμής χάνει;

Τι σκατά λέει ο σίκ που είναι τόσο πια παράταιρο που να μοιάζει ότι το λέει βαλτός κι αλλόθρησκος ρε μάστορα;

Είσαι πίσω από βάζελο κι γαύρο κι έχεις λιγότερη δυναμική απ την κούλα της Β.

Αυτά, μάστορα, δεν είναι θεωρίες είναι γεγονότα. Κι αφήστε τις μαλακίες περί αλλόθρησκων και βαλτών.
Κι εσύ και οι άλλοι.

Εντάξει, με έκανες να μιλάω και σε τρίτο πρόσωπο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:lol:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

καλυτερα να ηρεμισουμε κ να περιμενουμε λιγακι... σε 1 βδομαδα θα ξεκαθαριζει το πραγμα... μην κανουμε σαν τον Κολκα ,που επειδη δεν μαθαινει τιποτα λεει οτι δεν κινειται τιποτα στον ΠΑΟΚ κ ''στασιμοτητα'' κτλ....
εγω πιστευω οτι γινεται προεργασια ,φτιαχνεται το προγραμμα ,προχωρανε τα παντα κ θα τα μαθουμε ολα οταν ερθει η ωρα...
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από nico4 »

Μια από τις ελάχιστες σοβαρές συζητήσεις εδώ μέσα ήταν αυτή του Sick με τον Μπαρλοου. Αν κάποιοι θέλετε οι μόνες συζητήσεις να αφορούν ενδεκάδες ή το πόσο ωραία πάνε όλα και τι ομαδαρα που έχουμε και ο κακός Μαρινάκης που δεν μας αφήνει να πάρουμε πρωτάθλημα και το κατεστημένο της Αθήνας που χωρίς αυτό θα είχαμε 20 πρωταθλήματα τα τελευταία 10 χρόνια, και όποιος πει κάτι διαφορετικό να χαρακτηριζεται ύποπτος έως αλλοθρησκος καλύτερα να το κλείσουμε το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Σε αυτα που λεει ο σικ εχει απολυτο δικιο.

Ο ΠΑΟΚ αυτην την στιγμη εχει αυτο που οι αλλοι το ψαχνουν με το τουφεκι ( χρημα ) αλλα δεν εχει οργανωση.

Ειναι τοσο δυσκολο για τον Ιβαν να στελεχωσει την ομαδα με ατομα σοβαρα να τρεξουν ενα προτζεκτ ?

Να μας πουν επιτελους τι ομαδα θελουν να φτιαξουν.. τι στοχους εχουμε και να προχωρησουμε.

Δεν ξερω σηκωνω τα χερια ψηλα.. τα στελεχη δλδ τελειωνουν στον βρυζα τον κωνσταντινιδη και τον γεωργιαδη.. μην τρελαθουμε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εννοείται ότι ο Sick έχει δίκιο..
Δηλαδή η Π.Α.Ε. εμπνέει κάποια υγεία σε εσάς τους υπόλοιπους; Σε εμένα προσωπικά όχι...

Sick, αν μπορείς απάντησέ με σ'αυτό που σε ρώτησα παραπάνω.

http://www.paokmania.gr/podosfairo/dioi ... i-dikaiosi

"2/ Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των αγώνων κατάταξης (Play Off) αγωνιστικής περιόδου 2013-2014. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη ζήτησαν η επικύρωση να γίνει με την επιφύλαξη της επικείμενης απόφασης του CAS επί της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Διευκρινίζεται ότι η Super League θα σεβαστεί την όποια απόφαση του CAS."

Υπάρχει περίπτωση το C.A.S. να πει "Αφού επικυρώσατε την βαθμολογία, εγώ δεν έχω δικαιοδοσία να αλλάξω την απόφαση της SL, δεν είναι στο χέρι μου, εφ'όσον επικυρώθηκε η βαθμολογία!" ;;;
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από paokovios1974 »

nico4 έγραψε:Μια από τις ελάχιστες σοβαρές συζητήσεις εδώ μέσα ήταν αυτή του Sick με τον Μπαρλοου. Αν κάποιοι θέλετε οι μόνες συζητήσεις να αφορούν ενδεκάδες ή το πόσο ωραία πάνε όλα και τι ομαδαρα που έχουμε και ο κακός Μαρινάκης που δεν μας αφήνει να πάρουμε πρωτάθλημα και το κατεστημένο της Αθήνας που χωρίς αυτό θα είχαμε 20 πρωταθλήματα τα τελευταία 10 χρόνια, και όποιος πει κάτι διαφορετικό να χαρακτηριζεται ύποπτος έως αλλοθρησκος καλύτερα να το κλείσουμε το φόρουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Παρ 30 Μάιος 2014, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”