++++ Ο καθένας εκφράζει μια άποψη, σωστή η λάθος το δείχνει η ιστορία.Δεν έχει νόημα να τρωγόμαστε μεταξύ μας.chrisg4 έγραψε:Την άποψη μου για τον Δωνη την έχω πει πολλές φορές από τη μέρα που ήρθε. Είναι η ίδια που έχω για όλους τους Έλληνες προπονητές. Ότι κανένας δε κάνει για μεγάλη ομάδα. Αλλά τώρα να τη πέφτετε σε άτομα που τον στήριζαν έστω και λανθασμένα νομίζω είναι μαλακια. Κανένας μας δεν είναι ειδικός του ποδοσφαίρου και δεν έχει το αλάθητο. Όλοι μπαίνουμε για να κάνουμε τον χαβαλέ μας και συζητήσουμε. Χαλαρώστε λίγο.
Γιώργος Δώνης
- kataramenos5
Re: Γιώργος Δώνης
moican4 έγραψε:Το κάνω copy paste από άλλο τόπικ.
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
από moican4 » Κυρ Απρ 28, 2013 12:28 am
Δεν χρειάζεσαι προπονητή..
Βάζεις τον Γκαρσία στον πάγκο..και τον Γ.Χ δίπλα αφού έχει δίπλωμα προπονητή.
Τουλάχιστον θα παίζουν με πάθος και θα υποκλίνονται στην προσωπικότητα του Γκαρσία.
Έτσι θα τερματίσουμε πρώτοι, την μπάλα δεν την ξέχασαν οι παίκτες αλίμονο...
Το καλοκαίρι φέρνεις προπονητή με @@@ και αρχίζει ο σχεδιασμός!
Σωστη σκεψη και καλη ιδεα μοικαν, καλο θα ηταν να την ακουσουν και αυτοι που πρεπει.

lamosas ...
Αυτό το ισχυρίζεται η πλευρά Δώνη και οι ΑΡΔ.
Ο Ίδιος δεν είπε ποτέ τίποτε, το να φάνε μαζί το ερμηνεύουν πολλοί σαν θετική άποψη ή εικόνα..
Ο Ίδιος δεν είπε ποτέ τίποτε, το να φάνε μαζί το ερμηνεύουν πολλοί σαν θετική άποψη ή εικόνα..
- sourmenetes
- Moderator
Εχεις ανυπαρκτο κεντρο σε ολο το πρωτο ημιχρονο,πραγμα που σημαινει οτι θα το φας το μπαλακι καποια στιγμη..Και εκει εσυ,επιμενεις..Ο κατσουρανης σεντερ μπακ...
Ο κουμαλο καλα ειναι????
Κανενα νεο απο το βιβιαν???
Ο κουμαλο καλα ειναι????
Κανενα νεο απο το βιβιαν???
Ρέ παιδιά να ρίξω λαδάκι... VUCIC;;;;;;;
Αν το είχες μέσα δεν θα έκανε την διαφορά... Ειδικά όταν βρέθηκες με την πλάτη στον τοίχο!!!!
Αν το είχες μέσα δεν θα έκανε την διαφορά... Ειδικά όταν βρέθηκες με την πλάτη στον τοίχο!!!!
Οντως, με βιβιαν σημερα θα μιλουσαμε υπο πολυ διαφορετικες συνθηκες.
Ο Δωνης δε θα περνουσε , οχι τα μαλγαρα, ουτε τον ισθμο της κορυνθου.
Ο Δωνης δε θα περνουσε , οχι τα μαλγαρα, ουτε τον ισθμο της κορυνθου.
guardian4 έγραψε: guardian4 » Παρ Απρ 26, 2013 7:16 pm
VUKIC??????????????????????
Αυτά που έχουμε δει φετος έχω να τα δω απο εποχή φριγκερ ακόμα και με σαρδέλες η ομάδα πεντε πραγματα τα έκανε στο γηπεδο. Ελπιζω ο τσιτσι να έχει πάρει χαμπαρι τι παιζει στην ομάδα γιατί αυτός είναι το κλειδί για του χρονου...moican4 έγραψε:lamosas ...
O Vukic είναι τραυματίας. Δε χρειαζετε να πω το είδος του τραυματισμού νομίζω...nikolasf έγραψε:Ρέ παιδιά να ρίξω λαδάκι... VUCIC;;;;;;;
Οξέια θλαστική δωνίτιδα με χρόνιες επιπτώσεις ...Κόλυσε απο τον Πάυλο ξέρω!!!!!! Το ξέχασα απλά!!!!
Είπαμε για τον Vukic. Πολλαπλά οιδήματα με υποτροπή κάθε 4 ώρες. Δεν είναι για μπάλα.
- kataramenos5
Μετα απ αυτό το στραπάτσο και ξέροντας οτι η κατάσταση είναι εκρηκτική πετάς το μπαλάκι στον Ιβάν?Κι άν ο Ιβάν κάνει το κορόιδο τι θα κάνεις ?Θα ανέβεις Θεσσαλονίκη?Για ποιο λόγο? Για να ζήσουμε σκηνές απείρου κάλους?Και να γίνουμε τελείως μπ@@@@λο?Γιώργο Δώνη κάποτε είπες οτι φοράς παντελόνια.Κρίμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 28 Απρ 2013, 00:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.