Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Woodman73

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Woodman73 »

Η δεκάρι, ή εξτερμ, θα πάρουμε...δεν γίνεται...το βλεπω χλωμό για φόρ...
Και εαν φυγει καποιος Αουγκουστο, η Κουρτιτς, θα παρουμε καποιον στην θέση του...
Εχουμε καλό υλικο...μας πόνεσε πολύ το στραπάτσο απο τηνΛεφσκι... + χάσιμο εσόδωνν
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Και τι ζητάω? τι ζητάω... ενα δεκάρι το πρωταθλημά να Πάρω. :mrgreen:
icue

Δημοσίευση από icue »

sourmenetes έγραψε:
icue έγραψε:Ο Κουτσιας τελικα ειναι τραυματιας; Θα ανανεωσει; Θα φυγει; Θα μεινει χωρις να ανεωσει;
Γιατί να είναι τραυματίας;;

Επειδή δε μπήκε αποστολή;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καπου ειχε γραφτει. Σε δικο μας σαιτ νομιζω; Δεν θυμαμαι. Για αυτο ρωταω.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αν και οφ τοπικ ειπώθηκε και χθες στην μετάδοση του αγώνα παιδιά ότι είχε θέμα ο Κουτσιάς. Δεν συγκράτησα τι ειπώθηκε όμως.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω βασικα ρωτησα σε σχεση με την κουβεντα για το αν θελουμε και αλλο φορ. Πιστευω θα παιξει ρολο το αν θα ανανεωσει ή αν θα φυγει για το αν παμε και για φορ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Επίσημα στον ζέλα ο Μπερνάρντ. Ένας - ακόμα υποψήφιος στόχος - που έπαιξε σε ρεπορτάζ - παπάς , χάθηκε.
Δεν βλέπω ούτε μισό λόγο να καθυστερούν οποιαδήποτε μεταγραφή (αν είναι να γίνει εννοείται).
Πάνω από 10 αξιόλογες περιπτώσεις παικτών έχουν βρει ήδη ομάδα. Δεν ξέρω πόσοι απομένουν. Ειδικά όταν μετράς τα ευρώ ένα ένα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Έναν παίκτη βρε....Τι ζητάμε;
Κάτι μου λέει ότι ο Μποτο θα ψάξει για δανεισμό 10αριου από την πατρίδα του. Δεν θα κοιτάξει ελεύθερους, ούτε σούπερ λιγκ (Φερνάντες)
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Ο Μπέρναρντ ανακοινώθηκε σε αντίπαλη ομάδα. Το αναφερω εδω πρώτα απο όλα γιατί ενδιαφερθήκαμε κ κατα δεύτερο λόγο επειδή κάποια παιδιά ανέφεραν οτι θα ήταν καλή ιδέα να χωθούμε. Προφανώς δεν ειναι πλέον διαθέσιμος. Ελπιζω σε κάτι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

nunies4 έγραψε:Έναν παίκτη βρε....Τι ζητάμε;
Κάτι μου λέει ότι ο Μποτο θα ψάξει για δανεισμό 10αριου από την πατρίδα του. Δεν θα κοιτάξει ελεύθερους, ούτε σούπερ λιγκ (Φερνάντες)
Τσικινιο ακούς καμπάνες;
Φίλε nunies δεν πιστεύω οτι ο Μποτο θα κοιτούσε παίκτη απο Ελλάδα. Εκτός αν μιλάμε για κ19 ή ή ομάδα. Η μόνη περίπτωση νομίζω να πάρουμε παίκτη απο Ελλάδα ειναι να τον ζητήσει ο ραζβαν. Προσωπική εκτίμηση αυτο.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Blackgr4 έγραψε:Επίσημα στον ζέλα ο Μπερνάρντ. Ένας - ακόμα υποψήφιος στόχος - που έπαιξε σε ρεπορτάζ - παπάς , χάθηκε.
Δεν βλέπω ούτε μισό λόγο να καθυστερούν οποιαδήποτε μεταγραφή (αν είναι να γίνει εννοείται).
Πάνω από 10 αξιόλογες περιπτώσεις παικτών έχουν βρει ήδη ομάδα. Δεν ξέρω πόσοι απομένουν. Ειδικά όταν μετράς τα ευρώ ένα ένα.
Ρε φιλε αληθεια το χω απορια αυτο με τα ευρω που τα μετρας ενα ενα ποιος σας το πε?ηρθε ο ιβαν και σου ειπε οτι δεν παιζει φραγκο?το να γινει ενας εξορθολογισμος στους μισθους ειναι οτι πιο φυσιολογικο μπορουσε να γινει..το να μικρυνει το ροστερ επισης..Τωρα για τον μπερναρντ δεν νομιζω να ηταν κατι περα απο παπας..αλλα μου κανει εντυπωση (και δεν το λεω για εσενα)το οτι οταν πηραμε εμεις παικτες με την σωματοδομη του εδω ακουγοταν μονο ειρωνικα σχολια ενω τωρα αυτος ειναι παικτης που θα κανει την διαφορα..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Dimitrisou έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Επίσημα στον ζέλα ο Μπερνάρντ. Ένας - ακόμα υποψήφιος στόχος - που έπαιξε σε ρεπορτάζ - παπάς , χάθηκε.
Ρε φιλε αληθεια το χω απορια αυτο με τα ευρω που τα μετρας ενα ενα ποιος σας το πε?ηρθε ο ιβαν και σου ειπε οτι δεν παιζει φραγκο?το να γινει ενας εξορθολογισμος στους μισθους ειναι οτι πιο φυσιολογικο μπορουσε να γινει..το να μικρυνει το ροστερ επισης..Τωρα για τον μπερναρντ δεν νομιζω να ηταν κατι περα απο παπας..αλλα μου κανει εντυπωση (και δεν το λεω για εσενα)το οτι οταν πηραμε εμεις παικτες με την σωματοδομη του εδω ακουγοταν μονο ειρωνικα σχολια ενω τωρα αυτος ειναι παικτης που θα κανει την διαφορα..
Όχι δεν μου το είπε ο Σαββίδης. Δικό μου συμπέρασμα είναι.
Που το έβγαλα όταν είδα:
-τη μεταγραφή Νάραϊ να καθυστερεί 45 μέρες για μια διαφορά της τάξεως των 100-200 χιλιάδων,
-την ανανέωση Μπίσεσβαρ να καθυστερεί 1 μήνα για μια διαφορά της τάξεως των 40 χιλιάδων,
-και τη προσθήκη Νάσμπεργκ να πηγαίνει 1η Αυγούστου γιατί αρνηθήκαμε να πληρώσουμε ένα χ-ψ μικρό ποσό για να έρθει 1 μήνα νωρίτερα.
Επίσης έχω διαβάσει για σφιχτή οικονομική πολιτική από πάνω από 10 διαφορετικούς ρεπόρτερ, σε πάνω από 1000 διαφορετικά άρθρα και επιβεβαιώνεται πλήρως με τις έως τώρα προσθήκες.

Για το άλλο που γράφεις δεν γνωρίζω κάτι. Δεν ξέρω καν αν αποδώσει στον ζέλα. 14 φορές διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας, 29 ετών είναι. Αν έρχονταν σε εμάς θα πανηγύριζα 2 μέρες. Αυτό ξέρω.

Το σχόλιο μου όμως είχε να κάνει, με το ότι για μένα πρέπει να βιαστούν και δεν έχει νόημα να περιμένουν, αν όντως θέλουν να φέρουν παίκτη. Αυτά που σχολίασες ήταν λεπτομέρειες.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κράτα μικρό καλάθι για τις ζέλες γιατί ο παίκτης έρχεται απο την Αραπιά. Άρα το πιο πιθανό είναι να είναι εντελώς ανέτοιμος και έναν τέτοιον δεν θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ (αυτή την στιγμή).
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

εμαθα οτι παμε για ισως και 2 κινησεις με γνωστά ονόματα και όχι "στοιχήματα"!και οι 2 μεσοεπιθετικές προσθήκες!
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Blackgr4 έγραψε:
Dimitrisou έγραψε:
Όχι δεν μου το είπε ο Σαββίδης. Δικό μου συμπέρασμα είναι.
Που το έβγαλα όταν είδα:
-τη μεταγραφή Νάραϊ να καθυστερεί 45 μέρες για μια διαφορά της τάξεως των 100-200 χιλιάδων,
-την ανανέωση Μπίσεσβαρ να καθυστερεί 1 μήνα για μια διαφορά της τάξεως των 40 χιλιάδων,
-και τη προσθήκη Νάσμπεργκ να πηγαίνει 1η Αυγούστου γιατί αρνηθήκαμε να πληρώσουμε ένα χ-ψ μικρό ποσό για να έρθει 1 μήνα νωρίτερα.
Επίσης έχω διαβάσει για σφιχτή οικονομική πολιτική από πάνω από 10 διαφορετικούς ρεπόρτερ, σε πάνω από 1000 διαφορετικά άρθρα και επιβεβαιώνεται πλήρως με τις έως τώρα προσθήκες.

Για το άλλο που γράφεις δεν γνωρίζω κάτι. Δεν ξέρω καν αν αποδώσει στον ζέλα. 14 φορές διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας, 29 ετών είναι. Αν έρχονταν σε εμάς θα πανηγύριζα 2 μέρες. Αυτό ξέρω.

Το σχόλιο μου όμως είχε να κάνει, με το ότι για μένα πρέπει να βιαστούν και δεν έχει νόημα να περιμένουν, αν όντως θέλουν να φέρουν παίκτη. Αυτά που σχολίασες ήταν λεπτομέρειες.
ΟΚ δεκτη εννοειτε η αποψη σου,απλα εγω προσωπικα πλεον τους ρεπορτερ δεν τους πιστευω για τιποτα σχεδον γιατι και αυτοι μαντευουν στα περισσοτερα..για ναραι και μπισε επισης ειναι φημες που μπορει να ναι αληθεια μπορει και οχι..εγω δεν θεωρω παραδειγμα πως γινετε να μιλαμε για 40 χιλιαρικα..τεσπα μακαρι να ερθει καποιος και να ειναι καλος και ας ερθει και τελευταια μερα , τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

gergeo4 έγραψε:εμαθα οτι παμε για ισως και 2 κινησεις με γνωστά ονόματα και όχι "στοιχήματα"!και οι 2 μεσοεπιθετικές προσθήκες!
Λέγε μωρή αρρώστια φτιάξε μας το βράδυ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”