Razvan Lucescu II
- thomas Murg

Re: Razvan Lucescu II
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:
«Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τις λεπτομέρειες. Η ομάδα μας είναι ένα σύνολο με νεαρούς ποδοσφαιριστές, χρειάζεται παραπάνω χρόνος.
Όταν μιλάω για λεπτομέρειες είναι και το γκολ, η κυριαρχία μας και οι ευκαιρίες μας ήταν περισσότερες από του Ολυμπιακού αλλά κάτι μας έλειψε μέσα στην περιοχή για να σκοράρουμε».
Με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο οι δηλώσεις του!

«Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τις λεπτομέρειες. Η ομάδα μας είναι ένα σύνολο με νεαρούς ποδοσφαιριστές, χρειάζεται παραπάνω χρόνος.
Όταν μιλάω για λεπτομέρειες είναι και το γκολ, η κυριαρχία μας και οι ευκαιρίες μας ήταν περισσότερες από του Ολυμπιακού αλλά κάτι μας έλειψε μέσα στην περιοχή για να σκοράρουμε».
Ευτυχώς βγήκε ο Μπισεσβαρ το τελευταίο μισάωρο και τους βάλαμε στα δίχτυα.
Φτάσαμε να λέμε γιατί δεν παίζει ο Ρικάρντο και ο Τζίμας.
Στο κύπελλο να θυμηθούμε και τον Μπραντονιτς

- 
				ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Μας δουλεύει μέσα στα μούτρα μετά την τρίτη σερί ήττα μέσα στην Τούμπα.
Ήρθε μόνο για τα λεφτά και μένει μόνο για τα πολλάαα λεφτά που παίρνει.

Ήρθε μόνο για τα λεφτά και μένει μόνο για τα πολλάαα λεφτά που παίρνει.
Τραγικη επιλογη να ξεκινησεις Μπισε. Τραγικη η επιμονη μαζι του εδω και δυο χρονια. Δυστυχως οσο καλος κι αν εισαι σε τακτικη και προετοιμασια, τα χαλάς ολα στην αξιολογηση του ροστερ. Πλαον ειμαι σιγουρος οτι και οι εισηγησεις σου ειναι το ιδιο τραγικες (Τειλορ, Κετζιορα κλπ)
Μεσα στα πλει οφ εμφανισες και απαραδεκτο εκνευρισμο, καυγαδες, και ελλειψη κινητρου και συγκέντρωσης. Δεν ξέρω τι φταιει αλλα μαλλον δεν πολυ γουσταρεις εδω. Κανε κουμαντα να παρεις το κυπελο, αλλιως κοψε τον λαιμο σου να μας βαλεις τουλαχιστον ομιλους κονφερενς. Δεν χωραει τριτη χρονια δικαιολογιες κλπ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεσα στα πλει οφ εμφανισες και απαραδεκτο εκνευρισμο, καυγαδες, και ελλειψη κινητρου και συγκέντρωσης. Δεν ξέρω τι φταιει αλλα μαλλον δεν πολυ γουσταρεις εδω. Κανε κουμαντα να παρεις το κυπελο, αλλιως κοψε τον λαιμο σου να μας βαλεις τουλαχιστον ομιλους κονφερενς. Δεν χωραει τριτη χρονια δικαιολογιες κλπ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- 
				PAOKKOMOTINI4

Έχεις δει καθόλου τον Μπραντονιτς?Tolaros έγραψε:Ευτυχώς βγήκε ο Μπισεσβαρ το τελευταίο μισάωρο και τους βάλαμε στα δίχτυα.
- Amsterdamer_87

Διαφωνω καθετα με τις δηλωσεις που εκανες..
Εγω καθρεφτακια για ινδιανους δεν θα παρω..
Ειναι ξεφτιλα να χανεις δευτερη σερι χρονια μεσα στον ΝΑΟ,απο τον σιχαμενο σε τοσο κομβικο παιχνιδι..
Απο οτι φανηκε αυτα τα δυο χρονια,καινουριες ομαδες δεν μπορεις να χτισεις..
Εισαι απλα διαχειριστης ετοιμων ομαδων..
Και που εισαι Αν δεν θες να παιζεις στην Ευρωπη τραβα στην Ραπιντ Βουκουρεστι να τα ξυνεις εκει με ενα ματς την εβδομαδα..
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ και ο ΙΒΑΝ θελουν εναν ΠΑΟΚ Ευρωπαικων προδιαγραφων..

Εγω καθρεφτακια για ινδιανους δεν θα παρω..
Ειναι ξεφτιλα να χανεις δευτερη σερι χρονια μεσα στον ΝΑΟ,απο τον σιχαμενο σε τοσο κομβικο παιχνιδι..
Απο οτι φανηκε αυτα τα δυο χρονια,καινουριες ομαδες δεν μπορεις να χτισεις..
Εισαι απλα διαχειριστης ετοιμων ομαδων..
Και που εισαι Αν δεν θες να παιζεις στην Ευρωπη τραβα στην Ραπιντ Βουκουρεστι να τα ξυνεις εκει με ενα ματς την εβδομαδα..
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ και ο ΙΒΑΝ θελουν εναν ΠΑΟΚ Ευρωπαικων προδιαγραφων..
Μεγάλε λουτσο, εμφανής η βελτίωση της ομάδας.. Πέρσι τελείωσες με 64 πόντους, φέτος με 67. Ο πρώτος και τις 2 χρονιές είχε 83.
Αν είχες άλλο όνομα θα είχες χαιρετήσει εδώ και καιρό, με 19 και 16 βαθμούς πίσω από τον πρώτο.

Αν είχες άλλο όνομα θα είχες χαιρετήσει εδώ και καιρό, με 19 και 16 βαθμούς πίσω από τον πρώτο.
Ναι θαμπωθηκα. Ο νέος Ντε Μπροινε. Και η Κ15 έδειξε καλά στοιχεία σήμεραPAOKKOMOTINI4 έγραψε:Έχεις δει καθόλου τον Μπραντονιτς?Tolaros έγραψε:Ευτυχώς βγήκε ο Μπισεσβαρ το τελευταίο μισάωρο και τους βάλαμε στα δίχτυα.
- GREATANASTASIOS

Επρεπε να ειχε φυγει απο τα παιχνίδια με λέφσκι δεν περιμένω τίποτε θετικό απο αυτόν.

Υπερεκτιμημένη η αντιμετώπιση του από την πρώτη στιγμή που ξαναηρθε,και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που τον υπερασπίζονται...

- 
				ron-swanson

- 
				PAOKKOMOTINI4

Τι σχέση έχει ο Ντε Μπροινε με τον μέγιστο Μπραντονιτς?Tolaros έγραψε:Ναι θαμπωθηκα. Ο νέος Ντε Μπροινε. Και η Κ15 έδειξε καλά στοιχεία σήμεραPAOKKOMOTINI4 έγραψε:Έχεις δει καθόλου τον Μπραντονιτς?Tolaros έγραψε:Ευτυχώς βγήκε ο Μπισεσβαρ το τελευταίο μισάωρο και τους βάλαμε στα δίχτυα.
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKKOMOTINI4 την Κυρ 14 Μάιος 2023, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Παιδιά ας είμαστε και λίγο σοβαροί. Άν ο Λουτσέσκου είχε φέτος το ρόστερ του οσφπ δεν θα τον έβγαζε πρωταθλητή. Στην πρώτη χρονιά του Σάντος πονούσαν τα μάτια μας, έφταιγε ο προπονητής. 
Ο Ραζβάν την χρονιά του πρωταθλήματος είχε παίκτες έτοιμους με χαρακτήρα νικητή.
Τί κίνητρο να δώσει στην ομάδα όταν και ο ίδιος γνωρίζει πως με τις παρούσες συνθήκες δεν πρόκειται να τον αφήσουν να κυνηγήσει πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν την χρονιά του πρωταθλήματος είχε παίκτες έτοιμους με χαρακτήρα νικητή.
Τί κίνητρο να δώσει στην ομάδα όταν και ο ίδιος γνωρίζει πως με τις παρούσες συνθήκες δεν πρόκειται να τον αφήσουν να κυνηγήσει πρωτάθλημα.
- Salvador Allende

Ξέχασες τον Νέλσον αδερφέ...Jules Winnfield έγραψε:Αν με αυτό το ρόστερ των πανάκριβων παικταράδων που σου παρείχε απλόχερα η διοίκηση ,αν με τις μηχανές παραγωγής γκολ Μπράντον Τόμας,Μπίσεσβαρ,Κωνσταντέλια δεν μπορείς να βάλεις γκολ, τι περιμένεις για να φύγεις;
Τα αυτονόητα είπε. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν ξανακάνει πρωταθλητισμό, δεν ξέρουν τι πάει να πει ΠΑΟΚ και δεν έχουν διάρκεια και προσωπικότητα. Ο στόχος της ανανέωσης του ρόστερ έχει επιτευχθεί, θέλει 3 προσθήκες με κοχώνες πλέον.thomas Murg έγραψε:Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA: