Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Napoli4 έγραψε:Ο αντι-Μιχάι... Δεν ξέρω για ποια θέση προόριζαν τον Ρέντε.. δεν αποκλείω να τον είχαν για βασικό...
Πάντως από την ελληνική αγορά (γηγενείς που παίζουν στην Ελλάδα) εγώ βλέπω μόνο τον Κάργα ικανό να έχει θέση στο ρόστερ.

Εκτός αυτού, έχω ένα προαίσθημα πως θα γίνει κίνηση για τον Θυμιάνη της Ξάνθης.

Κουβέντα κάνουμε rain, βγήκε άρθρο πως ο Μπότο ασχολείται με την ελλ. αγορά.

Όχι άλλον απο Ξάνθη please....Η θα τα πνίγει ή θα σταματήσει το ποδόσφαιρο... :mrgreen:
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Kabamaru11 έγραψε:Επειδη,ασχολουμαι με διαμαντια,λιγο δυσκολο να βρεις μεσα σε σκ@τ@ παντως :lol: :lol: :lol:
Ειναι περιπτωση Χατζησαια,και αυτο παοκτσακι τρελο,συκιεωτης μαλιστα,αλλα επαιζε στον Ατρομητο με την αμυνα πολυ πισω,εδω δεν επιασε.
Επισης τον Καργα τον θυμαμαι και τον ειχα χαρακτηρισει το χειροτερο σεντερ μπακ της Α και Β Εθνικης,οταν εκανε πολλα λαθη ολως τυχαιως εναντια στον Ολυμπιακο,σε σερι παιχνιδια με διαφορετικες φανελες (Παναχαικη,Πλατανια,Πανιωνιο),ολες παραρτηματα.
Αυτα για λευκες επιταγες κτλ τα ακουω βερεσε,καλο παικτη θελουμε,οχι να ειναι παοκτσακι απο κουνια,τετοιοι ειμαστε και εμεις,αλλα κανουμε μονο για κουτσο.
Ο Κάργας ήταν βασικός στον ΠΑΣ και στη χρονιάτου ΠΑΣ στην superleague με τον Γιαννίκη, ο οποίος σε αντίθεση με τον Μεταξά έπαιζε με την άμυνα πολύ ψηλά. Και είχε ανταποκριθεί πολύ καλά. Ξαναγράφω ότι σε κάποιες περιπτώσεις είχε χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικό χαφ. Χρησιμότατη λύση θα ήταν.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Παιχτάρα ως αντικαταστάτη του Κρέσπο με τους Νέσμπεργκ-Μιχαηλίδη από πίσω του και μπακ απ του Ινγκι, χρειαζόμαστε.
Το θέμα είναι αν ο Κάργας είναι καλύτερος του Μιχαι. Στο κομμάτι γηγενής, ένα και το αυτό, για τους συγκεκριμένους.
Αρα σίγουρα στοπεράρα παρτενέρ του Ινγκι, ερωτηματικό το μπακ απ (κι ο Ρέντε φαντάζομαι για πίσω από τον Ινγκι προοριζόταν).
Μακάρι να επενδύσουν δίνοντας ένα καλό συμβόλαιο σε ένα καλό παίχτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Minority4 την Δευ 20 Ιουν 2022, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

obanebane έγραψε:
Maxpaok έγραψε:Αν αληθεύουν τα παραπάνω στατιστικά του αποδεικνύουν τα γραφόμενά μου.
19 κλεψιματα και 189 επεμβάσεις σημαίνουν παίκτη που διαβάζει τις φάσεις.
Επίσης λέω ότι ακόμη και δίπλα στον ιγκνι θα ήταν ταμαμ. Να καθαρίζει όλα τα σκουπίδια.
Να ξέρει που θα πάει η μπάλα κι αυτός πρώτος να είναι εκεί.
Τέλειος σε αυτό τον ρόλο σε ομάδα που είναι μπροστά και έχει την μπάλα. Σημαίνει ότι ξέρει που πρέπει να είναι και τι θα πρέπει να προσέξει στην αντεπίθεση της αντίπαλης ομάδας.

Με τίποτα, ίδιο στυλ παίχτες είναι, ο Ινγκασον θέλει δίπλα του παίχτη που είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια.
Ο Κάργας είναι χειρότερος από τον Ινγκασον σε αυτόν τον τομέα που έτσι και αλλιώς πάσχει ο Ισλανδός.
Σ αυτο το κομματι ηταν πολυ καλος ο Μπουενο...αλλα με την ανοδο της Χιρονα μας τελειωσε κι αυτος.
Αν ισχυε βεβαια το ενδιαφερον γι αυτον.
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Επειδή διάβασα ένα σχόλιο, όχι, ο Κάργας δεν είναι χειρότερος του Ίνγκασον με τη μπάλα στα πόδια. Καλύτερος του Ίνγκασον είναι στον τομέα αυτόν. Χειρότερος σαφώς του Μιχαηλίδη στον τομέα αυτόν, καλύτερος όμως του Ίνγκασον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη εγω παλευω με νυχια και με δόντια για το τσι μου και μπαινω και διαβαζω 2-3 σελιδες για τον Καργα...breathe in breathe out...
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Όπως βλέπω εγώ, τα πράγματα στα στόπερ, αυτή τη στιγμή ,έχουν ως εξής:

Δεξιά: Ίγκασον - Μιχάι
Αριστερά: Νέσμπεργκ - Μιχαηλίδης

Αυτά είναι τα στόπερ μας. Αν θέλουμε 5ο, αυτός πρέπει να είναι νεαρός, εξελίξιμος, με βασικές συμμετοχές στην Β', που θα ανεβαίνει στην Α' περιστασιακά.
Το ότι κάποιος (Μιχαηλίδης) θα απουσιάζει για 1-2 μήνες λόγω τραυματισμού δεν νομίζω ότι μπορεί (ούτε πρέπει) να αλλάξει το σχεδιασμό.

Αδύναμος κρίκος στην παραπάνω τετράδα είναι ο Μιχάι.
Άρα, από τη στιγμή που ψάχνουμε για άλλο στόπερ, αυτός πρέπει να παίζει δεξιά (από τη στιγμή που ούτε ο Μιχαηλίδης, ούτε -απ' ότι ακούγεται- ο Νέσμπεργκ μπορούν να παίξουν εκεί).

Το ζητούμενο είναι αν ψάχνουμε καλύτερο του Ίγκασον, ή αν ψάχνουμε αναπληρωματικό του.

Προσωπικά θεωρώ τον Μιχαηλίδη πολύ μεγάλο πρότζεκτ και βλέπω πολύ θετικά το γεγονός ότι ο Νέσμπεργκ είναι παίκτης που δεν θα τον καπελώσει.
Με βάση αυτό, το δεξί μπακ θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι έμπειρος και να μπορεί να βοηθήσει το μικρό.
Οπότε, και το δεύτερο δεξί στόπερ θα πρέπει να είναι έμπειρο, με παραστάσεις και σοβαρές ικανότητες, τουλάχιστον στο αμυντικό κομμάτι (προϋποθέσεις τις οποίες δεν πληροί ο Μιχάι).
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Δηλαδη εγω παλευω με νυχια και με δόντια για το τσι μου και μπαινω και διαβαζω 2-3 σελιδες για τον Καργα...breathe in breathe out...
χαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Minority4 έγραψε:Παιχτάρα ως αντικαταστάτη του Κρέσπο με τους Νέσμπεργκ-Μιχαηλίδη από πίσω του και μπακ απ του Ινγκι, χρειαζόμαστε.
Δηλαδή να βάλουμε τον Μιχαηλίδη 3η επιλογή?
Δεν βλέπω το παραμικρό ίχνος λογικής.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλοι μόντ, θα ήθελα να σας κάνω μια πρόταση.
Ίσως να μπορούσατε να έχετε μια μεγαλύτερη συμμετοχή στις ώρες αιχμής. Είτε κατευθύνοντας την κουβέντα είτε θέτοντας θέματα προς συζήτηση.
Ίσως, γράφω ίσως οι αντεγκλήσεις και τα εξοστρακισματα να ήταν λιγότερα ή ακόμη και πιο ήπια.
Η πρόταση μου, ορμώμενος από την λίγο πριν συμμετοχή του βροχοποιου με τι ερώτημα του.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

skalon έγραψε:
Minority4 έγραψε:Παιχτάρα ως αντικαταστάτη του Κρέσπο με τους Νέσμπεργκ-Μιχαηλίδη από πίσω του και μπακ απ του Ινγκι, χρειαζόμαστε.
Δηλαδή να βάλουμε τον Μιχαηλίδη 3η επιλογή?
Δεν βλέπω το παραμικρό ίχνος λογικής.
Και θα ξεκινήσεις την σεζόν και μέχρι το Νοέμβριο (μακάρι και νωρίτερα να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς το παιδί), θα βασιστείς σε ένα μόνο στόπερ που παίζει σ'αυτή την θέση και μ'αυτά τα χαρακτηριστικά ;
Αυτή είναι η οπτική μου, πως ο Νέσμπεργκ ήρθε για να βοηθήσει για τον όσο χρόνο χρειάζεται η αποκατάσταση και επιστροφή του Μιχαηλίδη και να λάβει έπειτα την θέση του 4-5ου στόπερ.
Θεωρώ πως είναι στα πλάνα κι η αντικατάσταση του Κρέσπο και το μπακ απ του Ινγκι, αν αποχωρήσει κι ο Μιχαι.

Μπορεί να είμαι λάθος.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

obanebane έγραψε:Ναπολιτανε, έχουμε τώρα τρία ποστ σερί, που ο ένας είναι μέσα στο μυαλό του άλλου.
Ευτυχώς μας ξέρουν χρόνια εδώ μέσα γιατί αλλιώς θα μας έλεγε ο John ότι είμαστε ένα πρόσωπο με διπλό account. :mrgreen:
Όχι ρε είπαμε :)

Μακαρι να διαβάζω εσάς να συμφωνείτε ακόμα και αν διαφωνώ.

Πραγματικά.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

skalon έγραψε:Όπως βλέπω εγώ, τα πράγματα στα στόπερ, αυτή τη στιγμή ,έχουν ως εξής:

Δεξιά: Ίγκασον - Μιχάι
Αριστερά: Νέσμπεργκ - Μιχαηλίδης

Αυτά είναι τα στόπερ μας. Αν θέλουμε 5ο, αυτός πρέπει να είναι νεαρός, εξελίξιμος, με βασικές συμμετοχές στην Β', που θα ανεβαίνει στην Α' περιστασιακά.
Το ότι κάποιος (Μιχαηλίδης) θα απουσιάζει για 1-2 μήνες λόγω τραυματισμού δεν νομίζω ότι μπορεί (ούτε πρέπει) να αλλάξει το σχεδιασμό.
Ο ΜΙχαηλίδης αναμένεται να μπει στις προπονήσεις τον Σεπτέμβριο, και θα χρειαστεί αρκετό καιρό μέχρι να φτάσει τον παλιό του εαυτό. Ας πούμε, ο Ολιβέιρα, παρ' ότι έπαιρνε παιχνίδια τους τελευταίους 2 μήνες δεν προσέφερε τίποτα ουσιαστικό.

Για να είμαστε ρεαλιστές, ο Μιχαηλίδης αναμένεται να αρχίσει να αποτελεί λύση για τον προπονητή του μετά την διακοπή του μουντιάλ.

Μέχρι τότε, θα έχουν παιχτεί:
- 6 προκριματικά ευρώπης.
- 6 αγώνες ομίλων conference league.
- 14 αγώνες superleague.

Μέχρι να μπει ο Μιχαηλίδης, θα έχει κριθεί όλη η Ευρωπαική μας χρονιά και το αν θα διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δεν γίνεται να πας στα στοπερ με
Ίγκασον - Μιχάι
και Νέσμπεργκ - Μιχαηλίδη
ο Μιχαηλίδης μετά το μουντιαλ θα παίξει, αν λείψει ή τραυματιστεί ο Ίνγκασον θα παω με Μιχαι και Νεσμπεργκ?
ειδικά με τον Μιχαι που πέρυσι ήταν κάκιστος και σε καμία περίπτωση δεν δίνει ασφάλεια και σιγουριά
θα χουμε να προσευχόμαστε να μας βγει αλλά και να μη τραυματιστεί ο Κοταρσκι
θα έχουμε και στα σεντερ μπακ να προσευχόμαστε να ναι γερός ο Ινγκασον?
οπωσδήποτε στοπερ βαρβάτο αριστερά, να κάνει δίδυμο με τον Ισλανδό
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αλήθεια ο Καργας σας κάνει κλικ;
Γιατί η δικιά μου εικόνα είναι πως έχουμε να κάνουμε με άλλο ένα παιχτακι της σειράς...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”