Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Βραζιλία ψάχνουμε για τέρμα; Δεν θα ήταν λογικότερο να ψάχνουμε για κανένα από κεντρική Ευρώπη;
Η συνέχεια της εκπληκτικής ταινίας «οι ζωές των άλλων» τώρα στις οθόνες σας...»οι μεταγραφές των άλλων» 

- sourmenetes
- Moderator
Οσο μπορούμε οντοπικ παλληκάρια!!
Διαβάσαμε όλο το παοκτβ..
Έλεος..
Ξέρω ότι δεν έχει τπτ και όλοι κάτι περιμένουμε αλλά δε βγαίνει τπτ και από κανέναν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έλεος..
Ξέρω ότι δεν έχει τπτ και όλοι κάτι περιμένουμε αλλά δε βγαίνει τπτ και από κανέναν!
- ΑποστόληςΑ
Αριστερό στόπερ έπαιζε με δεξιό στόπερ (πέρυσι) τον Παναγιώτου.dragon έγραψε:Ούτε ο Μιχαηλίδης έπαιζε αριστερό στόπερ στην u19 νομίζωΑποστόληςΑ έγραψε:Αριστερό μπακ έπαιξαν οι Γιαννούλης, Μπαλογιάννης και Τσαούσης. Ο Τσιγγάρας έπαιξε αριστερό στόπερ. Πράγματι ακατανόητη απόφαση. Δεν έβαλε τον παίκτης στην φυσική του θέση, που είναι μια θέση που ψάχνουμε παίκτη, αλλά σε μια θέση που έχουμε υπεροπλία παικτών.
Στο μυαλό του Άμπελ δεν μπορώ να μπω, έχω θέμα.
- ΑποστόληςΑ
joshua έγραψε:Πολυ υπομονη παντως αυτοι οι συμφωνημενοι παικτες εδω και 2 εβδομαδες...

Το πιο πιθανο παντως ειναι να φαγαμε ακυρο απο πιθανες πωλησεις που περιμεναμε.
η μπετις πηρε αλλον στο τερμα οποτε πιθανο ειναι για πασχαλακη να μην ισχυει η προταση που γραψανε καποιοι οτι ειχαμε
Να γελάσω, είναι οντοπικ?sourmenetes έγραψε:Οσο μπορούμε οντοπικ παλληκάρια!!
Έλεος..
Τι τραβάς και συ ρε Σούρμε. Τέτοια αναβροχιά δεν ματάγινε.
Ο συνδυασμός Μαράκι + Ρεμπάκι θα υπερίσχυε και του Σκρουτζ στα Μικυμάους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 01 Σεπ 2020, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
Βρε φέρτε έναν ΓερμανόΤρόμος έγραψε:Βραζιλία ψάχνουμε για τέρμα; Δεν θα ήταν λογικότερο να ψάχνουμε για κανένα από κεντρική Ευρώπη;
Έσω και από την Τρίτη κατηγορία
(Εκτός Karius

- pagotatzis
Προ των πηλών του ΠΑΟΚ ο Γερμανός διεθνής Τιμο Χορνpagotatzis έγραψε:Βρε φέρτε έναν ΓερμανόΤρόμος έγραψε:Βραζιλία ψάχνουμε για τέρμα; Δεν θα ήταν λογικότερο να ψάχνουμε για κανένα από κεντρική Ευρώπη;
Έσω και από την Τρίτη κατηγορία
(Εκτός Karius)
Αυτή θα ήταν είδηση
Προερχόταν όντως το ενδιαφέρον από τη Μπέτις? Μπορεί και ναι μπορεί και όχι.laska4 έγραψε:η μπετις πηρε αλλον στο τερμα οποτε πιθανο ειναι για πασχαλακη να μην ισχυει η προταση που γραψανε καποιοι οτι ειχαμε
Από τα ρεπορτάζ της Μπέτις αυτό το καλοκαίρι το σίγουρο είναι ότι διακαής πόθος της ήταν ο 26χρονος Rui Silva. Η Γρανάδα όμως συνεχώς επέμενε να δείχνει τη ρήτρα των 15 εκ. για να τον ελευθερώσει. Οι πληροφορίες από την Ισπανία λένε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι συμφωνημένος και η Μπέτις θα περιμένει να τον πάρει ελεύθερο του χρόνου το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό του. Ίσως εδώ κολλάει η απόκτηση του 37χρονου ελεύθερου Claudio Bravo με μονοετές συμβόλαιο.
Αβέβαιο όμως είναι και το μέλλον του 30χρονου Joel Robles, που είχε διάφορα θέματα αυτή τη χρονιά και φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Pellegrini. Αν υπάρχει ενδιαφέρον λοιπόν για Πασχαλάκη, θα είναι για την αντικατάσταση του Robles, ώστε να κάνει δίδυμο φέτος με τον Claudio Bravo και στη συνέχεια με τον Rui Silva.
Μήπως είναι ο Robles o έμπειρος που γράφεται ότι μας απασχολεί και παίξει τράμπα ?
Από Google translate:
"Σύμφωνα με τον Canal Sur , ο τερματοφύλακας χειρίζεται μια προσφορά από μια ομάδα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα παίξει ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Μια ομάδα που δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά θα ενδιαφερόταν πολύ για την υπογραφή του και που θα του έδινε τα λεπτά που ίσως δεν είχε στην Ισπανία. Ο Joel Robles, προς το παρόν, δεν θα εκτιμούσε αυτήν την προσφορά. Θέλει να μάθει τα σχέδια της Μπέτις, τα οποία προς το παρόν παραμένουν αβέβαια πέρα από το γεγονός ότι ένας τερματοφύλακας θα φτάσει, σίγουρα. Αυτόν τον ανταγωνισμό που επιθυμούν οι Madrilenian φαίνεται πρόθυμος να τον δεχτεί. Αν όμως έφταναν δύο τερματοφύλακες, θα επέλεγε να βρει διέξοδο"
Ο 22χρονος Dani Martín, ήδη έχει κοπεί από το ρόστερ της χρονιάς και είναι αποφασισμένος ο δανεισμός του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 01 Σεπ 2020, 21:27, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- kataramenos5
Μη τους κοβεις. Δε γεμιζουν σελιδες ετσι. Εχουμε δρομο ακομαsourmenetes έγραψε:Οσο μπορούμε οντοπικ παλληκάρια!!
Έλεος..
Να πας στου αμπελ να τα γραψεις αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 01 Σεπ 2020, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαχχαχαααα να εισαι καλα ρε Joshjoshua έγραψε:Η συνέχεια της εκπληκτικής ταινίας «οι ζωές των άλλων» τώρα στις οθόνες σας...»οι μεταγραφές των άλλων»
αυτη η σφινα θα μας τρελανει τελειως οτι πιο αστεια ιστοσελιδα υπαχει 

- Σουριναμέζος