Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Το ερπετό είναι αναγκαίο για τον γκει... Η διαιτησία στο Χαριλάου ήταν άκρως εμετική. Βέβαια όταν είσαι στο άρμα του χοντρου δε φοβάσαι. Αλλά όλοι ξέρουν την κατάληξη τους...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το βίντεο που έφτιαξε η ΠΑΕ Λαμία με τις επίμαχες φάσεις: https://www.lamia1964.gr/%cf%84%ce%b1-% ... UkKJsg9qVU
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο απαγωγέας του εφοπλιστή Παναγόπουλου νέος ιδιοκτήτης στη Δόξα Δράμας!

SDNA Γιώργος Φραδελάκης 14-09-2020 08:28

Νέο αφεντικό στη Δόξα Δράμας ανακοινώθηκε ο Απόστολος Πετράκης, που είχε καταδικαστεί για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
Ένα πρόσωπο με... παρελθόν ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας. Νέο αφεντικό των "μαυραετών" είναι ο Απόστολος Πετράκης, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη ως φυσικός αυτουργός στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου το 2009.

Σε χθεσινή της ανακοίνωση μάλιστα η ομάδα της Δράμας ενημέρωνε ότι «Ο Κρητικός επιχειρηματίας, κ. Πετράκης, που ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Δευτέρα, στις 15.00 στην τηλεόραση «STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Ο Πετράκης πάντως αναμένεται να έχει και... συμπαραστάτες μαζί του σε αυτό το ποδοσφαιρικό του εγχείρημα, καθώς σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Δόξας Δράμας, τα ηνία του συλλόγου θα πήγαιναν σε «Όμιλο Ελλήνων Επιχειρηματιών».

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, κ. Πετράκης, που ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Δευτέρα, στις 15.00 στην τηλεόραση «STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Η υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν μία δεκαετία και μάλιστα είχε προκαλέσει αίσθηση πως τελικά δεν βρέθηκαν τα λύτρα, ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα.

Το νέο αφεντικό της Δόξας έχει καταγωγή από την Επισκοπή Ρεθύμνου, στην οποία μάλιστα είχε παίξει και ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία. Βεβαίως πλέον έχει αποφυλακιστεί κι έχει αφήσει πίσω του όλες τις περιπέτειες του παρελθόντος, συνεχίζοντας τη ζωή του στο Ρέθυμνο.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η μοναδική ενασχόλησή του παραγοντικά με το ποδόφαιρο. Πριν τρία χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι του Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ είχε ασχοληθεί ανεπισήμως και με τον Ηρόδοτο πριν λίγα χρόνια.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ένα λάθος στη ζωή του, αλλά δικαιούται δεύτερης ευκαιρίας, όταν την έχει κερδίσει. Κι εγώ είμαι οκτώ χρόνια στη φυλακή – θεωρώ δίκαια μεν – αλλά πλήρωσα για το λάθος μου».

Σε άλλη συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα ο Απόστολος Πετράκης, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, είχε πει πως: «Δεν σκοτώνω για λεφτά. Δε θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου αυτό. Θα σκότωνα μόνο για να προστατεύσω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, για κανέναν άλλο λόγο. Δυστυχώς εκείνη την εποχή που έγινε η απαγωγή Παναγόπουλου, η αστυνομία και κάποιοι πολιτικοί παράγοντες, λόγω της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και όσων ακολούθησαν, βρήκαν μια σανίδα σωτηρίας με την υπόθεσή μας και τα έβαλαν όλα μαζί. Χρέωσαν δηλαδή σε ανθρώπους πράγματα με τα οποία δεν είχαν καμία σχέση. Εγώ βρέθηκαν ξαφνικά μπλεγμένος με συμβόλαια θανάτου για τα οποία δεν έχω κατηγορηθεί», είπε.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του για τη σημερινή του δραστηριότητα: «Προσπαθώ να οργανώσω τη ζωή μου. Θες χρόνο για να βρεις τα πατήματά σου. Είμαι μεταξύ Αθήνας και Κρήτης, αλλά τον περισσότερο καιρό τον περνάω στο Ρέθυμνο, στο σπίτι μου, με τη γυναίκα μου (σ.σ βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του). Προσπαθώ να φτιάξω μια επιχείρηση με κρητικά προϊόντα και να κάνω εξαγωγές σε όλο τον κόσμο».

Μάλιστα είχε ερωτηθεί αν χρησιμοποίησε χρήματα της απαγωγής για αυτή την επιχειρηματική προσπάθεια, ξεκαθαρίζοντας ότι έγινε μόνο με δικά του χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, μέχρι πριν λίγα χρόνια ασχολούνταν με τον χώρο της εστίασης (κι όχι μόνο) στο Ρέθυμνο, διατηρώντας διάφορα μαγαζιά.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Δεν λεει κατι...εδω ο αλλος εχει παραβιασει ολο τον ποινικο κωδικα και εχει τον θρηνο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Λέει ότι ένας -ακης, με ποινικό μητρώο, παίρνει ομάδα του Βορρά.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Αυτός είναι ότι πρέπει για μεταγραφή στο γαύρο! Πως έχασαν τέτοιο ταλέντο; Ο χοντρός θα είναι έξω φρενών με το τμήμα σκαουτινγκ του γκέυ!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μολις ειδα τις φασεις στο αρης-λαμια.
Καθαρη σφαγη
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Λέει ότι ένας -ακης, με ποινικό μητρώο, παίρνει ομάδα του Βορρά.
Αλλος ενας μπροστινος του χοντρου στην αυλη μας. Σε μια φουλ ασπρομαυρη πολη.
Κοιμομαστε και θα το πληρωσουμε ( παλι )
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Συμφωνώ με xrisitpapa.
Αν είανι δυνατόν! Κρητικός (άσχετος με την κοινωνία της πόλης) στη Δράμα
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Δηλάδη αν παει κανενας δικος μας να παρει πχ. το Ρεθυμνο, με σκοπο σε 3 χρονια να ειναι SL, θα σταθει; εμεις γιατι κοιμομαστε; τοσοι γενιτσαροι γυρω - γυρω..
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που συμφωνώ με την ανακοίνωση των σκουληκιών σχετικά με την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, μετά τις εικόνες που κυκλοφόρησαν από την συναυλία της Θεοδωρίδου.
Πρέπει όλοι οι οπαδοί να απαιτήσουμε κόσμο στα γήπεδα. Μιλάμε για ρατσισμό εναντίον του φίλαθλου κόσμου.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αυτό..
Τους πείραζει ο κόσμος στα γήπεδα αλλά στις συναυλίες, τις πορείες και τα pride είναι όλα καλά...

Εδώ σε άλλες χώρες με περισσότερα κρούσματα και βλέπουμε κανονικά κόσμο στα γήπεδα..
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Ξεχνάτε πόσο φονικος ειναι αυτος ο ιος,γι αυτο τα λετε αυτα.Ειδησεις δεν βλεπετε; :P
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ε καλά αν τσιμπούσα και γω αυτά εκατομμύρια που πήραν τα ΜΜΕ από τις κορονο-διαφημήσεις κ γω την ίδια άποψη μαζί τους θα είχα :p

Είναι τραγικό πόσο ελαγχομενη είναι η πλειοψηφία του κόσμου από αυτούς τους ανθρώπους..
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Από τη στιγμή που είναι ανοικτοί στην παρουσία του κοινού κλειστοί χώροι όπως κινηματογράφοι και θέατρα, εύλογο είναι πως θα πρέπει να επιτραπεί και η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα τα οποία είναι ανοικτοί χώροι.
Και δεν μιλώ φυσικά για γεμάτες κερκίδες, αλλά για ένα 20-25% της πληρότητας κάθε γηπέδου, με απαραίτητη την τήρηση αποστάσεων μεταξύ των φιλάθλων, π.χ. ένας καθήμενος ανά 4-5 θέσεις και στην από πίσω και μπρος σειρά από την κάθε μια, να μην είναι στην ίδια ευθεία, αλλά ενδιάμεσα. Εννοείται πως πρέπει να υπάρχει η ατομική ευθύνη, να φορά κάθε ένας μάσκα, τουλάχιστον όταν εισέρχεται μέσα-από τα τουρνικέ μέχρι και να καθήσει στη θέση του και να έχει μαζί του και αντισηπτικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”