που το ξερεις?cartman έγραψε:Ειδε η διοικηση την κληρωση και αποφασισε να κινηθει συντηρητικα . Καλα κανει.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- constadine
Λέγανε για σήμερα θα τελείωνε του Εσίτι, δυο ,τρεις μέρες βλέπω να τραβάει η υπόθεση .
ο Savvidis Junior παντως Coentrao δεν ανακοινωσε ακριβως ενα Coming Soon εγραψε. Τωρα ανεβασε video με τον παιχτη και φοτο του ιδιου του παιχτη. Δεν γινεται να εκτεθει τοσο για να τα ανεβασε ειναι ηδη κλεισμενος και δεν εχει ανακοινωθει. Μια μερα δυο μεχρι να μαζεψει πραγματα διαδικαστικα κτλπ θα θελει συν αμα κανουν κανα μικρο videaki απο μεταβαση απο Βελγιο σε Ολλανδια. 

με τον λαμπρου τι γινεται?αν ειναι υγειης και δεν τον βαζει λογικα παει για πουληση. αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω
- ΑποστόληςΑ
για μενα με εσιτι και ενα αριστερο μπακ ειμαστε οκ σαν πρωτο σταδιο ...στο τελος αν δεν εχει πουληθει κανεις ενα 8αρι και ενας ψευτοφορ και κλεισαμε
-
και περνάααανε οι μερες και οι βδομάδες...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Μη με πας απ' το Εσ(π)ίτι, τ'ακούς; Εις το Horst να με πας.
Έχω πιο κλασική μουσική παιδεία, σορρυ κιόλας δηλαδής ...
Έχω πιο κλασική μουσική παιδεία, σορρυ κιόλας δηλαδής ...
Το πλάνο είναι τριετίας. Το είπε και ο Μπράνκο στην συνέντευξη τύπου.nikospaok66 έγραψε:Αν εξαρτάς τις μεταγραφές σου και όλο τον προγραμματισμό σου από μια κλήρωση είσαι για τα πανηγύρια. Και έχουν αποδείξει ότι δεν είμαστε.
Ολα τα ξερει ο Ελληνας,με μονο ενα απολυτηριο δημοτικου μπορει να σου αναλυσει τα σκοτεινα συμφεροντα του πολεμου στην Συρια,πως αλλοιωσαν οι Ρωσοι τις αμερικανικες εκλογες και πολλα αλλαZinos έγραψε:που το ξερεις?cartman έγραψε:Ειδε η διοικηση την κληρωση και αποφασισε να κινηθει συντηρητικα . Καλα κανει.