Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Αινταααααααααα ρεεεεεεε γύρισε πίσω το παιδί μας! Πανυγηρια ρεεεεε εγώ είμαι στην Κίνα και πανυγηριζω σαν μ@λ@κ@ς! Αινταααααα ρε Βιεϊρινια ρεεεεεε!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ακριβώς !!!!!!!!!!Gospi έγραψε: Για τον αποκλεισμο και την απωλεια εσοδων ενας ειναι ο υπαιτιος... ο μεγαλομετοχος μας που εμπιστευτηκε για ακομη μια φορα εναν τυχαρπαστο wannabe manager/τδ που δεν εχρι καμια διοικητικη σχεση με τον ΠΑΟΚ.

Το οριστικό «ΟΚ» της Βόλφσμπουργκ απομένει ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να περνάει από ιατρικές εξετάσεις.
Σδνα
- Dinos_Liverpool
Πες τα, ρε Άσημε!
Τζος, έτσι και ήσουν νάνος, μάλλον για τον "γκρινιάρη" σε κόβω!
Τζος, έτσι και ήσουν νάνος, μάλλον για τον "γκρινιάρη" σε κόβω!
Για σαχοφ δε θα χαλασουμε τις καρδιες μας μερα που ειναιsn0ufel4 έγραψε:Σακχοβ πρωτον είναι παικταρα και δε δεχομαι κουβέντα επίσης έχω και Λάμπρου τι έχεις να πεις?simba έγραψε:εσυ που ανοιξες στανο-σαχοφ? ελα ρε σνου τωρα, δν παιζουνε μ'αυτα!sn0ufel4 έγραψε:Μαουριτσιο συγγνώμη Σιμπα αλλά θα ανοίξω εγώ.
Εκτός αν μου αφήσετε του Βιερινια!![]()
Ο Στανο ήταν μία κακή παρένθεση

για λαμπρου, ok, i'll give you that.
αλλα αστο μωρε για φετος, αφου δν εγινε καλη αρχη, μην το πιεσουμε το πραγμα..υπαρχει και ο χειμωνας, παρε κατι πιο ελαφρυ, για δοκιμη

Αιντε μωρη παιχτουρα,ελπιζω να επιστρεψει η γαμημενη καυλα με παιχτες που γουσταρουν να παιζουν στον ΠΑΟΚ και να πονανε την φανελα. Ελπιζω η μεταγραφη του Βιερι να ειναι η αρχη αυτης της ανακαμψης
- efthimis_paok
Εγώ θα κάνω τον πιο σπαστικό.DimitrisS έγραψε:Nα κανω τον σπαστικο και να πω να περιμενουμε την ανακοινωση;
"Ξαναζεσταμένο φαγητό".
quote="simba"]
αλλα αστο μωρε για φετος, αφου δν εγινε καλη αρχη, μην το πιεσουμε το πραγμα..υπαρχει και ο χειμωνας, παρε κατι πιο ελαφρυ, για δοκιμη
[/quote]
Τελευταία προσπάθεια.
Κλείδωσα Κλαους!
Για σαχοφ δε θα χαλασουμε τις καρδιες μας μερα που ειναιsn0ufel4 έγραψε:Σακχοβ πρωτον είναι παικταρα και δε δεχομαι κουβέντα επίσης έχω και Λάμπρου τι έχεις να πεις?simba έγραψε:εσυ που ανοιξες στανο-σαχοφ? ελα ρε σνου τωρα, δν παιζουνε μ'αυτα!sn0ufel4 έγραψε:Μαουριτσιο συγγνώμη Σιμπα αλλά θα ανοίξω εγώ.
Εκτός αν μου αφήσετε του Βιερινια!![]()
Ο Στανο ήταν μία κακή παρένθεση

Τελευταία προσπάθεια.
Κλείδωσα Κλαους!
- thanos-xanthi
και θα θες να δεις ολους αυτους τους παιχταραδες...αν κλεισουν οι μεταγραφες
και θα ειναι κλειστη η Τουμπα μεχρι το χειμωνα
κανε ενα φιλικο ενδιαμεσα με 5 ευρω εισοδο και αλλα 5 το paoktv, να βγαλεις μερικα εσοδα
τα ματς πλεον ειναι λιγοτερα, σε παιρνει για τετοιο ματς προετοιμασιας
και θα ειναι κλειστη η Τουμπα μεχρι το χειμωνα
κανε ενα φιλικο ενδιαμεσα με 5 ευρω εισοδο και αλλα 5 το paoktv, να βγαλεις μερικα εσοδα
τα ματς πλεον ειναι λιγοτερα, σε παιρνει για τετοιο ματς προετοιμασιας
Νταξ κλαιω...iasoiako έγραψε:Δηλαδή με το περίμενε την τελευταία στιγμή, ο ΠΑΟΚ από τις μειώσεις στη μεταγραφή του Βιερίνια συμβόλαιο και 1 μίριο στους Υλτεξ Λύκους , βγήκε η μεταγραφή του Μαουρίτσιο. Δεν είναι άσχημα.. Λούμπος αλάνι κακέ άνθρωπε.

Κατι δεν με αφήνει να χαρώ ...πολύ
Κατσε να τον παρουμε πρωτα,τον Ζαμπρανο εννοω και τα σκιζουμε παρεα μεταkataramenos5 έγραψε:joshua έγραψε:ειτε θα πανυγυρισω τρελα παρεα με ολους εσας![]()
![]()
![]()
Ρε θα μας σβησουν και τα μνημονια ΛΑΙΜΑΙ

Μας χαλαει να βγαλουν φωτο μαζι Μαουριτσιο-Βιερινια και ανακοινωση και τους δυο μαζι;; Να κανουν και βιντεακι με πασουλες και τσαλιμακια στο χορταρι;; φυσικα οχι