simba έγραψε:logios έγραψε:simba έγραψε:Πεστα ρε λογιε, επανεφερε μας στην ταξη...
Ειναι που συμπιπτει το θερινο ηλιοστασιο με την πανσεληνο μωρε..
Πανυως καλο θαταν να διατυπωνες την αποψη σου (οχι εκτιμησεις βασει κινησεων-τακτικών-γεγονότων παρελθοντος,αυτα ειναι του διαβολου) και οχι μονο ειρωνιες οποτε μπαίνεις...
Άποψη ε , ναι όλοι έχουν μία σαν την κωλ@τρυπιδα που λέει και το γνωστό ρητό.
Θα την διατυπώσω όταν θα ξέρω και όχι τώρα που υποθέτω και νομίζω και ακούω τον κάθε πολύξερο που νομίζει ότι πουλάει γνώση.
Τι να σου πω, μ'αρεσει π εχεις κ αυτο το αβαταρ..
Ενω το να μπαινεις 2 φορες το μηνα να ριξεις την ειρωνια σου ειναι πολυ πιο εποικοδομητικο ή να μιλας μονο στα μεθεορτια και να ψαχνεις συννεφο για να πεσεις, ειναι πολυ πιο εξυπνο..
Για πες για να ξερουμε, τι σε ερεθισε τοσο πολυ και εξερραγης παλι?
Οι εκτιμησεις για παικτες, το που μπορουν να παιξουν κ τι να αποδωσουν,οι αποψεις για κρεσπους ή οι εκτιμησεις για την υποθεση Βαρελα?
Οσα λεγαμε περσι στις αρχες δεκεμβρη (ξες εσυ εκτιμησεις, κωλοτρυπιδες, ανησυχιες και τετοια φαιδρα),
εσυ τα πηρες χαμπαρι στα τελη του μηνα κ εσπασε το happy bubble...
πεφτοντας απ'τα συννεφα έγραψε:
Όταν έφερε τον Φρανκ είπε ότι εγώ κάνω πίσω γιατί έφερα στέλεχος και τον ακούω γιατί ξέρει καλλίτερα το αντικείμενο από εμένα.
Θεώρησα τότε ότι έμαθε και δεν θα επαναλάβει τα ίδια λάθη, γιατί αυτή η παραδοχή από τον Ρωσοτραφή Πόντιο
ήταν μεγάλη υποχώρηση.
Τελικά δεν άλλαξε νοοτροπία, η αυλή του και σίγουρα η ιδιοσυγκρασία του δεν τον αφήνουν να μην έχει τον έλεγχο.
"Ακούει" πολύ τους κοντινούς του ανεξαρτήτως κατάρτισης για οποιοδήποτε θέμα. Όχι μόνο στον ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω πως του έβγαινε αυτό επιχειρηματικά εώς τώρα εκτός Ελλάδος ή αν το ακολουθούσε αλλά εδώ λόγω και νοοτροπίας χωριού που έχουμε και ίσως έλλειψης εμπιστοσύνης , άλλωστε όπως ανάφερε και παραπάνω αδερφός δεν έχει βρεί σταθερές με Έλληνες, δεν του βγαίνει και είμαστε ένα βήμα μπρος και δύο πίσω.
Τα επιτελικά στελέχη στον ΠΑΟΚ είναι ξένοι.
Οσα λεγαμε κ ανησυχουσαμε για τις μεταγραφες αρχες γεναρη, εσυ τα ειδες μπροστα σου τελη γεναρη (αφου παραμυθιασμενος περιμενες στωικα) κ παλι εψαχνες συννεφα να πεσεις..
Τα ιδια και με τα στοπερ
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 4#p1000114
τα ιδια κ με παικτες
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1073863
Καποιοι κανουν εκτιμησεις οταν και αν τους το επιτρεπουν τα δεδομενα ή καταθετουν ανησυχιες/προβληματισμους οταν υπαρχει προτερη εμπειρια (φυσικα με περιθωριο λαθους κ με ευχη διαψευσης),
αλλοι περιμενουν βολικα, λοιδωρουν, στρουνθοκαμηλιζουν και μετα καταπινουν τη λαλια τους και οδυρονται σαν τις χηρες ή εξαφανιζονται..
Οποτε χαλαρωσε λιγακι και μην κολυμπας στη μισαλλοδοξια..
Δε θα το συνεχισω, αν καταλαβες καλως, αν οχι συνεχισε το ιδιο βιολι..
Ούτε 2 φορές τον μήνα μπαίνω , ούτε ξεσπάω, ούτε πέφτω από σύννεφα.
Και κάνεις κρίσεις για εμένα αυθαίρετα.
Καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις ότι είσαι μεγάλος γνώστης του ποδοσφαίρου , της ψυχολογίας των ανθρώπων , της προπονητικής , της επιχειρηματικότητας και από τους γνωστούς σαςταλεγάκηδες.
Για κάθε "επαλήθευση" που θεωρείς εσύ ότι έγινε με βάση τα γραφόμενα σου υπάρχουν δεκάδες παράμετροι που ούτε καν γνωρίζεις και αντιλαμβάνεσαι και που τελικά συνέτειναν σε αυτή και όμως βγαίνεις να το διαλαλήσεις.
Όπως (αν) καταλαβαίνεις για μένα απλά τζογάρεις, και όπως κάθε παίκτης τζόγου δοκάρι και μεσα πιάνει κουπόνι δοκάρι έξω το χάνει. Φυσικά στο δε πρώτο το μαθαίνουν όλοι στο δε επόμενο απλά περνάει χωρίς ανακοινώσεις.
Γνώμη δικαιούται να έχει μόνο αυτός που έχει γνώση.
Στάλθηκε από το GT-P5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk