Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από simba »

Demir, το ξες αυτο απο πηγη?
Γτ οκ, αλλο να λεμε οτι εχει απίστευτα τακτικα κενα π είναι τρομερα υπερβολικό και αλλο να λεμε οτι οκ εχει λιγες ελλειψεις στον τομεα αυτο, κατι απόλυτα φυσιολογικό λογω των περιορισμένων παραστάσεων κ της προυπηρεσιας του σε ομαδα π αμυνοταν πολυ..

Μ'ενα σοβαρο αμυντικο κλασης κ με το Βλαντο, θα βοηθηθει απιστευτα γιατι εχει πολυ καλα προσοντα..
Εδω ο στελιος με παμπλο κ σαντος ηταν πολυ αξιόπιστη λυση.. ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

16 σελιδες απ το μεσημερι.Ουτε για το πτυχιο δε διαβαζα τοσο. :(

ΥΓ Φερτε δεκαρι ρε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Φεεεεεεετα.

Φερε πρωτα το βαρελα να τη βαλεις να μη χαλασει. Ιφ γιου νοου γουοτ αι μιν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:16 σελιδες απ το μεσημερι.Ουτε για το πτυχιο δε διαβαζα τοσο. :(

Έχω ελπίδες! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αντε αυριο ανακοίνωση τουλ αν κ βαρέθηκα κ Ματέους ... Αν δεν σκασει κανεις τελ στιγμής να ψάχνουμε γιουτιουμπ κλπ δεν εχει γλυκά
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Demir έγραψε:ο νολιτο στην σιτυ με 18 εκ ... αντε ρε παρτε και λουκας την τρελα μου!!
Μούφα παίκτης
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αποστολε ιεροσυλεις :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Να 6άρι που λήγει το συμβόλαιό του σε μια χρονιά και φέτος έγινε διεθνής με την Εθνική Σερβίας ενώ είναι μόλις 21!!! Παίζει στο Καζακτστάν και θα θέλει με 1000 να φύγει από εκεί. Αποκτήθηκε έναντι 2εκ από τους Καζακστανούς!!
Nemanja Maksimovic 1,89 ύψος, αξία στο τράνσφερ 2εκ - ο πιο ακριβός παίκτης του πρωταθλήματός τους δε διαφορά.
http://www.transfermarkt.com/nemanja-ma ... ler/273152
https://www.youtube.com/watch?v=8VXREloagl0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 21 Ιουν 2016, 23:47, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

simba έγραψε:
logios έγραψε:
simba έγραψε:Πεστα ρε λογιε, επανεφερε μας στην ταξη...

Ειναι που συμπιπτει το θερινο ηλιοστασιο με την πανσεληνο μωρε..

Πανυως καλο θαταν να διατυπωνες την αποψη σου (οχι εκτιμησεις βασει κινησεων-τακτικών-γεγονότων παρελθοντος,αυτα ειναι του διαβολου) και οχι μονο ειρωνιες οποτε μπαίνεις...
Άποψη ε , ναι όλοι έχουν μία σαν την κωλ@τρυπιδα που λέει και το γνωστό ρητό.
Θα την διατυπώσω όταν θα ξέρω και όχι τώρα που υποθέτω και νομίζω και ακούω τον κάθε πολύξερο που νομίζει ότι πουλάει γνώση.
Τι να σου πω, μ'αρεσει π εχεις κ αυτο το αβαταρ..
Ενω το να μπαινεις 2 φορες το μηνα να ριξεις την ειρωνια σου ειναι πολυ πιο εποικοδομητικο ή να μιλας μονο στα μεθεορτια και να ψαχνεις συννεφο για να πεσεις, ειναι πολυ πιο εξυπνο..

Για πες για να ξερουμε, τι σε ερεθισε τοσο πολυ και εξερραγης παλι?
Οι εκτιμησεις για παικτες, το που μπορουν να παιξουν κ τι να αποδωσουν,οι αποψεις για κρεσπους ή οι εκτιμησεις για την υποθεση Βαρελα?

Οσα λεγαμε περσι στις αρχες δεκεμβρη (ξες εσυ εκτιμησεις, κωλοτρυπιδες, ανησυχιες και τετοια φαιδρα),
εσυ τα πηρες χαμπαρι στα τελη του μηνα κ εσπασε το happy bubble...
πεφτοντας απ'τα συννεφα έγραψε: Όταν έφερε τον Φρανκ είπε ότι εγώ κάνω πίσω γιατί έφερα στέλεχος και τον ακούω γιατί ξέρει καλλίτερα το αντικείμενο από εμένα.
Θεώρησα τότε ότι έμαθε και δεν θα επαναλάβει τα ίδια λάθη, γιατί αυτή η παραδοχή από τον Ρωσοτραφή Πόντιο
ήταν μεγάλη υποχώρηση.
Τελικά δεν άλλαξε νοοτροπία, η αυλή του και σίγουρα η ιδιοσυγκρασία του δεν τον αφήνουν να μην έχει τον έλεγχο.
"Ακούει" πολύ τους κοντινούς του ανεξαρτήτως κατάρτισης για οποιοδήποτε θέμα. Όχι μόνο στον ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω πως του έβγαινε αυτό επιχειρηματικά εώς τώρα εκτός Ελλάδος ή αν το ακολουθούσε αλλά εδώ λόγω και νοοτροπίας χωριού που έχουμε και ίσως έλλειψης εμπιστοσύνης , άλλωστε όπως ανάφερε και παραπάνω αδερφός δεν έχει βρεί σταθερές με Έλληνες, δεν του βγαίνει και είμαστε ένα βήμα μπρος και δύο πίσω.
Τα επιτελικά στελέχη στον ΠΑΟΚ είναι ξένοι.
Οσα λεγαμε κ ανησυχουσαμε για τις μεταγραφες αρχες γεναρη, εσυ τα ειδες μπροστα σου τελη γεναρη (αφου παραμυθιασμενος περιμενες στωικα) κ παλι εψαχνες συννεφα να πεσεις..

Τα ιδια και με τα στοπερ
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 4#p1000114
τα ιδια κ με παικτες
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1073863

Καποιοι κανουν εκτιμησεις οταν και αν τους το επιτρεπουν τα δεδομενα ή καταθετουν ανησυχιες/προβληματισμους οταν υπαρχει προτερη εμπειρια (φυσικα με περιθωριο λαθους κ με ευχη διαψευσης),
αλλοι περιμενουν βολικα, λοιδωρουν, στρουνθοκαμηλιζουν και μετα καταπινουν τη λαλια τους και οδυρονται σαν τις χηρες ή εξαφανιζονται..

Οποτε χαλαρωσε λιγακι και μην κολυμπας στη μισαλλοδοξια..

Δε θα το συνεχισω, αν καταλαβες καλως, αν οχι συνεχισε το ιδιο βιολι..
Ούτε 2 φορές τον μήνα μπαίνω , ούτε ξεσπάω, ούτε πέφτω από σύννεφα.
Και κάνεις κρίσεις για εμένα αυθαίρετα.
Καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις ότι είσαι μεγάλος γνώστης του ποδοσφαίρου , της ψυχολογίας των ανθρώπων , της προπονητικής , της επιχειρηματικότητας και από τους γνωστούς σαςταλεγάκηδες.
Για κάθε "επαλήθευση" που θεωρείς εσύ ότι έγινε με βάση τα γραφόμενα σου υπάρχουν δεκάδες παράμετροι που ούτε καν γνωρίζεις και αντιλαμβάνεσαι και που τελικά συνέτειναν σε αυτή και όμως βγαίνεις να το διαλαλήσεις.
Όπως (αν) καταλαβαίνεις για μένα απλά τζογάρεις, και όπως κάθε παίκτης τζόγου δοκάρι και μεσα πιάνει κουπόνι δοκάρι έξω το χάνει. Φυσικά στο δε πρώτο το μαθαίνουν όλοι στο δε επόμενο απλά περνάει χωρίς ανακοινώσεις.

Γνώμη δικαιούται να έχει μόνο αυτός που έχει γνώση.

Στάλθηκε από το GT-P5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Κάποιοι έχουν αναγάγει τις παραδοχές τους, σε αξιώματα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Σημεία των καιρών.

Πάντως, προς γνώση, κάποια σχόλια από ανθρώπους που το κατέχουν διαβάζονται πολύ άνετα σε αντίθεση με κάποια άλλα όπου στην 3η σειρά το μάτι φεύγει αυτόματα στο επόμενο. Δεν είναι μόνο η γνώση αλλά και ο τρόπος που το μεταφέρει κάποιος.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Demir έγραψε:ο νολιτο στην σιτυ με 18 εκ ... αντε ρε παρτε και λουκας την τρελα μου!!
Μούφα παίκτης
Ενω ο Λούκας ρε Αποστόλη...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτη η συνεχης απαξιωση του Λουκας ρε πουστη μου...
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Dimg4 έγραψε:Αυτη η συνεχης απαξιωση του Λουκας ρε πουστη μου...
Μια γκολαρα που εβαλε επι Στεφενς στον Πανθρακικο (κοντρολ με το στηθος εξω απ την περιοχη, αδειασμα του αμυντικου και βρωμοσουτο) και την εμφανιση του με τους Κροατες περυσι στα προκριματικα του Γιουρόπα, ειναι ότι εχω να θυμαμαι απ αυτον. Ναι, τον ηθελα φετος στο ροστερ μας, τον προτιμουσα στην θεση του Περέιρα, οχι ομως στην θεση του Ματέους ο οποιος ειναι δυο κλασεις πανω απ αυτον!!! Το σχόλιό μου αφορουσε την μεταγραφη του σε ομαδα οπως η Μαντσεστερ σίτυ. Ειπαμε, μην τρελλαθουμε κι ολας!!! Ουτε για Ρομα ή Φιορεντινα δεν κανει ο τυπος. Νομιζω πως το ταβανι του ειναι το πολυ για ενα κλικ πανω απο εμας. Η Λα Κορούνια ειναι ενα κλικ κατω απο εμας.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δημητρης17 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Αυτη η συνεχης απαξιωση του Λουκας ρε πουστη μου...
Ουτε για Ρομα ή Φιορεντινα δεν κανει ο τυπος. Νομιζω πως το ταβανι του ειναι το πολυ για ενα κλικ πανω απο εμας. Η Λα Κορούνια ειναι ενα κλικ κατω απο εμας.
:shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”