Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
15 Αυγουστου 2015
Σε αυτη την κατασταση ειναι ο κυριος...
https://www.facebook.com/berbatov.bg/ph ... =1&theater
Ο προεδρας ειπε οτι θα κάνει τον ΠΑΟΚ να ειναι στα 20 καλυτερα της Ευρωπης.
Ας χαρουμε το παιχνιδι και την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ
Σε αυτη την κατασταση ειναι ο κυριος...
Ο προεδρας ειπε οτι θα κάνει τον ΠΑΟΚ να ειναι στα 20 καλυτερα της Ευρωπης.
Ας χαρουμε το παιχνιδι και την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ
πάντως με 3-4-2-1 κουμπώνει τέλεια ο berbatof
με λεοβατς-μαλεζά-κόστα-
μακ-τζιόλη-κάτσε-κίτσιου
πέλκα-ζάιρό-
Μπερμπάτοφ
και αργότερα τσίμιορορ-σαμπό να αλλάζει κάτσε
χαρίση να αλλάζει τζιόλη
άντονις να αλλάζει πέλκα
ροντρίγκεζ να αλλάζει ζάιρο
Και αυτό γιατί οι νέοι θέλουν χρόνο...σιγά σιγά πιστεύω πρέπει να τους μπολιάσει και όχι απότομα όπως και κάνει!!!
με λεοβατς-μαλεζά-κόστα-
μακ-τζιόλη-κάτσε-κίτσιου
πέλκα-ζάιρό-
Μπερμπάτοφ
και αργότερα τσίμιορορ-σαμπό να αλλάζει κάτσε
χαρίση να αλλάζει τζιόλη
άντονις να αλλάζει πέλκα
ροντρίγκεζ να αλλάζει ζάιρο
Και αυτό γιατί οι νέοι θέλουν χρόνο...σιγά σιγά πιστεύω πρέπει να τους μπολιάσει και όχι απότομα όπως και κάνει!!!
- Ekatnetworkltd
Αργά χθες το βράδυ, όταν το SDNA αποκάλυψε τη μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, σχεδόν όλα τα Μέσα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε τη διορία της UEFA και ο Βούλγαρος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.
Ωστόσο, από εδώ σας είχαμε ενημερώσει πως επειδή ο παίκτης δηλώθηκε οριακά, όλα ήταν ανοικτά και πως σήμερα το πρωί θα μαθαίναμε οριστικά αν ο παίκτης έχει συμπεριληφθεί τελικά στη λίστα του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Europa League.
Σχετκό Περιεχόμενο
Έκσταση για το μπαμ του καλοκαιριού
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
1 ομάδα, 1 πρόσωπο
Ασφαλείς πληροφορίες του SDNA από την UEFA, ανέφεραν πως πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο Μπερμπάτοφ δηλώθηκε εμπρόθεσμα και θα ενισχύσει κανονικά τον ΠΑΟΚ στους αγώνες με Ντόρτμουντ, Καμπάλα και Κράσνονταρ.
Ωστόσο, από εδώ σας είχαμε ενημερώσει πως επειδή ο παίκτης δηλώθηκε οριακά, όλα ήταν ανοικτά και πως σήμερα το πρωί θα μαθαίναμε οριστικά αν ο παίκτης έχει συμπεριληφθεί τελικά στη λίστα του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Europa League.
Σχετκό Περιεχόμενο
Έκσταση για το μπαμ του καλοκαιριού
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
1 ομάδα, 1 πρόσωπο
Ασφαλείς πληροφορίες του SDNA από την UEFA, ανέφεραν πως πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο Μπερμπάτοφ δηλώθηκε εμπρόθεσμα και θα ενισχύσει κανονικά τον ΠΑΟΚ στους αγώνες με Ντόρτμουντ, Καμπάλα και Κράσνονταρ.
-
μαγκες να ξερετε οτι θα παιξει κανονικοτατα στο europa ο ντιμιταρ!!!

Olsen; Leovac, Malezas, Costa, Kitsiou; Tziolis, Kace, Cimirot; Pelkas; Klaus-Berbatov
Δώσε ένα 4-3-1-2 στο λαόοο
Δώσε ένα 4-3-1-2 στο λαόοο
ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ....hasio_john έγραψε:Κρίμα!lazar4 έγραψε: σύμφωνα με το σπορ φμ.. Berbatov απο τους 32 και μετά !
Στο Europa με Μπερμπάτοφ!
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... mpermpatof
Τudor και Berbatov έχουν παίξει αντίπαλοι...Δεν φοβάμαι την σχέση αυτή ...Θα υπάρχει αλληλοσεβασμος!
Μάλιστα σε εκείνο το ματς σκόραρε ο Tudor! αλλά χαμογέλασε η Μπαγερν Λεβερκουζεν του Μπερμπάτοφ!
http://www.bayer04.de/B04-ENG//en/_md_a ... 7631FC10AF
Μάλιστα σε εκείνο το ματς σκόραρε ο Tudor! αλλά χαμογέλασε η Μπαγερν Λεβερκουζεν του Μπερμπάτοφ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος biriba427 την Τετ 02 Σεπ 2015, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Μεγάλη τιμή για τους Γερμαναράδες που θ' αρπάξουν 2 φορές ...φούτσα από τον ΠΑΟΚ και μετά θα παίρνουν αυτόγραφα από τον παιχταρά!

Πολύ καλές οι μεταγραφές, αλλά πέρα από τον Μπερμπάτοφ στην επιθεση, θέλουμε και έναν "Μπερμπάτοφ" στην άμυνα. Αλλιώς δύο θα βάζουμε και τρία θα τρώμε. Μακάρι να μας κάτσει καμιά καλή περίπτωση στόπερ (ο Vlaar δε νομίζω να βοηθησει άμεσα, αλλά με ένα χαμηλό συμβόλαιο με μεγάλα μπόνους συμμετοχών και στόχων, τον κρατάς μέχρι τα Χριστούγεννα στην αποθεραπεία ώστε να πιάσει το 100% χωρίς πίεση, και μετά διώχνεις έναν πορτογάλο αν κρίνεις ότι είναι πολλοί οι παίκτες) και ένας ακόμα επιθετικός μέσος (ακόμα και για αλλαγή Πέλκα, γιατί αν έχουμε τραυματισμό του, δε θα υπάρχει αναπληρωτής, και σε περίπτωση ντεφορμαρίσματος του, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στον δημιουργικό τομέα) ώστε να μπορέσουμε να χτυπήσουμε κύπελλο, και μια καλή πορεία στο Europa League(το ρόστερ που δηλώθηκε στην Ευρώπη, με η χωρίς Μπερμπάτοφ, μπορεί να περάσει τους ομίλυς).
- Ekatnetworkltd
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Σύμφωνα με της ενδείξεις πάει θετικά η υπόθεση για τον μπερμάτοφ στην ευρώπη,θα μάθουμε μεσημέρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Τετ 02 Σεπ 2015, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγγνώμη για το σεντόνι που ακολουθεί, παραθέτω τις απόψεις των αδερφών με θετική ενέργεια ή/και υπομονή που μετάδωσαν τις 2 τελευταίες μέρες (και σίγουρα έχω αφήσει έξω κι άλλους), σε αντίθεση με τους πρόωρους εκσπερματιστές της μιζέριας. Φυσικά το μεγάλο πουλέν είναι ο Macho όχι μόνο για το insider info αλλά και για την γενική του αληθινά ΠΑΟΚ κοσμοθεώρηση. Πραγματικά όμως θέλω να συγχαρώ τους kataramenos5 και GiorgosAtha οι οποίοι συνδύασαν ποδοσφαιρική λογική αλλά και πίστη, οι πιο πολύ κρυφοελπίζαμε αλλά η πίστη είχε αρχίσει να κλονίζεται.
GiorgosAtha έγραψε: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ PROJECT! ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ 100%... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ "ΖΗΤΗΘΗΚΕ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!
kataramenos5 έγραψε:...Να μη βιαζόμαστε.Ακομα δε τελειωσαν οι μεταγραφες(ελευθεροι) κι εμεις τον βγαλαμε οτι δε μπορει να κλεισει παικτη.Περιμενετε λιγο. Και να μην ερθει καποιος( που δε το πιστευω) να χουμε στο νου οτι σε τρεις μηνες δε γινεται να φτιαξουν ολα.Ειπε ο ανθρωπος οτι θα αποκτηθουν παικτες ΕΦΟΣΟΝ κρινει οτι κολλάνε στο σχεδιο που εχει στο μυαλο του και σε καλή τιμή.Ποιο το νοημα να παρεις καποιον που δε κολλάει σ αυτο που θες να κανεις?Εμεις λεμε να τοσοι σφ υπαρχουν ομως αυτος ισως να ψαχνει κατι πολυ συγκεκριμένο.
Macho έγραψε:Γιώργο ο ΠΑΟΚ κινείται, ή πιο σωστά έκανε πρόταση σε 2 παίκτες σε πρώτη φάση. Επιθετικό και αμυντικό.α Αν δεν δεχτεί ο Berbatov θα καταθέσουν πρόταση σε συγκεκριμένη εναλλακτική του.Δεν έχουν 15. Αναφέρουν πως έχουν μία. Δεν την γνωρίζει ο agent γιατί λειτουργώντας ΣΩΣΤΑ ο καθένας γνωρίζει μόνο ότι τον αφορά. Δεν θέλω να κάνω καμία εικασία για αυτό λοιπόν. Για τον αμυντικό την έκανα και εδώ έρχεται ο Ραικοβιτς και μετ'έπειτα ο journalist.
Υ.Γ. Δεν κρύβομαι ποτέ όταν συζητάω,ούτε "μπριζώνω". Δεν κερδίζω τίποτα απολύτως. Απλώς μετά από χρόνια θεωρώ πως μόνο να παρατηρείς ενώ γνωρίζεις και να αφήνεις journalists να λένε ενώ ΔΕΝ γνωρίζουν είναι αποφυγή συμμετοχής στο χτίσιμο ανιδιοτελούς ενωτικής νοοτροπίας μεταξύ ομοϊδεατών
K_geo έγραψε:παντως αν κανεις παρατηρησει τα ρεπορταζ θα κατανοησει οτι στο φορ πηγαιναμε για δυσκολες περιπτωσεις με πολυ δυνατα ονοματα με εμπειριες απο σημαντικα πρωταθληματα...
...θα φερει. 2.![]()
K_geo έγραψε:ενα ακομα...σημειολογικό που μου αρέσει να τα κοιτάω είναι ότι το 10 μετα και τη φυγη περευρα ειναι ορφανο.
τι ωραία φανέλα θα ήταν το
Βerbatov
....10
ε;;;
slidar έγραψε:Η δικια μας προσφορα για τον μπερμπαντη ειναι 3 χαρτια για 2ετες !!!
Βλεπω να υπογραφει σε εμας στο τελος..
ron-swanson έγραψε:....Τελοσπαντων θα δουμε. Παντως δεν νομιζω να εχει γινει ολος ο ντορος για Μπερμπατοφ και να μην ισχυει. Οπως δεν νομιζω να τον ενδιαφερει τον Μπερμπατοφ αν θα παιξει με την Κρασνονταρ και την Καμπαλα.
burbu έγραψε:Εγώ απορώ με μερικούς που απελπιζονται και γκρινιάζουν.... Μεταγραφική περίοδος είναι απόλαυση όλη η αγωνία και το λιώσιμο του φ5 ξενύχτια.. Είτε έρθει κάποιος είτε όχι εγώ το διασκεδαζω
gerrard4 έγραψε:Πάντως σε περίπτωση που έρθει ο Ντίμιτρης... τον βλέπω σε καλή κατάσταση. Ούτε πατσιές ούτε μάγουλα...
Libra έγραψε:θα πω 2-3 πραγματα γιατι εμεις ο λαος του παοκ αν δεν γινονται οτι θελουμε απογοητευομαστε.. τα υπερ κ οχι τα κατα που θελουμε να βλεπουμε επειδη δεν εκατσε να παρουμε επιθετικο.. ας ημαστε πιο συγκατημενοι..
10) υπομονη αδερφια λοιπον μην τα βλεπουμε ολα σκουρα εχουμε μια πολυ καλη ομαδα κ νεανικη ομαδα με προοπτικες κ πλανο 3ετιας κ ξεχρεωμενοι κυριως που ειναι το σημαντικοτερο..
WestBlock4 έγραψε:Εγω φιλε θα ειμαι στο γηπεδο οσο αντεχουν,τα ποδια μου .φευγω αθηνα μονιμα και πηρα διαρκειας ... δε καθομαι να ακουω ραδια κλπ απλα ξερω ποσο ευκολοπιστος ειναι ο λαος και ποσο μιζεροι μπορουμε να γινουμε
montekristo έγραψε:Φιλε Libra ψαχνεις να βρεις λογικη στo τοπικ των μεταγραφων και στο τελειωμα τους??????????Εδω ο λαος θελει να μυρισει αιμα....να πεσουν κεφαλια......
Εισαι και εσυ τρελος......
Εγω παντως ειμαι μαζι σου....η καλυτερη αποψη που εχω διαβασει στις τελευταιες σελιδες.....
Καπετάνιος έγραψε:ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΛΙΜΠΡΑ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
STRAFNIK έγραψε:...μιά γ@μημένη φορά να μαστε στη μέση και να συζυτάμε κανονικά, ΔΕΝ γίνεται;
ας τελειώσει το πανηγύρι
ας βγει ο υπεύθυνος να μιλήσει, και έπειτα τα ξαναλέμε
agios έγραψε:Όλη η Αγγλία μας πήρε όλους τους φορ αλλά εμείς στο τέλος θα σας πάρουμε τον καλύτερο ρε τζαμπατζήδες που σουρώνεται με μπύρες απ τα super market.....![]()
che4 έγραψε:παντως τωρα που τελειωσε η αγγλια ανετα παιρνερις μπερμπα
Alastor έγραψε:κλειστε μπερμπατοφ χτες,τα εσοδα απο εισητηρια και φανελες μονο θα λειτουργησουν σαν "εκπτωση"΄στο μεγαλο του συμβολαιο.Και ειδικα οι εμπειρια του στις κλειστες αμυνες του ελληνικου ποδοσφαιρου νομιζω θα βοηθησει πολυ
BigBaby έγραψε:Παιδες μπας και εχουμε ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ απο το εξωτερικο??
Φρανκ διαβαζεις το ξερω !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φερε μας τον Δημητρακη τον Μπερμαντη και δωστου με το
ζορι το 14 να γουσταρουμε και λιγο!!!![]()
![]()
Mīngus έγραψε:Αρκετές ώρες πριν κλείσει η κανονική μεταγραφική περίοδος χτες και κατά συνέπεια πριν σκάσει το όνομα Μπερμπάτοφ
από Mīngus » Δευτ Αύγ 31, 2015 2:09 pm
Δηλαδή αν πάρουμε Μπερμπάτοφ σε 150 ώρες (λέμε τώρα) έγκλημα θα ναι;από Kourdos » Δευτ Αύγ 31, 2015 2:13 pm
ετοιμαζόμουν να γράψω ακριβώς το ίδιο και πάω να το παίξω στον Ξερόλα.
Θα φάει τρολάρισμα από τον Tudor για εκείνο το ματς.biriba427 έγραψε:Τudor και Berbatov έχουν παίξει αντίπαλοι...Δεν φοβάμαι την σχέση αυτή ...Θα υπάρχει αλληλοσεβασμος!

να μην ξεχνιόμαστεstephanos έγραψε:
[...]
Έτσι γ@μάει η Βουλγαρία.
[...]
- Kostomanolis
Καλα ο σανος που τους ταιζουν δεν λεγεται. Τωρα λενε το κλασσικο, αν τον θελαν θα τον παιρναν,αυτοι αγοραζουν. και ο Μπερμπα ηταν ελευθερος,κτλ...Kostomanolis έγραψε:Και μου ελεγε σημερα ενας κολογαυρος στην δουλεια... "Ειδες παικταραδες που φερνει ο θρυλος... Πηραμε Ερνανι"
Ανυπομονω να τον δω αυτον συγκεκριμενα... χεχεχε
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιστημονες...
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk