Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Αμα μάθει ο Ιβάν για 10ρια 8ρια κ 6ρια , ζήτω που καήκαμε.
Θα θέλει να φτιάχνει κ την 11αδα.
Οχι και αυτο ειναι το θεμα...γι αυτο θα πρεπει να σταματησει να κανει κουμαντο αυτος στο αγωνιστικο, να δωσει ενα μπατζετ ,7 αριθμους δε ξερω ποσους θελει να δωσει και να πει σε 1 ανθρωπο φτιαξε μου ομαδα.Ουτε επιτροπες ουτε να περιμενουμε να ρθει απο το εξωτερικο να δωσει το οκ κτλπ.Thanix έγραψε:Δλδ πιστεύεις οτι ο ιβαν ξέρει αν ένας παίχτης ειναι δεκάρι οχταρι η εξάρι;Indio έγραψε:++++++++rainmaker έγραψε:
υγ. Πάρτε την ομαδάρα του Σάντος και βγάλτε τον Ίβις. Τώρα βάλτε στη θέση του Φωτάκη. Ή Πέλκα. Ή... Μάρτενς. Και πείτε μου αν θα έπαιρνε τις ίδιες νίκες ή θα είχε τουλάχιστον 20% περισσότερες αποτυχίες. Άντε γιατί έχουν ξεφτιλίσει την κοινή λογική.
Nαι αλλα ο Ιβαν θα πει:Εδωσα τοσα λεφτα για τον Νατχο που τον βαζαμε για 10αρι (αλλα δεν ηταν 10αρι),
μετα εδωσα τοσα λεφτα για Νομποα που τον βαζαμε για 10αρι (αλλα δεν ηταν 10αρι),τωρα εδωσα τοσα λεφτα για Μπερμπατοφ που τον βαζουμε για 10αρι (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 10ΑΡΙ!!!!!!!!)
ΠΑΡΤΕ 1 10ΑΡΙ!!!!! Ε ΠΙ ΤΕ ΛΟΥΣ!!
Sent from my mind using boobs power
Mapogo έγραψε:Αμα μάθει ο Ιβάν για 10ρια 8ρια κ 6ρια , ζήτω που καήκαμε.

εγω ξεκαθαρα δεν θελω να φυγει ο Τουντορ, για πληθωρα λογων, ακομα και αν εχω ενστασεις κυρίως ως προς την διαχείριση ορισμένων παιχτών. ουτε για στημένα ουτε τπτ παρόμοιο δεν με προβληματίζει γιατί απο τον Αύγοστο έχω πει ότι σε μια πρώτη μεταβατική χρονιά θα έχουμε κάποια θέματα αλλά αυτά θα λυθούν εν καιρώ. Η μπάλα που εχει παίξει ανα διαστήματα η ομάδα ειναι εξαιρετικότατη, η δημιουργία φάσεων, το πνίξιμο στον αντίπαλο, οι επιθέσεις με πολλαπλούς τρόπους είτε απο τον άξονα είτε απο τα πλάγια, το παιχνίδι με κατω τη μπάλα...
Αν φύγει θεωρώ ότι μιλάμε για μια τεράστια αποτυχία του συνόλου του οργανισμού ΠΑΟΚ στο να διαχειριστεί τις όποιες στραβές προκύπτουν απο μια πρώτη μεταβατική χρονιά σε ενα πλάνο που θεωρητικά έχει μεσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα, πέρα απο τα 3-4-5 χρόνια το θεμα ειναι να δωθεί ένας χαρακτήρας στην ομάδα (πχ μικροί μ.ο ηλικίας, επιθετικό στυλ παιχνιδιού, ταχυδυναμικά χαρακτηριστικά κτλ κτλ.)
Αν φύγει θεωρώ ότι μιλάμε για μια τεράστια αποτυχία του συνόλου του οργανισμού ΠΑΟΚ στο να διαχειριστεί τις όποιες στραβές προκύπτουν απο μια πρώτη μεταβατική χρονιά σε ενα πλάνο που θεωρητικά έχει μεσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα, πέρα απο τα 3-4-5 χρόνια το θεμα ειναι να δωθεί ένας χαρακτήρας στην ομάδα (πχ μικροί μ.ο ηλικίας, επιθετικό στυλ παιχνιδιού, ταχυδυναμικά χαρακτηριστικά κτλ κτλ.)
K_geo έγραψε:εγω ξεκαθαρα δεν θελω να φυγει ο Τουντορ, για πληθωρα λογων, ακομα και αν εχω ενστασεις κυρίως ως προς την διαχείριση ορισμένων παιχτών. ουτε για στημένα ουτε τπτ παρόμοιο δεν με προβληματίζει γιατί απο τον Αύγοστο έχω πει ότι σε μια πρώτη μεταβατική χρονιά θα έχουμε κάποια θέματα αλλά αυτά θα λυθούν εν καιρώ. Η μπάλα που εχει παίξει ανα διαστήματα η ομάδα ειναι εξαιρετικότατη, η δημιουργία φάσεων, το πνίξιμο στον αντίπαλο, οι επιθέσεις με πολλαπλούς τρόπους είτε απο τον άξονα είτε απο τα πλάγια, το παιχνίδι με κατω τη μπάλα...
Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο.....
joshua έγραψε:Αστειες καταστασεις αλλα εδω φτασαμε να βαλουμε τον Λεβεντη στην βουλη, τον ΑΑ δεν θα επαιρναν καποιοι στα σοβαρα? Βαρεθηκα να ακουω στον ΠΑΟΚ πως οι κακοι παικτες θελουν να φανε τον εκαστοτε προπονητη,τι και αν εχουν αλλαξει 100 παικτες τα τελευταια 7-8 χρονια,ολοι με το που παιρνανε το κατωφλι της τουμπας βαζουν σκοπο να πριονιζουν τον προπονητη...
Ο Λεβέντης στη Βουλή σε πείραξε που άλλωστε είναι πολιτικός τόσα χρόνια από το κάθε μοντέλο, ηθοποιό, πρώην ποδοσφαιριστή που δεν μπορεί να αρθρωσει κoυβέντα;
Αν υπάρχει αρρωστημένο κλίμα αυτό θα γίνεται όχι από ανθρώπους καθαρούς επαγγελματίες αλλά από ανθρώπους που είναι επιρεπεις σε τέτοιες καταστάσεις. Και τελικά η απομάκρυνση Ρατς και Περέιρα μάλλον έχει και σχέση με όλα αυτά που έγιναν πέρσι και όχι τόσο με το αγωνσιτικό ( αν και ήταν οι πιο πεσμένοι παίκτες στον δεύτερο γύρο και τα πλέιοφ πέρσι ). Ολα έχουν το αντίκτυπό τους.
Δεν χρειάζεται να διώξεις όλη την περσινή ομάδα απλά απομακρύνεις τους γερόλυκους της πρώτης χρονιάς Βρύζα με Σαββίδη που άλλωστε δεν έχουν να προσφάρουν και πολλά πράγματα αν και έχουν πείσει τους πάντες ότι δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτούς.
Δηλαδη αν δεν ειχε κανει ολα αυτα κατα διαστηματα, σε ποια θεση θα ηταν η ομαδα,στη ζωνη του υποβιβασμου?
Εισαι λιγο εχθρος του ΠΑΟΚ και εσυ ετσι?K_geo έγραψε:εγω ξεκαθαρα δεν θελω να φυγει ο Τουντορ, για πληθωρα λογων, ακομα και αν εχω ενστασεις κυρίως ως προς την διαχείριση ορισμένων παιχτών. ουτε για στημένα ουτε τπτ παρόμοιο δεν με προβληματίζει γιατί απο τον Αύγοστο έχω πει ότι σε μια πρώτη μεταβατική χρονιά θα έχουμε κάποια θέματα αλλά αυτά θα λυθούν εν καιρώ. Η μπάλα που εχει παίξει ανα διαστήματα η ομάδα ειναι εξαιρετικότατη, η δημιουργία φάσεων, το πνίξιμο στον αντίπαλο, οι επιθέσεις με πολλαπλούς τρόπους είτε απο τον άξονα είτε απο τα πλάγια, το παιχνίδι με κατω τη μπάλα...
Αφου βλεπεις οτι τα τελευταια 90 χρονια που εχουμε αλλαξει 117 προπονητες η ομαδα δεν προλαβαινει να σηκωνει τροπαια...Εγω εχω ξεκινησει εντατικα γυμναστηριο να δυναμωσω ωμους για να κραταω τα τροπαια ψηλα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thanix την Δευ 01 Φεβ 2016, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θέλετε να καταστρέψετε καριέρες εσείς...
Εγώ σκέφτομαι πρώτα τον άνθρωπο.
Να φύγει να πάει να δουλέψει με ανθρώπινες συνθήκες και όχι με κανίβαλους που τρων τις σάρκες τους
SM-G920F
Εγώ σκέφτομαι πρώτα τον άνθρωπο.
Να φύγει να πάει να δουλέψει με ανθρώπινες συνθήκες και όχι με κανίβαλους που τρων τις σάρκες τους
SM-G920F
Ας τον αφήσουν ΄ήσυχο να δουλέψει.Αυτος που πρέπει να αποφασίσει και είναι ο μόνος αρμόδιος είναι ο Αρνεσεν.
Αυτός είναι που έχει την ευθύνη. Κανένας άλλος.
Αν φύγει θέλω Κόλκα ή Μύρτσο

Αυτός είναι που έχει την ευθύνη. Κανένας άλλος.
Αν φύγει θέλω Κόλκα ή Μύρτσο

- navigator11
Συμφωνώ και εγώ μέχρις αηδίας με τον μπλου Βεροιώτη. Θα μιλάμε για τεράστια ΑΝΟΗΣΙΑ να "ξεφορτωθούμε" τον Κροάτη. Προσωπικά, πιστεύω πως ο Τουντορ έχει τα φόντα, αν η λαλακία που μας δέρνει σε κάθε επίπεδο, διοικητικό, οπαδικο, αρδικο κλπ, να φτιάξει εξαιρετική ομάδα. Υπάρχουν δείγματα γραφής ήδη κατά τα μάτια μου αδιαμφισβήτητα!!
Αν θριαμβεύσει ξανά η γαμημένη η εκτροπή από τη λογική, δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστώ για να ξανασχοληθώ. Μου φαίνεται αδιανόητο δλδ πως υπάρχει καν συζήτηση για ενδεχόμενο αποπομπής. Ειδικά όταν τάχα τσαμπουνούσαμε πριν λιγους μόνο μήνες για ... μεταβατική χρονιά. Σκατά στα μούτρα μας!!! Αι σιχτιρια. Δεν μπορώ άλλο, έχω αηδιάσει με όλους και με όλα.
Αν θριαμβεύσει ξανά η γαμημένη η εκτροπή από τη λογική, δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστώ για να ξανασχοληθώ. Μου φαίνεται αδιανόητο δλδ πως υπάρχει καν συζήτηση για ενδεχόμενο αποπομπής. Ειδικά όταν τάχα τσαμπουνούσαμε πριν λιγους μόνο μήνες για ... μεταβατική χρονιά. Σκατά στα μούτρα μας!!! Αι σιχτιρια. Δεν μπορώ άλλο, έχω αηδιάσει με όλους και με όλα.
@τζος
κοιτα. αν σκεφτείς ότι έχουμε πολύ λίγες ήττες αλλά και πολλές ισοπαλίες, δεν μπορείς να πεις ότι η ομάδα χάνει. απλά, δεν έχει -ακόμα- την αναγκαία ικανότητα/τακτική πες το οπως θες, να τελειώνει "δικά" της ματς. Ειδικά αν βαλουμε στη συνάρτηση ότι έχουμε χάσει ματς με ισοπαλία ενώ είχαμε προηγηθεί. χαρακτηριστικό(τατο) το προχθεσινό παράδειγμα, το ματς στις γριές, με πανθρακικό, με παναιτωλικό μεσα και τα χαμένα τετ α τετ, με αεκ που τζαμπα καρδιοχτυπήσαμε ακόμα και με Ξάνθη που δεν παίξαμε καλά κτλ κτλ...
για αυτό και θεωρώ κάπως υπερβολική/εμπρηστική την ερώτηση σου, αλλά τεσπα. καλή καρδιά, αγάπη μονο.
κοιτα. αν σκεφτείς ότι έχουμε πολύ λίγες ήττες αλλά και πολλές ισοπαλίες, δεν μπορείς να πεις ότι η ομάδα χάνει. απλά, δεν έχει -ακόμα- την αναγκαία ικανότητα/τακτική πες το οπως θες, να τελειώνει "δικά" της ματς. Ειδικά αν βαλουμε στη συνάρτηση ότι έχουμε χάσει ματς με ισοπαλία ενώ είχαμε προηγηθεί. χαρακτηριστικό(τατο) το προχθεσινό παράδειγμα, το ματς στις γριές, με πανθρακικό, με παναιτωλικό μεσα και τα χαμένα τετ α τετ, με αεκ που τζαμπα καρδιοχτυπήσαμε ακόμα και με Ξάνθη που δεν παίξαμε καλά κτλ κτλ...
για αυτό και θεωρώ κάπως υπερβολική/εμπρηστική την ερώτηση σου, αλλά τεσπα. καλή καρδιά, αγάπη μονο.

@navigator 11
Σαν να άκουγες τί έλεγα πριν λίγο στο τηλέφωνο με έναν από εδώ μέσα αδερφέ...
@josh
Σε πόσα ματς έπρεπε να χάσεις με βάση την εικόνα του αγώνα;
SM-G920F
Σαν να άκουγες τί έλεγα πριν λίγο στο τηλέφωνο με έναν από εδώ μέσα αδερφέ...
@josh
Σε πόσα ματς έπρεπε να χάσεις με βάση την εικόνα του αγώνα;
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 01 Φεβ 2016, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.