ηδη μας τα κανουν τα χειροτερα.. για να μην αναφερθω και στα ...καλυτερα που απολαμβανει ο gayρος σε καθε παιχνιδι του..Black_White_Heart έγραψε:Ποιος μας λεει οτι και να παρουμε παιχτες δεν θα μας κανουν τα ιδια και χειροτερα?
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Από τον Σαλπιγκίδη ;Demir έγραψε:ουτε καν! επαιζε οταν ηταν 18 στην δ ε8νικη! απο τοτε δεν εχει ποτε... τον 8εωρω λιγο χειροτερο απο το γεωργιαδη...πραγματικα μακαρι να μην ερ8ει...obanebane έγραψε:Ο Κοροβεσης μπορει να ερθει ως αριστερο μπακ.

Αλήθεια, πολύ έξυπνο!sic-4 έγραψε:KOSTAS54 έγραψε:Ο Κοροβεσης παιζει και αριστερο μπακ, το έχει κανει πολλες φορες.
Κι ο Κλαους παιζει και τερματοφυλακας.. το εχει κανει στη συνεντευξη προχθες...
ρε παιδια.. να δουμε και κανεναν παικτη σε κανονικη θεση ρε γμτ...
- Περιπτερος
Δεν ακούμε Πετρουλάκηδες και άλλους ΑΡΔ.
Αναλύουμε και κρίνουμε αυτόνομα και καλοπροαίρετα με αποκλειστικό σκοπό το καλό της ομάδας.
Τώρα αν σατιρίζουμε και λιγάκι, αυτό δεν σημαίνει ότι το κάνουμε με κακή πρόθεση.
Ζήση μην ακούς τίποτα, φέρε τον εξωγήινο με τα πέντε πόδια και θα φροντίσω να του βγει δελτίο ως ΑΜΕΑ μέσω γαύρου.
Αναλύουμε και κρίνουμε αυτόνομα και καλοπροαίρετα με αποκλειστικό σκοπό το καλό της ομάδας.
Τώρα αν σατιρίζουμε και λιγάκι, αυτό δεν σημαίνει ότι το κάνουμε με κακή πρόθεση.
Ζήση μην ακούς τίποτα, φέρε τον εξωγήινο με τα πέντε πόδια και θα φροντίσω να του βγει δελτίο ως ΑΜΕΑ μέσω γαύρου.
ενω ο Κοροβεσης αριστερο μπακ στον ΠΑΟΚ...KOSTAS54 έγραψε:Αλήθεια, πολύ έξυπνο!sic-4 έγραψε:KOSTAS54 έγραψε:Ο Κοροβεσης παιζει και αριστερο μπακ, το έχει κανει πολλες φορες.
Κι ο Κλαους παιζει και τερματοφυλακας.. το εχει κανει στη συνεντευξη προχθες...
ρε παιδια.. να δουμε και κανεναν παικτη σε κανονικη θεση ρε γμτ...
Περίπτερε άσε τα πολλά ποδια γιατί οπως ξέρεις και από το χταπόδι τα πολλά ποδια δεν είναι όλα ποδια
:):):)

- Περιπτερος
eortpol Λες να βολεύει και τίποτα "θηλυκά" ?
Ενας λόγος παραπάνω : σκέψου τι θα κάνει στον gay !!!.
Τέτοιους παίκτες θέλουμε για να .....σουμε τον gay.
Ενας λόγος παραπάνω : σκέψου τι θα κάνει στον gay !!!.
Τέτοιους παίκτες θέλουμε για να .....σουμε τον gay.
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ Περίπτερε ο φίλος δεν το είπε με κακή έννοια το "μαμιέσαι". Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι τόσος ο πόθος μας για καλό εξτρέμ και ειδικά για τον παίκτη αυτόν, που ο συνειρμός, μας οδηγεί εκεί ακριβώς. Γι' αυτό καλόν είναι (ισχύει για όλους) να μην παίζετε με τον πόνος μας, γιατί μερικοί δεν είμαστε εικοσάρηδες ή τριαντάρηδες πλέον...
- Περιπτερος
Εχε υπομονή και πίστη και θα ανταμειφθείς (μάλλον).
Δεν λέω άλλα ... .
Σου είπε κανένας ότι οι λέξεις έχουν άλλες σημασίες ?
Μάλλον σου ρίχνω σε ηλικία και δεν μου αρέσει να με βρίζουν και να με λένε και πιωμένο κλπ.
Δεν εχω βρίσει κανένα από τους συνομιλητές μου.
Δεν λέω άλλα ... .
Μάλλον σου ρίχνω σε ηλικία και δεν μου αρέσει να με βρίζουν και να με λένε και πιωμένο κλπ.
Παιδια τον Κοροβεση δεν τον παρακολουθησει φετος και θελω να ρωτησω αν ειχαμε μια κλιμακα θα τον βαζαμε στο επιπεδου με τον Κιτσιου?
- pisakaipoupoula
Περίπου....ούτε στον ΠΑΣ δε ξεχωρίζει ιδιαίτερα σ εμάς τι να ρθει να κάνει..chri5ti9 έγραψε:Παιδια τον Κοροβεση δεν τον παρακολουθησει φετος και θελω να ρωτησω αν ειχαμε μια κλιμακα θα τον βαζαμε στο επιπεδου με τον Κιτσιου?
- pisakaipoupoula
- Trilofiotis
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αδελφέ Περίπτερε ο φίλος δεν το είπε με κακή έννοια το "μαμιέσαι". Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι τόσος ο πόθος μας για καλό εξτρέμ και ειδικά για τον παίκτη αυτόν, που ο συνειρμός, μας οδηγεί εκεί ακριβώς. Γι' αυτό καλόν είναι (ισχύει για όλους) να μην παίζετε με τον πόνος μας, γιατί μερικοί δεν είμαστε εικοσάρηδες ή τριαντάρηδες πλέον...
Ναι ρε Περίπτερε, αστειευόμουνα, γιατί να βρίσω αδερφό..; Αφου δε τα σηκώνεις τα αστεία, γιατί κάνεις αστειάκια για 5 πόδια κλπ; Καλό το χιούμορ αλλα να μάθουμε και να το δεχόμαστε. Μπερδεύεις τον κόσμο.Περιπτερος έγραψε:Εχε υπομονή και πίστη και θα ανταμειφθείς (μάλλον).
Δεν λέω άλλα ... .
Τεσπα, μακάρι να ανταμειφθούμε απτο χταπόδι που έρχεται.
- john4serres
πως συνδεουν τζαβελλα-σπυροπουλο με κοροβεση ???
εχει δει κανενας σας τον κοροβεση αριστερο μπακ ?
αριστερο μπακ ειναι ο μιχαήλ απ οτι ξερω
εχει δει κανενας σας τον κοροβεση αριστερο μπακ ?
αριστερο μπακ ειναι ο μιχαήλ απ οτι ξερω