Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
διαβασα την "λιστα" των παικτων που ζητησε ο Αγγελος...
τι να πω τα χω χαμενα σαν και αυτον ενα πραμα
Αν όντως έχεις κάποια πληροφόρηση δώσε πόνο. Έχουμε αντέξει τόσες τριαροτεσσάρες στο Ναζλίδη θα κολλήσουμε;
Να χαρείς , μη μας κρατάς άλλο σε αγωνία.Κρεμόμαστε από τα χείλη σου , ενημέρωσέ μας....Athens έγραψε:διαβασα την "λιστα" των παικτων που ζητησε ο Αγγελος...
-
τσιριγώτης
Θέλω την λίστα του σιντλερ τώρα άθενς δωσε τροφή στον λαο
:) και την πηγή σου
το καλοκαιρι ζητησε Κυριακο Παπαδοπουλο (αν μπορουσε να τον παρει δανεικο) και Στελιο Μαλεζα, τον Βυντρα που παιζει και δεξια, και Φυντανιδη για βαθος ροστερ..
ηταν συμφωνος με την επιλογη του Γουτα, χωρις να ειναι επιλογη του...
Στην λιστα ήταν και ο Λιλα του ΠΑΣ ο οποιος κοπηκε δεν ξερω γιατι..
στα εξτρεμ ηταν Μανουσος, Τζανης και Κοροβεσης..
για χαφ Ταχτσιδη και Ελινη Δημουτσο
επιθετικο ηθελε τον Μπεν και τον Πετροπουλο
τον Ιανουαριο ήθελε
Θωμάς Ναζλίδη,
Ολιβιέ Μπουμάλ,
Τετέ κι Ίλιτς
για τον Ναζλιδη το επιβεβαιωσε ο ιδιος ο παικτης, για τον Μπουμαλ ειχε απαιτησεις παραλογες ο νιονιος και αντι για Τετε του εφεραν Νομποα (ευτυχως) τωρα για Ιλιτς κατι ακουστηκε για καλοκαιρι
αυτα..
ηταν συμφωνος με την επιλογη του Γουτα, χωρις να ειναι επιλογη του...
Στην λιστα ήταν και ο Λιλα του ΠΑΣ ο οποιος κοπηκε δεν ξερω γιατι..
στα εξτρεμ ηταν Μανουσος, Τζανης και Κοροβεσης..
για χαφ Ταχτσιδη και Ελινη Δημουτσο
επιθετικο ηθελε τον Μπεν και τον Πετροπουλο
τον Ιανουαριο ήθελε
Θωμάς Ναζλίδη,
Ολιβιέ Μπουμάλ,
Τετέ κι Ίλιτς
για τον Ναζλιδη το επιβεβαιωσε ο ιδιος ο παικτης, για τον Μπουμαλ ειχε απαιτησεις παραλογες ο νιονιος και αντι για Τετε του εφεραν Νομποα (ευτυχως) τωρα για Ιλιτς κατι ακουστηκε για καλοκαιρι
αυτα..
-
ron-swanson
Ενταξει, η αμυνα μια χαρα θα ηταν με αυτους. Για τους μεσους και τους επιθετικους ομως...
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Πλην Βυντρα (που και παλι σε σχεση με Κατσικα θα βοηθουσε) όλοι οι υπόλοιποι ειναι εξαιρετικες επιλογες και θα είχαμε μεγαλυτερη ποιοτητα και βαθος στην αμυνα. Επιπλεον ηταν και εφικτοι στόχοι (εκτος απο τον Κυριακο).
Ο Λιλα πήγε Παρμα. Πολύ καλος παικτης.
Μανουσος και Κοροβεσης θα επαιζαν βασικοι στα εξτρεμ...δυστυχώς.
Ταχτσίδης και Δημουτσος θα εδιναν βαθος. Και οι δυο είναι καλυτεροι απο Τσανδαρη και Μαντουρο.
Μπεν και Πετροπουλος είναι στο επίπεδο του Παπαδόπουλου. Ισως και καλυτερες λύσεις γιατί είναι νεότεροι.
Ολοι θα μπορουσαν να ερθουν με λιγα σχετικά χρήματα. Οι περισσότεροι λογικα, θα βοηθουσαν.
Μπουμαλ και Τετε είναι πολύ καλες επιλογες. Θα είχαμε ενα καλό εξτρεμ σε καλή ηλικία. Ο Τετε που ειδα στο ματς με τον Πλατανια παίζει άνετα βασικός στον ΠΑΟΚ, ακομα και για Πρωταθλητισμό.
Ναζλιδης και Ιλιτς είναι λύσεις αναγκης. Και δυστυχως ακομα και σημερα εχουμε αναγκη στα εξτρεμ.
Γενικα δεν νομιζω οτι ηταν "γελοιες" επιλογες. Μια χαρα παικτες μου φαινονται.
Ο Λιλα πήγε Παρμα. Πολύ καλος παικτης.
Μανουσος και Κοροβεσης θα επαιζαν βασικοι στα εξτρεμ...δυστυχώς.
Ταχτσίδης και Δημουτσος θα εδιναν βαθος. Και οι δυο είναι καλυτεροι απο Τσανδαρη και Μαντουρο.
Μπεν και Πετροπουλος είναι στο επίπεδο του Παπαδόπουλου. Ισως και καλυτερες λύσεις γιατί είναι νεότεροι.
Ολοι θα μπορουσαν να ερθουν με λιγα σχετικά χρήματα. Οι περισσότεροι λογικα, θα βοηθουσαν.
Μπουμαλ και Τετε είναι πολύ καλες επιλογες. Θα είχαμε ενα καλό εξτρεμ σε καλή ηλικία. Ο Τετε που ειδα στο ματς με τον Πλατανια παίζει άνετα βασικός στον ΠΑΟΚ, ακομα και για Πρωταθλητισμό.
Ναζλιδης και Ιλιτς είναι λύσεις αναγκης. Και δυστυχως ακομα και σημερα εχουμε αναγκη στα εξτρεμ.
Γενικα δεν νομιζω οτι ηταν "γελοιες" επιλογες. Μια χαρα παικτες μου φαινονται.
θα διαφωνησουν οι περισσοτεροι αλλα πιστευω οτι οι καλοκαιρινες επιλογες ειναι πολυ καλες.προσωπικα εκτος απ τον ταχτσιδη,τον βυντρα και τα εξτρεμ οι αλλοι θα μου αρεζαν στον ΠΑΟΚ.
Απ τις χειμερινες επιλογες μονο ο Μπουμαλ μπορει να παιξει στην ομαδα ολοι οι αλλοι ειναι το πολυ για καναν Ατρομητο.
Αν παντως ισχυει η λιστα συμπεραινω οτι ο ΑΑ μπορει να σου φτιαξει μια καλη ομαδα με φτηνες επιλογες στην οποια πρεπει να προσθεσεις 3-4 παικταραδες για να ανεβεις επιπεδο.
Εν ολιγεις ειναι πολυ καλος στο να σου βαλει τις βασεις ωστε αργοτερα με τις καταλληλες κινησεις ν ανεβεις επιπεδο.
Απ τις χειμερινες επιλογες μονο ο Μπουμαλ μπορει να παιξει στην ομαδα ολοι οι αλλοι ειναι το πολυ για καναν Ατρομητο.
Αν παντως ισχυει η λιστα συμπεραινω οτι ο ΑΑ μπορει να σου φτιαξει μια καλη ομαδα με φτηνες επιλογες στην οποια πρεπει να προσθεσεις 3-4 παικταραδες για να ανεβεις επιπεδο.
Εν ολιγεις ειναι πολυ καλος στο να σου βαλει τις βασεις ωστε αργοτερα με τις καταλληλες κινησεις ν ανεβεις επιπεδο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αν ισχύει η συγκεκριμένη λίστα θα μιλήσω μόνο για τις χειμερινές επιλογες και νομίζω πως ευτυχώς που δεν αποκτήθηκε κανένας από αυτούς. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από καθαρό εξτρέμ και κανείς από τους παραπάνω δεν είναι. Λογικά ο Άγγελος ρωτήθηκε για ονόματα και έδωσε τα παραπάνω και ευτυχώς ο Βρυζας την απέρριψε. Βέβαια το "έγκλημα " έγινε με την μη έλευση του εξτρέμ αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση.
Τωρα αν θέλουμε να γίνει ο ΠΑΟΚ πλατανιά ή Γιάννενα ή νιονιος θα τα καταφέρναμε αρκετά άνετα και αυτό φυσικά δε θέλουμε να γινει
Τωρα αν θέλουμε να γίνει ο ΠΑΟΚ πλατανιά ή Γιάννενα ή νιονιος θα τα καταφέρναμε αρκετά άνετα και αυτό φυσικά δε θέλουμε να γινει
Καμιά 15αρια παίχτες σύνολο δηλαδή, που ούτε ένας δεν έπαιξε σε ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ.
Εκτός του Βύντρα, που γελάει και το τσιμεντοκονίαμα.
Στοιχήματα στην καλύτερη οι περισσότεροι.
Δηλαδή, όπως πέρυσι πήραμε 11+6 φέτος και είδαμε πχιότητα
έτσι και φέτος θα μιλάγαμε για καμιά 10αρια ''στοιχήματα'' . Είναι αυτό το έργο μακέτο;
Άσε που πάει περίπατο το ''έχω 27 παίχτες''.
Αλλά αυτό είναι το λιγότερο έχει πάει περίπατο η λογική απ όλους εκεί μέσα εδώ και καιρό.
Τιμωρία, να βλέπουν όλοι καθημερινά από 5 παιχνίδια των γαυρω-βάζελων να βλέπουν σε ποιούς
δώρισαν
το πρωτάθλημα επειδή ήταν απασχολημένοι με το να τις μετράνε για να δουνε ποιός την έχει μεγαλύτερη
την πείρα σε πρωταθλητισμό.
Εκτός του Βύντρα, που γελάει και το τσιμεντοκονίαμα.
Στοιχήματα στην καλύτερη οι περισσότεροι.
Δηλαδή, όπως πέρυσι πήραμε 11+6 φέτος και είδαμε πχιότητα
έτσι και φέτος θα μιλάγαμε για καμιά 10αρια ''στοιχήματα'' . Είναι αυτό το έργο μακέτο;
Άσε που πάει περίπατο το ''έχω 27 παίχτες''.
Αλλά αυτό είναι το λιγότερο έχει πάει περίπατο η λογική απ όλους εκεί μέσα εδώ και καιρό.
Τιμωρία, να βλέπουν όλοι καθημερινά από 5 παιχνίδια των γαυρω-βάζελων να βλέπουν σε ποιούς
δώρισαν
το πρωτάθλημα επειδή ήταν απασχολημένοι με το να τις μετράνε για να δουνε ποιός την έχει μεγαλύτερη
Μεγάλη κουβέντα. Το φετινό πρωτάθλημα το δωρίσαμε.Karelias έγραψε: Τιμωρία, να βλέπουν όλοι καθημερινά από 5 παιχνίδια των γαυρω-βάζελων να βλέπουν σε ποιούς
δώρισαν
Η ομαδα δεν θα επαιρνε το πρωταθλημα οτι λαθη και να μην εκανε.Αυτο που μπορουσε να κανει ειναι να εκθεσει το συστημα παραπανω απ οτι το εξεθεσε.Απο την στιγμη που διωξαν τον Νταλας και ανελαβαν παλι ολους τους ορισμους
δεν υπηρχε ελπιδσ.Και να εμενε ο Νταλας παλι θα ταν πολυ δυσκολο.Ομαδα που δεν ελεγχει την ΕΠΟ δεν παιρνει πρωταθλημα.
δεν υπηρχε ελπιδσ.Και να εμενε ο Νταλας παλι θα ταν πολυ δυσκολο.Ομαδα που δεν ελεγχει την ΕΠΟ δεν παιρνει πρωταθλημα.
- ΑποστόληςΑ
Τα παρακάτω ισχύουν εφόσον είναι αληθή τα ονόματα.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ:
Ο Κυριάκος δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει, αλλά είναι πουλενάρα.
Ο Μαλεζάς καλούτσικος είναι, θα ήθελα να τον είχαμε. Στα ίδια και ο Φυτανίδης.
Τον Βύντρα ούτε γι' αστείο.
Για το Γούτα ακόμη προσπαθούμε. Μάλλον σε Ολυμπιακό τον κόβω.
Από τα χαφ ο Λίλα ήταν πράγματι καλός παίκτης, αλλά πήγε Πάρμα.
Τον Μανούσο δεν τον γουστάρω ιδιαίτερα,
Ο Κοροβέσης έτσι κι έτσι.
Τον Τζάνη δεν τον γνωρίζω καλά για να έχω άποψη. Ξέρω ότι έπαιζε στον ΠΑΣ για 8,5 έτη, αλλά ο Χριστόπουλος δεν του έκανε καλή προσφορά για ανανέωση συμβολαίου (κάτι δείχνει αυτό) και κατέληξε στον Πανθρακικό.
Ο Ταχτσίδης είναι καλούτσικος, αλλά θα ζήταγε πολλά λεφτά και δεν νομίζω ότι αξίζει πάνω από 400.
Ο Αλβανογεννημένος Ελίνι Δημούτσος δεν μ' αρέσει.
Δεν μ' αρέσουν ούτε ο Μπεν ούτε ο Πετρόπουλος
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-5
Ο Τετέ και ο Μπουμάλ θα βοηθούσαν. Δεν είναι πρωτοκλασάτες επιλογές αλλά χρήσιμοι παίκτες, ιδιαίτερα ο πρώτος.
Ναζλίδης και Ίλιτς δεν μ' αρέσουν.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ:
Ο Κυριάκος δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει, αλλά είναι πουλενάρα.
Ο Μαλεζάς καλούτσικος είναι, θα ήθελα να τον είχαμε. Στα ίδια και ο Φυτανίδης.
Τον Βύντρα ούτε γι' αστείο.
Για το Γούτα ακόμη προσπαθούμε. Μάλλον σε Ολυμπιακό τον κόβω.
Από τα χαφ ο Λίλα ήταν πράγματι καλός παίκτης, αλλά πήγε Πάρμα.
Τον Μανούσο δεν τον γουστάρω ιδιαίτερα,
Ο Κοροβέσης έτσι κι έτσι.
Τον Τζάνη δεν τον γνωρίζω καλά για να έχω άποψη. Ξέρω ότι έπαιζε στον ΠΑΣ για 8,5 έτη, αλλά ο Χριστόπουλος δεν του έκανε καλή προσφορά για ανανέωση συμβολαίου (κάτι δείχνει αυτό) και κατέληξε στον Πανθρακικό.
Ο Ταχτσίδης είναι καλούτσικος, αλλά θα ζήταγε πολλά λεφτά και δεν νομίζω ότι αξίζει πάνω από 400.
Ο Αλβανογεννημένος Ελίνι Δημούτσος δεν μ' αρέσει.
Δεν μ' αρέσουν ούτε ο Μπεν ούτε ο Πετρόπουλος
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-5
Ο Τετέ και ο Μπουμάλ θα βοηθούσαν. Δεν είναι πρωτοκλασάτες επιλογές αλλά χρήσιμοι παίκτες, ιδιαίτερα ο πρώτος.
Ναζλίδης και Ίλιτς δεν μ' αρέσουν.
Ο Χριστόπουλος δεν εναφέρεται από τον Athens πιο πάνω, από ποιά λίστα/πηγή τον είδες; και επίσης, ποιός είναι αυτός;