Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
fidel

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από fidel »

3 ατομα φερνουν την διχόνοια ΑΑ ΖΒ και ΔΣ πρεπει να αποχωρήσουν αμεσα.Δεν θελω να ακουω αλλο ανακριβιες. Και λασπη ....ναι καποια μπορούμε να πουμε οτι ισχύουν αλλα ενα μικρο ποσοστο και για τους τρείς
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

nikolasf έγραψε:Στο καλό και να μας γράφεις προπονητοφάγε, ατσαλάκωτε, ΑΡΔοκόλακα,δημοσιοσχεσήτη βαζελόφιλε!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Που είσαι ρε Νικόλα;
Άρα φεύγει οριστικά ή θα μείνει μέχρι να φύγει;
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

εμεις ειμαστε ολα τα.παραπανω αδελφε σαν λαοςκαι αν θες απέδειξε μου το αντίθετο
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Εκτοςτο βαζελο...σε αυτο δεν συζηταμε για το λαο
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ας αρχισουμε αδελφια καποια στιγμη να κανουμε την αυτοκριτικη μας σαν λαος κατι κανουμε και.εμεις λαθος
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

eorptol έγραψε:Εκθέτει τον ζηση με αυτά που γράφει γιατί και το γλυψιμο έχει κάποια όρια αλλά δεν το καταλαβαινει
Μια χαρά το καταλαβαίνει,απλά προσπαθεί να κάνει κονέ με τον επόμενο ΤΔ.(ελληνα) ;)
Asimos

Re: Re:

Δημοσίευση από Asimos »

Ale έγραψε:
Asimos έγραψε:Νομίζω πως αρκετά τράβηξε το αστείο, αν είναι αστείο.

Η παραίτηση του ΖΒ έσκασε ξαφνικά, ενώ μερίδα του κόσμου επιθυμούσε/απαιτούσε να αποχωρήσει αυτός υλοποίησε την επιθυμία. Όχι και ξαφνικά. Εξ άλλου υποτίθεται ότι είχε παραιτηθεί στην Ξάνθη. Σήμερα από το πρωί κάνω ανασκόπηση μέσα στο μυαλό μου και προσπαθώ να θυμηθώ όσα περισσότερα μπορώ απο αυτή τη πολύχρονη σχέση του με τον ΠΑΟΚ, αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αντιπρόεδρος, ΤΔ, Πρόεδρος και ΤΔ, ο τελευταίος ρεβολουσιόν, αυτός που πούλησε την ομάδα στον Σαββίδη αφού απέτυχε (λολ) να τη δώσει σε Σαχπατζοφλωρίδηδες, αυτός που ενώ ήταν πρόεδρος μετά έγινε πάλι ΤΔ και τώρα χαιρέτησε.

Όλο αυτό το διάστημα έχω ακούσει τα άπειρα, τα περισσότερα άσχημα. Μίζας, πρασινοφρουρός, ανακατοσούρας, ατσαλάκωτος τα περισσότερα γνωστά αλλά από όσα άκουσα κατά καιρούς, κι ας ήταν καλό χιούμορ, προσωπικά δεν μπόρεσα να διασταυρώσω τίποτα. Αν κόβονταν αποδείξεις για τα τρυπήματα, η Ελλάδα θα αγόραζε την Γερμανία. Στον πλανήτη ΠΑΟΚ με πρόσχημα την ντομπροσύνη που αντιπροσωπεύει ο σύλλογος έχουμε μπερδέψει λίγο τις έννοιες, τα διακριτά όρια μεταξύ αποτυχίας και στησίματος. Έχουμε κάνει το απρόμαυρο κόκκινο και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το φίλο από τον εχθρό, παρά μόνο βολεμένοι στον μικρόκοσμο μας ανάλογα σε ποια κλίκα είναι αυτοτοποθετημένος ο καθένας μας: Προπονητοφάγοι, προπονητολάγνοι, μεταγραφάκηδες, διοικητικοί, οικονομολόγοι, δικηγόροι, διαπραγματευτές, διαμεσολαβητές... Φαν του Άγγελου, του Μπόλονι, του Στέφενς, πολέμιοι του 14, του Γιδιού των πράσινων παιδιών...

Γενικά ταμπεραμέντο από τα λίγα, και ίσως οι μόνοι στην Ευρώπη που άμα μας καυλώσει μπορούμε να στείλουμε τον όποιο πρόεδρο για βρούβες, τον όποιο ιδιοκτήτη στον αγύριστο. Και λέω οι μόνοι γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται στη Λατινική Αμερική.

Αποκομμένοι οι περισσότεροι από την υπόλοιπη φίλαθλη χώρα έχουμε 100% άγνοια για το τι γίνεται ακριβώς στο ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα κι έξω. Στηρίζουμε δυναμικά αυτά που μας αρέσουν ασχέτως αν είναι μια τρύπα στο νερό και μισούμε φανατικά ότι δεν μας κάθεται όπως θέλουμε. Όπως θα θέλαμε. Όταν θα θέλαμε.

Μας πειράζουν τα ΜΜΕ, ΑΡΔ τους λέμε 24 ώρες το 24ωρο και αν δεν υπήρχανε δεν θα μας πείραζε. Δεν μας απασχολεί που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε το δίκιο μας με κανέναν τρόπο, αρκεί να μην υπάρχουν ΑΡΔ. Ίσως ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός (μαζί με το λήκι) σύλλογος, του οποίου οι αρδ τρέφονται από την καταστροφή του.

Μας πειράζουν οι αργόμισθοι, οι υπάλληλοι, οι φίλοι, οι συγγενείς και οι κολλητοί λες και εμείς στη θέση τους θα κάναμε κάτι άλλο. Θα κάναμε διαφορετικές επιλογές. Θα επιλέγαμε διαφορετικούς συνεργάτες... Και ο Αποστολόπουλος είναι καλύτερο μπακ από εμένα, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν κάνει. Το ότι εγώ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ αποδειχθώ λαμόγιο, ΑΝ πάρω την θέση, δεν αθωώνει τους σημερινούς αργόμισθους, υπαλλήλους, φίλους, συγγενείς και κολλητούς.

Υπερευαίσθητοι σε βαθμό κακουργήματος σε αυτά που δεν θέλουμε, με συμμάχους κάτι γαμάτους ραδιοφωνατζήδες που αντί για μικρόφωνα έχουν μια τρόμπα και φουσκώνουν μυαλά. Μυαλά ανίκανα να φιλτράρουν το παραμικρό για το αληθές του πράγματος. Ανίκανα παντελώς να συζητήσουν στοιχειωδώς, να ακούσουν μια αντίθετη άποψη.

Ο Βρύζας είναι το τελευταίο "εξιλαστήριο θύμα" κι αυτό γιατί μέσα στην επτάχρονη, οκτάχρονη πορεία του μέσα στον ΠΑΟΚ το πρόσημο είναι θετικό. Έκανε παραπάνω από όσα υπολόγιζα, λιγότερο επιτυχημένα από όσα υπολόγιζα. Να παραμείνει δηλαδή;

Στο ατέρμονο γαϊτανάκι καταστροφολογίας δεν πρόκειται να αναμειχθώ, όποιος έχει να μου πει με ονόματα, πράγματα και καταστάσεις τι έκανε και δεν το μάθαμε οι υπόλοιποι, ας το πει, αλλιώς να αναμασήσει φήμες και παραμύθια τον κατατάσσει αυτομάτος στους καταστροφείς της ομάδας μου. Το ένα το είπες μόνος σου παραπάνω: Σαχπατζοφλωρίδης. Έπονται Σαβίνηδες, Μπερέτηδες, Δώνηδες, Σπυροτζαβέλες, Κ@τσουράνηδες, κολλητηλίκια με συνδέσμους και πάει λέγοντας.

Αν έφευγε, έπρεπε να φύγει τελευταίος. Έχουν σειρά άλλοι πρώτα. Που έχουν κάνει ΠΟΛΥ μεγαλύτερο κακό τον τελευταίο καιρό. Αν κάποιοι κάνουν κακό τον τελευταίο καιρό, αυτός διαβρώνει την παε χρόνια τώρα. Να φύγει πρόπερσι.
Στο σχόλιο για την τρόμπα δεν θα με "μπελδισεις";
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

bye, bye
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

"Παρότι από το πρωί τον ψάχνουν για να τον ενημερώσουν πως ο Σαββίδης δεν έχει κάνει αποδεκτή την παραίτησή του(κατα 24), εμφανίστηκε μόνο στο πάρκινγκ του γηπέδου για να πάρει κάποια πράγματα από το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε"

τι φαση μουτρακια?δεν τον εβρισκε κανεις και εμφανιστηκε ως μπατμαν και εξαφανιστηκε διχως να τον βρουν-μαλιστα..

"Οι σκατόψυχοι νίκησαν τον Βρύζα"

δημοσιογραφος που ειναι ΠΑΟΚτσης..σαν να εχει μπερδεψει τη μαχη,η μαχη ειναι ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι..μαλλον τα εχει μπερδεμενα..το εργο δεν ειναι ο ΠΑΟΚ μαγκες αυτο που εχει σημασια ειναι η μαχη του βρυζα με τους σκατοψυχους,αυτη η μαχη επταετιας τελικα εληξε,ο βρυζας εχασε οι σκατοψυχοι νικησαν..
κατακαημενη ρουμελη λεω εγω..

"Έπρεπε να φύγει το περασμένο καλοκαίρι, όμως η αφέλεια μνημείο που έχει στο κεφάλι του ώρες - ώρες τον έκανε να πιστέψει πως μπορεί να πείσει τον Αναστασιάδη να λειτουργήσει στον σύγχρονο ΠΑΟΚ "-

αφελεια ο βρυζας ..μαλιστα απο τη πολυ αφελεια ηταν κρυμμενος και δεν μιλουσε ωστε να τη γλυτωνει..7 χρονια..μαλλον την αφελεια της τσεπης εννοει ο ποιητης..

"η αφέλεια μνημείο που έχει στο κεφάλι του ώρες - ώρες τον έκανε να πιστέψει πως μπορεί να πείσει τον Αναστασιάδη να λειτουργήσει στον σύγχρονο ΠΑΟΚ. Γελούσα τότε, αλλά επειδή του έχω τεράστια αδυναμία είπα να μη λειτουργήσω απέναντι στα πιστεύω του -"

εδω ο πραγματικα μειωμενης νοημοσυνης αρδ καρφωνει τον ιδιο του τον εαυτο,παραδεχομενος οτι γελουσε,προφανως στους καφεδες με τον ζβ ,μαλιστα αναγνωριζει στον εαυτο του λειτουργια ,κατα το δοκουν,της κρισης του, να λειτουργει κατα της ομαδας..ποιος εισαι ρε μεγαλε,εσυ επετρεψες να γινουν ολα ,εδωσες χαρη μεγα κολακα στον ΠΑΟΚ ..και ολα αυτα επειδη εχεις τεραστια αδυναμια οχι στον ΠΑΟΚ αλλα στον ζβ. ..μαλιστα η κυρια...

"Μετά την Ξάνθη, εξαγριωμένος από το γεγονός πως δεν μπορούσε να ελέγξει τα όσα γίνονταν στο αγωνιστικό τμήμα και το γεγονός πως ο Σαββίδης λειτουργούσε χωρίς να αντιλαμβάνεται τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ρόλο που συνειδητά ακύρωνε και ο Αναστασιάδης, έστειλε επιστολή στον μεγαλομέτοχο. "

με λιγα λογια οταν ακομα ο ΠΑΟΚ ηταν πρωτος ο ζβ που δεν μιλουσε και κρατιοταν υποτιθεται, εκανε την ομαδα μπουρδελο..τι σημαινει εστειλε επιστολη?διαμαρτυριας?

"Ο Βρύζας κρατούσε την ισορροπία των δύο κόσμων του ΠΑΟΚ. Πλέον δεν υπάρχει και η ΠΑΕ καλείται να διαχειριστεί με προσωπικότητα την απομάκρυνσή του. Θα μου επιτρέψετε να πιστέψω πως δεν είναι σε θέση να το καταφέρει αυτό, εκτός και αν αλλάξει πολιτική "

ο θανατος του θεου ενα πραγμα..παει ο ΠΑΟΚ παιδια εφυγε ο βρυζας..

"Τον σπίλωσαν, είπαν ψέματα για αυτόν δεκάδες,"

εγω παντως αλλα αρθρα διαβαζω..που συκοφαντουν καποιον αλλο ..η κανω λαθος??

"Γελάω με το ότι ήταν μόνο τα λεφτά που τον κρατούσαν στην ομάδα. Αν κάνει τον μάνατζερ, τα λεφτά που έπαιρνε από τον ΠΑΟΚ σε έναν χρόνο θα τα έβγαζε από την προμήθεια μίας καλής μεταγραφής σε ομάδα "

να το δουμε αυτο...παντως 7 χρονια στα μουλωχτα κινηθηκε,να μεινει αφθαρτος δε βγηκε μπροστα πουθενα.

"Επέστρεψε, έγινε τεχνικός διευθυντής και συμμετείχε στο πιο πετυχημένο πρότζεκτ της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ"
-

το ποιο???

"Θα έχω την εικόνα να περπατάω στο δάσος μιλώντας με ανοιχτή ακρόαση γιατί είχε χαλάσει το κινητό του και φοβόμασταν μη χαθεί, θα έχω την εικόνα που τον έφερνε να κάνει τέσσερα πέντε χιλιόμετρα όταν έπαιζε η ομάδα από το άγχος του, θα έχω την εικόνα να μας λέει την ιστορία που κατέβηκε στο Δερβένι όταν ήρθε για πρώτη φορά Θεσσαλονίκη για να το πάρει με το πόδι γιατί είχε κολλήσει το λεωφορείο στο χιόνι. -"

μετα φταιμε εμεις που μιλαμε για φιλαρακια??φτανει κολκα πολυ η συκοφαντια στον βρυζα απο αα..αρθρο μετα το αρθρο ..τα γραφεις τα κειμενα κατα του βρυζα..

κατακαημενε ΠΑΟΚ και καταραμενε, να σου τρωνε τις σαρκες και οι οπαδοι σου να κοιμουνται..
ευτυχως ξυπναμε..
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εντωμεταξυ (και για να το δουμε λιγο ψυχρα) και ο Νταμπιζας εκανε μια χαρα ομαδα στον βαζελο που πηρε και κυπελλο και επειδη δεν πετυχαν οι φετινες μεταγραφες των εδιωξαν. Στον ΠΑΟΚ (ειδικα οι ΑΡΔ μας) τι ερωτα εχουν με τον Βρυζα δεν μπορω να καταλαβω.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

" Όσοι δεν ζούνε τον ΠΑΟΚ από μέσα, αδυνατούν να καταλάβουν τι σημαίνει Βρύζας για την ΠΑΕ. Βάζω και τους παίκτες μέσα. Περιμένω να δω αντιδράσεις και από αυτούς. Αν ένα πρόβλημα είναι σοβαρό στον ΠΑΟΚ, είναι τα παντελόνια που δεν φαίνεται πως φορά.

Μακάρι να βρεθεί καλύτερος, μακάρι να κάνει κάτι που τον γεμίζει στη ζωή του. Εμένα καψούρα μου ήταν και είναι, δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι της απαξίωσής του για να χορτάσει αίμα ο πολεμοχαρής."

Δεν είναι μια απλή φιλία αυτή, είναι ένα φλογισμένο πάθος...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ενταξει ανετα τον γουσταρει. :lol:

Μπορει και να τα ειχαν σε καποια φαση. Ο Κολκας λες και τον χωρισε γκομενα κανει. Πραγματικα ειναι για γελια και δεν το καταλαβαινει κιολας.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μπραβο παντως στον ζηση μεγαλος μαγκας.
με το που βγαινει η ανακοινωση σε λιγες ωρες παραιτειται και αφηνει τον αγγελο εκτεθειμενο στα ματια ολων και των παικτων και των φιλαθλων

τωρα αρχιζουν τα δυσκολα για καποιους που δεν θα υπαρχει ο ζησης
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Χθες το πήρε ψύχραιμα, αλλά σημερα που δεν οριστικοποιείται από την ΠΑΕ δίνει τα ρέστα του για να "μεταπειστεί" και να μείνει. Λες;
Ο ίδιος το ερμηνεύει σαν "την ύστατη προσπάθεια" αλλά μπορεί απλά να κοιμούνται στην ΠΑΕ ως συνήθως. Τέτοιο πετυχημένο επιτελείο άλλωστε δεν είναι δυνατόν να αλλάξει μέσα σε μια νύχτα.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Εγω αν δεν δω ανακοινωση δεν πιστευω τιποτα..
και φυσικα για να μην παρεξηγηθουμε..το οτι φευγει (κατα τα φαινομενα) ο ζησης απο ΜΟΝΟ του δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ...το θεμα ειναι να αλλαξει η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της ΠΑΕ και να αρχιζουμε να λειτουργουμε ως κανονικη ποδοσφαιρικη εταιρεια..
με τεχνοκρατες , με τμημα σκαουτινγκ με με με με... (ονειρικο ετσι?)

υγ. για την τελευταια προταση βεβαια..με τους τεχνοκρατες ..που σημαινει οτι θα ειναι και πιο ψυχροι δεν ξερω πως θα ταιριαξουμε εμεις σαν οπαδοι...παντως απο την εποχη της ...βουβαμαρας και της μουγκαμαρας .. χειροτερα δεν παιζει να ειναι!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”