Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Μάγκες, ξέρετε τι ποσό είναι το 1.3;
Η αεκ πέρυσι και φέτος είχε ταβάνι στα συμβόλαια το 1.2.
Στον ΠΑΟΚ 1.3 παιρνει ο Ντεσποντοφ και 1.5 ο Ζιφκο.
Όλοι οι άλλοι παρακάτω.
Ο Καμαρά τόσα χρόνια με εμφανισαρες στον γαύρο δεν πέρασε το εκατομμύριο σε συμβόλαιο.
Οι περισσότερες ομάδες σε Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία δίνουν κάνω από εκατομμύριο μόνο στους παικταραδες τους.
Αλλά Κλάιν, λίγα δίνουμε στον παίκτη, δεν θα έχει να φαει με 1.3... 100+ χιλιάρικα τον μήνα... Για 3 χρόνια. Στην τσέπη. Πόσα άραγε βάζει στα ταμεία η ομάδα όταν γεμίζει η Τούμπα;
Ο παίκτης έπαιρνε 1.7 στην Μπενφίκα.
Ο ΠΑΟΚ είναι βήμα πίσω στην καριέρα του, και αυτό πρέπει να αποτυπωθεί και μισθολογικά.
Αντί να στηρίζουμε την διοίκηση, καθόμαστε και ζητάμε να χορεύει στον Ρυθμό του κάθε παίκτη και μανατζαρεου που θέλει να εκμεταλλευτεί καταστάσεις.
ΥΓ. Είχε πει ο Κυριάκος πως έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Ελπίζω σε αυτά να ήταν και η ανανέωση του Βαρελα μετά το νταμπλ.
Όλοι οι άλλοι παρακάτω.
Ο Καμαρά τόσα χρόνια με εμφανισαρες στον γαύρο δεν πέρασε το εκατομμύριο σε συμβόλαιο.
Οι περισσότερες ομάδες σε Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία δίνουν κάνω από εκατομμύριο μόνο στους παικταραδες τους.
Αλλά Κλάιν, λίγα δίνουμε στον παίκτη, δεν θα έχει να φαει με 1.3... 100+ χιλιάρικα τον μήνα... Για 3 χρόνια. Στην τσέπη. Πόσα άραγε βάζει στα ταμεία η ομάδα όταν γεμίζει η Τούμπα;
Ο ΠΑΟΚ είναι βήμα πίσω στην καριέρα του, και αυτό πρέπει να αποτυπωθεί και μισθολογικά.
Αντί να στηρίζουμε την διοίκηση, καθόμαστε και ζητάμε να χορεύει στον Ρυθμό του κάθε παίκτη και μανατζαρεου που θέλει να εκμεταλλευτεί καταστάσεις.
ΥΓ. Είχε πει ο Κυριάκος πως έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Ελπίζω σε αυτά να ήταν και η ανανέωση του Βαρελα μετά το νταμπλ.
Strafnik Θελω να πιστευω πως δεν αναφερεσαι ΚΑΙ σε εμενα και οτι απλα πιαστηκες απο το σχολιο μου για να γραψεις αυτα που γράφεις. Αν οχι, ψαξε να βρεις τα σχολια μου απο τον μακρινο Ιουλιο του 2023, που οι περισσότεροι ειχανε ξοφλημενη την ομαδα και τα εχωναν στους πάντες και τα πάντα, και μετα τα ξαναλεμε.
Daskalos_4
δυστυχώς αναφέρομαι κ σε σένα γιατι χρησιμοποιησες την λέξη αρκετές φορές ,αν δεν κάνω
μεγάλο λάθος ,
το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να μπλέκω σε αντιπαράθεση με άλλα μέλη κ να μπαίνω
σε γαιτανάκι ανταπαντήσεων
και όχι δεν θέλω να δω τι έγραφες το καλοκαίρι του 23
δεν το κάνω ποτέ
αν όμως στήριζες όπως γράφεις τότε , το θέμα Μειτέ σε έκανε να γυρίσεις 180 μοίρες ;
όταν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος γράψε οτι αγαπάς .
τώρα να γράψουμε τι ;
δεν γνωρίζουμε ουτε το 1/100 του τι συμβαίνει και καθόμαστε να τρώμε τις σάρκες μας
αντί να γουστάρουμε με αυτό που έρχεται
οτι και να γίνει πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε
εγω θέλω να είμαι αισιόδοξος όπως ήμουν και σε εποχές που είχαμε διοικήσεις αμπαλαέο
και λέγαμε παμε να το σηκώσουμε
και δεν θα είμαι τώρα ;
λίγη αυτοσυγκράτηση πάντα καλό κάνει , με αγάπη το λέω και συγγνώμη που σε πήρε και σενα το τόπι
δυστυχώς αναφέρομαι κ σε σένα γιατι χρησιμοποιησες την λέξη αρκετές φορές ,αν δεν κάνω
μεγάλο λάθος ,
το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να μπλέκω σε αντιπαράθεση με άλλα μέλη κ να μπαίνω
δεν το κάνω ποτέ
αν όμως στήριζες όπως γράφεις τότε , το θέμα Μειτέ σε έκανε να γυρίσεις 180 μοίρες ;
τώρα να γράψουμε τι ;
δεν γνωρίζουμε ουτε το 1/100 του τι συμβαίνει και καθόμαστε να τρώμε τις σάρκες μας
εγω θέλω να είμαι αισιόδοξος όπως ήμουν και σε εποχές που είχαμε διοικήσεις αμπαλαέο
και δεν θα είμαι τώρα ;
λίγη αυτοσυγκράτηση πάντα καλό κάνει , με αγάπη το λέω και συγγνώμη που σε πήρε και σενα το τόπι
- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει, σας πήρε 3-4 εβδομάδες, αλλά καταφέρατε να μη διαβάζεται το topic.
Μια χαρά.
Πού να μην είχε topic ο Soualiho.
Μια χαρά.
Πού να μην είχε topic ο Soualiho.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Συμπερασμα: η διοικηση πρεπει να εχει αλλο ενα χαφ το πολυ σε 10 μερες εδω
Αδερφε ζητω συγγνωμη κι εγώ για το υφος μου, απλα με εβαλες στο ιδιο τσουβαλι με αλλους συνοπαδους με τους οποιους έχω ερθει ουκ ολίγες φορες σε αντιπαράθεση ακριβως να υπερασπιστω την προσπαθεια που γίνεται απο την πλευρα της ομαδας (διοικηση, παιχτες, προπονητής, οπαδοι). Γι αυτο και έβγαλα παραπανω ενταση.STRAFNIK έγραψε:Daskalos_4
μεγάλο λάθος ,
δεν το κάνω ποτέ
τώρα να γράψουμε τι ;
και δεν θα είμαι τώρα ;
Για να το κλεισουμε, ωστε να μη κουράζουμε και τους αλλους, οπως εγραψα και παραπάνω ξενέρωσα με τη διοικηση στο θεμα Μειτε, οχι γενικα. Θες απο προσωπική κ@υλα προς τον παίχτη; Θες ότι αντικειμενικα ειναι παρα πολυ καλος παιχτης (κατ εμε τουλάχιστον); Οπως και να εχει η σημερινη εξελιξη με πικρανε σε τρομερο βαθμό κι απλα θελησα να το εκφράσω. Ισως και με λαθος τροπο πανω στην ενταση της στιγμης.
Σε καθε περίπτωση, συνεχίζουμε με πιστη προς την προσπάθεια της ομαδας

Το 1,3 δεν ειναι στραγαλια, ας κανει οτι θεωρει καλυτερο ο παικτηςDaskalos_4 έγραψε:Παταγωδης αποτυχια στο θέμα του Μειτε. Δεν εκανα γενικευσεις. Αφου δεν παιρνουν μεροκάματο για εξηγησε μου φιλε τον... τρομερό συντονισμό ολων των αρδ να ανεβασουν ΕΝΑ άρθρο, ολα τους 3-4 παραγραφων και να σχολιάζουν την ειδηση παντελως αδιαφορα; 1 μηνα μας τα εκαναν καμπανες για να κλεισει το θεμα τόσο αθόρυβα; Δες κάτι πράγματα που γίνονται...
Και ναι, αν η προταση του ΠΑΟΚ ηταν 1,3 λογικο να ψάχνει καλύτερο συμβόλαιο οπουδήποτε αλλου ο παιχτης.
- Shivaspace
την προηγούμενη φορά πήραμε έστω και με διαφορετικό τρόπο τον Ζίβκοβιτς απ την μπενφίκα και τα υπόλοιπα πλέον είναι Ιστορία..τώρα θα είναι πολύ ωραία να πάρουμε και τον Μειτέ..ακόμη και ο ντάντας είχε κάποιο καλό επίπεδο, όμως ο Μειτέ έδειξε οτι είναι από ανώτερο ενώ έβγαλε και μεγάλο πάθος στο παιχνίδι του..πρώτος μερικές φορές σε διαμαρτυρίες όταν ξέφευγαν οι διαιτητές κτλ
αν υπάρχει πρώτη επαφή στο οικονομικό και στην διάρκεια του συμβολαίου..τότε αξίζει να γίνει αυτή η μεταγραφή και η ομάδα να κρατήσει κι αυτόν τον παίκτη,χωρίς να ρισκάρει πολύ περισσότερο!
το θέμα είναι αν η μπενφίκα πολυ ψήνεται να τον δώσει στον ΠΑΟΚ μετά και απ αυτό που έπαθε με τον Ζίβκοβιτς..και τώρα θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα, Μειτέ Καμαρά Ζίβκοβιτς..
αν είχε την επιλογή θα τον έδινε σίγουρα σε κάποια ομάδα που δεν θα την έβρισκε μετά αντίπαλο με τόσο δυνατό κέντρο
αν υπάρχει πρώτη επαφή στο οικονομικό και στην διάρκεια του συμβολαίου..τότε αξίζει να γίνει αυτή η μεταγραφή και η ομάδα να κρατήσει κι αυτόν τον παίκτη,χωρίς να ρισκάρει πολύ περισσότερο!
το θέμα είναι αν η μπενφίκα πολυ ψήνεται να τον δώσει στον ΠΑΟΚ μετά και απ αυτό που έπαθε με τον Ζίβκοβιτς..και τώρα θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα, Μειτέ Καμαρά Ζίβκοβιτς..
αν είχε την επιλογή θα τον έδινε σίγουρα σε κάποια ομάδα που δεν θα την έβρισκε μετά αντίπαλο με τόσο δυνατό κέντρο
Παταγωδης αποτυχία, τρομερό ξενερωμα λέει.... Το περσινό μάθημα με τις εύκολες πρόωρες κρίσεις μυαλό δεν μας έβαλε..... Πραγματικά λυπάμαι.... Εγώ είμαι ακόμη στην φάση που πανυγηριζω τον τίτλο τα μεταγραφικά στην ώρα τους ή κριτική....
Εγώ ξέρω ότι ΗΔΗ κάποιοι ξεχάσατε το πρωτάθλημα που πήραμε... Εγω ακόμη βλέπω τα γκολ των 4ων τελευταίων παιχνιδιών και χαμογελάω. Ας φέρουν όποιον θελουν. Έχω Ρασβαν. Ξύλο απελεκητο ο ΠΑΟΚτσής, δε μαθαίνει ποτέ από τα λάθη του...
aivas19 έγραψε:Συμπερασμα: η διοικηση πρεπει να εχει αλλο ενα χαφ το πολυ σε 10 μερες εδω

Και ησύχασε και η "ένταση" των πρώτων ημερών περί εξτρέμ και φορ. Μονοπώλιο Μειτε.
Να θυμίσω ότι πριν την προετοιμασία όλοι έλεγαν ως ιδανικό, ανανέωση των 3, ένα ακόμα χαφ (Καμαρά), φορ και εξτρέμ.
Εδώ και μέρες η κασέτα παίζει μόνο Μειτε
Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω γιατί όλος αυτός ο ντόρος και οι κατακραυγές τόσο προς τον ΠΑΟΚ όσο και προς τον παίχτη. Τα δεδομένα (και όχι τα ρεπορτάζ ή οι θεωρίες) είναι συγκεκριμένα.
Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έδειξε έμπρακτα ότι θέλει να κρατήσει Μειτέ και Κεντζιόρα προσφέροντας και συμβόλαια εξαιρετικά για τα δεδομένα της (πάντα μιλώντας με βάση την οικονομική ιεραρχία των συμβολαίων του ρόστερ).
Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τη Μπενφίκα. Σίγουρα για να τα βρει είχε έρθει και σε καταρχήν συμφωνία με τον παίχτη. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του (πρώην πλέον) αντιπροέδρου μας Μάκη Γκαγκάτση, ο παίχτης ψάχνει και ένα καλό συμβόλαιο από Αραπιά και είναι διατεθειμένος να περιμένει. Δεν είναι κατακριτέο αυτό καλά κάνει. Μπορεί να οδηγηθούμε σε συνεργασία μπορεί και όχι, έτσι και αλλιώς η ομάδα θα χρειαστεί 2 χαφ μέχρι το πέρας των μεταγραφών.
Για το κομμάτι συμβόλαιο, η μια όψη είναι ότι στην Μπενφίκα έχει συμβόλαιο 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Η άλλη όψη είναι ότι η Μπενφίκα αυτό το συμβάλιο το προσέφερε στα 27 του, ενώ πλήρωσε πέρσι και 500 χιλιάρικα του συμβολαίου του, για να τον ξεφορτωθεί από το ρόστερ. Αν ο παίχτης μπορεί να βρει άλλου κάτι καλύτερο και καλύπτεται και αγωνιστικά, καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Από εκεί και πέρα, σίγουρα όλοι και κυρίως όλες οι ομάδες παγκοσμίως θα θέλανε να έχουνε έτοιμο το ρόστερ τους από την πρώτη ημέρα. Ε δεν γίνεται αυτό όμως σε καμία ομάδα, υπάρχει λόγος που η μεταγραφική περίοδος κρατάει 3 μήνες και που το μεγαλύτερο πάρτι γίνεται τον τελευταίο μήνα. Το σημαντικό είναι όπως και πέρυσι, η ομάδα που θα παρουσιαστεί μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου, να είναι πάλι μια ομάδα δυνητικά πρωταθλήτρια.
Τα κενά τα ξέρουμε, η ομάδα τα δουλεύει και ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, δεν είμαστε εμείς εδώ στο φόρουμ που ανακαλύπτουμε τον τροχό.
υγ Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από το 4ο μπάτζετ.
Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έδειξε έμπρακτα ότι θέλει να κρατήσει Μειτέ και Κεντζιόρα προσφέροντας και συμβόλαια εξαιρετικά για τα δεδομένα της (πάντα μιλώντας με βάση την οικονομική ιεραρχία των συμβολαίων του ρόστερ).
Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τη Μπενφίκα. Σίγουρα για να τα βρει είχε έρθει και σε καταρχήν συμφωνία με τον παίχτη. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του (πρώην πλέον) αντιπροέδρου μας Μάκη Γκαγκάτση, ο παίχτης ψάχνει και ένα καλό συμβόλαιο από Αραπιά και είναι διατεθειμένος να περιμένει. Δεν είναι κατακριτέο αυτό καλά κάνει. Μπορεί να οδηγηθούμε σε συνεργασία μπορεί και όχι, έτσι και αλλιώς η ομάδα θα χρειαστεί 2 χαφ μέχρι το πέρας των μεταγραφών.
Για το κομμάτι συμβόλαιο, η μια όψη είναι ότι στην Μπενφίκα έχει συμβόλαιο 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Η άλλη όψη είναι ότι η Μπενφίκα αυτό το συμβάλιο το προσέφερε στα 27 του, ενώ πλήρωσε πέρσι και 500 χιλιάρικα του συμβολαίου του, για να τον ξεφορτωθεί από το ρόστερ. Αν ο παίχτης μπορεί να βρει άλλου κάτι καλύτερο και καλύπτεται και αγωνιστικά, καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Από εκεί και πέρα, σίγουρα όλοι και κυρίως όλες οι ομάδες παγκοσμίως θα θέλανε να έχουνε έτοιμο το ρόστερ τους από την πρώτη ημέρα. Ε δεν γίνεται αυτό όμως σε καμία ομάδα, υπάρχει λόγος που η μεταγραφική περίοδος κρατάει 3 μήνες και που το μεγαλύτερο πάρτι γίνεται τον τελευταίο μήνα. Το σημαντικό είναι όπως και πέρυσι, η ομάδα που θα παρουσιαστεί μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου, να είναι πάλι μια ομάδα δυνητικά πρωταθλήτρια.
Τα κενά τα ξέρουμε, η ομάδα τα δουλεύει και ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, δεν είμαστε εμείς εδώ στο φόρουμ που ανακαλύπτουμε τον τροχό.
υγ Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από το 4ο μπάτζετ.
Να μεινει ο Ντελιας δωστε του 1,5 το χρονο. Δωστε 2 χαρτια στον Καμαρα μην μας τον παρει η κουλα. Το αυτο για τον Μειτε. Δωστε ενα χαρτι στην Ντιναμο για τον Κετζιορα.
Ευτυχως δεν κανουμε κουμαντο στην ομαδα.
Ευτυχως δεν κανουμε κουμαντο στην ομαδα.
-
Ασπρόμαυρες καλημέρες σε όλους!
Η αλήθεια είναι αδέλφια ότι έχουμε κουρασει λίγο,500 σελιδες για ανούσιες αντιπαραθέσεις επειδή όπως έγραψα και στο 1ο μου ποστ μετά από πολλά πολλά χρόνια που απλά ενημερώνουν,δεν εμπιστευόμαστε δε νιώθουμε λίγο περισσότερο τι έκανε αυτή η ομάδα ..Εγώ προσωπικά είμαι ακόμα διπλά καυλωμένος και για το ανέλπιστο πρωταθλημα κατ'εμε & για τη παραμονή του μικρού μάγου..
Για να είμαι και ον τοπικ αν ισχύει αυτό που γράφει η γαυροφυλλαδα ότι αρέσει ο μειτε κι αν μυριστηκαν τρύπημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλά κάνουμε κι αποσυρομαστε !
Υ.Γ Κανένας μειτε πάνω απ'την ομάδα.
Η αλήθεια είναι αδέλφια ότι έχουμε κουρασει λίγο,500 σελιδες για ανούσιες αντιπαραθέσεις επειδή όπως έγραψα και στο 1ο μου ποστ μετά από πολλά πολλά χρόνια που απλά ενημερώνουν,δεν εμπιστευόμαστε δε νιώθουμε λίγο περισσότερο τι έκανε αυτή η ομάδα ..Εγώ προσωπικά είμαι ακόμα διπλά καυλωμένος και για το ανέλπιστο πρωταθλημα κατ'εμε & για τη παραμονή του μικρού μάγου..
Για να είμαι και ον τοπικ αν ισχύει αυτό που γράφει η γαυροφυλλαδα ότι αρέσει ο μειτε κι αν μυριστηκαν τρύπημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλά κάνουμε κι αποσυρομαστε !
Υ.Γ Κανένας μειτε πάνω απ'την ομάδα.
- FreeWatcher
Να σου πω εγώ. Μυρωδιά δεν έχουν. Απλά γουστάρουν να το παίζουν εκατομμυριουχοι κ να κράζουν τον ΠΑΟΚ. Αγνώμονες κ αχάριστοι προς το προσωπο του τεραστιου Ιβάν. Και είναι πολλοί. Έως πέρσι το διαμαντι της αεχ που ειχε κ προταση 20 μυρια, ετσι λενε τουλάχιστον, έπαιρνε ενα 500ρικο. Αυτό!Napoli4 έγραψε:Μάγκες, ξέρετε τι ποσό είναι το 1.3;
Όλοι οι άλλοι παρακάτω.