Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Εμένα με κάλυψε ο κόουτς, και ένιωσα άσχημα που απολογήθηκε δημόσια. Βασικά χαλάστηκα, γιατί έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του για τη δική μου δουλειά. Όλοι κάνουνε σίγουρα λάθη και στο κομμάτι της διαχείρησης υπήρξαν λάθη, όμως το σημαντικό δεν είναι ποιον κατέβασε ή ποιον έβαλε αλλαγή, αλλά αν η ομάδα είναι ομάδα. Τόνισε ότι θα το κάνει, χτίζοντας από το μηδέν.
Από την άλλη έπεσε για μια ακόμη φορά στα μάτια μου η διοικητική λειτουργία της ομάδας. 1ον γιατί άφησε τον προπονητή της να απολογηθεί με αυτόν τον τρόπο και δεν ανέλαβε τις δικές της ευθύνες. Κάτι που ποτέ δεν έκανε. Πέρυσι ο Κυρ Κυρ αλαζονικά μας έτριβε στη μούρη ότι όλα λειτουργούν σχεδόν τέλεια και να δούμε πόσο άδικο είχαμε για την κριτική προς αυτούς. Μέχρι και ο κωμικός πρόεδρος της αεκ σε δηλώσεις του απολογήθηκε και ανέλαβε τις ευθήνες του, ενώ μόλις ανέλαβε το κλαμπ. Του ΠΑΟΚ που κάνουν κάθε χρόνια τα ίδια, πότε έκαναν την αυτοκριτική τους. Γράφω και εγώ ότι θέλω τον Ίβιτς. Ο Ίβιτς θέλει; Ο Σάντος θέλει; Κάναν κατσαπλιά μάλλον θα φέρουν σαν εκείνον που άλλαξε τον Ίβιτς, ξέχασα και το όνομά του.
Από την άλλη έπεσε για μια ακόμη φορά στα μάτια μου η διοικητική λειτουργία της ομάδας. 1ον γιατί άφησε τον προπονητή της να απολογηθεί με αυτόν τον τρόπο και δεν ανέλαβε τις δικές της ευθύνες. Κάτι που ποτέ δεν έκανε. Πέρυσι ο Κυρ Κυρ αλαζονικά μας έτριβε στη μούρη ότι όλα λειτουργούν σχεδόν τέλεια και να δούμε πόσο άδικο είχαμε για την κριτική προς αυτούς. Μέχρι και ο κωμικός πρόεδρος της αεκ σε δηλώσεις του απολογήθηκε και ανέλαβε τις ευθήνες του, ενώ μόλις ανέλαβε το κλαμπ. Του ΠΑΟΚ που κάνουν κάθε χρόνια τα ίδια, πότε έκαναν την αυτοκριτική τους. Γράφω και εγώ ότι θέλω τον Ίβιτς. Ο Ίβιτς θέλει; Ο Σάντος θέλει; Κάναν κατσαπλιά μάλλον θα φέρουν σαν εκείνον που άλλαξε τον Ίβιτς, ξέχασα και το όνομά του.
Εμένα με κάλυψε ο κόουτς, και ένιωσα άσχημα που απολογήθηκε δημόσια. Βασικά χαλάστηκα, γιατί έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του για τη δική μου δουλειά. Όλοι κάνουνε σίγουρα λάθη και στο κομμάτι της διαχείρησης υπήρξαν λάθη, όμως το σημαντικό δεν είναι ποιον κατέβασε ή ποιον έβαλε αλλαγή, αλλά αν η ομάδα είναι ομάδα. Τόνισε ότι θα το κάνει, χτίζοντας από το μηδέν.
Από την άλλη έπεσε για μια ακόμη φορά στα μάτια μου η διοικητική λειτουργία της ομάδας. 1ον γιατί άφησε τον προπονητή της να απολογηθεί με αυτόν τον τρόπο και δεν ανέλαβε τις δικές της ευθύνες. Κάτι που ποτέ δεν έκανε. Πέρυσι ο Κυρ Κυρ αλαζονικά μας έτριβε στη μούρη ότι όλα λειτουργούν σχεδόν τέλεια και να δούμε πόσο άδικο είχαμε για την κριτική προς αυτούς. Μέχρι και ο κωμικός πρόεδρος της αεκ σε δηλώσεις του απολογήθηκε και ανέλαβε τις ευθήνες του, ενώ μόλις ανέλαβε το κλαμπ. Του ΠΑΟΚ που κάνουν κάθε χρόνια τα ίδια, πότε έκαναν την αυτοκριτική τους; Γράφω και εγώ ότι θέλω τον Ίβιτς. Ο Ίβιτς θέλει; Ο Σάντος θέλει; Κάναν κατσαπλιά μάλλον θα φέρουν σαν εκείνον που άλλαξε τον Ίβιτς, ξέχασα και το όνομά του.
Από την άλλη έπεσε για μια ακόμη φορά στα μάτια μου η διοικητική λειτουργία της ομάδας. 1ον γιατί άφησε τον προπονητή της να απολογηθεί με αυτόν τον τρόπο και δεν ανέλαβε τις δικές της ευθύνες. Κάτι που ποτέ δεν έκανε. Πέρυσι ο Κυρ Κυρ αλαζονικά μας έτριβε στη μούρη ότι όλα λειτουργούν σχεδόν τέλεια και να δούμε πόσο άδικο είχαμε για την κριτική προς αυτούς. Μέχρι και ο κωμικός πρόεδρος της αεκ σε δηλώσεις του απολογήθηκε και ανέλαβε τις ευθήνες του, ενώ μόλις ανέλαβε το κλαμπ. Του ΠΑΟΚ που κάνουν κάθε χρόνια τα ίδια, πότε έκαναν την αυτοκριτική τους; Γράφω και εγώ ότι θέλω τον Ίβιτς. Ο Ίβιτς θέλει; Ο Σάντος θέλει; Κάναν κατσαπλιά μάλλον θα φέρουν σαν εκείνον που άλλαξε τον Ίβιτς, ξέχασα και το όνομά του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 15 Νοέμ 2024, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι Ιταλικές έχουν πολλές επιλογές και δανεικούς ποιότητας που επιστρέφουν. Δεν υπάρχει σύγκριση. Τώρα κακά τα ψέμματα, στα χαφ ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα και πέρυσι που το σήκωσε. Ήθελε 2 Μεϊτέ. Εμείς του κόψαμε και τον μοναδικό Μεϊτέ του ρόστερ και τελικά του έφεραν έναν πρώην ποδοσφαιριστή.Gospi έγραψε:Το ροστερ ετοιμο 1 ιουλιου και με ολους οσους θελει αυτος?
Και σε ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο? Ή απλα σε ομαδες π συνηθισαν να ειναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα?
υγ. σοβαρα ρωταω. Δεν εχω εικονα
Η δική μου κριτική πλέον σταματάει, γιατί είπε ξεκάθαρα ότι 'I am not involved' στις μεταγραφές. Η κριτική μου θα περιοριστεί μόνο στο αγωνιστικό και όχι στη διαμόρφωση του ρόστερ κλπ που συνηθίζω.
Οι Ιταλικές ομάδες έχουν το 85-90% του ρόστερ έτοιμο και έχουν νωρίς κάνει το πλάνο τους για το πώς θα αναβαθμίσουν συγκεκριμένες θέσεις. πχ Πουλάνε τον αντίστοιχο Κουλιεράκη, αλλά επιστρέφει από δανεισμό ο αντικαταστάτης, ή ήδη κλείνει με μεταγραφή από νωρίς. Για τον συγκεκριμένο παίκτη το ξέραμε από πέρυσι το Γενάρη ότι θα φύγει.
Ποιον Σάντος ; 2024 έχουμε.
Όποιος νομίζει ότι μια αλλαγή θα κάνει τον ΠΑΟΚ να πετάει... Όνειρα απατηλά.
Ποιος Ίβιτς;
Το να μην θέλει κάποιος έναν προπονητή που σου έχει φέρει τα μοναδικά πρωταθλήματα και τι πρωταθλήματα..
Όποιος νομίζει ότι μια αλλαγή θα κάνει τον ΠΑΟΚ να πετάει... Όνειρα απατηλά.
Ποιος Ίβιτς;
Το να μην θέλει κάποιος έναν προπονητή που σου έχει φέρει τα μοναδικά πρωταθλήματα και τι πρωταθλήματα..
Ε, αυτό σου γράφω. Δε διαβάζεις; Κάνω την αυτοκριτική μου, ότι αδίκησα στην κριτική μου τον Λουτσέσκου. Είχα ως δεδομένο ότι αυτός επιλέγει τους παίκτες, απορρίπτει, δίνει οδηγίες πάνω στο μεταγραφικό κομμάτι. Στις δήλωσεις του είπε I am not involved. Οι Ίβιτς και Σάντος, το δυνατό τους σημείο είναι/ ήταν ότι έκαναν τις περισσότερες μεταγραφές στις ομάδες τους , έχτιζαν ομάδες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κλπ. Άρα και να τους φέρεις, υπό αυτές τις συνθήκες, θα παρατηθούν σε λίγους μήνες.
Leader ο στρατηγός. Μίλησε όπως έπρεπε και έχει. αποδειχθεί συνεπής και στα έργα του.
Με αυτην την διοικητική λειτουργία ο μονος ιδανικος ειναι ο Ραζβαν. Απο την αλλη οσο υπαρχει ο Ραζβαν διοικητικα δεν θα γινει ποτε αυτοκριτικη, και δεν θα γινει και καμια προσπάθεια να βελτιωθει η κατασταση. Βολευει εξαιρετικά να υπαρχει ο Ραζβαν.vs40 έγραψε:Εμένα με κάλυψε ο κόουτς, και ένιωσα άσχημα που απολογήθηκε δημόσια. Βασικά χαλάστηκα, γιατί έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του για τη δική μου δουλειά. Όλοι κάνουνε σίγουρα λάθη και στο κομμάτι της διαχείρησης υπήρξαν λάθη, όμως το σημαντικό δεν είναι ποιον κατέβασε ή ποιον έβαλε αλλαγή, αλλά αν η ομάδα είναι ομάδα. Τόνισε ότι θα το κάνει, χτίζοντας από το μηδέν.
Αρα βραχυπροθεσμα ο Ραζβαν μας κανει καλο, αλλα μακροπροθεσμα οχι τοσο.
Καποτε θα πρεπει να καταστει με σαφηνεια οτι διοικητικα ειμαστε χωριο και να αλλαξει αμεσα η κατασταση. Απορω πως ο Ιβάν ανεχεται τετοια ανοργανωσια και τετοιο ερασιτεχνισμο..
Μια τέτοια άσχετη από ποδόσφαιρο διοίκηση, αν έφευγε σήμερα-ανεξαρτήτως δικών του ευθυνών, έβλεπα κανά Στανόγιεβιτς να έφερνε πάλι....
Κακός και αργός σχεδιασμός, απαξίωση των ακαδημιών μας από την ίδια την ομάδα, στήσιμο ομάδας με τον μεγαλύτερο μ.ο στην Ελλάδα και κακές μεταγραφές.
Κακός και αργός σχεδιασμός, απαξίωση των ακαδημιών μας από την ίδια την ομάδα, στήσιμο ομάδας με τον μεγαλύτερο μ.ο στην Ελλάδα και κακές μεταγραφές.
- kataramenos5
Δε μ αρεσε η στ.Αν εχεις να πεις κατι βγαινεις και τα λες στα ισα αλλιως δε βγαινεις.Μισολογα και υπονοιες που μπορει να περιλαμβανουν ..ολους δε λενε κατι και θεωρω οτι θα κανουν κακο γιατι ο καθενας μπορει να ταυτιζει ως υπαιτιο οποιον κατεβασει η γλαβα του.Αλλος θα βαλει το Γιωργη αλλος τον Ιβαν ,αλλος τη Γκοντσαρεβα .Το ιδιο και με τους παικτες ποιοι δε παιζουν ποιοι την ειδαν αλλιως ο καθενας οποιον δε χωνευει θα βαλει.
Δε νομιζω οτι θα βοηθησει στη βελτιωση του κλιματος κατι τετοιο.
Δε νομιζω οτι θα βοηθησει στη βελτιωση του κλιματος κατι τετοιο.
Σε σωστό νομίζω χρόνο και ουσιώδης και περιεκτική η συνέντευξη. Είπε αυτά που έπρεπε να πει και ήταν λιτός εκεί που έπρεπε. Αναγνώρισε τις ευθύνες του, αλλά επειδή δεν παίζει αυτός και οι συνεργάτες του μέσα στο γήπεδο, έθεσε και τους παίκτες προ των ευθυνών τους. Ανέφερε απερίφραστα ότι εγωιστικά προσπαθούν να τελειώσουν φάσεις όντας σε μη πλεονεκτική θέση ή μη έχοντας και το καλύτερο τελείωμα, αγνοώντας τους συμπαίκτες τους που βρίσκονται σε καλύτερη θέση. Μένει να το δούμε στην πράξη, αφού τους τρίξει τα δόντια και αφού κατανοήσει και ο ίδιος τα λάθη του. Έληξε αυτό το θέμα, από δω και πέρα:
-προπονητής και παίκτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δυστυχώς όπως τα κατάφεραν, είναι υποχρεωμένοι για το απόλυτο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μέχρι την διακοπή για τα Χριστούγεννα.
-η διοίκηση να αναγνωρίσει τα λάθη της και να κινητοποιηθεί άμεσα για την κάλυψη των κενών που αυτή δημιούργησε με τις μεταγραφικές αστοχίες και τις καθυστερήσεις του καλοκαιριού. Ειδικά σε συγκεκριμένη γραμμή, στην οποία τα κενά ουρλιάζουν πλέον.
-προπονητής και παίκτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δυστυχώς όπως τα κατάφεραν, είναι υποχρεωμένοι για το απόλυτο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μέχρι την διακοπή για τα Χριστούγεννα.
-η διοίκηση να αναγνωρίσει τα λάθη της και να κινητοποιηθεί άμεσα για την κάλυψη των κενών που αυτή δημιούργησε με τις μεταγραφικές αστοχίες και τις καθυστερήσεις του καλοκαιριού. Ειδικά σε συγκεκριμένη γραμμή, στην οποία τα κενά ουρλιάζουν πλέον.
-
Ας ξεκινήσω με το αυτονόητο. Είναι δυνατόν να αμφισβητείται ο προπονητής που μόλις πριν τα πλέι οφ ανανέωσε για τα επόμενα τρία χρόνια και κατόπιν τούτου πήρε ένα πρωτάθλημα που έμοιαζε αδύνατον ως τότε; Ο προπονητής που σου πήρε Νταμπλ και αήττητο πρωτάθλημα , που σου πήρε ένα ακόμη κλεμμένο , που σε πήγε δύο φορές στους οκτώ του κονφερενς;
Από τη συνέντευξη βγαίνει η έμμεση παραδοχή διαφορετικής φιλοσοφίας στο κτίσιμο της ομάδας τη φετινή σεζόν η οποία οδήγησε στο μεταγραφικό αλαλούμ που είδαμε αλλά επηρέασε και το αγωνιστικό και πρωτίστως το μυαλό του προπονητή άρα και της ομάδας.
Επίσης από όσα είπε βγαίνει και η ξεκάθαρη διάθεση του να προσπαθήσει ξανά να χτίσει μια ομάδα , πιστεύω βέβαια για τελευταία φορά πια, που θα ξαναγίνει πρωταθλήτρια.
Ο Λουτσεσκου αν και έχει ξενερώσει πλέον με τα καμώματα του οργανισμού ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει πάλι να αφήσει τη σφραγίδα του. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να τον δω να χαμογελάει.
Από τη συνέντευξη βγαίνει η έμμεση παραδοχή διαφορετικής φιλοσοφίας στο κτίσιμο της ομάδας τη φετινή σεζόν η οποία οδήγησε στο μεταγραφικό αλαλούμ που είδαμε αλλά επηρέασε και το αγωνιστικό και πρωτίστως το μυαλό του προπονητή άρα και της ομάδας.
Επίσης από όσα είπε βγαίνει και η ξεκάθαρη διάθεση του να προσπαθήσει ξανά να χτίσει μια ομάδα , πιστεύω βέβαια για τελευταία φορά πια, που θα ξαναγίνει πρωταθλήτρια.
Ο Λουτσεσκου αν και έχει ξενερώσει πλέον με τα καμώματα του οργανισμού ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει πάλι να αφήσει τη σφραγίδα του. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να τον δω να χαμογελάει.
Έπρεπε να φτάσουμε εδώ ώστε να γίνει το αυτονόητο και να αρχίσει η συνεργασία με ΠΑΟΚ β. Τεσπά κάλιο αργά παρά ποτέ. Άντε να δούμε και κανένα παικτάκι να ξετσουτσουνίζει.
Προπονητής Σάντος πλέον δεν υπάρχει, δείτε απλά την πορεία του τα τελευταία χρόνια.vs40 έγραψε:Ε, αυτό σου γράφω. Δε διαβάζεις; Κάνω την αυτοκριτική μου, ότι αδίκησα στην κριτική μου τον Λουτσέσκου. Είχα ως δεδομένο ότι αυτός επιλέγει τους παίκτες, απορρίπτει, δίνει οδηγίες πάνω στο μεταγραφικό κομμάτι. Στις δήλωσεις του είπε I am not involved. Οι Ίβιτς και Σάντος, το δυνατό τους σημείο είναι/ ήταν ότι έκαναν τις περισσότερες μεταγραφές στις ομάδες τους , έχτιζαν ομάδες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κλπ. Άρα και να τους φέρεις, υπό αυτές τις συνθήκες, θα παρατηθούν σε λίγους μήνες.
- figurehead4
Φίλε nunies4 διαφωνώ κάθετα. Στη σημερινή συνέντευξη τύπου έγινε πιο ξεκαθσρο από ποτέ ότι ο Λουτσέσκου θα χτίσει την ομάδα των 100 χρόνων, ασχέτως φετινού αποτελέσματος.nunies4 έγραψε:Ασχέτως του τι είπε και πως τα ερμηνεύει ο καθένας, την άποψη μου την έχω πει από χθές. Οι πιθανότητες να είναι εδώ την σεζόν 25-26 θεωρώ ότι μειώνονται
Είναι ξεκάθαρο πρώτον γιατί έμεινε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει αν δεν τα έβρισκε σε ολα με τον Ιβάν. Δεύτερον επειδή έσβησε για φέτος τον αυτοσκοπό της επιτυχίας. Μην πεις ότι τώρα είναι που θα σκίσουμε. Ναι, αλλά αυτό σε συνέντευξη τύπου, μαζί με όλα όσα άλλα είπε ειναι ότι με τον Ιβάν η κουβέντα ηταν:
Έκανα εγώ πέντε μαλακίες, έκανες άλλες πέντε εσύ, σβήνουμε τα πάντα και το παίρνουμε από την αρχή. Και όπου μας βγάλει
Και το δέκα φορές θα προσπαθήσουμε σημαίνει ότι έγινε αποδεκτή η περίπτωση αποτυχίας.
Όμως το πλέον σίγουρο από όλα όσα είπε, είναι για το πώς θα γίνει με τους παίχτες από δω και πέρα. Ο Λουτσέσκου έχει πλέον Λευκή Επιταγή με το ροστερ. Μπορεί να αφήσει έξω τον Τσαλοφ (αυτόν υπονόησε μιλώντας για τα φορ) και να μην τρέξει κάστανο. Φυσικά θα ανταπέδωσε με νερό συονκρασι, γι αυτό Θυμιάνης και Ουρτάδο εμφανίστηκαν ξαφνικά στο προσκήνιο.
Δεν δίνεις λευκή επιταγή σε κάποιον που αν αποτύχει θα φύγει. Λευκή επιταγή δίνεις σε κάποιον που θα συνεχίσει ό, τι κι αν γίνει. Ή θα μου πεις και σε κάποιον που θέλεις να του κόψεις κάθε δικαιολογία. Δεν φαινόταν όμως πιεσμένος, αλλά απελευθερωμενος. Γι αυτό νομίζω έγινε το πρώτο σενάριο.