marsantos έγραψε:abc_o_ karpouzas έγραψε:
.....................................
Πάμε τώρα σε επόμενη ερώτηση με βάση όσα μου γράφεις.
Αυτό το πάρτο αλλιώς.. για να αποβάλει ο οργανισμός τις τοξίνες μπορεί να προγραμματιστεί;
Μπορεί δλδ ο προπονητής να πει στον γυμναστή θέλω αυτό το πάρτο αλλιώς να γίνει το Φλεβάρη;
Αν μπορεί να το πει πόσο νωρίτερα χρειάζεται να το ξέρει ο γυμναστής. Επίσης σε μια ομάδα ποδοσφαίρου πόσο συχνός είναι ο κύκλος του πάρτο αλλιώς μέσα στη χρονιά. Πόσες φορές χρειάζεται να το κάνει μια ομάδα (αν όλοι είναι στην ευθεία όπως είπες). Είναι πολύ κρίσιμη η απάντηση σου γιατί κάνω κάποιες σκέψεις σε σχέση με αυτό που βλέπουμε.
οι αθλητες..ολοι..σε επαγγελματικο επιπεδο κανουν εξετασεις απο τις οποιες...τους βλεπουμε...και κανεις δεν μπορει να το παιξει ...λεβεκ..
οταν οι δεικτες αλλαξουν αλλαζει και η προπονηση...σε τετοιο επιπεδο μπορει και να μην χρειαζονται εξετασεις αφου και με το...ματι...μπορεις να δεις την αλλαγη...
πως μαρκαρε και πως μαρκαρει πως ετρεχε και πως τρεχει ...η σε ατομικο επιπεδο και ειδικα σε αναεροβια αθληματα δεν παραγει εργο που ειναι σε θεση να το κανει...
αλλαζει η προπονηση αλλαζει ο ρυθμος και ουσιαστικα οι αθλητες ...η ομαδα...ξεκινανε απο την αρχη και μεσα απο την προπονηση ερχετε και η αποκατασταση και αρχιζει παλι η ανοδος
η διαφορα με την αρχη ειναι οτι ο αθλητης ειναι σε ενα υψηλο επιπεδο απο τον καιρο της προετοιμασιας οποτε ο δρομος ειναι μονο προς τα επανω...μεγαλο ρολο σε ομαδικο αθλημα παιζει και το ...βαθυ ροστερ...
τωρα το ποιο βασικο...ολα αυτα εχουν ουσια μονο εαν πατανε επανω στην σωστο προγραμματισμο...
μια ποδοσφαιρικη χρονια ειναι ενας προπονητηκος κυκλος...ο προπονητης μαρκαρει τους ...κυριους αγωνες...και η δουλεια του ειναι η ομαδα να ειναι ετοιμη σε εκεινους τους αγωνες...
οι αγωνες αυτοι σπανε τον κυκλο σε μικροκυκλους και ετσι η ομαδα προχωραει...
προσεξε...
αρχη της προετοιμασιας...η ομαδα αρχιζει και ανεβαινει μεχρι τους αγωνες με την χαρτς....μετα για 2 εβδομαδες περιπου εχουμε ...νεταρισμα...με αρχη τον αγωνα με τον οφη...μετα ανοδο μεχρι τον αγωνα με την αιντραχτ
ενδιαμεσα πρεπει να ηταν και ο γαυρος ...αλλα εγω θεωρω οτι ο λουτσος μαρκαρε τους γερμανους....μεσα στην παπαρενα ο αγωνας ηταν κατι σαν παραπλευρη απωλεια...
μετα την αιντραχτ η ομαδα με πολυ μεγαλες αλλαγες στο ροστερ εφτασε τραινο εως εδω,,,,
μαζεμενοι δυσκολοι αγωνες και μπροστα μας τα πλευ οφ....εαν ειναι που ετσι πρεπει να ειναι ....ειναι μαρκαρισμενα τα πλευ οφ και ο ευρωπαικος..θεωρω οτι η ομαδα ...εκατσε... στο καταλληλο σημειο...
εγω ετσι θα την ...ετρεχα την ομαδα... θεωρητικα γιατι υπαρχουν και καποια δεδομενα τα οποια μπορουν να επηρεασουν εναν προγραμματισμο και τα οποια δεν ειναι δυνατον να τα παρει ως δεδομενα ο προπονητης...πχ...ενας τραυματισμος μεγαλος ...μια κοκκινη στον ταισον...κλπ κλπ
αρα για να ειναι μια ομαδα ετσι οπως πρεπει να ειναι στον...χ...αγωνα πρεπει να ξεκινησει την προετοιμασια για αυτον τον αγωνα ...απο τοτε ...που στην συγκεκριμενη ημερομηνια...χ... οι αθλητες θα ειναι ετοιμοι απο ολες τις πλευρες...