Ο κόσμος να κάνει κρατει στα θελω του.Το ίδιο όμως δεν πρέπει να επικοινωνήσει και ο Σαββιδης μέσω των υπαλλήλων του;(Μποτο).Ektoras 10+ έγραψε:Καλησπέρα σ όλους παιδιά. Είμαι γραμμένος εδώ περίπου 2 μήνες αν θυμάμαι. Είμαι 54 χρόνων.Μ άρεσε ο λόγος πολλών από σας εδώ, φαίνεται ότι οι περισσότεροι έχετε επίπεδο κρίση μόρφωση και κυρίως..μυαλό.
Είμαι μεγαλωμένος με Στρατηγό, Τρελο νικο Χρήστο Παπεν Ζοζε κτλ κτλ. Εμείς τότε παιδιά κάναμε 36 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα, τα ζήσαμε πολύ τα πέτρινα χρόνια.
Διακρίνω όμως σε πολλούς εδώ μια..ανυπομονησία-υποτίμηση-χλευασμό στον άνθρωπο που μας ..έκανε ανθρώπους!Στο πορτοφόλι κανενός ΔΕΝ είμαστε και αν αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική δίνοντας λιγότερα απ ότι πριν 2 χρόνια και πιο πίσω δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα του βάλουμε χέρι. Εσείς θα ανεχοσασταν κάποιον έξω από το περιβάλλον σας να σας βάζει χέρι για το ποσα ξοδεύετε?Ίσως το μόνο λάθος του είναι ότι δεν το έχει επικοινωνήσει. Εκεί, ναι πάσχει. Όπως καταλάβατε όμως αυτή είναι η απόφαση και κάνει τώρα χτίσιμο από την αρχή με νεαρέ ηλικιε ςκαι εξελιξιμους παίκτες. Έτσι λοιπόν είναι πασιφανές ότι για 1-2 χρόνια δεν θα περιμένουμε πολλά πράγματα μέχρι την ωρίμανση αυτών. Θα μαστε αγνώμονες αν του γυρίσουμε την πλάτη και...αρχίζουμε και τον χλευαζουμε !Ο,τι πιο αχάριστο υπάρχει. Τέτοιο λαό έχουμε πλέον?Για κάντε λίγο κράτει στα θέλω σας.
Δεν γίνεται να γράφεις στην ανακοίνωσή σου ότι βασικός στόχος είναι η αυταρκεια και μερικές σειρές πιο κάτω να ζητάς από τον Λουτσεσκου το πρωτάθλημα.
Δεν γίνεται να βγαίνει ο Μποτο και να λέει ότι βασικός στόχος είναι να έχουμε έτοιμο το 90% του ρόστερ ΠΡΙΝ τις 21/6.Δεν γίνεται να λέει σε εποχή αυταρκειας ότι ο στόχος είναι να παίρνουμε τον τίτλο σε σταθερή βάση.Με ποιους;Με τον σέντερ μπακ της Βολερεγκα που θα προσγειωθει Αύγουστο; Με τα πιτσιρίκια/λαχεια που μας βλέπουν μόνο ως σκαλοπατι και που ΑΝ πιάσουμε τον ληγοντα θα πωληθουν σε ένα 6μηνο;Με το ότι κατεβαινουμε χωρίς έτοιμο και ποιοτικό φορ στα προκριματικά που αν γίνει καμια στραβή και δεν περάσουμε θα πωληθουν μέχρι και τα σημαιακια του κόρνερ; Με το ότι ευχόμαστε να μην πάθει κάτι ο Ισλανδος ή ο Κροατης γιατί μετά θα μας κλαίνε και οι Βολερεγκες;
Καλό θα ήταν,πρώτη η παε να προσγειωσει/προσαρμόσει τις απαιτήσεις της όσον αφορά τους στόχους της ομάδας και να τους εναρμονισει πλήρως με το πλάνο της αυταρκειας.Δεν είναι ωραίο να μας περνάνε για χαχολους.