Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Αρα ο Καργας ειναι ο αντι-Ρεντε σωστα?Napoli4 έγραψε:Όχι, είναι η αλλαγή του Ινγκι. Δεν είναι για βασικός.nunies4 έγραψε:Ειναι ομως ο παρτερνερ του Ινγκι;
Γιατι προς τα εξω εβγαινε οτι παει λιγο πιο πισω η περιπτωση Ρεντε για να παμε σε εμπειροτερο στοπερ που θα αποτελεσει παρτενερ του Ινγκι
Ινγκασον - Καργας
Μεταγραφή - Νασμπεργκ - Μιχαηλίδης
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
183 ποστ διαβασα.....λεω δε μπορει καποιος εκλεισε.183 ρε παλιοπαιδα...κι ουτε εναν δε φερατε?
Εισιτηριο τσουλου να πιανετε, νεες μετοχες της ΚΑΕ να γινονται.
Εισιτηριο τσουλου να πιανετε, νεες μετοχες της ΚΑΕ να γινονται.
- Kabamaru11
psykoman δεν το εγραψα για να σου την πω,αλλα ειχε αναφερθει κ προ 2 εβδομαδων απο αλλον αδερφο,αυτα περι Κιλκις και οπαδου του ΠΑΟΚ,ναι μεν αλλα,τι να το κανω;
Θελω να ειναι για παραδειγμα καλυτερος η να εχει προοπτικες να γινει καλυτερος απο τον Μιχαι,που ειναι ο στοπερ που αντικαθιστα σε στοιχεια τον Ιγκι.
Αν θελουμε ελληνα σεντερ μπακ που ξερει απο ΠΑΟΚ και επαιζε με ψηλα την αμυνα στις ακαδημιες μας,ειναι ο Διαμαντης,πιο μικρος και αψογη συνεργασια και χημεια με Μιχαηλιδη.
Το ποδοσφαιρο για μενα ειναι χημεια,καθε παικτης πρεπει να συμπληρωνει τον αλλον κ στο τελος να τους γ@μανε τους αντιπαλους.
Υ.Γ. μολις εφαγα μια μακαροναδα μουρλια
Θελω να ειναι για παραδειγμα καλυτερος η να εχει προοπτικες να γινει καλυτερος απο τον Μιχαι,που ειναι ο στοπερ που αντικαθιστα σε στοιχεια τον Ιγκι.
Αν θελουμε ελληνα σεντερ μπακ που ξερει απο ΠΑΟΚ και επαιζε με ψηλα την αμυνα στις ακαδημιες μας,ειναι ο Διαμαντης,πιο μικρος και αψογη συνεργασια και χημεια με Μιχαηλιδη.
Το ποδοσφαιρο για μενα ειναι χημεια,καθε παικτης πρεπει να συμπληρωνει τον αλλον κ στο τελος να τους γ@μανε τους αντιπαλους.

Ο λόγος που πιστεύουμε ότι υπάρχει ζήτημα Κάργα και μάλιστα ότι ο ίδιος υπογράφει με κλειστά μάτια, είναι επειδή το είπε το Μετροκωλις ή νομίζω;
Ο αντι-Μιχάι... Δεν ξέρω για ποια θέση προόριζαν τον Ρέντε.. δεν αποκλείω να τον είχαν για βασικό...
Πάντως από την ελληνική αγορά (γηγενείς που παίζουν στην Ελλάδα) εγώ βλέπω μόνο τον Κάργα ικανό να έχει θέση στο ρόστερ.
Εκτός αυτού, έχω ένα προαίσθημα πως θα γίνει κίνηση για τον Θυμιάνη της Ξάνθης.
Κουβέντα κάνουμε rain, βγήκε άρθρο πως ο Μπότο ασχολείται με την ελλ. αγορά.
Πάντως από την ελληνική αγορά (γηγενείς που παίζουν στην Ελλάδα) εγώ βλέπω μόνο τον Κάργα ικανό να έχει θέση στο ρόστερ.
Εκτός αυτού, έχω ένα προαίσθημα πως θα γίνει κίνηση για τον Θυμιάνη της Ξάνθης.
Κουβέντα κάνουμε rain, βγήκε άρθρο πως ο Μπότο ασχολείται με την ελλ. αγορά.
Εικόνα για τον Κάργα δεν έχω πέρα από τα στατιστικά του.
Απλα να προσθέσω εδώ ότι τα Γιάννενα πέρσι ήταν μια ομάδα με 40% κατοχή έναντι 60% των αντιπάλων της.
Με 331 πάσες ανά ματς έναντι 524.84 των αντιπάλων της και αντίστοιχα 8.3 έναντι 13 σουτ ανά ματς.
Όπως δείχνουν τα στατιστικά ήταν μια ομάδα που αμυνοταν χαμηλά και έδινε κατοχή στον αντίπαλο παίζοντας με αντεπιθέσεις.
Το βάζω στο τραπέζι και αυτό μιας και γίνεται συζήτηση για τον Κάργα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλα να προσθέσω εδώ ότι τα Γιάννενα πέρσι ήταν μια ομάδα με 40% κατοχή έναντι 60% των αντιπάλων της.
Με 331 πάσες ανά ματς έναντι 524.84 των αντιπάλων της και αντίστοιχα 8.3 έναντι 13 σουτ ανά ματς.
Όπως δείχνουν τα στατιστικά ήταν μια ομάδα που αμυνοταν χαμηλά και έδινε κατοχή στον αντίπαλο παίζοντας με αντεπιθέσεις.
Το βάζω στο τραπέζι και αυτό μιας και γίνεται συζήτηση για τον Κάργα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Δευ 20 Ιουν 2022, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει καμία σημασία βροχοποιε;
Κουβέντα για μεταγραφές γίνεται και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ στο παρελθον ,άρα είναι στην ατζέντα της ομάδας.
Κουβέντα για μεταγραφές γίνεται και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ στο παρελθον ,άρα είναι στην ατζέντα της ομάδας.
Αν αληθεύουν τα παραπάνω στατιστικά του αποδεικνύουν τα γραφόμενά μου.
19 κλεψιματα και 189 επεμβάσεις σημαίνουν παίκτη που διαβάζει τις φάσεις.
Επίσης λέω ότι ακόμη και δίπλα στον ιγκνι θα ήταν ταμαμ. Να καθαρίζει όλα τα σκουπίδια.
Να ξέρει που θα πάει η μπάλα κι αυτός πρώτος να είναι εκεί.
Τέλειος σε αυτό τον ρόλο σε ομάδα που είναι μπροστά και έχει την μπάλα. Σημαίνει ότι ξέρει που πρέπει να είναι και τι θα πρέπει να προσέξει στην αντεπίθεση της αντίπαλης ομάδας.
Επίσης λέω ότι ακόμη και δίπλα στον ιγκνι θα ήταν ταμαμ. Να καθαρίζει όλα τα σκουπίδια.
Τέλειος σε αυτό τον ρόλο σε ομάδα που είναι μπροστά και έχει την μπάλα. Σημαίνει ότι ξέρει που πρέπει να είναι και τι θα πρέπει να προσέξει στην αντεπίθεση της αντίπαλης ομάδας.
Ναπολιτανε, έχουμε τώρα τρία ποστ σερί, που ο ένας είναι μέσα στο μυαλό του άλλου.
Ευτυχώς μας ξέρουν χρόνια εδώ μέσα γιατί αλλιώς θα μας έλεγε ο John ότι είμαστε ένα πρόσωπο με διπλό account.
Ευτυχώς μας ξέρουν χρόνια εδώ μέσα γιατί αλλιώς θα μας έλεγε ο John ότι είμαστε ένα πρόσωπο με διπλό account.

To ξερω μαν μου οτι δεν μου την ειπες...εγω απλος ηθελα να το πω γτ πολλες φορες ο τροπος που γραφομαι δεν αποδιδει αυτο που θελουμε να πουμε.Kabamaru11 έγραψε:psykoman δεν το εγραψα για να σου την πω,αλλα ειχε αναφερθει κ προ 2 εβδομαδων απο αλλον αδερφο,αυτα περι Κιλκις και οπαδου του ΠΑΟΚ,ναι μεν αλλα,τι να το κανω;
Συμφωνω ακριβως μ αυτα που λες και οτι ο Καργας δεν ειναι αυτο που ψαχνουμε.
Συνεχιζω να επιμενω οτι ο Νασμπεργκ θα ειναι αυτος διπλα στον Ιγκι και οτι ψαχνουμε παικτες για το ροτεισον.
Βεβαια εως τωρα κανεις δεν εχει αναφερει και λογικο μεχρι ενα σημειο οτι ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδια θα παρει και μικρους...και δεν ξερουμε ποσοι θα ανταποκριθουν και ποσοι θα συνεχισουν στην Α ομαδα.
Είχα δει στον ύπνο μου τον Αντρέ Ρικάρντο να βάζει γκολ, προχθές είδα κάτι με τον Νάσμπεργκ, δεν θυμάμαι τι...καλό ήταν πάντως.psykoman έγραψε:Ναπολι εγω τον Νασμπεργκ τον βλεπω για βασικο διπλα στον Ιγκι.
Στον πραγματικό κόσμο όμως, με ζώνουν τα φίδια όσο σκέφτομαι πως ο στόπερ της 11ης στο νορβηγικό πρωτάθλημα Βαλερένγκα, λογίζεται ως βασικός. Άλλο αν σου βγει από το πουθενά... Ο ΠΑΣ είναι οριακά καλύτερος από αυτούς.
@johndag δεν έχει τα στοιχεία που ψάχνουμε ο Κάργας... αλλά είναι έτοιμος παίκτης, γηγενής. Έτσι που τα έχουμε κάνει δεν μπορείς να περιμένεις να τσεκάρουν όλα τα κουτάκια οι Έλληνες που θα πάρεις...
obanebane έγραψε:Ναπολιτανε, έχουμε τώρα τρία ποστ σερί, που ο ένας είναι μέσα στο μυαλό του άλλου.

Το παρατήρησα κι εγώ...
Great minds think alike που λέν και στο χωριό μου
Maxpaok έγραψε:Αν αληθεύουν τα παραπάνω στατιστικά του αποδεικνύουν τα γραφόμενά μου.
Με τίποτα, ίδιο στυλ παίχτες είναι, ο Ινγκασον θέλει δίπλα του παίχτη που είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια.
Ο Κάργας είναι χειρότερος από τον Ινγκασον σε αυτόν τον τομέα που έτσι και αλλιώς πάσχει ο Ισλανδός.