Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από xanapaok »

Ίσως του αρ μπακ είναι συνάρτηση της κατάληξης της πολύκροτης υπόθεσης τζοβίνκο, με την έννοια ότι αν δεν έρθει τελικά το μυρμήγκι, που δεν το νομίζω, θα πάμε σε ακριβότερο συμβόλαιο για αρ μπακ (ίσως και μπάμπα)
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

dimitris88 έγραψε:το inpaok πάντως έβγαλε πριν από λίγο ότι ο Βραζιλιάνος ο Περέϊρα που προοριζόταν για αντι-Τζιοβίνκο, τους έριξε χυλόπιτα και αρνήθηκε την πρόταση τους γιατί δεν θέλει να πάει σαουδική αραβία και αυτό περιπλέκει τα πράγματα ή τα καθυστερεί....
laska4 έγραψε:Δηλαδή θα περιμένουμε πρωτα τον αντιτζιοβινκο στην αλ χιλαλ και μετα να λύσει το συμβολαιο ???

Edit:@seaman Κάνε κάνα ρεπορτάζ από Αραβία γιατί οι αρδ μας άλλη δουλειά κάνουν μάλλον...
Δε νομίζω ότι ο Περέιρα έρειξε χυλόπιτα ή είναι αυτός το πρόβλημα που δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ακόμα. Ίσα Ίσα αυτός είναι που έχει δελεαστεί από την αμοιβή που του προσφέρεται και φέρεται ότι πίεζε για να γίνει αποδεκτή η προσφορά της Hilal. Αυτή είναι και η τακτική των Αράβων. Χρήμα στον παίχτη για να πιέσει την Ομάδα του να κάνει σκόντο. Μέχρι στιγμής Ομάδα της Πρέμιερ δεν έχει μπει δυνατά στο κυνήγι της υπογραφής του και δεν είναι και καθόλου εύκολο να δοθούν πλέον συμβόλαια της τάξης των 4 εκ ετησίως (και άλλα 25 στην Ομάδα, τόσα αξιώνει η Brom) για παίχτες του επιπέδου Περέιρα.

Ο Ρομάνο ανέβασε ότι απόψε θα δώσει πληροφορίες για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.

Αν δεν είναι ο Πορτογάλος θα βρεθεί κάποιος άλλος. Η Χιλάλ έχει και τον τρόπο και το χρήμα.

Ο Μέρμηγκας νομίζω ότι έχει πάρει το δρόμο του, όπως και η Χιλάλ το δικό της.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προς το παρόν προπονείται ακόμα με την ομάδα του πάντως…
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

xanapaok έγραψε:Ίσως του αρ μπακ είναι συνάρτηση της κατάληξης της πολύκροτης υπόθεσης τζοβίνκο, με την έννοια ότι αν δεν έρθει τελικά το μυρμήγκι, που δεν το νομίζω, θα πάμε σε ακριβότερο συμβόλαιο για αρ μπακ (ίσως και μπάμπα)
Στο αριστερο μπακ θελουμε παίκτη πρώτης γραμμής ή έστω ισάξιο του Βιερινια στα 35 του.
Δεν εχει νοημα η λογικη του ρυχνουμε ολο το μπατζετ στο 10αρι και περνουμε ενα φθηνο ακραιο μπακ.
Μ’αυτη την λογικη ας μεινουμε στον Περειρα, δεν χρειαζομαστε 2ο ταλέντο ή παικτη στοιχημα, αλλα έτοιμο παικτη που θα κανει τη διαφορα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Aκομα και οι Σαουδαραβες παντως τρεναρουν οσο μπορουν την κατασταση μεχρι να κλεισουν τον αντικαταστατη.Εμεις δεν μπορουμε να δουλευουμε παραλληλα. Πρωτα θα κλεισει ο Τζιοβινκο,μετα θα ασχοληθουμε με το αριστερο μπακ,πρωτα θα πουληθει ο Τζολης,μετα θα ασχοληθουμε με τον αντικαταστατη του. Παραπανω απο μια υποθεση τη φορα καιμε φλαντζα...
Τον αντικαταστάτη του Τζόλη θα πρέπει να τον έχουν επιλέξει εδώ και καιρό και να έχουν κάνει και τις πρώτες συζητήσεις με τον παίκτη και τον ατζέντη του.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Σε aivas19:
Ανάγνωση ξέρεις αγαπητέ. Άμα είπα, υποθετικά μίλησα και μάλιστα απαντούσα σε υπόθεση άλλου. Επίθεση σε κανένα δεν έκανα αλλά ναι τον ΠΑΟΚ τον βάζω μπροστά από το συμφέρον του κάθε παίκτη.

Σε icue: Τα μηνύματα που στέλνει μια ομάδα στους νέους της είναι δίκοπο μαχαίρι. Ναι να κάνουν όνειρα αλλά θα σεβαστούν τον οργανισμό ΠΑΟΚ στο δρόμο προς την καταξίωση και ΑΝ (το πρόσεξες εδώ φίλε aivas19;) δεν το κάνουν, τότε και η ΠΑΕ πρέπει να στέλνει το μήνυμα οτι δεν είναι ο σωστός τρόπος.

Και μιλάω γενικά να το ξεκαθαρίζουμε, μια χαρά χαρακτήρας μου φαίνεται ο Τζόλης.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Rexaris έγραψε:Σε aivas19:
Ανάγνωση ξέρεις αγαπητέ. Άμα είπα, υποθετικά μίλησα και μάλιστα απαντούσα σε υπόθεση άλλου. Επίθεση σε κανένα δεν έκανα αλλά ναι τον ΠΑΟΚ τον βάζω μπροστά από το συμφέρον του κάθε παίκτη.

Σε icue: Τα μηνύματα που στέλνει μια ομάδα στους νέους της είναι δίκοπο μαχαίρι. Ναι να κάνουν όνειρα αλλά θα σεβαστούν τον οργανισμό ΠΑΟΚ στο δρόμο προς την καταξίωση και ΑΝ (το πρόσεξες εδώ φίλε aivas19;) δεν το κάνουν, τότε και η ΠΑΕ πρέπει να στέλνει το μήνυμα οτι δεν είναι ο σωστός τρόπος.

Και μιλάω γενικά να το ξεκαθαρίζουμε, μια χαρά χαρακτήρας μου φαίνεται ο Τζόλης.
Δεκτο φιλε μου ζητω συγγνωμη
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@ Seaman Ευχαριστώ ! Μου απάντησαν βεβαίως και άλλοι δύο συμφορουμήτες.
Θεωρητικά πάντα ο Τζιοβινκο δε γίνεται να χαθεί. Βέβαια ποδόσφαιρο είναι και ποτέ δε ξέρεις, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ ότι πιέζει για να έρθει.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

aivas19 έγραψε:
Rexaris έγραψε:Σε aivas19:

Δεκτο φιλε μου ζητω συγγνωμη
Αδέρφια είμαστε, η συγνώμη δεν χρειαζότανε. Είμαστε όλοι και λίγο τσιτωμένοι με τις μεταγραφές που αργούν…
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Για το μυρμηγκιον είμαστε τσιτωμενοι.
Αν και μυρμηγκιον....μας γκαστρωσε
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

joshua έγραψε:
soigol έγραψε:
joshua έγραψε:Aκομα και οι Σαουδαραβες παντως τρεναρουν οσο μπορουν την κατασταση μεχρι να κλεισουν τον αντικαταστατη.Εμεις δεν μπορουμε να δουλευουμε παραλληλα. Πρωτα θα κλεισει ο Τζιοβινκο,μετα θα ασχοληθουμε με το αριστερο μπακ,πρωτα θα πουληθει ο Τζολης,μετα θα ασχοληθουμε με τον αντικαταστατη του. Παραπανω απο μια υποθεση τη φορα καιμε φλαντζα...
Από πού το συμπεραίνεις αυτό;;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αποκτησαμε αριστερο μπακ το οποιο θα ερχοταν στην Ολλανδια και δεν το ξερω? Εχουμε αντικαταστησει ποτε παικτη προωρα? Ποσες μερες μας πηρε να αντικαταστησουμε τον Γιαννουλη? Μηπως παιξαμε χωρις επιθετικο και δεξι μπακ στα πιο κρισιμα παιχνιδια περσι? Εσυ τωρα προσγειωθηκες στον πλανητη ΠΑΟΚ και τις μεταγραφικες του δυστοκιες?
Μπορεί να μην συμφωνείς, αλλά φαίνεται ότι για τις περιπτώσεις που αυτοί έκριναν ότι καίγονταν τις έκλεισαν, άσχετα που πάλι διαφωνείς για τις επιλογές.
Άρα τα συμπεράσματά σου αίωλα, με περσινά δεδομένα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ενημέρωση:

Οι μέρες δεν κύλησαν τόσο καλά όσο διαφαινόταν

Αρκετές οι απαιτήσεις, αρκετές οι λεπτομέρειες, πολλές οι πλευρές που χώνονται

Θέλει υπομονή, ζορικη η φαση
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Φαντάζομαι Rain αναφέρεσαι στον Ιταλό. Λογικό. Είναι πολύ δύσκολη περίπτωση. Για αριστερό μπακ υπάρχει κάποια εξέλιξη;
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Παιχταρας ο κοντός δεν λέω, αλλά οκ δεν είναι και ο μοναδικός παίχτης στον πλανήτη και μπορεί να αργήσει πολύ η περίπτωση του. Μήπως να βγαίναμε με αυτό το 1+ μυριο που του δίνουμε να ψάξουμε και κάτι άλλο; Γιατί οι μέρες περνάνε και στο 10 είμαστε με Καγκαβα και Μπισεσβαρ. Στοιχήματα και οι δύο. Μην δούμε πάλι Καντουρι εκεί στο τέλος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”