Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

laska4 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:2 μέρες πριν την προετοιμασία και σήμερα στα μεταγραφικά υπάρχει σιγή..
Κάτι μπανιαρες στο Πόρτο Καρράς που θα έχει τωρα ...
Και εδώ στον Βόλο βράζουμε..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μακριά από πρίγιοβιτς
σας παρακαλώ εκεί στην παε, προσπαθήστε να μην κάνετε το λάθος
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

renegade έγραψε:Η μεγαλύτερο πατάτα μεταγραφή που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι η επιστροφή πρίγιοβιτς.

Σήμερα είναι Κυριακή. Μπανάκι,κοκτειλακι και χαλαρουιτα.
Από αύριο κανένα δήθεν νέο
Μια χαρά... Πάρε παιχτούρα Ολιβειρα και ας πάρει ο Καβουριας Πριγιογκολ (ουτως ή άλλως εφτασε σε επίπεδα χρημάτων το μυριο κ για Λιβαγια)!
Το απεύχομαι για την ομάδα μου, αλλά μιας κ δεν είναι στο χέρι μας, εδώ θα μαστε όλοι κ θα κριθούν τα λεγόμενά μας....
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

danirifle έγραψε:μακριά από πρίγιοβιτς
σας παρακαλώ εκεί στην παε, προσπαθήστε να μην κάνετε το λάθος
Προβλεπω να συνεχιζεται αυτη η σουρεαλιστικη τακτικη της παε μεχρι να πουμε ευχαριστω μεχρι κ για τον λεβεκ.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ο πετρωτος εβγαλε οτι εχει γινει προταση σε χαφ ....η προταση ειναι υψους 1 μυριου και η αρχικη του απαιτηση ηταν 1,5 αλλα μαλλον θα πεσει ...ο παικτης εχει συμβολαιο αλλο ενα χρονο με την ομαδα του αλλα μπορει να βρεθει η λυση και να το σπασει για να φυγει....οποτε αμα ισχυει το ρεπορταζ του μια φορα μαλλον ειναι η ο αγγλος η ο μενσα ετσι πως το περιγραφει...για 1,5 που λεει ζητησε αρχικα μου φενεται λιγο δυσκολο να ζητησαν αυτοι ...ο μενσα δεν ξερω ποσα παιρνει αλλα για τον αγγλο απο 250χιλιαδες να ζητησε 1,5 υπερβολικο μαλλον ..αλλα νταξει για να ερθει απο αγγλια ελλαδα δεν αποκλείεται κιολας να ζητησε αρχικα τοσα ωστε να παρει το μαξιμουμ που μπορει
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Φέρτε τον Πριγιοβιτς τώρα λέμε.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Stability παιδιά.... Σταθερότητα... Δεν θέλω να δω μετεγγραφές και συμβόλαια εκατομμυρίων...Το ζητούμενο για τον οργανισμό είναι η σταθερότητα και η δυνατότητα του να πρωταγωνιστεί και χωρίς τον Ιβάν. Αυτός άλλωστε πιστεύω ότι είναι και ο στόχος του ίδιου.. έδωσε τα μύρια για τα χρέη, θα φτιάξει και γήπεδο, ντάμπλ πήρε ε τι άλλο.
Το να κρατάει δέσμιο τον οργανισμό στη δυνατότητα του να βάζει συνέχεια λεφτά θεωρώ ότι δεν είναι σωστό και δεν το θέλει κανένας. Επομένως συγκρατημένες μεταγραφικές κινήσεις, μην έχουμε ξανά ffp και ανοίγματα είδαμε τι έγινε με Παναθηναϊκούς στο ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ολυμπιακούς στο μπάσκετ κτλ... αλλά και την ίδια την χώρα που δέκα και πλέον χρόνια προσπαθεί να ξεμπλέξει από τα χρέη.
Όσο για τον λουτσο καλό είναι όλοι να του θυμίζουμε ότι όλοι οι μεγάλοι σύγχρονοι προπονητές γίναν ονόματα όταν δούλεψαν σε ομάδες με το υπάρχον υλικό και κατέβαζαν πρωτοποριακές τακτικές και θεωρίες.Επομενως νομίζω ότι πρέπει να πάψει η συζήτηση τύπου αυτούς ήθελε ο προπονητής αλλά ο τδ και η διοίκηση δεν τους έφερε....Ας δούνε το Μουρίνιο στην Πόρτο, τον κλοπ στα πρώτα του βήματα στην Γερμανία, τον τουχελ και τόσους άλλους. Αν θέλει βέβαια να κάνει όνομα στην Ευρώπη και δεν τον ενδιαφέρουν μόνο τα φράγκα.
Με αυτήν την λογική περισσότερο με ενδιαφέρει ο σχηματισμός και η τακτική στα πρώτα φιλικά, παρά οι μεταγραφές αυτήν την περίοδο...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Πριγιο τα τελευταία 2 χρόνια δεν εχει καμία σχέση με τον Πριγιο που ξέραμε.
Αν τον φέρουν θα είναι ξεκάθαρα κίνηση εντυπώσεων...

Βέβαια με αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής, για όλα τους έχω πιθανούς αυτούς που κανουν τις μεταγραφές..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν είναι να έρθει με ελευθέρας + την αποζημίωση του ο Πρίγιο, θα μπορεί να υπογράψει με ένα λογικό συμβόλαιο, περίπου στο εκατομύριο. Είμαι πολύ θετικός στο να έρθει στο εκατομύριο, ένας ποδοσφαιριστής που και εκεί είδα σε βίντεο ότι έπαιξε, όταν ήθελε. Την μπάλα δεν την ξέχασε, ούτε έχασε το ύψος του. Με το Λουτσέσκου θα δουλέψει για να φτάσει στο 90% του επιπέδου που έφτασε που έφτασε όταν τον πουλήσαμε, που είναι υπεραρκετό. 1000 φορές να πάμε στα σίγουρα, παρά σε Τσόλακ. Στη θέση 10/εξτρέμ (διπλοθεσίτης) θέλω πολύ τον Τανάσε της Στεάουα και απορώ με Ρουμάνο προπονητή γιατί τόσα χρόνια δε δείξαμε ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Ο ροθγουελ έχει αυτό που δεν έχει κανένας χαφ μας , ίσως μόνο ο σβαμπ για τα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού, την κάθετη τριπλά μόλις πάρει την μπάλα από τα στόπερ για να περάσει το παιχνίδι στα 2/3 του αντιπάλου. Φαίνεται πολύ καλή περίπτωση για να είναι αληθινή.

Τώρα το να συζητάμε μεταξύ Ολιβέιρα και πριγιο στα ίδια λεφτά είναι αστείο, φέρτε τον Μεγαλέξανδρο σπίτι του χθες
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

kosths BXL έγραψε:ο πετρωτος εβγαλε οτι εχει γινει προταση σε χαφ ....η προταση ειναι υψους 1 μυριου και η αρχικη του απαιτηση ηταν 1,5 αλλα μαλλον θα πεσει ...ο παικτης εχει συμβολαιο αλλο ενα χρονο με την ομαδα του αλλα μπορει να βρεθει η λυση και να το σπασει για να φυγει....οποτε αμα ισχυει το ρεπορταζ του μια φορα μαλλον ειναι η ο αγγλος η ο μενσα ετσι πως το περιγραφει...για 1,5 που λεει ζητησε αρχικα μου φενεται λιγο δυσκολο να ζητησαν αυτοι ...ο μενσα δεν ξερω ποσα παιρνει αλλα για τον αγγλο απο 250χιλιαδες να ζητησε 1,5 υπερβολικο μαλλον ..αλλα νταξει για να ερθει απο αγγλια ελλαδα δεν αποκλείεται κιολας να ζητησε αρχικα τοσα ωστε να παρει το μαξιμουμ που μπορει
Νομίζω ότι δεν προσδιόρισε τον χρόνο που απομένει στο συμβόλαιο του υποτιθέμενου στόχου.

Ο Μένσα για το δανεισμό του στην Μπεσίκτας πήρε γύρω στα 1.2 εκ.

Δεν το βγάζουν όμως παραέξω το όνομα, γράφει, για να μην υπάρξουν σφίνες. Ε δε νομίζω τότε να μιλάει για τον Μένσα γιατί για αυτόν μόνο παρέλαση που δεν γίνεται, όχι απλά σφίνες. Μόνο η κουτσή Μαρία δεν γνωρίζει για αυτόν (λέτε να έχει η Γκοντζαρόβα κάνα θεματάκι με το πόδι της?)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 27 Ιουν 2021, 13:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

vs40 έγραψε:Αν είναι να έρθει με ελευθέρας + την αποζημίωση του ο Πρίγιο, θα μπορεί να υπογράψει με ένα λογικό συμβόλαιο, περίπου στο εκατομύριο. Είμαι πολύ θετικός στο να έρθει στο εκατομύριο, ένας ποδοσφαιριστής που και εκεί είδα σε βίντεο ότι έπαιξε, όταν ήθελε. Την μπάλα δεν την ξέχασε, ούτε έχασε το ύψος του. Με το Λουτσέσκου θα δουλέψει για να φτάσει στο 90% του επιπέδου που έφτασε που έφτασε όταν τον πουλήσαμε, που είναι υπεραρκετό. 1000 φορές να πάμε στα σίγουρα, παρά σε Τσόλακ. Στη θέση 10/εξτρέμ (διπλοθεσίτης) θέλω πολύ τον Τανάσε της Στεάουα και απορώ με Ρουμάνο προπονητή γιατί τόσα χρόνια δε δείξαμε ενδιαφέρον.
Συμφωνώ έτσι όπως το γράφεις
Ο Πριγιο είναι σίγουρη επιλογή... ΦΕΡΤΟΝ ΤΩΡΑ!!!
Ο Ρουμάνος είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση απλά εκεί μπλέκεται ο Μπεκαλι που θα θέλει να σε δαγκώσει όπως πάντα... και αν και ο λουτσος θέλει να επιλέξει παίχτη από την χώρα του κάτι που δεν φαίνεται από ότι εγω καταλαβαίνω...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

renegade έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
renegade έγραψε:Γιατί διαφορετικά ποιος άλλος θα μπορούσε να φέρει?
Θα μπορούσε ρενεγκεητ να είναι κάποιος που να κάνει αυτήν την δουλειά by trade που λέμε και στο χωριό μου.
Αυτή τη στιγμή όμως στο official payroll της ΠΑΕ δεν υπάρχει αυτός,άρα οι μόνοι που θα μπορούσαν να κλείσουν μια μεταγραφή είναι ο λουτσέσκου και ο Σαββίδης
Αυτό είναι το πραγματικό κρίμα ρενεγκεητ. Λεφτά δίνεις. Αλλά στα τρώνε μάνατζερ και παρατρεχαμενοι. Πρέπει ο Ιβάν πρώτα από όλα να εμπιστευτεί κάποιον (όποιον θέλει ο ίδιος φυσικά) και να του δώσει ελευθερία κινήσεων. Και λεφτά θα σώσει και ομάδα θα κανει μακροπροθεσμα. Τώρα η φάση είναι προτείνει έναν παίκτη ο λουτσεσκου άλλον έναν το τμήμα σκαουτινγκ άλλον έναν ο σαμπλι άλλον έναν ο Πολ. Δεν γίνεται δουλειά έτσι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Πρίγιο είναι ο ευέλικτος φορ που μας έλλειπε! Ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια, που βελτίωσε τρομερά την κίνησή του χωρίς τη μπάλα. Ό,τι πρέπει για Ευρώπη! Και με 1,5 μύριο το έτος που θα ζητήσει μάλλον για κελεπούρι μου φαίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Κυρ 27 Ιουν 2021, 13:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

Ο Ιβαν δεν έφερε τον Λούτσο με τόσα λεφτά για να πάρει μεροκάματο μόνο.
Ο Λούτσος δεν θέλει να αποτύχει μετα το Νταμπλ και ότι κατάφερε κάτω.
Ξέρει τι θέλει ξέρει τι θα πάρει και τι του κάνει.Δεν είναι το τι θελουμε εμείς.
Υπομονή θα πάρουμε αυτούς που ταιριάζουν στην ομάδα και θα αποδίδουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”