300Napoli4 έγραψε:Για τον Κίτσιου πόσο πήραμε; 200;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Το.μελαγχρινακι μακρια μας κι ας βαλει μυαλο κι ας κανει ο,τι θελει. Ο τύπος είναι επικινδυνος. Μεχρι τα 30 του θα εχει στανταρακι μια ανοιχτη δικογραφια για σεξουαλικου περιεχομενου αδίκημα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ, μάλιστα είχα απορήσει που δεν κάναμε πρόταση (τότε) στον Fabio.joshua έγραψε:Μόνο εγώ και ο Σούρμε καιγόμαστε για αριστερό μπακ νομίζω...Α ρε Φαμπιο μας μαμησες...Μακριά από τον Τζέφερσον...
- Dimitris_L4
Οχι αλλους Πορτογαλους-Βραζιλιανους. Αριστερο μπακ, σοβαρο, γρηγορο, ψηλό κ με ευχερεια στο σκοραρισμα, ειναι ο Τσεχος Filip Novák της Τραμπζονσπορ. Παικτης που θα βοηθαγε αμεσα αλλα δε θα εκοβε και την οποια δυνατοτητα εξελιξης του Γιαννουλη. Θα βοηθαγε κ τον Στοχ που θα παιρνουν μαζι την αριστερη πλευρα μιας κ θα επικοινωνουσαν καλα κ αμεσα στο παιχνιδι (τσεχοι κ σλοβακοι αλληλοκατανοουνται γλωσσικά)
- sourmenetes
- Moderator
Ο κοεντραο ειναι διακαης ποθος του Φερευρα, για αυτο μαλλον δεν κλεινουν την υποθεση.
Βεβαια εχουμε δωσει ενα deadline.για να δουμε.
Αντε ανακοινωστε καποιον να ξεχαρμανιασουμε.
Βεβαια εχουμε δωσει ενα deadline.για να δουμε.
Αντε ανακοινωστε καποιον να ξεχαρμανιασουμε.
Έγινε τόσο απρόσμενα και γρήγορα η αλλαγή προπονητή που το ξέχασα!Napoli4 έγραψε: Φίλε Κούρδε, περιμένω ανανέωση της υπογραφής σου!
Ον τόπικ τώρα, η έλευση του Νιγηριανού, διατηρεί την ισορροπία του αριθμού των μη κοινοτικών παικτών με πώληση του Αιγύπτιου ας πούμε;
- Μπαρκαρούτσος
- navigator11
Μεταξύ ημών και Σεβίλλης, χοντρή μ@λακία έκανε και διάλεξε Ισπανία. Θα το μετανιώσει σύντομα. Είναι και το Σαββιδέικο, βέβαια, καπώς σφικτό τις τελευταίες βδομάδες ...

- nikospaok66
Τι νέκρα είναι πάλι αυτή απόψε; Πότε θα τελειώνουμε με Εσιτί να πούμε ότι επιτέλους κάναμε μια μεταγραφή από τότε που ήρθε ο νέος τεχνικός.
Ειδε η διοικηση την κληρωση και αποφασισε να κινηθει συντηρητικα . Καλα κανει.
Εσιτι και ενα αρ μπακ δανεικο για τωρα.Μεχρι 31 αυγουστου βλεπω μπρανταριτς δανεικο
- nikospaok66
Αν εξαρτάς τις μεταγραφές σου και όλο τον προγραμματισμό σου από μια κλήρωση είσαι για τα πανηγύρια. Και έχουν αποδείξει ότι δεν είμαστε.