Στο χθεσινό απλώνει το χέρι και ο παίτης του Ο.Α.Ρ.Η.Σ.Vet_eranos έγραψε:Ας μου εξηγησει καποιος τι διαφορα εχει το πεναλτυ του Μανταλου(εκεινο με το χερι απλωμενο), με το πεναλτυ του Ουαρντα, με τη φαση στο 43' στο ΟΦΗ-γαυρος του Πλατελλα..
Προσωπικα μου φαινονται ιδιες και προσωπικα καμια δεν επρεπε να δωθει..τα 2 πρωτα σφυριχτηκαν..
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Μου μετέφεραν πως τον γαυρο χθες τον σφάξανε. Ισχύει;
Είδα το β ημίχρονο οποτε να φανταστώ η σφαγή ηταν στο πρώτο;
Ασε Παντα, τετοια σφαγη απο τα πετρινα χρονια της κοκκινης παραγκας ειχα να δω, τοτε που τα κανανε αυτοι.
5 πεναλτι δεν εδωσε στον γαυρο και 5 κοκκινες δεν εδωσε στον ΟΦΗ και 5 οφαιντ του κοψανε.
5 πεναλτι δεν εδωσε στον γαυρο και 5 κοκκινες δεν εδωσε στον ΟΦΗ και 5 οφαιντ του κοψανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 22 Οκτ 2018, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Martins dislike this post:lol:panta έγραψε:Μου μετέφεραν πως τον γαυρο χθες τον σφάξανε. Ισχύει;
Τα μωρά του γιδώνη θα έρθουν τη Δευτέρα στο Ναό να γνωρίσουν επιτέλους τον Σέρβο πατέρα τους, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, θείους κλπ
. Όπως παλιότερα ο Μουνιόθ μας είχε φέρει την ταλεντάρα το Νίνη, έφαγε τους κορνέδες και τις φραπεδιές μπροστά στην 6 και δεν ξανάπαιξε μπάλα έκτοτε 

προσοχή μάγκες, μην κάνουμε καμιά κουταμάρα και μας αρχίσουν τις τιμωρίες και τις αφαιρέσεις βαθμών.GEOL έγραψε:.... Όπως παλιότερα ο Μουνιόθ μας είχε φέρει την ταλεντάρα το Νίνη, έφαγε τους κορνέδες και τις φραπεδιές μπροστά στην 6 και δεν ξανάπαιξε μπάλα έκτοτε
Τέτοια πράγματα να μην λέγονται και κυρίως να μην γίνονται. Αν δείτε τον διπλανό σας να πάει να πέσει σε παγίδα, αρπάξτε τον και πάτε μαζί να τον κεράσετε μια μπύρα.
Έχουν πέσει όλοι και περιμένουν να κάνουμε την μακακία μόνοι μας.
Μην πέσουμε στις παγίδες που θα μας στήσουν.
Πολύ σωστά και συγγνώμη για την έκφραση μου.gpap έγραψε:προσοχή μάγκες, μην κάνουμε καμιά κουταμάρα και μας αρχίσουν τις τιμωρίες και τις αφαιρέσεις βαθμών.GEOL έγραψε:.... Όπως παλιότερα ο Μουνιόθ μας είχε φέρει την ταλεντάρα το Νίνη, έφαγε τους κορνέδες και τις φραπεδιές μπροστά στην 6 και δεν ξανάπαιξε μπάλα έκτοτε
Τέτοια πράγματα να μην λέγονται και κυρίως να μην γίνονται. Αν δείτε τον διπλανό σας να πάει να πέσει σε παγίδα, αρπάξτε τον και πάτε μαζί να τον κεράσετε μια μπύρα.
Έχουν πέσει όλοι και περιμένουν να κάνουμε την μακακία μόνοι μας.
Μην πέσουμε στις παγίδες που θα μας στήσουν.
- hasio_john
- kataramenos5
Να μωρε ενα τέτοιο παικτη γιατι δε φερνουν στον ΠΑΟΚ? Για backup του Πριγιο εστω
Του χρειαζοταν ενας τετοιος δανεισμος να παρει ψυχολογια. Του χρονου τριαδα πριγιο ακπομ κουλουρης
- sourmenetes
- Moderator
Dim αν θες στειλε στο sourmenetes@hotmail.com αυτο που ειπες χθες
κορυφή ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ β'
και ολα τα ποκεμον τεζα

και ολα τα ποκεμον τεζα