Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από pilotos »

Πάλι ρε μλκ;
Ρεζίλι μας έχετε κάνει[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181001/6dd25589745c580853229723876ba97c.jpg[/img]

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η Ευρωπη παντως εμενα φετος δεν με ενδιαφερει καθολου...Βαλε την Πεμπτη μεσα Ακπομ,Καρελη και Ουαρντα να παρουμε μια αισθηση του τι μπορουν να προσφερουν.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Θα μιλησω μονο για τη θεση του κεντρου που καιει.
Εχουμε καποια δεδομενα.
Ο Ραζβαν με δηλωσεις που εχει κανει εχει πει.
α) Εμαθα ξαφνικα οτι φευγει ο Τσιμιροτ
β) Στο κεντρο θα ηθελα ενα 8αρι με τρεξιματα και πιο aggressive, και συνεχισε οτι ισως ειναι ο Τσιμιροτ τετοιος.(αφου εφυγε)
γ) Δεν ζητησα το Μουλεν
δ) Μου ειπε η διοικηση οτι ο Χαρισης θα παει δανεικος.
ε) Δεν χρειαζομαστε χαφ, μας φτανουν τα 4.

Εγω παλι βλεπω 2..Μαου και Κανιας. Ο Σαχοφ δεν ειναι κεντρικος, ειναι δευτερος επιθετικος, και ο Βερνμπλουμ παρων απων.
Αυτα..οι δηλωσεις λενε πολλα, μπορει και τπτ.Οπως τις ερμηνευει ο καθενας.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Τα νούμερα τα λένε όλα. Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε και μπορεί το ένα να μην μας αρέσει και το άλλο να μας χαλάει κλπ. Αλλά ο πρωταθλητισμός σημαίνει νούμερα και διαχείριση. Και τα νούμερα λένε 5/5 για φέτος και 30 νίκες σε 33 παιχνίδια το τελευταίο δεκάμηνο, χωρίς άσχημους μυϊκούς τραυματισμούς βασικών παιχτών. Στα συν αυτώ μια κούπα (κύπελλο) μια ακόμη κλεμμένη (πρωτάθλημα) και μια πρόκριση σε ομίλους EL.
Για πρωταθλητισμό τον πήρε ο ΠΑΟΚ και αυτό ακριβώς κάνει και πολύ καλά μάλιστα.
Όλο το φόρουμ έχει κάνει κωλοτούμπα με την περίπτωσή του, μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

tzoker έγραψε:Θα μιλησω μονο για τη θεση του κεντρου που καιει.
Εχουμε καποια δεδομενα.
Ο Ραζβαν με δηλωσεις που εχει κανει εχει πει.
α) Εμαθα ξαφνικα οτι φευγει ο Τσιμιροτ
β) Στο κεντρο θα ηθελα ενα 8αρι με τρεξιματα και πιο aggressive, και συνεχισε οτι ισως ειναι ο Τσιμιροτ τετοιος.(αφου εφυγε)
γ) Δεν ζητησα το Μουλεν
δ) Μου ειπε η διοικηση οτι ο Χαρισης θα παει δανεικος.
ε) Δεν χρειαζομαστε χαφ, μας φτανουν τα 4.

Εγω παλι βλεπω 2..Μαου και Κανιας. Ο Σαχοφ δεν ειναι κεντρικος, ειναι δευτερος επιθετικος, και ο Βερνμπλουμ παρων απων.
Αυτα..οι δηλωσεις λενε πολλα, μπορει και τπτ.Οπως τις ερμηνευει ο καθενας.
1. Αυτο δεν δικαιολογει να μην παιρνει ουτε μια ευκαιρια ο Μουλεν
2. Τον Χαριση τον δοκιμασε και προφανως δεν του εκανε
3. Ο Σαχοφ ειναι χαφ
4. Τον Βερνμπλουμ νομιζω οτι τον ηθελε διακαως και ο ιδιος. δεν νομιζω οτι του τον φορτωσανε
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

psykoman έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
psykoman έγραψε:Λουτσε τι κανεις εδω μου λες;
Αφου δν σε γουσταρουμε και σε περιμενουμε στην γωνια...και το ξερεις.
30 στα τελευταια 32.
5/5 νικες στην αρχη του πρωταθληματος(ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ)
Με 2 ντερμπυ σ αυτα τα 5 ματς(Διπλο στο τηγανι μετα απο 4 χρονια) και τσοντα τσελσυ και ρουλη ενδιαμεσα.
Ελαφρυντικο κανενα για σενα Λουτσε μου.
Η κλασσικη ελληνικη μαλακια.Λες στον αλλον ''ειχαμε προγραμμα φωτια...ειχα τσελσυ...2 ντερμπυ ειχα...ειχα...ειχα...'' και τι σου λεει;;;;
Ναι ΑΛΛΑ....αυτο το ''αλλα'' ρε μαγκες με γυριζει το μυαλο...μ αναβουν τα λαμπακια...μ ερχεται να παρω φορα και να ριχνω σφαλιαρες σ οποιον βρισκω μπροστα μου...Αυτο το ''αλλα'' δειχνει οτι ο αλλος δν καταλαβαινει τιποτα...δν νιωθει...στα παπαρια του σε γραφει...
Ντεμεκ μια γροθια απεναντι στο πολεμο τρεχει και σε χτυπαν απο παντου...@@....ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ...
Ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα....@@...ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ...ο εαυτουλης μας πανω απ ολα...
Γιατι Λουτσε αυτο;;; Γιατι εκεινο;;; Γιατι ετσι;;; Γιατι αλλιως;;; Σαν τα 10χρονα η εκτος κι αν θεωρουν οτι ο Λου θελει να μην παει η ομαδα καλα...δν βλεπει τι γινετε...και σου λεει ο αλλος κατσε να τον ξεμπροστιασω τωρα τον πουστη...
Λουτσε τι κανεις εδω μου λες;
εχει καταντησει ΓΡΑΦΙΚΟ να τρεχετε καποιοι να υπερασπιστειτε σαν θιγμενες γκομενες τον λουτσεσκου μολις καποιος ΤΟΛΜΗΣΕΙ να κανει μια κριτικη με επιχειρηματα. Φορουμ ειμαι, δε βλεπω να τον κραζει καποιος αλλα βλεπω μια χαρα αποψεις. Εσεις αν δε βλεπετε το οτι η ομαδα σερνεται καιστο δευτερο ημιχρονο φαινομασταν σαν ομαδα 3ης εθνικης, προβλημα σας. Εγω δεν θελω να ριξω το προβλημα κατω απο το χαλακι και να αγνοησω την αγωνιστικη ανυπαρξια του 2ου ημιχρονου λες και παιζαμε με την τσελσι.
Η ομαδα δειχνει βραχυκυκλωμενη και ασχετως αποτελεσματων δεν δειχνει βελτιωση. Μολις ερθει ενα (λογικο) στραβοπατημα τοτε να δεις που θα βγουν ολα στην επιφανεια.
Στις νικες πρεπει να βλεπεις τα προβληματα και να τα διορθωνεις, οχι μετα χριστον προφητης
Κανα ελαφρυντικο για την κατασταση της ομαδας βλεπεις εσυ η μπα...''ΝΑΙ ΑΛΛΑ'' κτλ;
Λες εσυ να ειναι ευχαριστημενος με την αποδοση; Με το αποτελεσμα ναι...οπως ολοι μας...
Η ομαδα εβγαλε ενα παρα πολυ δυσκολο προγραμμα...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ...χωρις απωλειες...και με δημιουργεια νεων ρεκορ...
Σου λεει κατι αυτο;;;; η παλι ''ΝΑΙ ΑΛΛΑ'';
. Ομαδα με 2 πρωταθληματα τι ρεκόρ να εχει; Εγω προτιμω να θετω τον πηχη ψηλα μπας και επιτελους παρουμε 1 πρωταθλημα, γιατι τα εξωαγωνιστκα τα γνωριζουμε. Περυσι που καναμε το απιστευτο σερι η ομαδα εσπερνε. Μακαρι να παρουμε ολα τα παιχνιδια με μισο μηδεν και να το σηκωσουμε, αλλα δεν παιζει με το συστημα απέναντί σου. Θα αρχισουν οι κοκκινες και τα πεναλτι απο το πρωτο δεκαλεπτο που χρεωναν την ομαδα του Αγγελου επι σερί αγωνων, μεχρι να σε σπασουν. Θελει η ομαδα να βρει τον καλο της εαυτο. Ο κοουτς ειναι εξαιρετικος. Εχει στο μυαλο του την ψυχολογία της ομαδας που θελει να την κρατησει ψηλα. Το σημαντικο εδω ειναι πώς οι παικτες το εκλαμβανουν. Αν νιωθουν οτι ολα πανε ρολόι και ολα θα στρωσουν έτσι απλα γιατί μαμαμε και δερνουμε, εγω ανησυχω. Οι δηλώσεις τους εμενα με ανησυχουν. Δεν ειμαστε για πανηγυρια απο την 5η αγωνιστικη. Ας παρουν επιτελους ενα πρωταθλημα και μετα ας κανουν 2 μηνες διακοπές. Η ομαδα με το μεγαλύτερο μπατζετ δε μπορει να πανηγυριζειαπο την 5η αγωνιστική. Εννοειται θα χαρείς για τους 3 βαθμους, αλλα πρέπει να προβλιματιστεις, να μην εφυσηχασεις. Δεν καταλαβαίνω γιατι αυτα που γραφω (ο προβληματισμος) μεταφραζονται ως γκρινια. Ειμαι ευχαριστημένος με την πρωτη θεση, τις νικες και το δυσκολο πρόγραμμα. Καλως ή κακώς ομως οι ομαδες κρινονται απο αυτά που πετυχαινουν τον Μάιο. Η εικονα αυτη λοιπόν εμενα δε με πειθει οτι δεν θα γκελαρει ασχημα αν δεν αλλαξει η εικονα/μαχητικοτητα/φυσικη κατασταση. Γιατι να πρέπει να πω ότι ολα είναι ροδινα; Δε γουστάρω να επιβεβαιωθώ, προτιμω κριτικη στις νίκες και την προληψη. Επαναλαμβανω τετοιο γαυρο/ντροπη του ποδοσφαιρου δεν εχω ξαναδει. Επαιξε σαν Λεβαδειακος. Εγω αυτο ειδα. Επισης ο Πανιωνιος μας εκανε χωνι, εχοντας πλέον η ομαδα μας αρκετα ματς μετα την Μπενφικα με κακή αποδοση. Δεν ειναι 1 ματς. Ροτεισον εγινε άριστο, για αυτο φοβαμαι οτι υπαρχει μια πνευματικη χαλαρωση. Με σκουλικι 9/11 ξεκουραστηκαν (ορθως). Γιατί ενω κανουμε εξαιρετικο και μεγαλο Ροτεισον ειμαστε η πιο κουρασμενη ομαδα; Εγω δε γνωριζω και για αυτο λεω ειμαι προβληματισμενος. Παράλληλα γνωριζω οτι ο κοουτς ειναι πολυ καλος προοονητης και πέρυσι στο 2ο γυρο ειχαμε τη καλύτερη φυσικη κατασταση. Δε βλεπω να απαντουνται παντως αυτα τα θέματα, και νιωθω οτι πουλαμε τρελα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 01 Οκτ 2018, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Σωστος ο φιλος vs40.
Βεβαια να πω οτι και οι αντιπαλοι την ιδια εικονα παρουσιαζουν.
Καμια σχεση η ταχυτητα του γαυρου το καλοκαιρι με τωρα. Ουτε της κουλας.
Ακομα και σε ατομικο επιπεδο, οι καλυτεροι παικτες στα προκριματικα, τωρα σερνονται.
Πελκας, Φορτουνης, Λαζαρος, Λημνιος.

Οποτε μπορει να ειναι εξηγησιμο το φαινομενο και κοινο για ολους
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

navigator11 έγραψε:Μπορεί το περίφημο στραβοπάτημα να αργήσει να έρθει. Δε θα περιμένουμε με το δάχτυλο στη σκανδάλη κιόλας. Ο κακός ΠΑΟΚ συνεχίζει με σπασμένα φρένα. Η διακοπή αναμένεται ως μάννα εξ ουρανού να πάρει ανάσες η ομάδα. Και, τώρα που θα πέσει κάπως η ένταση των παιχνιδιών, να αρχίσουν να χρησιμοποιούνται περισσότερο οι καινούργιοι.
Ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε. Κανεις δεν θελει ή περιμενει στραβοπατημα. Αλλη ειναι η ουσια της κουβεντας
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Η διακοπή θα ξεκουράσει καποιους αλλά και κάποιους άλλους θα τους κάνει λιώμα παίζοντας με τις εθνικές τους ομάδες..
Αυτή η κούραση η Τάνια στην αεχ γιατί δεν έβγαινε Παρίσι;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Athens έγραψε:Η διακοπή θα ξεκουράσει καποιους αλλά και κάποιους άλλους θα τους κάνει λιώμα παίζοντας με τις εθνικές τους ομάδες..
Γιατί η Λαινα είχε παει Παρίσι, η Τάνια ήταν Βερολίνο κ Άμστερνταμ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Χαρείτε βρε μαλακές τη στιγμή...
Χαρείτε κ αφήστε τις σκέψεις.
Άλλωστε στην ποδοσφαιρική μπανανια Ελλαδα, μόνο στιγμές μας αφήνουν να ζουμε...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

σσωστο και αυτο :lol:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Athens έγραψε:Η διακοπή θα ξεκουράσει καποιους αλλά και κάποιους άλλους θα τους κάνει λιώμα παίζοντας με τις εθνικές τους ομάδες..
Εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου: Γιατί σε όσα ματς πέρυσι οι αντίπαλοι ζήτησαν ντόπιγνκ κοντρόλ οι χάρτινοι έκαναν κλαρίνο?

Φυισικά η αεχ πέρυσι όταν έπαιρνε παιχνίδια με τον τρόπο που πήραμε εμείς το ντέρμπι χθες, έλεγαν για πνεύμα νικητή, αρνείται να χάσει και άλλες παρόμοιες ομορφιές. Η αλήθεια είναι ότι αυτοί όντως έτρεχαν σαν τρελοί σε όλα τα παιχνίδια αλλά ήταν γίδια. Εμείς δεν τρέχουμε αλλά έχουμε ποιότητα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Το δύσκολο πρόγραμμα πάντως δε σταματά μετά το γάβρο, μικρή διακοπή κάνει και συνεχίζει με ληκι βάζελο και Περιστέρι στη σειρά.
Φάπες παντού.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Othin έγραψε:
Εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου: Γιατί σε όσα ματς πέρυσι οι αντίπαλοι ζήτησαν ντόπιγνκ κοντρόλ οι χάρτινοι έκαναν κλαρίνο?

Φυισικά η αεχ πέρυσι όταν έπαιρνε παιχνίδια με τον τρόπο που πήραμε εμείς το ντέρμπι χθες, έλεγαν για πνεύμα νικητή, αρνείται να χάσει και άλλες παρόμοιες ομορφιές. Η αλήθεια είναι ότι αυτοί όντως έτρεχαν σαν τρελοί σε όλα τα παιχνίδια αλλά ήταν γίδια. Εμείς δεν τρέχουμε αλλά έχουμε ποιότητα.
Συνωμότη! Εκείνο το αεχ ήτο το απόσταγμα της προπονητικής σοφίας του γύρω γύρω όλοι :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”