Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Φερνάντο Βαρέλα, συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Το INPAOK με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, επικοινώνησε με τον Πορτογάλο αμυντικό που έδωσε την δική του άποψη…
90 YEARS PAOK FC | Product Range στα PAOK FC Official Stores
«Δεν γνωρίζω τίποτε για τον Ολυμπιακό. Δεν έχει έρθει ποτέ κανένας σε επαφή μαζί μου ή με τους εκπροσώπους μου. Δεν μπορώ να ξέρω πως προέκυψε το θέμα αυτό».
Ο Βαρέλα δεν θέλησε να αναφερθεί στις εξελίξεις των συζητήσεων του ΠΑΟΚ με την Στεάουα Βουκουρεστίου με διακριτικό τρόπο…
«Το χειρίζονται οι ομάδες το θέμα. Δεν ξέρω που βρίσκονται οι συζητήσεις. Εγώ εκπροσωπούμαι από τον μάνατζερ μου που χειρίζεται την υπόθεση. Η θέση μου είναι γνωστή στην Στεάουα», ήταν η τοποθέτηση του παίκτη.
Είναι προφανές ότι ο Μπεκάλι προσπάθησε να ασκήσει πίεση στον ΠΑΟΚ εμπλέκοντας τον Ολυμπιακό στην περίπτωση του Φερνάντο ΒΑρέλα. Ωστόσο στην Τούμπα δεν είναι διατεθειμένοι να μπούνε σε πλειστηριασμό για την απόκτηση του παίκτη έχοντας καθορίσει το ποσό που μπορούν να διαθέσουν για την απόκτηση του. Οι ρουμάνοι έχουν δυο επιλογές. Να συμφωνήσουν με την πρόταση του Δικεφάλου (600.00ο ευρώ και ίσως κάποια χρήματα ως bonus ανάλογα με την πορεία του παίκτη στον ΠΑΟΚ), ή να ρισκάρουν με την παραμονή του Βαρέλα στο Βουκουρέστι μέχρι να μείνει ελεύθερος, κάτι που θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι.
90 YEARS PAOK FC | Product Range στα PAOK FC Official Stores
«Δεν γνωρίζω τίποτε για τον Ολυμπιακό. Δεν έχει έρθει ποτέ κανένας σε επαφή μαζί μου ή με τους εκπροσώπους μου. Δεν μπορώ να ξέρω πως προέκυψε το θέμα αυτό».
Ο Βαρέλα δεν θέλησε να αναφερθεί στις εξελίξεις των συζητήσεων του ΠΑΟΚ με την Στεάουα Βουκουρεστίου με διακριτικό τρόπο…
«Το χειρίζονται οι ομάδες το θέμα. Δεν ξέρω που βρίσκονται οι συζητήσεις. Εγώ εκπροσωπούμαι από τον μάνατζερ μου που χειρίζεται την υπόθεση. Η θέση μου είναι γνωστή στην Στεάουα», ήταν η τοποθέτηση του παίκτη.
Είναι προφανές ότι ο Μπεκάλι προσπάθησε να ασκήσει πίεση στον ΠΑΟΚ εμπλέκοντας τον Ολυμπιακό στην περίπτωση του Φερνάντο ΒΑρέλα. Ωστόσο στην Τούμπα δεν είναι διατεθειμένοι να μπούνε σε πλειστηριασμό για την απόκτηση του παίκτη έχοντας καθορίσει το ποσό που μπορούν να διαθέσουν για την απόκτηση του. Οι ρουμάνοι έχουν δυο επιλογές. Να συμφωνήσουν με την πρόταση του Δικεφάλου (600.00ο ευρώ και ίσως κάποια χρήματα ως bonus ανάλογα με την πορεία του παίκτη στον ΠΑΟΚ), ή να ρισκάρουν με την παραμονή του Βαρέλα στο Βουκουρέστι μέχρι να μείνει ελεύθερος, κάτι που θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι.
- paokovios1974
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όπως φαίνεται προκριματικά πάμε με Γλύκο και βλέπουμε. Δεν ειναι κακή ιδέα! Όπως και στα χάφ Τσιμιροτ Τζιόλης και ίσως Σακχώφ, αν όχι Κάτσε.Μπροστα με Τζάλμα, Γκαρυ, Κλάους, Ματέους είμαστε τζετ. Αμυνα ψάχνουμε παρτενέρ του Τζαβέλλα μιας και Ματος Λεοβατς έχουν καπαρώσει τις άκρες. Μιας και θα πάμε αμυντικά ως ισορροπημένα ο Μαλεζάς φαντάζει καλή επιλογή, ως εμπειρία και ύψος. Θα δούμε! Για το Βαρέλα δε ξέρω, ρουμανικό ποδόσφαιρο δεν έχω δει καθόλου!
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
λοιπον επειδη τον χατζιησαια για φετος δεν τον πιστευουνε διοτι τα τακτικα κενα του εινια απιστευτα ειναι πι8ανοτερο να παρουμε και κρεσπο γιατι ειναι γρηγορος και κανει παιχνιδι απο πισω και βαρελα....
Με δεδομένο ότι φραγκα από ενδεχομενες πωλησεις δεν έχουν έρθει ακομη και με το ότι το πρωταθλημα μας λόγω και της φορολογίας αλλά και της μείωσης του ενδιαφεροντος δεν είναι εύκολο να προσελκύσει ξένους παικταραδες εγω θα ήμουν ευχαριστημενος αν μετά τους Μάτος, Σακόφ και Τζαλμα, ερχοταν οι Ματέους, Βαρέλα, Λαστουβκα (τερματζής), Βέρντι και Μπαλντε (ωραιο στυλ επιθετικού) και παραμονη του Φανουρη.
Μ' αυτές τις προσθήκες και το υπάρχον υλικό πιστεύω ότι και πληρότητα θα έχουμε και ποιότητα και παίζουμε στα ίσα με καλές πιθανότητες Αντερλε και Σπάρτα αν κληρωθουμε μ' αυτές.
Φυσικά θα πρέπει να αδειάσουν ορισμενες θέσεις στο ροστερ.
Αν έρθουν έσοδα από ενδεχόμενες πωλήσεις Κάτσε και του Μακ τότε μπορουμε να κοιταξουμε επιπλεον κανα ψηλέα στοπερ και ένα ποιοτικότατο 6αρι.
Μ' αυτές τις προσθήκες και το υπάρχον υλικό πιστεύω ότι και πληρότητα θα έχουμε και ποιότητα και παίζουμε στα ίσα με καλές πιθανότητες Αντερλε και Σπάρτα αν κληρωθουμε μ' αυτές.
Φυσικά θα πρέπει να αδειάσουν ορισμενες θέσεις στο ροστερ.
Αν έρθουν έσοδα από ενδεχόμενες πωλήσεις Κάτσε και του Μακ τότε μπορουμε να κοιταξουμε επιπλεον κανα ψηλέα στοπερ και ένα ποιοτικότατο 6αρι.
για να φανταστειτε τι αρδ ειναι ο πετρωτος λεει οτι ο ματεους δεν εχει πορτογαλικο διαβατηριο και οτι ειναι μη κοινοτικος και λεει οτι ειναι 6 τωρα αρα καποιος πρεπει να φυγει
- buffalobill4
Αν ισχυει αυτο, καποιος που μιλησε παραπανω για ιδιαιτερη σχεση αρνεσεν ΠΑΟΚ κατι ξερει

Για τιμωρια να μην τον παρουμε. Δεν ξερει τι εστι ΠΑΟΚ. Ιδια περιπτωση με Λοπεθ φαινεται. Αλλο ενα παλτο απο ουραγο ισπανικης ομαδας.
Τι να σου πω, μ'αρεσει π εχεις κ αυτο το αβαταρ..logios έγραψε:Άποψη ε , ναι όλοι έχουν μία σαν την κωλ@τρυπιδα που λέει και το γνωστό ρητό.simba έγραψε:Πεστα ρε λογιε, επανεφερε μας στην ταξη...
Ειναι που συμπιπτει το θερινο ηλιοστασιο με την πανσεληνο μωρε..
Πανυως καλο θαταν να διατυπωνες την αποψη σου (οχι εκτιμησεις βασει κινησεων-τακτικών-γεγονότων παρελθοντος,αυτα ειναι του διαβολου) και οχι μονο ειρωνιες οποτε μπαίνεις...
Θα την διατυπώσω όταν θα ξέρω και όχι τώρα που υποθέτω και νομίζω και ακούω τον κάθε πολύξερο που νομίζει ότι πουλάει γνώση.
Ενω το να μπαινεις 2 φορες το μηνα να ριξεις την ειρωνια σου ειναι πολυ πιο εποικοδομητικο ή να μιλας μονο στα μεθεορτια και να ψαχνεις συννεφο για να πεσεις, ειναι πολυ πιο εξυπνο..
Για πες για να ξερουμε, τι σε ερεθισε τοσο πολυ και εξερραγης παλι?
Οι εκτιμησεις για παικτες, το που μπορουν να παιξουν κ τι να αποδωσουν,οι αποψεις για κρεσπους ή οι εκτιμησεις για την υποθεση Βαρελα?
Οσα λεγαμε περσι στις αρχες δεκεμβρη (ξες εσυ εκτιμησεις, κωλοτρυπιδες, ανησυχιες και τετοια φαιδρα),
εσυ τα πηρες χαμπαρι στα τελη του μηνα κ εσπασε το happy bubble...
Οσα λεγαμε κ ανησυχουσαμε για τις μεταγραφες αρχες γεναρη, εσυ τα ειδες μπροστα σου τελη γεναρη (αφου παραμυθιασμενος περιμενες στωικα) κ παλι εψαχνες συννεφα να πεσεις..πεφτοντας απ'τα συννεφα έγραψε: Όταν έφερε τον Φρανκ είπε ότι εγώ κάνω πίσω γιατί έφερα στέλεχος και τον ακούω γιατί ξέρει καλλίτερα το αντικείμενο από εμένα.
Θεώρησα τότε ότι έμαθε και δεν θα επαναλάβει τα ίδια λάθη, γιατί αυτή η παραδοχή από τον Ρωσοτραφή Πόντιο
ήταν μεγάλη υποχώρηση.
Τελικά δεν άλλαξε νοοτροπία, η αυλή του και σίγουρα η ιδιοσυγκρασία του δεν τον αφήνουν να μην έχει τον έλεγχο.
"Ακούει" πολύ τους κοντινούς του ανεξαρτήτως κατάρτισης για οποιοδήποτε θέμα. Όχι μόνο στον ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω πως του έβγαινε αυτό επιχειρηματικά εώς τώρα εκτός Ελλάδος ή αν το ακολουθούσε αλλά εδώ λόγω και νοοτροπίας χωριού που έχουμε και ίσως έλλειψης εμπιστοσύνης , άλλωστε όπως ανάφερε και παραπάνω αδερφός δεν έχει βρεί σταθερές με Έλληνες, δεν του βγαίνει και είμαστε ένα βήμα μπρος και δύο πίσω.
Τα επιτελικά στελέχη στον ΠΑΟΚ είναι ξένοι.
Τα ιδια και με τα στοπερ
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 4#p1000114
τα ιδια κ με παικτες
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1073863
Καποιοι κανουν εκτιμησεις οταν και αν τους το επιτρεπουν τα δεδομενα ή καταθετουν ανησυχιες/προβληματισμους οταν υπαρχει προτερη εμπειρια (φυσικα με περιθωριο λαθους κ με ευχη διαψευσης),
αλλοι περιμενουν βολικα, λοιδωρουν, στρουνθοκαμηλιζουν και μετα καταπινουν τη λαλια τους και οδυρονται σαν τις χηρες ή εξαφανιζονται..
Οποτε χαλαρωσε λιγακι και μην κολυμπας στη μισαλλοδοξια..
Δε θα το συνεχισω, αν καταλαβες καλως, αν οχι συνεχισε το ιδιο βιολι..
- john4serres
200 ποστ δεν διαβάζω.
Μακριά από Κρεσπο γαμω τις μετριοτητες
Η χαρά του αντιπαλου επιθετικού
Μακριά από Κρεσπο γαμω τις μετριοτητες
Η χαρά του αντιπαλου επιθετικού
Ρε παιδια, αμαν με τις υπερβολες, απιστευτα τακτικα κενα ο Χατζη, απιστευτη ελλειψη φυσικης καταστασης ο Αντωνης, χωρις ναχουν παιξει ουτε 4 ματς..
1.5 λαθος εκανε ο Χατζη(με νιωνιο δεν ήταν λαθος του) κ τον βαφτισαμε λαθερ..
Το ιδιο με τον Αντωνης π τον ειδαμε ελαχιστα, ενω ξερω γω το Σαμπο που τον ειδαμε 20 ματς του λεγαμε να παει πρεμιερ να βρει την υγεια του..
Το ιδιο με τον Αντωνης π τον ειδαμε ελαχιστα, ενω ξερω γω το Σαμπο που τον ειδαμε 20 ματς του λεγαμε να παει πρεμιερ να βρει την υγεια του..

σου λεω την αποψη που υπαρχει εντος της ομαδας...simba έγραψε:Ρε παιδια, αμαν με τις υπερβολες, απιστευτα τακτικα κενα ο Χατζη, απιστευτη ελλειψη φυσικης καταστασης ο Αντωνης, χωρις ναχουν παιξει ουτε 4 ματς..
Θα φανούν αυτα.... Εχουν χρονο να δείξουν πραγματα
Δυστυχως οι πωλήσεις αργούν κ οι λυςεις των ελεύθερων που θελουν να κλείσουν νωρις τελειώνουν
Δυστυχως οι πωλήσεις αργούν κ οι λυςεις των ελεύθερων που θελουν να κλείσουν νωρις τελειώνουν
ο νολιτο στην σιτυ με 18 εκ ... αντε ρε παρτε και λουκας την τρελα μου!!