Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Ο Moises Simon φίλε παίζει στην Γάνδη και όχι στην Γκένκ αλλά πάντως ειναι παιχταράς
Κρατηστε λιγο μικρο καλαθι,λιγο ακομα με αυτα που διαβαζω και θα νομιζω οτι περιμενουμε να αναρρωσει ο Μπουσκετς.Ο μικρος ειναι ταλαντουχος αλλα για δικο του καλο δεν ειναι δυνατον να περιμενουμε απο εναν 19χρονο να παιξει πανω απο 10-15 παιχνιδια βασικος στον ΠΑΟΚ.simba έγραψε:Jos πρωτον φαε τη γλωσσα σου..
Δευτερον,ο χαρισης δεν προβλεπεται ναχει επιστρέψει μεχρι τοτε?
Εξαλλου θα χεις και Μαντουρο
Εννοειται ρε,για εναλλακτική μιλαμε..
Εξαλλου ο τζιολαρος δε θα παθει τπτ,οποτε θα παμε τουλάχιστον με 4 στους αγωνες..
Στην αναγκη υπαρχει και ο κιτσιου..
Εξαλλου ο τζιολαρος δε θα παθει τπτ,οποτε θα παμε τουλάχιστον με 4 στους αγωνες..
Στην αναγκη υπαρχει και ο κιτσιου..
- Scientist@PAOK
Φίλε Joe N. ναι μπορει να τύχει να μπορούν να παιξουν. Τα λεφτά είναι πολλά και πάνω απ'όλα παίρνουν υπεραξία οι παίχτες σου. Και γω γουστάρω τα βραδια της πέμπτης.Joe Nagbe έγραψε:Συμφωνώ μαζί σου, αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο, δηλαδή μπορείς να πάρεις παίκτες που θα ρολάρουν το 3ετές ή 5ετές πλάνο σου αλλά να μπορούν να προσφέρουν και άμεσα... τα λέφτα των ομίλων δεν είναι λίγα...Scientist@PAOK έγραψε:Όταν χτίζεις ομάδα πάνω σε ποδοσφαιρικό πλάνο (όπως κάνει ο Αρνενσεν) δεν πέρνεις παιχτες για 1-2 αγώνες.Joe Nagbe έγραψε:Μπορεί να είναι πολύ καλή η κίνηση του Βραζιλιάνου, μακάρι να εξελιχθεί σε παίκτης κλάσης, αλλά για την ώρα πρέπει να παρθούν και παίκτες που θα μπορούν να παίξουν με την Μπρόντμπι...
Το ερώτημα είναι όταν επιλέγεις παίχτες με βάση ήδη αρκετά ιδιαίτερων κριτήριων-συντελέστων (τα έχει αναλύσει αυτά ο Αρνεσεν στην συνεντευξή του), (ο ΠΑΟΚ απο μόνος του είναι ένα πολύ ιδιορυθμό club- επίσης ο παράγοντας σουπερλιγδα) χώράει σ'αυτα ο συνετλεστής Μπροντμπτι? Νομίζω μικραίνει πάρα πολύ η λίστα.
Γνώμη μου είναι παίρνεις το ρίσκο και πας ως έχεις..ΠΑΟΚ είσαι!
- Scientist@PAOK
Τα περισσότερα λαυράκια Ευρώπης που κυνηγάς τώρα δυστυχώς παίζουν ή έχουν παίξει προκριματικά
- Scientist@PAOK
Νομίζω ο λόγος που αργούν οι μεταγραφές είναι αυτος. Π.χ. ο Ζα'ιρο επαιζε μέχρι τις 14 Ιουλίου, όπου κάνει ένα τεράστιο παιχνίδι και ζητουσε μετά περισσοτερα η Τρεντσιν, ενώ είσουν stand-by για να τον χτυπήσεις, μπλεχτηκε και η Steaua στην μέση...και έπρεπε να περάσουν δυο βδομάδες για να ξαναδιαπραγματευτής. Σενάριο είναι μην βαράτεScientist@PAOK έγραψε:Τα περισσότερα λαυράκια Ευρώπης που κυνηγάς τώρα δυστυχώς παίζουν ή έχουν παίξει προκριματικά

Πάντως σχετικά με το αν οι επόμενες μεταγραφές πρέπει να επιτρέπουν συμμετοχή και στα πλέι-οφ με τους Δανούς, ο Ιγκορ πέταξε χτες ότι αν δεν περάσουμε ομίλους δεν θα τα βάψουμε και μαύρα, να έχουμε μετά να παίζουμε κάθε 3-4 μέρες;
- PaokPatraG4
Ελπιζω μετα το περας των μεταγραφων και με βαση το χρονοδιαγραμμα τριετιας(και φυσικα τα λαυρακια που θα ψαρεψει ο Φρανκ) να παιζουμε εστω και λιγο απο το ποδοσφαιρο που επαιζε η Μεταλιστ Χαρκιβ...Παιχτες βραζιλιανοαργεντινοι λαυρακια που οταν εδεσαν επαιζαν γρηγορο και πολυ ομορφο ποδοσφαιρο....Κατι τετοιο δειχνει να εχει στο μυαλο του ο Φρανκ απο οσο μπορω να καταλαβω εγω...
παντως απο εκει που περυσι καναμε ταματα μπας και καποιος παίχτης μας παει στο 1με1, φέτος κατι μου λέει ότι θα βαρεθούμε να βλέπουμε ατομικές (όχι ατομιστικές ελπίζω) ενέργειες...

- ace79grpaok
Που είναι το μεταγραφικο τσουναμι βρε?αυτός ο τυχάρπαστος Βραζιλιάνος?ούτε κυματακι δεν ειναι αυτός βρε 

- Scientist@PAOK
+++ Αδερφέ νομίζω και εγώ ότι τα χρόνια της χολέρας πέρασαν. Η ταχυτητα, η ντρίπλα επέστρεψαν για να μείνουν για πολλά χρόνια στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας...πρόσθεσε σ'αυτα και έναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ στο πάγκο με το μαχαίρι στα δόντια. Τελικά όλα ξεκινούν από εναν σοβαρό αθλητικό διευθυντή. Άργησε να το καταλάβει ο Ιβάν που πίστευε οτι οι ομάδες ξεκινούν το χτίσιμο απο τον προπονητή (εώς που του το σφύριξε ο Αγγελίδης) και έφερε τον Φ.Α.K_geo έγραψε:παντως απο εκει που περυσι καναμε ταματα μπας και καποιος παίχτης μας παει στο 1με1, φέτος κατι μου λέει ότι θα βαρεθούμε να βλέπουμε ατομικές (όχι ατομιστικές ελπίζω) ενέργειες...![]()

- john4serres
Ναι, με πήραν από το Βόλο τηλέφωνο και θέλανε ένα αριστερό μπακ, είπαμε του Ποζατζίδη να πάει αλλά είπε πως δεν θέλει και τον αφήσαμε ελεύθερο.
ΠΑΟΚ, αρχές 2015 μΧ.
Η μεγάλη της ποδοσφαιρομάνας σχολή σε επιδειξη μανατζεριστικης λογικής. Κατάλαβες Ιβάναρε που είχες μπλέξει;
ΠΑΟΚ, αρχές 2015 μΧ.
Η μεγάλη της ποδοσφαιρομάνας σχολή σε επιδειξη μανατζεριστικης λογικής. Κατάλαβες Ιβάναρε που είχες μπλέξει;
- john4serres