Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- kataramenos5
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Κραταω μια πισινη για το αν ξυπνησε γιατι ως τωρα εκτος των χρεων, μονο λογια!Thanix έγραψε:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ
Sent from my mind using boobs power
-
obanebane79
ΑΙΣΧΡΟΣ. το εκανα και αναφορα στα μοντς.kataramenos5 έγραψε:Τζανετακο αργησες 3 χρονια να τις κανεις.Αι παρατα μας .
Λουσου τα τωρα.τι περιμενες δηλαδη οτι θα κανει ο Παπας?
kataramenos5 έγραψε:Πως το λεγανε το παιδι της καρπαζιας στις ελληνικες ταινιες?
Καλα τωρα σοβαρα τα λες
Ξέρω ποιος ηταν ο τζανετακος απλα...πως να στο πω κομψά... το βλέπω υπερβολικό τουλαχιστον αυτό για το Σαββίδη..... εντάξει έχουνε γυρίσει τα μυαλά μας ΚΑΙ σήμερα αλλά μην τα γαμησουμε και ΌΛΑ ρε παιδιά...kataramenos5 έγραψε:Πως το λεγανε το παιδι της καρπαζιας στις ελληνικες ταινιες?
Το ήξερες οτι αυτό το τιποτένιο κάθαρμα μαζί και με τη συνοδεία του (μην ξεχνάμε ποιοι άλλοι ανέβηκαν για να σιγοντάρουν, την επίμαχη φάση την είχαν 3 μπροστά τους) ήρθαν για να κλείσουν την Τούμπα, να φάμε τιμωρία βαθμών και να πετσοκόψουν παίκτες μας. Ήταν 150% σίγουρο. Το θέμα είναι να δηλώσει κώλυμα το σίχαμα πριν ξεκινήσει το ματς. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Τώρα ξέρεις οτι είσαι σε σημείο καμπής και ελπίζω σε σημείο βρασμού.
Εγώ έχω βαρεθεί να με βιάζουν όπου με βρουν και μάλιστα και μέσα στο σπίτι μου.
Αυτό το "εμείς δεν θα γίνουμε σαν αυτούς" εμένα πια δεν μου κάνει. Όταν με βιάζουν ή απειλούν ή βλάπτουν την οικογένειά μου, γίνομαι ό,τι χειρότερο υπάρχει στο σύμπαν. Το θέμα δεν είναι ποδόσφαιρο και τίτλοι πια.
Προχώρα, κάνε ό,τι πρέπει. Εγώ πάντως σε στηρίζω.
ΥΓ. Φίλε τσε, δεν ξέρω εάν είσαι τόσο αισιόδοξος για να βρεις και εσύ αχτίδα ελπίδας ή όντως πηγάζει από κάπου η αισιοδοξία σου.
ΥΓ2. Το θέμα πια δεν είναι ούτε ουέφες, ούτε κοντινέδες, ούτε παπαροπαδες, ούτε βαθμοί και τιμωρίες.
ΥΓ3. Σε εμάς και στη ζέλα ήρθαν και νταβατζιλίκι επίδειξη δύναμης μας έκλεισαν το σπίτι, στην κούλα τους χόρεψαν και με δικό τους παιδί, το οποίο καρατόμησαν μετά. (...)
ΥΓ4. Όποιος μιλήσει για μπάλα και παίκτες και Τούντορ και λάθη κλπ σήμερα είναι ή βαλτός ή αναίσθητος ή πανηλίθιος ή όλα αυτά μαζί.
Τώρα ξέρεις οτι είσαι σε σημείο καμπής και ελπίζω σε σημείο βρασμού.
Εγώ έχω βαρεθεί να με βιάζουν όπου με βρουν και μάλιστα και μέσα στο σπίτι μου.
Αυτό το "εμείς δεν θα γίνουμε σαν αυτούς" εμένα πια δεν μου κάνει. Όταν με βιάζουν ή απειλούν ή βλάπτουν την οικογένειά μου, γίνομαι ό,τι χειρότερο υπάρχει στο σύμπαν. Το θέμα δεν είναι ποδόσφαιρο και τίτλοι πια.
Προχώρα, κάνε ό,τι πρέπει. Εγώ πάντως σε στηρίζω.
ΥΓ. Φίλε τσε, δεν ξέρω εάν είσαι τόσο αισιόδοξος για να βρεις και εσύ αχτίδα ελπίδας ή όντως πηγάζει από κάπου η αισιοδοξία σου.
ΥΓ2. Το θέμα πια δεν είναι ούτε ουέφες, ούτε κοντινέδες, ούτε παπαροπαδες, ούτε βαθμοί και τιμωρίες.
ΥΓ3. Σε εμάς και στη ζέλα ήρθαν και νταβατζιλίκι επίδειξη δύναμης μας έκλεισαν το σπίτι, στην κούλα τους χόρεψαν και με δικό τους παιδί, το οποίο καρατόμησαν μετά. (...)
ΥΓ4. Όποιος μιλήσει για μπάλα και παίκτες και Τούντορ και λάθη κλπ σήμερα είναι ή βαλτός ή αναίσθητος ή πανηλίθιος ή όλα αυτά μαζί.
- PAOK_Antarctica
Μόλις ήρθα από το γήπεδο.
Πεδίο μάχης πραγματικό εκεί πέρα.
Ιβάν ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΣΥ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΣΥ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ
ΞΥΠΝΑ ΙΒΑΝ, ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ, ΞΥΠΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
Πεδίο μάχης πραγματικό εκεί πέρα.
Ιβάν ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΣΥ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΣΥ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ
ΞΥΠΝΑ ΙΒΑΝ, ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ, ΞΥΠΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
το σημερινο με τον παπα-ρα ηταν απλα το κερασακι στην τουρτα της τετραετης απουσιας σου...τζανετακος που λεει και ο καταραμενος...
αμα κανεις πραξη αυτα που ειπες σημερα θα με εχεις πιστο σταρτιωτη σου...εστω και κανεις πισω εστω σε μια απο τις εξαγγελιες σου για μενα τελειωσες οριστικα και αμετακλητα...
σημερα ειδες οτι εχεις στρατο απο πισω σου...και ειναι μεγαλος...
αμα κανεις πραξη αυτα που ειπες σημερα θα με εχεις πιστο σταρτιωτη σου...εστω και κανεις πισω εστω σε μια απο τις εξαγγελιες σου για μενα τελειωσες οριστικα και αμετακλητα...
σημερα ειδες οτι εχεις στρατο απο πισω σου...και ειναι μεγαλος...
Αν ισχύει ότι δε θα κατεβάσεις την ομάδα στο μπειραιά σου δίνω συγχαρητήρια. Και αυτό να είναι μόνο η αρχή γιατί κάποτε πρέπει να περάσουμε και σε πράξεις.
οι μονταζιερες δουλευουν στο φουλ σε ΟΛΑ τα μέσα και πρωτα φυσικα στον οτετιβι που ακουνε μαρινακης και χεζονται πανω τους (σε λιγο θα ακουνε και μελλισανιδη και θα χεζονται επισης)
καλο κουραγιο σε ολους με αυτα που θα ακολουθησουν
οι δηλωσεις Ιβαν Σαββιδη οσο δε συνοδευονται απο πραξεις ειναι ανεκδοτα (δε θα κατεβω επαναληπτικο, επαναληψη του ματς, αγωνες με ξενους διαιτητες κλπ)
τερμα αναποτελεσματικος, κανουν παρτυ με τον ΠΑΟΚ εξωαγωνιστικα ΟΛΟΙ οσοι γουσταρουν κι ΟΠΟΤΕ γουσταρουν
καλο κουραγιο σε ολους με αυτα που θα ακολουθησουν
οι δηλωσεις Ιβαν Σαββιδη οσο δε συνοδευονται απο πραξεις ειναι ανεκδοτα (δε θα κατεβω επαναληπτικο, επαναληψη του ματς, αγωνες με ξενους διαιτητες κλπ)
τερμα αναποτελεσματικος, κανουν παρτυ με τον ΠΑΟΚ εξωαγωνιστικα ΟΛΟΙ οσοι γουσταρουν κι ΟΠΟΤΕ γουσταρουν
Ελπίζω να κάνει τα λόγια του πράξεις και να μην κατέβει η ομάδα στον επαναληπτικό.
είσαι
αν δεν αρχίσει η επανάσταση απο τον
απο ποιόν θα αρχίσει???
ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα
ας μας κλάσουν τα αρχίδια σήμερα... στα αρχίδια μας αν είναι να καθαρίσει η βρώμα αύριο

αν δεν αρχίσει η επανάσταση απο τον
ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα
ας μας κλάσουν τα αρχίδια σήμερα... στα αρχίδια μας αν είναι να καθαρίσει η βρώμα αύριο
Λιγκα με αεκ παο νιωνιο πας λαρισα οφη κτλ κτλ
Και αστους να παιζουν ντερμπυ με το ρουλη μονο για αυτο ειναι να παιζουν με τα παραρτηματα απ τη γ εθνικη
Και αστους να παιζουν ντερμπυ με το ρουλη μονο για αυτο ειναι να παιζουν με τα παραρτηματα απ τη γ εθνικη
Omar316 έγραψε:Αν δεν μπαναριστει ο καταραμενος θα ειναι η μεγαλυτερη ξεφτιλα του φορουμ
Ας βγει να πει ενα συγγνωμη λογω νευρων και να σβησει τα ποστ του
Δεν ειναι ωρες για μπαν
Εδω μεσα θα χρειαστουν ολες οι αποψεις και φωνες τις επιμενες μερες
Δεν υποκαθιστω τους μοντς απλα την αποψη μου λεω ας κανουν οτι νομιζουν απλα τώρα θελουμε τεραστια συσπειρωση παντου
-
Asimos
Θα παρακαλούσα όποιον έχει τη λύση ας την πει. Αν δεν την έχει και απλώς κράζει ας κάτσει σπίτι του διότι εμποδίζει.
Στω.
Στω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Τετ 02 Μαρ 2016, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.