Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Ο βλανταν προσφέρε πολλα μας πήγε ένα βήμα μπροστά ελπίζω και ο επόμενος να κάνει το βήμα παραπάνω.... Φεύγει επιτυχημενος πολύ σημαντικό αυτό.... Μόνο εμπειρία του λείπει..... Και φάνηκε στα ντέρμπι στην Αθήνα.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 07 Ιουν 2017, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Ο κλοκας ίσως να μην έγραψε φανατικά προς υπεράσπιση της παε διότι είναι τέρμα ενάντιος στον τεχνικό διευθυντή! Δεν προγραμματίζει έγκαιρα και σωστά ο Σλοβάκος ... Ήταν αλλιώς συνηθισμένος, εικάζω, ο εν λόγω. Από παλιότερα χρόνια, που όλα εβαιναν ... αψεγάδιαστα.paokovios1974 έγραψε:Εγραψε ο σαντουλιδης? Εγραψε ο παυλιδης? εγραψε ο πετρωτος? εγραψε ο κολκας?
Σορυ αλλα εγω μονο απο βασιλοπουλο και τζορμπατζογλου ειδα καποιες στοιχειωδης προσπαθειες απαντησης.
Για τους άλλους δε γνωρίζω, να είμαι ειλικρινής.
Έχεις ανοιχτό θέμα με προπονητή και αφήνεις να περνάνε 4ήμερα Αγίου Πνεύματος κλπ. Στην Πάργα ήταν λέει ο Ίβιτς.
Κάθε μέρα που περνάει είναι σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να ανακοινωθεί σύντομα ο νέος προπονητής.
Κάθε μέρα που περνάει είναι σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να ανακοινωθεί σύντομα ο νέος προπονητής.
Μέχρι να μιλήσουν ΠΑΕ και Ίβιτς,αυτό που έπρεπε να κρατήσουμε είναι ότι ο Σέρβος παραιτήθηκε.
Εμείς όμως ως γνήσιοι Έλληνες (εγώ πρώτος ) και με το δεδομένο παρελθόν του Ιβάν με τους προπονητές το κάναμε μυθιστόρημα.
Λίγες ώρες μείνανε ας το τελειώσουμε εδώ και να περιμένουμε τι θα πουν.
Εμείς όμως ως γνήσιοι Έλληνες (εγώ πρώτος ) και με το δεδομένο παρελθόν του Ιβάν με τους προπονητές το κάναμε μυθιστόρημα.
Λίγες ώρες μείνανε ας το τελειώσουμε εδώ και να περιμένουμε τι θα πουν.
Να τον φάει ζωντανό τον Μιχελ δεν θα ησυχασει ο κλίκας εδώ τον κουτσολιακο μόνο Ραδιοφωνική πι@@α δεν του παίρνει οπότε αναφέρεται σε αυτόν.... Συγνώμη για την έκφραση
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ισχύουν όλα αυτά που βγήκαν στα ΜΜΕ και επειδή όπως θέλουμε και όπως πρέπει να είναι,ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων σε ευχαριστούμε κ.Ιβιτς και πάμε παρακάτω.Και ας μην ξεχνάμε,ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους
- ΑποστόληςΑ
Εγω παντως αν πρεπει να φτιαξω ενα σεναριο στο μυαλο μου,αυτο λεει πως η απομακρυνση ειναι πρωτα αποφαση του Ιβιτς και μετα της διοικησης.Αν υπηρχε δεδομενα δικη της αποφαση αυτη θα ειχε παρθει αμεσα,δεν υπηρχε λογω καθυστερησης μιας εβδομαδας,ουτε 4ωρες συναντησεις.Πιστευω πως μετα την κατακτηση του κυπελου ο Βλανταν βαση και της τοτε συνεντευξης του επρεπε να ενιωσε king of the world, με προθεση να γινει το απολυτο αφεντικο, τοσο σε προσωπηκο επιπεδο, οσο και στην θεση του μεσα στην ομαδα και αν τοτε υπηρχε στην διοικηση διαθεση να δεχθει τις οποιες απαιτησεις, τα αποτελεσματα των πλει οφ, δικαιολογημενα για μενα, πρεπει να εφεραν καποιες δευτερες σκεψεις και το ερωτημα στην συνεχεια θα ηταν ποιος θα υποχωρουσε και σε τι.Προφανως δεν τα βρηκαν καπου στη μεση και εγω δεν θα χαλαστω.Συνεχιζω να μην δινω στον ρολο του προπονητη την σημασια που δινουν αλλοι και ειδικα στο ελληνικο πρωταθλημα,συνεχιζω να πιστευω πως πρωτο ρολο παιζει το ροστερ, το οποιο οσο και αν εξυμνιστηκε κατα την διαρκεια της χρονιας θεωρω πως δεν ηταν τοσο δυνατο οσο το κοστος του θα επεβαλε.Αν γινουν με σχεδιο οι κινησεις ενισχυσης σε αυτο ολα θα πανε καλα.
Σχετικα παντως με τον Ρεμπροφ που ακουγεται δεν μπορω να μην τρελαθω και να αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να φερνεις Ισπανο διευθυντη ακαδημιων και Ουκρανο προπονητη.Το κλαμπ πρεπει να εχει ενιαια φιλοσοφια και εχω γραψει ενα σκασμο φορες πως the only way is the latin way.
Ο Ρεμπροφ δεν ξερει τι εστι ΠΑΟΚ. Δεν ειναι αυτος ο εκλεκτος.
Από Ραζβάν προτιμω διδυμο Δωνη-Γκαρσια

Θα θελαμε τον Λουτσεσκο αλλα ειναι πολυ ακριβος, και κινουμαστε για Ρεμπροφ
http://newstes.ru/2017/06/07/futbolnyy- ... brova.html
http://newstes.ru/2017/06/07/futbolnyy- ... brova.html
Θα συμφωνησω με τον τζοσουα και θα πω με την σειρα μου οτι δεν χαλιεμαι και τοσο πολυ με την φυγη ιβιτς απο την στιγμη που οπως ακουγεται ηθελε να ειναι στον ΠΑΟΚ κατι παραπανω απο προπονητης..
Μια ομαδα πρεπει να εχει ξεκαθαρους ρολους.
Δεν δινω τοσο πολυ σημασια στο ποιος θα ειναι ο νεος προπονητης οσο στις προσθηκες που θα γινουν. Το ροστερ κανει τον προπονητη και οχι το αντιστροφο.
Ο ΠΑΟΚ με τον βλανταν εκανε πολλα βηματα εμπρος .. δυστυχως ομως δεν επαιξε ποδοσφαιρο ανταξιο των χρηματων του ροστερ. Ειναι απαραδεκτο με ομαδες που ειχαν το μισο μπατζετ απο εσενα να μην μπορεις να αλλαξεις 3 μπαλιες.
Θελω ο νεος προπονητης να ειναι της νοοτροπιας ΕΠΙΘΕΣΗ.. διοτι ως γνωστον στο Ελλαντα τα πρωταθληματα τα παιρνει η επιθεση.
Ευχαριστουμε για ολα αερινη φρατζα.
Μια ομαδα πρεπει να εχει ξεκαθαρους ρολους.
Δεν δινω τοσο πολυ σημασια στο ποιος θα ειναι ο νεος προπονητης οσο στις προσθηκες που θα γινουν. Το ροστερ κανει τον προπονητη και οχι το αντιστροφο.
Ο ΠΑΟΚ με τον βλανταν εκανε πολλα βηματα εμπρος .. δυστυχως ομως δεν επαιξε ποδοσφαιρο ανταξιο των χρηματων του ροστερ. Ειναι απαραδεκτο με ομαδες που ειχαν το μισο μπατζετ απο εσενα να μην μπορεις να αλλαξεις 3 μπαλιες.
Θελω ο νεος προπονητης να ειναι της νοοτροπιας ΕΠΙΘΕΣΗ.. διοτι ως γνωστον στο Ελλαντα τα πρωταθληματα τα παιρνει η επιθεση.
Ευχαριστουμε για ολα αερινη φρατζα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Τετ 07 Ιουν 2017, 11:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PaokPatraG4
Αντί να ανακοινώνουμε τις 3-4 μεταγραφές που είχε προαναγγείλει ο Μιχελ πάμε φτου και από την αρχή....Ελπίζω όλα να πάνε καλά και όποιος έρθει να στηριχτεί με ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ που θα ξέρουν από πρωταθλητισμό....
- john4serres
Ελπίζω να μην τρολάρεις. Τι σημαίνει δεν ξέρει τι εστί ΠΑΟΚ;mbison έγραψε:Ο Ρεμπροφ δεν ξερει τι εστι ΠΑΟΚ. Δεν ειναι αυτος ο εκλεκτος.
Δεν είναι καλός προπονητής ο Ρεμπρόφ; Αλλά είναι ο Ίβιτς;
7 χρόνια στην Ντιναμό Κιέβου ( 4 ως βοηθός προπονητή και 3 ως προπονητής )
Σε 3 χρόνια πήρε 2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και 1 σούπερ καπ.