5.Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5.Pablo Gabriel García Pérez
Διέγραψα πολλά οφτόπικ με προσωπικές αντιπαραθέσεις, την επόμενη δεν θα σβήσω όμως..
Eνας παίκτης ηγέτης, μια ομάδα, μια εποχή, αυτα ειναι για μένα τρια αλληλένδετα πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό οταν ακούω το ονομα Παμπλο Γκαρσία.
Απο κει και μετα, επειδή την μόνη αλήθεια την ξέρει ο Κοουτς και η διοίκηση καλό ειναι να προφυλάξουν απο ολες τις μεριές αυτον τον αθλητή σύμβολο (για τους περισσότερους) γιατί είναι κρίμα.
Εγω ξέρω εναν Πάμπλο που κρατούσε μόνος του το κέντρο, που φοβόντουσαν να τον πλησιάσουν και που βοηθούσε με το εκπληκτικό του αριστερό στην ανάπτυξη της ομάδος.
Δεν ξερω αν ειναι τραυματίας ή τα σημάδια του χρόνου απάνω του, αλλα οπως και να εχει ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τον προστατεύουν.
Για μένα ειναι ενας απο τους καλύτερους-ποιοτικότερους παίκτες που εχουν περάσει απο την ομάδα.
Απο κει και μετα, επειδή την μόνη αλήθεια την ξέρει ο Κοουτς και η διοίκηση καλό ειναι να προφυλάξουν απο ολες τις μεριές αυτον τον αθλητή σύμβολο (για τους περισσότερους) γιατί είναι κρίμα.
Εγω ξέρω εναν Πάμπλο που κρατούσε μόνος του το κέντρο, που φοβόντουσαν να τον πλησιάσουν και που βοηθούσε με το εκπληκτικό του αριστερό στην ανάπτυξη της ομάδος.
Δεν ξερω αν ειναι τραυματίας ή τα σημάδια του χρόνου απάνω του, αλλα οπως και να εχει ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τον προστατεύουν.
Για μένα ειναι ενας απο τους καλύτερους-ποιοτικότερους παίκτες που εχουν περάσει απο την ομάδα.
μολις βρηκα αυτο ..http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 11166.html
τι γινεται ρε φουστη μου...
τι γινεται ρε φουστη μου...
Ξέρει κανείς τι γίνεται;
Ακούστηκε κάτι για επεισόδιο με το Δώνη;
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/artic ... me-gkarsia
Ακούστηκε κάτι για επεισόδιο με το Δώνη;
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/artic ... me-gkarsia
τι να γινει ..γινεται αυτο που οσοι εχουν ματια αντιληφθηκαν στο ματς με τη ξανθη..
ο κυριος γκαρσια βαζει τον εγωισμο του πανω απο την ομαδα..
δεν δεχεται να ειναι παγκο απλα..ενω αν ηταν νορμαλ θα ενιωθε σαν ο μπαμπας της ομαδας και θα προσεφερε αυτα τα ποιοτικα λεπτα που μπορει ειτε απο παγκο ειτε βασικος..
δεν το βλεπει ετσι και ειναι κριμα για τον ιδιο γιατι δινει διακαιωματα
δεν εχει να αποδειξει κατι πλεον ολοι τον λατρευουμε και ξερουμε οτι η ποιοτητα του και η προσωπικοτητα του ειναι απλησιαστη...θα μπορουσε να το δει αλλιως και να προσαρμοστει..οπως κανει ο ιμπαγασα ας πουμε..
κριμΑ
ο κυριος γκαρσια βαζει τον εγωισμο του πανω απο την ομαδα..
δεν δεχεται να ειναι παγκο απλα..ενω αν ηταν νορμαλ θα ενιωθε σαν ο μπαμπας της ομαδας και θα προσεφερε αυτα τα ποιοτικα λεπτα που μπορει ειτε απο παγκο ειτε βασικος..
δεν το βλεπει ετσι και ειναι κριμα για τον ιδιο γιατι δινει διακαιωματα
δεν εχει να αποδειξει κατι πλεον ολοι τον λατρευουμε και ξερουμε οτι η ποιοτητα του και η προσωπικοτητα του ειναι απλησιαστη...θα μπορουσε να το δει αλλιως και να προσαρμοστει..οπως κανει ο ιμπαγασα ας πουμε..
κριμΑ
Άντε πάλι...
Επιχείρηση ''λασπολογία Πάμπλο'' ξανά σε εφαρμογή....
Καταλάβετε το, ο άνθρωπος έχει προσωπικότητα...άλλος πρέπει να φύγει χθες...
Επιχείρηση ''λασπολογία Πάμπλο'' ξανά σε εφαρμογή....
Καταλάβετε το, ο άνθρωπος έχει προσωπικότητα...άλλος πρέπει να φύγει χθες...
αυτο λεει οτι πρεπει να βρουμε εναν προπονητη που να βαζει τον γκαρσια 11αδα τελος
κσι ας τρωμε 15 αντεπιθεσεις ανα ημιχρονο στη κατασταση που ειναι..
κσι ας τρωμε 15 αντεπιθεσεις ανα ημιχρονο στη κατασταση που ειναι..
Ουτε παιδικο σταθμο να πηγαινες ρε Παμπλο παντως,πολυ ιωση φετος...
Ενώ με τα αμυντικά χαφ που έχουμε δει στον ΠΑΟΚ όλα πήγαιναν ρολόι...
- DigitalFan
Από την μία, τόσο σύμπτωση δεν μπορεί να συμβαίνει, που να παθαινει καθε τρεις και λίγο ίωση... Από την άλλη όμως, πιστεύω ότι αν συνέβαινε κάτι θα έβγαινε να το πει... Δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας να μην εκφραζεται αν έχει πρόβλημα.. Το είπε ο ίδιος άλλωστε...
Δεν ξέρω τι να πιστέψω πλέον...
Δεν ξέρω τι να πιστέψω πλέον...
- desperando
- Επικοινωνία:
joshua έγραψε:Ουτε παιδικο σταθμο να πηγαινες ρε Παμπλο παντως,πολυ ιωση φετος...

Ρε αφηστε τις ιστοριες συνωμοσιας και ας περιμενουμε. Δηλαδη πρεπει να βρεθει προπονητης που θα εχει τον Γκαρσια 11αδα με το ζορι? Τι λογικη ειναι αυτη? Φανηκε οτι δεν μπορει να παρει τα ποδια του τι να κανουμε τωρα? Καλυτερα να προφυλαχτει και να ειναι ετοιμος οταν πρεπει
Το πιθανότερο είναι ότι ο Πάμπλο δυσκολεύετε να επανέλθει ... και βέβαια αυτό φέρνει εκνευρισμό κυρίως στον ίδιο αλλά και στην ομάδα γιατί πρέπει να παρθεί μία απόφαση ...
δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο ... Αν ήταν καλά δεν θα έβγαινε από την ομάδα ... κια ο Δώνης δεν είναι τόσο βλάκας ...
το πρόβλημα είναι η κατάστασή του μετά από 4 μήνες απουσίας ...
Συμφωνώ απόλυτα ότι ο Γκαρσία πρέπει να προστατευτεί και για αυτό πρέπει να φροντίσει τόσο ο ίδιος αλλά και η διοίκηση ... !
αν βλέπουν ότι δεν μπορεί να επανέλθει να πάρουν αποφάσεις προστασίας ... και ένας να απαξιώσει τον αρχηγό του ΠΑΟΚ είναι χασούρα ... μην πάθουμε τα ίδια που πάθαμε με τον άλλον
δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο ... Αν ήταν καλά δεν θα έβγαινε από την ομάδα ... κια ο Δώνης δεν είναι τόσο βλάκας ...
το πρόβλημα είναι η κατάστασή του μετά από 4 μήνες απουσίας ...
Συμφωνώ απόλυτα ότι ο Γκαρσία πρέπει να προστατευτεί και για αυτό πρέπει να φροντίσει τόσο ο ίδιος αλλά και η διοίκηση ... !
αν βλέπουν ότι δεν μπορεί να επανέλθει να πάρουν αποφάσεις προστασίας ... και ένας να απαξιώσει τον αρχηγό του ΠΑΟΚ είναι χασούρα ... μην πάθουμε τα ίδια που πάθαμε με τον άλλον