Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
eorptol

Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από eorptol »

Μακάρι να πανε όλα καλα για το καλο του ΠΑΟΚ .....
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Vonapartis »

Ο Σαχπατζίδης πόσα ευρώ έχει βάλει στις προηγούμενες ΑΜΚ? Και πόσα προτίθεται να βάλει σε αυτή που έρχεται? Δεν έχω διαβάσει πουθενά τη σχετική πληροφορία.
thief

Δημοσίευση από thief »

ο Σαχπατζίδης φίλε Vonaparti, χωρίς να τα ξέρω 100% μέχρι πέρυσι είχε βάλει περίπου (όχι φέτος) λιγότερα από όσα έχει βάλει ο Βιολίδης και λίγα περισσότερα από αυτά που είχε βάλει ο Φαρλαλής (τουλάχιστον από αυτά που φαίνονται στις Α.Μ.Κ.) ...Ως μέτοχοι πάνω κάτω αυτά εμφανίζονται σε κάθε ΑΜΚ και συνεπώς το ψάχνεις και ο ίδιος.

Το ερώτημα μου είναι ...τι δουλειές έχει σήμερα ο Σαχπατζιδης...;;;...μπορεί κάποιος να μας πει....;;;...Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ καλοπροαίρετος ή κακοπροαίρετος ας μας ενημερώσει ...αρκεί να μας πει επιτέλους τι δουλειές έχει ο σάχης της Κατερίνης..;;; :pano:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Στις 14/09/2009 είχε ποσοστό 5.9486% ήτοι 1,188,293 μετοχές.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

thief έγραψε:ο Σαχπατζίδης φίλε Vonaparti, χωρίς να τα ξέρω 100% μέχρι πέρυσι είχε βάλει περίπου (όχι φέτος) λιγότερα από όσα έχει βάλει ο Βιολίδης και λίγα περισσότερα από αυτά που είχε βάλει ο Φαρλαλής (τουλάχιστον από αυτά που φαίνονται στις Α.Μ.Κ.) ...Ως μέτοχοι πάνω κάτω αυτά εμφανίζονται σε κάθε ΑΜΚ και συνεπώς το ψάχνεις και ο ίδιος.

Το ερώτημα μου είναι ...τι δουλειές έχει σήμερα ο Σαχπατζιδης...;;;...μπορεί κάποιος να μας πει....;;;...Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ καλοπροαίρετος ή κακοπροαίρετος ας μας ενημερώσει ...αρκεί να μας πει επιτέλους τι δουλειές έχει ο σάχης της Κατερίνης..;;; :pano:
Εταιρια που επενδυει σε ακινητα,εμπορια πετρελαιοειδων,και εμποριο οπλων.
Απο την πρωτη εχει αποκτησει τεραστια ακινητη περιουσια,πετυχημενες αγορες και ακομα ποιο πετυχημενες πωλησειςΜε τα πετρελαια εχει παρε δωσε με Ιταλικους ομιλους και κανει εισαγωγες,η ιστορια με τα πετρελαια δεν ειναι κατι μονιμο,εχει γινει παλαιοτερα και γινεται ανα περιοδους,τωρα με τα οπλα, εχει την αντιπροσωπια της colt για ολη την Ν.Α.Ευρωπη.
Το ''Σαχης'' βγηκε απο την μεγαλη ακινητη περιουσια του.Αυτα τα ξερουν ολοι στην Κατερινη στην οποια παρεπιπτωντος ειναι πολυ αγαπητος αυτος και η οικογενεια του.Εχει βοηθησει πολυ κοσμο με διαφορους τροπους.
Εγω παντως....κραταω μικρο καλαθι...συν την στραβη που εκανε με τον Φλωριδη που μας τρελαναν ενα καλοκαιρι
ειμαι πολυ επιφυλακτικος μαζι του.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Εμπόριο όπλων......?
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

xαχαχα..μην τρομαζεις Αργοναυτη....νομιμο ειναι.Εμπορια της μαρκας colt,πιστολια για τον στρατο και την αστυνομια.
Ειναι ο αποκλειστικος αντιπροσωπος,σε μια μεγαλη περιοχη ,οπως εξαλλου γινεται με ολες τις φιρμες που πωλουνται και αντιπροσωπευωνται σε ολο τον κοσμο.
thief

Δημοσίευση από thief »

Μακάρι ρε TAΓΜΑΤΑΡΧΗ να είναι τόσο δυνατός όπως λές. Για την εταιρία που επενδύει στα ακίνητα που λες, αν μπεις στους Ισολογισμούς της θα δεις οτι τα τελευταία 2 χρόνια δεν κάνει απολύτως τίποτα, όχι ότι τα προηγούμενα 3-4 έκανε κάτι αλλά λέμε τωρα. Εκτός αν μιλάς για την Torαsco του Βατοπαίδι όπου σε μια νύχτα εγινε ο ιδιοκτήτης της. Εκεί όντως έκανε χρυσές δουλειές :D Για τα όπλα ας είναι καλά φαντάζομαι ο Τσοχατζό αλλά δεν ξέρουμε κατα πόσο συνεχίζει η εταιρία αυτή και για τα πετρέλαια που λες πρωτη φορά ακούω ή διαβάζω κάτι τέτοιο...

Τέλος πάντων μακάρι να είναι δυνατός όπως ισχυρίζεσαι. Γιατί εμένα αυτό είναι κυρίως το προβλημα μου. Αν και σήμερα έχει την επαγγελματική δυνατότητα ή απλώς εξαργυρώνει τις χρυσές εποχές του θασοκ...Μακάρι να ισχύει το πρώτο για το καλό του ΠΑΟΚ. :pano:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Αδελφε μην τη πολυψαχνεις.Αυτα που θελουν ,αυτα θα μαθουμε.Σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται Ελληνικο κρατος τι να τσεκαρουμε τι να ελεξουμε και για ποιον;....Παντως το μονο παρηγορο ειναι οτι ειναι ο Σαχπα σαν επιχειρηματιας
και σαν οικογενεια δηλωνει ''παρον''στην πολη της Κατερινης.Ειναι ''αρωστοι''με τον ΠΑΟΚ και ειδικα τα παιδια του ειναι
τρελαμενα Παοκτσακια.Οπως ειπα ειναι δυνατος σε οτι αφορα την ακινητη περιουσια,για ρευστο,κανεις δεν ξερει
ποσο αντεχει να ''σπρωξει'' φραγκα στον ΠΑΟΚ.
....μακαρι να ειχαμε και αλλους που να ηθελαν να μπουνε στην διοικιση και να ειχαν διαθεση να βαλουν στην ομαδα ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ για να βοηθησουν, αλλα δυστιχως απ'οτι φαινεται και απο την δυσκολεια του Ζαγορακη να βρει ατομα για την διοικιση... για ολους ισχυει το....μακρυα και αγαπημενοι.....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμείς ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να πλησιασουμε κάποιες εταιρίες που αναλαμβάνουν επενδυτικά deals,να δώσουμε οποία στοιχεία της ομάδας χρειάζονται (γήπεδο,διαρκείας,ευρωπαϊκή κατάταξη,οικονομικά) μήπως και βρεθεί κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον επένδυσης στην ομάδα;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Μηπως αυτό που λες έχει γίνει ήδη?
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
thief έγραψε:ο Σαχπατζίδης φίλε Vonaparti, χωρίς να τα ξέρω 100% μέχρι πέρυσι είχε βάλει περίπου (όχι φέτος) λιγότερα από όσα έχει βάλει ο Βιολίδης και λίγα περισσότερα από αυτά που είχε βάλει ο Φαρλαλής (τουλάχιστον από αυτά που φαίνονται στις Α.Μ.Κ.) ...Ως μέτοχοι πάνω κάτω αυτά εμφανίζονται σε κάθε ΑΜΚ και συνεπώς το ψάχνεις και ο ίδιος.

Εταιρια που επενδυει σε ακινητα,εμπορια πετρελαιοειδων,και εμποριο οπλων.
Απο την πρωτη εχει αποκτησει τεραστια ακινητη περιουσια,πετυχημενες αγορες και ακομα ποιο πετυχημενες πωλησειςΜε τα πετρελαια εχει παρε δωσε με Ιταλικους ομιλους και κανει εισαγωγες,η ιστορια με τα πετρελαια δεν ειναι κατι μονιμο,εχει γινει παλαιοτερα και γινεται ανα περιοδους,τωρα με τα οπλα, εχει την αντιπροσωπια της colt για ολη την Ν.Α.Ευρωπη.
Το ''Σαχης'' βγηκε απο την μεγαλη ακινητη περιουσια του.Αυτα τα ξερουν ολοι στην Κατερινη στην οποια παρεπιπτωντος ειναι πολυ αγαπητος αυτος και η οικογενεια του.Εχει βοηθησει πολυ κοσμο με διαφορους τροπους.
Εγω παντως....κραταω μικρο καλαθι...συν την στραβη που εκανε με τον Φλωριδη που μας τρελαναν ενα καλοκαιρι
ειμαι πολυ επιφυλακτικος μαζι του.
Αμα κανει εμποριο οπλων, να δωσει στους κομαντο της θυρας 4 να δουμε μετα, θα μας σφυρανε σωστα ή οχι??? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Argonaut4 έγραψε:Μηπως αυτό που λες έχει γίνει ήδη?
Αυτο το ξερουν μονο στην παε, αλλα οι χειρισμοι της διοικησης σε τετοιου ειδους θεματα και οχι μονο, σε κανει να πιστευεις κατι τετοιο?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Το όγδοο μέλος στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα είναι όπως όλα δείχνουν, ο Λεωνίδας Βελής. Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και ο ένατος σύμβουλος…

Εδώ και ημέρες ήταν γνωστό ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης είχε βρει τα εφτά από τα εννιά μέλη της νέας διοίκησης.

Από σήμερα και μέσα από το ρεπορτάζ του PAOK24, προκύπτει και ο όγδοος, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο γνωστός τραγουδιστής Λεωνίδας Βελής.

Θα πρόκειται για μία επιλογή – έκπληξη, μια και ο συγκεκριμένος δεν είχε άλλη ανάμειξη στα ποδοσφαιρικά πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση είναι μία επιλογή που θα συζητηθεί και θα χρειαστεί να γίνουν αρκετές δηλώσεις-διευκρινήσεις, έτσι ώστε να καταλάβουν όλοι τον ρόλο που θα έχει ο Βελής στην διοίκηση.

24

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :o :o :o
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ουτε που τον ξερω....ασχετος ποδοσφαιρικα αν θα βαλει κανα φραγκο καλοδεχουμενος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”