Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Γι αυτο θα τα κανει πουτανα αν ηταν απο την ιδια ταινια θα ηταν συστημικός.
pgetsos έγραψε:ΤΕΛΟΣ τα "οι μπλε" και "οι μπλε" εδω μεσα!
Μετα απο συλλογικη αποφαση, αποφασισαμε πως αφου το χρωμα ειναι το #36A2FF, θα πρεπει να λεγομαστε "οι μπλε του φωτεινου ουρανου" (bright sky blue)
Προειδοποιουμε!

Δεν ειπαμε electric blue, ειπαμε brisht sky blue!
Τιτανια διαφορα φιλε και εισαι φαουλ!
cellophan έγραψε:"Και τώρα, Ρήγα, κοίτα χαμηλά κάτω τον Κάμπο και πες μου πόση γη είναι δική σου"
aquila έγραψε:Και μετα θα ερθει ο αστραπογιαννος και θα τα κανει ολα πουτανα.
Έτσι...cellophan έγραψε:Άλλη ταινία αυτή.....εδώ μέχρι Μαρίνο Αντύπα έχουμε.

aquila έγραψε:Γι αυτο θα τα κανει πουτανα αν ηταν απο την ιδια ταινια θα ηταν συστημικός.

pgetsos έγραψε:Δεν ειπαμε electric blue, ειπαμε brisht sky blue!
Καλά ρε Πέτρο. Δεν είμαι και γραφίστας. Μη βαράς! Εγώ επιβιώνω με τα τέσσερα βασικά χρώματα

Αλλα με τσιγκλισες με το ποστ και μου θύμησες το ελεκτρικ μπλου. Οι παλαιότεροι θα με καταλάβουν.
Εν πάσει περιπτώσει εγω θα σας φωνάζω ελεκτρικ μπλου

και φταις εσυ που μου το θύμησες!
Εγω φιλε δυχρωματοψια εχω, μη νομιζεις οτι βλεπω διαφορα στα χρωματα

off, αλλα μιας και το εχει σχεδον 1 στους 10 αντρες και πολλοι δε το ξερουν καν, ριχτε μια ματια εδω. Γνωστος μου το εμαθε στα 47

off, αλλα μιας και το εχει σχεδον 1 στους 10 αντρες και πολλοι δε το ξερουν καν, ριχτε μια ματια εδω. Γνωστος μου το εμαθε στα 47

Μη με τσιγκλας ρε συ κιθαρίστα.........
[youtube]CVZXj53i9Js[/youtube]

[youtube]CVZXj53i9Js[/youtube]
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ παρεκκλίνω (συλλογική απόφαση my ass) και δηλώνω ρητά ότι θέλω να αποκαλούμαστε Γαλάζια Παιδιά!! 

- ΑποστόληςΑ
Αμ γιαυτό πανηγύρισες το γκολ του Πανιωνίου!pgetsos έγραψε:Εγω φιλε δυχρωματοψια εχω, μη νομιζεις οτι βλεπω διαφορα στα χρωματα
- kataramenos5
Guitarman έγραψε:pgetsos έγραψε:ΤΕΛΟΣ τα "οι μπλε" και "οι μπλε" εδω μεσα!
Μετα απο συλλογικη αποφαση, αποφασισαμε πως αφου το χρωμα ειναι το #36A2FF, θα πρεπει να λεγομαστε "οι μπλε του φωτεινου ουρανου" (bright sky blue)
Προειδοποιουμε!

RoMaN έγραψε:Εγώ παρεκκλίνω (συλλογική απόφαση my ass) και δηλώνω ρητά ότι θέλω να αποκαλούμαστε Γαλάζια Παιδιά!!

Εχουμε ...... ολα τα τοπικ.Φερτε φορ ρε.
- ΑποστόληςΑ
Το μπλε ελεκτρίκ (Bleu électrique) είναι πολύ ωραίο χρώμα. Σταματήστε να το απαυτώνετε.
Θα προχωρήσουν κάποια στιγμή τα κλειστά (για τα μη μέλη) τόπικς; για μαλιοτράβηγμα, κλείσιμο ραντεβού, όχι πολλά, απλά να μη βλέπει ο άσχετος απ' έξω κάποια (λίγα) πράγματα πιο εσώτερα..
- ΑποστόληςΑ
Προσωπικά θέλω να κάνω μια πρόταση προς απόπειρα βελτίωσης της γενικής ενημέρωσης πολλών συνοπαδών...
Να κλείσουν όλα τα ατομικά topics των παιχτών μας, τους οποίους μπορούμε να σχολιάζουμε στα topics των αγώνων (ευκαιρία είναι να γράφονται και πάνω από 10-12 σελίδες μετά από νίκες του Π.Α.Ο.Κ.
) και να ανοίξουν αντίστοιχα, ονομαστικά για κάθε ΑΡΔ της πόλης ή μη, ο οποίος "υπογράφει" ΑΡΔθρα για τον Π.Α.Ο.Κ. ή κατά του Π.Α.Ο.Κ., ώστε να τους επιβραβεύουμε ή να τους αποδομούμε με τις απόψεις μας για να ξέρουμε επιτέλους τι μας γίνεται με τον καθένα τους, κατασταλάζοντας σιγά σιγά στο ποιους (ίσως
) να εμπιστευόμαστε πλέον περισσότερο!!!!
Αυτό το χθεσινομεταμεσονύχτιο τρύπημα στο PAOKrevolution απ το ΑΡΔθρο του θηλυκού Ζάιρο "Επικοινωνιακά έγινε...η ζημιά" είναι που με έκανε έξω φρενών και μου έδωσε την ιδέα, μιας και τον είχαμε μέχρι τώρα μέσα και στους "εντάξει" οι πιο πολλοί από μας αυτόν τον φίδαρο στον κόρφο μας!!!!
Υ.Γ. ΟΛΑ ΤΑ υπόλοιπα από sites ή εφημερίδες ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΑΡΔ-ΘΡΑ να πηγαίνουν-σχολιάζονται στα ήδη υπάρχοντα topics "Διάφορα άρθρα και σχόλια για τον Π.Α.Ο.Κ." και "Προπαγάνδα, λάθη και σχόλια κατά του Π.Α.Ο.Κ."!!!!
Υ.Γ. 2...Προτείνω δε να γίνει ένα pol έως το ξεκίνημα του φετινού Πρω(Κ)ταθλήματος για να ψηφίσουν τα μέλη μας αν συμφωνούν ή διαφωνούν σ αυτήν την συγκεκριμένη πρόταση μου...
Υ.Γ. 3...Παρακαλείται ένας έστω συμφορουμίτης να κάνει το εν λόγω post παράθεση, έτσι ώστε να το διαβάσουν και όσοι με έχουν στο ignore mode...
Να κλείσουν όλα τα ατομικά topics των παιχτών μας, τους οποίους μπορούμε να σχολιάζουμε στα topics των αγώνων (ευκαιρία είναι να γράφονται και πάνω από 10-12 σελίδες μετά από νίκες του Π.Α.Ο.Κ.

Αυτό το χθεσινομεταμεσονύχτιο τρύπημα στο PAOKrevolution απ το ΑΡΔθρο του θηλυκού Ζάιρο "Επικοινωνιακά έγινε...η ζημιά" είναι που με έκανε έξω φρενών και μου έδωσε την ιδέα, μιας και τον είχαμε μέχρι τώρα μέσα και στους "εντάξει" οι πιο πολλοί από μας αυτόν τον φίδαρο στον κόρφο μας!!!!

Υ.Γ. ΟΛΑ ΤΑ υπόλοιπα από sites ή εφημερίδες ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΑΡΔ-ΘΡΑ να πηγαίνουν-σχολιάζονται στα ήδη υπάρχοντα topics "Διάφορα άρθρα και σχόλια για τον Π.Α.Ο.Κ." και "Προπαγάνδα, λάθη και σχόλια κατά του Π.Α.Ο.Κ."!!!!
Υ.Γ. 2...Προτείνω δε να γίνει ένα pol έως το ξεκίνημα του φετινού Πρω(Κ)ταθλήματος για να ψηφίσουν τα μέλη μας αν συμφωνούν ή διαφωνούν σ αυτήν την συγκεκριμένη πρόταση μου...
Υ.Γ. 3...Παρακαλείται ένας έστω συμφορουμίτης να κάνει το εν λόγω post παράθεση, έτσι ώστε να το διαβάσουν και όσοι με έχουν στο ignore mode...